World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
13-15 sec között van töltés gyorsítóval, 100% crewal.
Vékony páncélzat? Szembõl igen, már lõhetõ 5ös tankal. Csak hogy van az a dolog hogy beforgatás. Akkor csak nézed hogy ki néz és kapsz 430ast.
OP a sok TD.
Stugot 1 hiteli. Jpz IV-t (tierjébe) majdnem 1 hit.
Látótáv ritkán kell 1 heavynek ( sztem ), fõleg tier6osnak ahol azért van sok barom aki elõl van bármivel játszik.
It\'s a trap!!! :)
Az OP inkább a sok TD,mert minden hülye abban kempel mert mielõtt meghalna elõtte láthatatlanul be tud vinni 1-2 találatot.
A szemtõl szembe harcot mindenki kerüli,túl gyáva ahhoz.
Én szeretnék szemtõl szembe játszani,néha sikerül is de mindenki csak távolról és campelve láthatatlanul szeret lövöldözni,fõleg a magas effi-sek mert féltik a statjukat.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Egy tökéletesen történelem hû csata a wot-ban kb így nézne ki.
méretarányosan 20km map.
1-csapat:4-5 Tigris
2-csapat 25-30 T-34.
start után a T-34-ek hozzáfognak rohamozni bele a világba.A tigrisek meg 2000 méterrõl elkezdik kiszedegetni õket.Aztán lehet izgulni,hogy hány T-34 ér be hatásos lõtávolon belülre élve.
Na most így vajon hány ember szeretne a T-34-es csapatban lenni?
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Mikor a kék effys barom goldal lõ a pirosakra hát az maga a gyönyör.
1x csak tesz valamit a wg ezért, vagy vegye vissza only goldra picsába (erre szavazok), vagy legyen valami dmg nerfe, vagy + reload time vagy mittom én
De ez nem is lényeges, már elfáradtam az sok írásba 😄
"ha a tiger annyira OP lenne "
de nem az, mert itt nem történelem hû az átütés.
Nem tudom a WT-be milyen tierû lesz a tiger?
Az a tiger amit lõhetsz majd pocakon a T-34-el...
~250 méterrõl menni fog, csak õ 600 méterrõl is bever eggyet
de lehet T34/85lesz ellenfele
Nem tudom, ennyire nem is akartam bele mászni, csak én úgy gondolom hogy a történelem hû átütés nem biztos hogy jó ötlet.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
" Ja igen, bizonyára a WT megjelenése miatt kezdtek grafika fejlesztésbe de az nem baj."
Nem hiszem, 1-1.5 éve FTR-en olvastam hogy egy darabig az új tankok kiadására lesznek fókuszálva, és utána fognak a grafikára rá repülni.
Abba az idõbe még nagyon azt se tudták hogy lesz a WT-nek tankos része.
Egyszerûen most fordultak ebbe az irányba a "gyárral". Vissza gondolva logikus is lehet.
Mire össze szarják ezt a grafot + Havoc meg a bánat tudja mi lesz, ezt ÕK (lassúak..) ~1 éven belül meg csinálják. Mi lenne ha nem kaptunk volna ennyi tankot?
Német 1 TD vonallal, Orosz 1 med vonallal,Amcsi,esetleg francia 2 vonallal. 1 éven belül sokan meg unták volna a játékot.
Most kaptunk csomó szart, míg õk legóznak a graffal mi tudunk mit grindelni.
Kérdése az hogy mennyire tudják ezt kordában tartani.
Kv-1S+Hellcat genyók kúrják szét tier6ba a játékot.
E-25 hordák 7esen
8ason régen Type-ok...
X-esen van aki szerint a TD-k. Én szerintem a revolveresek.
Még mindig azt mondom hogy inkább ez mint a történelmi hû átütés. Ha az lenne, tényleg a TigerI lenne az isten a játékba szinte, nem a köcsög Hellcat...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát ha ilyen lesz, az épp elég szép. Ja igen, bizonyára a WT megjelenése miatt kezdtek grafika fejlesztésbe de az nem baj.
bonus:
azé egy fail reklám súlyosabb mint egy fail honlap 😉
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Na, azt meg nézem, mennyire lesz majd ott ez jól alkalmazva
Ha bele gondolsz igen is kell a WoT féle "átírások"
jó hát ez még béta 😄
vártam mikor repül fel a levegõbe a tank😄
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Tehát:
"WT ha ki jön, WOT lehúzza a rolót"
-Miért? Te ki próbáltad? Játszottál már vele? JAA HOGY NEEEEM!
"Bétája szebb már mint a WoT most maga"
-Igen. És van is 4-5 év köztük...
Nem sok videót láttam még a WT-rõl, de mindegyikbe olyan érzésem volt, hogy 0 akció van. Wotba más, wotba minden csatába figyelned kell 150 féle dologra.
