World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a jatek menet , az iranyitas , mozgas ,celzas, atlathatatlan volt nekem,
a szinek tul elenkek stb

R3ntonnak :-)

igazad van WOP szar a WarThunder biztos jobb , de mivel utallok repulozni(tank-ozni szeretek) ,nekem mind2 szar :-)

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Gottfried
amen! 😊

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Antimat
Nem olyan használhatatlan, nagy ágyúval egész kellemes, persze csapatfüggõ ez is, fõleg, mert nem olyan gyors.

Ez pl. egy mai kör vele:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

cyka blyat

Master91
Igen, biztos lesznek pozitívumjai is ha kiadják a WT_t

Viszik a barmok 1 részét.

Itt azért kell gondolkozni ebbe a játékba.
Hova álljak, kire lõjek és mikor, mit lõjek neki és hogyan, stb stb stb.

Tudjuk, hogy a server 85%-a minimum eszébe se jut feltenni ezeket a kérdéseket csatánál.

WT-be szerintem ennyire nem kell figyelembe venni pl. a weak spotokat ( nem tudom, tipp ahogy láttam azt a streamet )

Én arra gondolok hogy a butábbik része a WT-re fog szavazni.
ToCsEk
nah megy ez 😄
tervbe van nekem is de hát annyi mindent kéne húzni (3k csatám van) mindig mást akarok kihúzni 😞
de most cél e100 is7 meg leo1 (tiger2 fullos már csak e75re kéne grindelni, ugyan ez isnél is3ra kéne xp, nah meg mind2 credit leo1hez gigasokcredit meg 170k xp 😞)
aztán ha ez a 3 meglesz lehet neki kezdeni német td ágba 😄 de japcsi med is faszányos lenne nah meg orosz meg ág, amcsi heawy és med ág 😄 francia nehéz ág nah meg medek 😄 ójaj
késõn kezdtem bele a játékba 😞

amúgy ha már itt tartunk, pro e-sport klánok és cw-t uraló klánok valamit top100 cw2 klánok közül 1 SEM FOG átmenni wt-hez
én is néztem údejó lesz aztán valahogy mégse adja videók alapján.
kétlem hogy több évet belerakott játékosok ukmukfukk átmennének oda
ide is jön a hd tankok meg hiper görgõ fícsör új engine aztán máris nem lesz oylan wonzó az a wt SZERINTEM.

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Melóhelyen vagyok...11-re érek haza majd
Jó atee, de te nagyon elfogult vagy a wg írányába valljuk meg 😛

A repülõs meg kurva fasza lett, míg a WG-jé meg játszhatatlan. Nyugtával dícsérjük majd a napot!

Ha ilyen repülõs játékot össze tudtak nem hinném, hogy egy foskupac tankosat tennének össze. Minimum méltó versenytársa lesz a WOT-nak, ebben biztos vagyok 😛
Gottfried
Érdekes ez a WT várás. Nemrég regeltem rá mert már annyian dícsérték itt. A WOWP-vel van úgy 1000 csatám(kellett a 7 hónap ingyen prém a wotra),így van mihez hasonlítanom.Szebb,talán változatosabb is a WT de nekem majdnem annyira unalmas volt ott is a repkedés mint a wowp-ben.
Gondolom a ground is szebb lesz,hiszen sokkal újabb játék,ki is fogom próbálni de csodát nem várok tõle.Azt is emberek fejlesztik,ugyanúgy lesznek benne hibák mint a wotban.
Egy dologban viszont biztos vagyok.A WOT legnagyobb hibáját ott sem tudják megoldani(ez már a repülõsben is kiderült),nem tudják megvédeni magukat az idiota játékosállománytól.Sõt,ha szebb lesz,nagyon valószínû hogy ott fognak majd tobzódni az agyhalottak és a wotban talán arányaiban többen lesznek azok akik szeretik ezt a játékot és így a WT csak jót tesz nekünk 😊

Master91
Milyen otthonról? MOST 😄

Ha van még jöhet, mert ahogy gyûlölöm azt a szart, úgy annyira is szeret oda berakni...
Neked mi nem tetszett benne?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Na majd otthonról küldöm a type64 orlik+top gun krömet, azt hiszem mastery badgeet is kaptam rá. Szóval annyira nem rossz az a domb 😉
OFF

ja olyan jo hogy mar el is adtam az early beta pass-omat....ha penzt akarsz keresni meg most add el ,100-120 font korul van is ra esellyed ( en marha nem figyeltem es eladtam 70-ert minusz fee )

ON

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Gottfried
Csak most,csak neked egy pozítív.

