World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem gondold végig mit jelent az, ha valakinek 55-60% a win rateje, mielõtt a win rate-t, mint statot hülyeségnek tartod.
Segítek, kb. annyit, hogy átlagosan 1,5-2x annyit sebez mint a tankja hpja, és 2-3 ellenfelet is le tud kötni 1-2 percre mielõtt megölnék, illetve képes összedolgozni a csapattársaival, és tudja támogatni õket. Emiatt ha nem totál debil a csapata és hagynak neki elég idõt, akkor eleget hozzá tud tenni a csatához, hogy gyõzni tudjon a csapat. Viszont csatánként a legtöbb esetben 8-10 játékos kb. csak golyófogónak jó semmi másnak...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Olvasd el, olvass vissza, szépen le van írva a lényeg.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Mit tudtok errõl az új versenyrõl? Ha jól értelmezem akkor a héten Tiger2 vel vagy egy 3 as szintû tankal kéne menni?
BattleTag: kabel15#2672
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Gondolkodtam egy Löwe vásárlásán, de kijöttek ezzel az új akcióval és nem tudom mit is tegyek/vegyek.
Amin most tipródom: Löwe v Löwe-JT88-KV220(húzós az ára), IS6-KV220-2500gold.
IS6-al játszottam már egy kört abban a körben nem gyõzött meg, de a T59-nek is kellett hozzá 1-200 kör mire megbarátkoztunk.
Löwe meg tetszik + inkább német párti vagyok.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Másrészt: vannak szerencsétlenek mint mondtam akik lehet hogy jól játszanak de lehet hogy többször kap fos teamet, bejön egy kis lagg mikor nem kéne stb... de ejnye bejnye egy bizonyos csataszám után legalább az a fránya wr (nem szólva eff és társai) azért megmutatja nagyjából mi az igazság. Ha meg valaki leszarja hát tegye úgy de ha teheti azért csata közben tegye oda a vasat.
Viszont a WR-t rosszul látod!
Sokáig használtam XVM-et és 90%ban, ha valaki jó játékos volt tuti 52-55% volt a WR, egyszer nem rémlik, hogy 1200wn felett bárki 50% alatt lett volna. És vica verza 1000-1100 alatt sem túl gyakori a 52% feletti WR.
De persze, kivétel mindig van!
Ezek a százalékok hosszú távon mérvadóak. 10k csatánál már talán lehet nézni.
Nézzük példával egy jó játékos szemszögébõl.
100 csata: ebbõl legyen win 60 csata, ebbõl kb 10-15 esetben azért lesz win, mert ez a jó játékos ott van, esetleg többes szám is lehet. A gyengébb játékos esetében max 4-5 eset lesz, mikor számított, hogy ott van-e. És ezét lesz hosszú távon mérvadó.
Én azt se zárom ki, hogy mind2 játékkal játszani fogok. Sõt végül is most is azt teszem.
A warplanes viszont el van baszarintva.
Sebzés rendszer nagyon érdekesnek tûnik. Az orosz tankok jól páncélozottak, viszont távolról nem ütik át a tankokat. A németek meg messzirõl is beverik a tankokat, viszont szarab páncéllal. Ezt ma olvastam itt sg fórumon egy beta tesztertõl. Illetve néztem penetration videókat is. Jól néz ki.
És valljuk meg azért megvan a feelingje, hogy real tankok vannak benne csak és real setuppal.
Én pl.azért kezdtem a WOT-tal nyomni,mert untam már a sok buzi,csalókkal teletûzdelt COD-okat,és a tankokat amúgy is már ki akartam próbálni.Nem azt mondom hogy ez a játék rossz,nagyjából együtt lehet velük élni,már nagyon sok van,de hoyg túl sok a random az biztos. engem nem érdekel a stat,bár néha ránézek,azon meg plána nem görcsölök,hogy egy lövés sikerül-e vagy sem,nem érdekel.
Csak én a WT contra WOT-ban az elfogultságot nem szeretem.
WOT szerintem baromi jó játék.
Warplanes viszont egy szemét.
War Thunder Air megint egy baromi jó játék.