Ennek is az elején ott állnak 1 folyosón, egy csõbe, és még csak nem is sniperolva lõtt ...
pont ilyesmiket láttam is a streames orosz faszinál.
és baromira nem hozott lázba :S
A Löwe-vel kissé unalmas a játék /bár ez játékstílus függõ/,lassú,lomha ,lassan fordul,inkább másodvonalbeli, méginkább sniperkedni való.Az Csövével mûteni lehetne,de ez nem szokatlan a német tankoknál.Az alfa damage nem túl nagy de relatív gyorsan tölt,és jó az átütés.A páncélzatán talán most erõsitettek valamit.Én személy szerint szeretem ,ill. nem bántam meg hogy megvettem ,de folytonosan nem tudok vele játszani mert elunom magam.Creditet elég jól hozza.Remélem segítettem valamit.
Eladó egy Wot acc. Pár fontosabb adat:
13000+ csata
Eff: 1530+
WN7: 1570+
Garázs: 6db Tier X, Jt 8.8 és más tankok, ezenkívül 3db Tier X kifejlesztve.
2500 gold
Érdeklõdni: [email protected]

Miért örülnek annak emberek , ha egy játék tönkre megy, ami más embereknek örömet okoz? Mifaszom veletek? Ha nem tetszik valami nem játssz vele. De ez undorító hányiger viselkedés.
A másik, böööö hülye WoT fanok nem ismerk fel a WT mennyivel jobb....böööö fanboy-ok. Aha, tehát aki akinek aWot tetszik jobban= elvakult fanboy, aki meg folyamatosan szidja, ósárolja, szarozza, az nem elvakult, hanem õ lát tisztán. Hát nooormális?!
Miközben mind két játék megférhet egymás mellett, mintahogy megfér, a Cod ésa Bettlefield, megfér a Fifa és a Pes. Persze ezek rajongiói is utéálják egymást, de komolyan, azért hülye másik, mert másik játékkal szeret szórakozni? Az ilyennek mi van a fejében?
A Wt, hát az eddigi videók alapján szebb. Az kétségtelen, és lehet reálisabb, ami pozitívum, de nekem nem tetszik hogy vannak repülõk, jó állítólag nem lesz kötelezõ repülõkkel együtt menni. Az sokaknak tetszik, hogy csak valódi tankok vannak, megértem õket, de még egy játék ahol láthatom a Panzer 3-at meg a KV1-et? Hát rohadtul nem hoz lázba. Nekem jobban tetszenek a sok féle változatos típus, csak sajnos a WoT már túlzásba ment át a sok csodatankkal.
De a grafika tényleg szebb, de idén állítólag a WOT is ilyen grafikát kap...hát puff neki.
A két játék ráadásul nem teljesen ugyanazt a játékosállományt fedi le, mert a WoT-ban csak árkád csaták vannak, a WT-nél nem így lesz, és nagyon sokan a nem árkád játékmódot, a némileg szimulátorosabb játékmódokat várják, vagyis a célcsoport nem teljesen ugyanaz, de van átfedés. De aki azt szereti, hogy KV1 realisztikusan a sebváltót váltogatva, bukdácsoljonb elõre, és Panzer III-asokkal viaskodjon, miközben rácsap egy Stuka, ha csak nem nem védi valami légelhárító, azoknak biztos fasza lesz, de sokan meg azt szeretik, ha tervrajz tankokkal lõvöldözhetek, és max az arty-tól kell tartani.
Egyébként, mindig ez a nagy érv a WOT ellen a ,,nemelvakultnemfanboy WI"-sektõl hogy a szar mert nem realisztikus. Az realisztikus ,hogy ha kilõnek átülök egy másik tankba és bevarázsólódok a csata térre?
Nekem ezzel semmi bajom, de ez se reális. Olvastam pár csatáról, de ilyet nem olvastam.
Na mindegy, én mint elvakult WOt fanboy, remélem a WT jó játék lesz, és ha lesz open teszt, tuti kipróbálom,és ha tetszik játszok is vele, de majd meglátjuk.
És a replay-t hova kell küldeni? Vagy a játék majd számon tartja, én csak játsszak? 😄
BattleTag: kabel15#2672
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Talán azt is érdemes megemlíteni, hogy 60%-os win rate felett már erõsen jellemzõ a companys/team battle-s win rate növelés. Ott meg azért erõsen válogatott csapattal megy az ember, tehát nem egyedül fog vitézkedni ott sem.
t5 nem éri meg. Akkor már jobban jársz 1 hónap akciós prémmel, és stug, t49, kv 1, chirchill 1, elc amx tankokkal.
A kis prémtankok csak legénység húzásra jók semmi másra szerintem.
pl. chi nu kai (t5) prém accal 30k körül hoz egy jobb körben, ezt super pershinggel (t8) prém nélkül is megcsinálom könnyedén
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?