Ez a Borsig egy istenkirály!! Ennyire semmivel nem élveztem még a játékot t5 felett.T10 csatákban is simán ki lehet osztani vele 2-3K sebzést.Többször volt 6k vele de még nincs meg a tank ász.Ez mindent elmond róla.(ezekszerint másoknak is jól megy vele)Ráadásul nem kívánja a goldot sem.Úgy 100 csata alatt talán ha 2-3 db-ot lõttem vele,annyira jó a sima ap lõszere is.
lassan ott tartok hogy már a vörös csapat sem idegesít ha ezzel megyek.Csak osztom a halált.... 😊
Elég pozitív voltam?

Off:
Szépni szép, csak az honnan jött, hogy rozsdás tankokkal kell harcolni...?
Mert ott mennyire lesz jó, hogy a szerver dönti el, átmegy-e a lövés, ha átmegy megdöglesz-e azonnal vagy csak a rádiódat lövik ki.
Meg mekkora királyság a nemlétezõ spot rendszere tisztára mint a Historical Battle volt, azt is mennyien játszották.
A játékosállomány átlag értelmi szintjét ismerve mekkora öröm lesz a sok félrekonfigurált tankú csapattárssal menni.
Vagy a közös pályán a repülõkkel. Na akik itt vinnyogtak az arty-k miatt ott teljes megelégedéssel dõlhetnek hátra amikor egy Stuka szarrábombázza õket egy rárepülésbõl mert ugye nem olyan bujkálós féreg az mint az arty.

" jobbnak látszik mint ez " kulcsszó a "látszik". Még mindig azt mondom, puding próbája az evés, azután dicsérd hogy megkóstoltad. És ne esküdözz olyasmire amit még nem próbáltál, attól függetlenül hogy milyennek látszik, vagy ki mit mond róla.
Gottfried
Hát ha ennyit sebzel akkor gondolom te is legalább zöld vagy.Ha így van,akkor nem értem mi a gondod.Ha nem,akkor hogy a fenébe sebzel ennyit??? Én úgy 30K csatával kéklek de az átlagsebzésem meg sem közelíti a 2000-ret. Szóval hogy is van ez?????

Látom,máris szapultok olyan játékot ami már zárt bétában létezve is jobbnak látszik mint ez.Egyébként az eddig kijött videók egyáltalán nem mesterkéltek,inkább bemutató jellegûek,hiszen csak egy pálya van,aki nézte már láthatott repcsi kilövést tankból,ami nem éppen mesterkéltséget mutat.Szebb grafika,nagyon jó fizika,hitelesebb láthatósági rendszer stb.. és még csak zárt béta..Meg arról nem is beszélve,hogy a WG hol mutatott be olyan fejlesztõi részleteket,amik a GF-rõl már eddig is olvashatók.
Master91
Én néztem streamet és egyáltalán nem volt izgalmas.

Le spawnolt a csávó, jött-ment, néha láttam 1 - 1 repülõt, lõtt 2-3 mat ( kb semmire ), mellé esett 1-2 lövedék ( 1x olyan volt mintha abba is halt volna bele )

Nekem unalmasnak tûnt de nagyon.
Aztán mondd már meg mi alapján élteted a WT GF játékmenetét, mikor még egy percet nem játszottál vele?😊 Faszentos gameplay videót bárki össze tud rakni. Majd akkor mondjunk ilyen nagyokat, ha már mindkét produktum a kezünkben van.
Én biztos rajta leszek egy ideig , nem bírom már azt sem , hogy a szerver dönti el random , hogy átmegy-e a lövés , vagy nem. Meg sorolhatnám. Aki szereti nyomja a wot-ot , ész nem kell hozzá. Aki meg játékélményt akar az WT.
Ezt nem tudom hol hallottad. Épphogy azt erõsítették meg, hogy nem lesz átütés buff.
beokker a game?Nektek sem megy a szerver?
Zegi Norbi HUN
Buffolni fogják egyébként😊 Nagyobb átütést kap majd elvileg.

foxbat88fx: én teljesen jól megvagyok az is6-tal😊 A t34-et már rühellem, a lassúsága meg a kevés páncélja már kiborít😄 Is-6-nál nincs ilyen gond, mert jóval mozgékonyabb, nagyon nehezen ütik át végre, és szintén nagyot sebez. Az átütése kisebb, de nekem ez nem gond, nem éreztem eddig óriási hátrányát😊 Jobban keresek vele eddig, mint T34-gyel, és még a legénységet is tudom húzni a kedvenc tankomba, ami természetesen az is-4😄