War Thunder Ground, hát majd meglátjuk, de véleményem szerint, meg amit láttam, amit olvasok itt a fórumon is a beta teszterektõl, hát jónak ígérkezik.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
és persze a lila-kék effys aranyat smappel
(persze a tipikus 500 effes játékosok szemszögébõl nézve igazad van!!)
Sok sikert a WT-ben!! 😊
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Mert a WOT-ban "profik" a játékosok?Ugyan már kérem.miben is pro vki,mert szerintem sok szart nem ér a stat,egy túlspilázott dolog,amhez sokan görcsösen ragaszkodnak.
Miért is kell gondolkodni a WOT-ban,a pár száz méteres pályákat hamar meg lehet tanulni,a lövés meg úgy is 50% random,akármilyen pontosan is célzol.
Meg azt se mondja nekem senki,hogy a meccs közben tõlem 50m-re mozgó tank csak úgy eltûnik,mert ugye ilyen "jó" a láthatósági rendszer,hogy az jó,és csak ez egy példa volt.Arra itt sokan nem gondolnak,hogy sok játékos,csak a játék kedvéért játszik és nem a statokért,amelyek ráadásul mesterkélt és úgy is kell nézni ezekre a játékokra.
Persze én se azt mondom,hogy majd a GF megváltja a tankos játékokat,de hogy a picit hitelesebb lesz a biztos,lehet hogy nem lesz 2 hónap alatt népszerûbb mint a WOT,de törekedni fog rá és aki egy jót akar szórakozni az a GF-et választja,aki a statokért akar görcsölni az meg a WOT-ot.
/pici off, @R3nton
Teljesen egyetértek Veled, a WT azért szimulátorosabb jóval, több játéktudást igényel. Én nem vagyok ügyesnek mondható, de volt velük sok-sok jó köröm. Ennek ellenére tényleg jó érzés repkedni 😊
/on
Eladó egy Wot acc. Pár fontosabb adat:
13000+ csata
Eff: 1530+
WN7: 1570+
Garázs: 6db Tier X, Jt 8.8 és más tankok, ezenkívül 3db Tier X kifejlesztve.
2500 gold
Érdeklõdni: [email protected]
Akkor éppenhogy a kékek meg a lilák fognak elmenni és maradnak a WOT-ban a pirosak 😛
Jó lesz az gyerekek! Csak ha már az ember beleölt ennyi idõt egy játékba, mint a WOT nem szívesen hagyja ott, többek között én se.
De ettõl függetlenül amikor én felmegyek WT-zni, nekem az szín tiszta szórakozás és felüdülés mondjuk egy wotos grind közben. Persze WT-vel nem is grindelek igazán, hanem csak repülgetek és szórakozok.
én is néztem údejó lesz aztán valahogy mégse adja videók alapján.
kétlem hogy több évet belerakott játékosok ukmukfukk átmennének oda
ide is jön a hd tankok meg hiper görgõ fícsör új engine aztán máris nem lesz oylan wonzó az a wt SZERINTEM."
Ez akkor lenne igaz, ha a WT Ground Forces jobb grafikájú WoT lenne módosított játékmechanikával, de szerintem a végkifejlet jobban fog hasonlítani egy Battlefield játékra, mint a WoT-ra.
Meg ugye a hangulat. Sokat fog dobni a hangulaton, hogy nem 150mm löveggel felszerelt Panzer IV fog rád lõni vagy ChiChaChiCheChaCheChu meg hasonló nyalánkságok. 😊
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
Pedig a WT techtree-jéhez se kell egy diploma, kis idõ után azt is meg lehet érteni.
Meglátjuk mi lesz, de szerintem jó lesz, csak más, mint a WOT. Én szerintem mind2vel fogok játszani, aztán majd késõbb meglátjuk.
Viszont a repülõs az nagyon nagy fun. A warplanes meg egy fostalicska, még a tolóerõt se lehet állítani a játékban, leszállásról már ne is beszéljünk...
Én nem írnám le a WT-t, de amúgy a videók alapján dinamiuksabbnak tûnt a játékmenet az tény.
Sokat szapultam szegényt, de a végén azért kitett magáért. Pont az utolsó körre adta meg a tank ászt, így szép emlékkel búcsúzok tõle 😊