Összefoglalva, nekem maximálisan megérte😊

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Ez viszont engem is felháborít. Ami motor/ágyúhangok jelenleg a játékban vannak, az valami botrány, de minimum nevetséges. Egy Gnomefather kirázott a kisujjából tök egyedül egy fényévekkel jobb effektpakkot, mint aminél a WG évek óta meg se próbál használhatóbbat összerakni. T-72-t kölcsön tudnak kérni a váltásnál rángatós effekt modellezéséhez, de normális, nem fûnyíró motorhangokat nem tudnak csinálni? No comment.
Így van, legyen valami pozitívum😊 Én speciel kezdem megszeretni a Csirit, és érteni Jeffet, mikor élteti. Ma meg tegnap alig mentem vele 2000 damage alatti kört, de volt 3200-as is. Ehhez mondjuk kellett a kedvezõ MM, és a használható csapatok, de határozottan kezdek ráérezni.
Megérdemelné igen , csak egy apróság : 2 év alatt nem tudtak normális motor hangokat csinálni ? Akkor mit várunk...
Antimat
Volt elõbb egy T10 csata Sand Riveren, IS8-cal mentem, elõzetesen 40% esélyt mutatott ez a fos (egyre kevésbé hiszek neki, és már hosszú hetek óta nem frissül amúgy sem), ellennél a top E100 egy nagyon lila játékos volt, nálunk az E100 egy narancs player, elindultunk (délrõl kezdtünk) páran a hegyek mellett, arra jött az ellen krémje, szerencsére a mi artynk elég jó volt, mikor írtam neki, hogy az E100-ukat lõje, szerencsére megtette, aztán végül be is húztuk a meccset.

De elõtte milyen meccseim voltak, ne tudd meg<#falbav>

cyka blyat

Nyugtával dícsérjük a napot.. Nem lesz az olyan egyszerû, de én nagyon szurkolok nekik. Megérdemelne a wg egy tökönrúgást. De sajna elég sok az elvakult, úgyhogy sztem meg fog oszlani szépen a 2 tábor.

Master91
És egy rakás szar. Néztem streamet, semmi izgalom nem volt benne.

Téma lezárva.
Ennek a WOT-nak annyi ha a Ground Forces beindul. Lehúzhatják a rolót . Fényévekkel elõrébb járnak , pedig még csak a zárt béta megy.
4 meccset bírtam idegekkel...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Ez várható volt, vagy csak egy idõszakra le lettél tekerve. Én is voltam így. A T34-em nem volt képes 300 fölött sebezni egy tankot sem. A másik fele, hogy valószínûleg nem fogják hagyni, hogy az emberek sz@rrá keressék vele magukat, emlékezzetek csak a béta utáni idõszakra, amikor elindult az éles. Mindenki KV-1 és PzIV-ekkel rohangált, bõven pluszban maradtunk prém nélkül is a nagyobb tankokkal. Elõször jött rájuk a kredit nerf, 1-2 "peccsel" késõbb az ágyú nerf. Most is hasonló fog történni. Szerintem.. Kövezzetek meg ha egy kicsit összeesküvés elmélet-szaga van, de ezektõl sok minden kitellik. Bocs ha hosszú voltam.

Master91
Igen. Azt csináltam. Spottoltam is egy T57 heavyt, ami ammot lõtt nekem azonnal, aztán meg szarrá szedett az õ camper seregük. Domb nem jó.
Egyébként ez az új nekem sokkal jobban tetszik. Végre nem az van, hogy a TD-k belátják az egész pályát.
Középen a dombon világítani és imádkozni, hogy ne jöjjön le egy medhorda, vagy ha lejönnek, akkor kilõjje a csapat. Ha egyik se, akkor menekülés. Utána meg szituáció függõ...
ToCsEk
2napja van új év de még mindig csak a rinya megy 😄
írhatnátok jó dolgokat is mindig csak negatívokat írja semmi pozitív
ilyen pirosak olyan zöldek, így kemp úgy kemp, leming trén stb 😄
én már keményen dupláztam 3 tankot elsõre aztán léptem is kifele 😉
sok negatív szarság kapjátok karmába visszafele<#mf1>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

voivod32
És a következõ...
[/url][/img]

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Master91
Spotterkedõk, új (szar) El-halluffon mit csinálgattok ?
voivod32
Most meg volt egy olyan csatánk-T6-ban-,hogy bejött egy Churchill 1 és egy Matilda platoonban, és egymást lõtték! Mi az isten van ma?!

voivod32
Én azt vettem észre, hohy a játékosállomány hatalmas része, még arra sem érett meg, hogy ránézzen arra a kib@szott térképre, hogy legalább meg bírja állapítani, hogy milyen csatamódban játszunk...

Azonnal kapcsoltam ki ezt a módot, ahogy bejött a játékba. Teljesen egyértelmû, hogy a játékosállomány nem érett meg rá, nem értik meg sajnos, hogy menni kellene és csak 10 perc van.

Malinovka csata mód. Észrevettétek már, hogy muszáj lemenni D6-D7 résznél a vízbe? Amelyik csapat oda leküld egy spottert az az oldal nyer. Most már úgy vagyok vele, hogy muszáj nekem lemenni, mert legtöbbször más nem megy, csak így olyan unalmas nekem a pálya. Mindig ez a rész dönt. Most pl. nem tudom mennyi esélyünk volt nyerni, de volt nálunk két kék is, illetve sok zöld és mégis simán vesztettünk, mert mi tõlünk nem ment le senki az ellen meg onnan spotolt.

voivod32
Egy újabb szupercsapat. 8-as szintû TD-ink acélfalat alkotva verik vissza az ellenség-nem létezõ-támadását.
Az ellenség azonban,-korántsem meglepõ módon-nem hajlandó frontálisan támadni õket.
Aljas módon , úgy döntenek, ,hogy inkább megkerülik ezt a "falat", és hátba támadják õket.
Én,-elpusztíthatatlan Type-58 páncélosommal-megkísérlem útját állni a vörös áradatnak, szemtõl-szembeni közelharcban, legyõzöm az ellenfél T25/2-jét, majd spotolni indulok, a maradék 20 HP-mal.
Találok is egy ellenséges Su101-et, melynek megsemmisítõ erejû lövését- titánötvözet páncélzatom segítségével-elutasítom.
Ezután az ellenséges TD-t magam után csalva, azt a védelmi pozíciót foglalt-magasan kvalifikált- TD-ink elé viszem, õk azonban, -nyilván valami titokzatos mûszaki hiba által sújtva- nem tudnak a kért irányba fordulni, így vonalainktól néhány tucat méterre,védõink vigyázó szeme által kísérve ér a hõsi halál.
Aztán mindenki mást is...
Fõbb mozzanatok:
[/url][/img]

Istenbarma Tiger négyszer pattant rólam ARANNYAL, top ágyúval Winrate is luck!

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Eagle16
Hát 276-os átütéssel még célozni is kéne, nehogymá'...még a végén lepattan valamirõl.
De megteheti, mert a játék engedi. Felõlem visszakerülhetne az, hogy csak aranyért lehessen megvenni, teljesen nem érdekelne, hogy így lényegében pay2win lenne, de masszívan visszaesne a prémium lõszer spam az is biztos.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

ilyen ha beindul a gyilkológép jó kezekben <#vigyor>

voivod32
Egy jellemzõ mérkõzés... Saját SU-85B-nk szándékosan belémlõ,(onnan tudom a szándékosságot, hogy mögöttem jött, majd befordult és oldalról belém lõtt. Mikor visszaadtam neki, újra rámfordult, én meg kilõttem. Az ellenfél Cromwellje arannyal lövöldöz, amikor leláncolom, és lövöm az oldalát, akkor meg pattogok róla. A tököm beleverem az egészbe.
[/url][/img]

Master91
full arany mi?
ToCsEk

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Én nem vettem észre ilyet, de ugye azt tudod, hogy ez általában csak érzelem alapú... Múltkor egyik klántársam csinált 12k dmg-t komarinon E-50M-el és úgy érezte, hogy pedig nagyon átlag alatt sebezgetett az ágyúja. Mondtam neki, hogy visszanézem a replayt és kiszámolom az átlagdmg/lövést. Azt tippelte, hogy a 390 helyett lesz olyan 350-360 átlag/lövés, majd nagyot ámult miután kijött 405. (!) (Természetesen azokat a lövéseket, amik pattantak, 0 critek vagy low hp-s tankba mentek nem számoltam.)

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png