World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a szinek tul elenkek stb
R3ntonnak :-)
igazad van WOP szar a WarThunder biztos jobb , de mivel utallok repulozni(tank-ozni szeretek) ,nekem mind2 szar :-)
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Ez pl. egy mai kör vele:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
cyka blyat
Viszik a barmok 1 részét.
Itt azért kell gondolkozni ebbe a játékba.
Hova álljak, kire lõjek és mikor, mit lõjek neki és hogyan, stb stb stb.
Tudjuk, hogy a server 85%-a minimum eszébe se jut feltenni ezeket a kérdéseket csatánál.
WT-be szerintem ennyire nem kell figyelembe venni pl. a weak spotokat ( nem tudom, tipp ahogy láttam azt a streamet )
Én arra gondolok hogy a butábbik része a WT-re fog szavazni.
tervbe van nekem is de hát annyi mindent kéne húzni (3k csatám van) mindig mást akarok kihúzni 😞
de most cél e100 is7 meg leo1 (tiger2 fullos már csak e75re kéne grindelni, ugyan ez isnél is3ra kéne xp, nah meg mind2 credit leo1hez gigasokcredit meg 170k xp 😞)
aztán ha ez a 3 meglesz lehet neki kezdeni német td ágba 😄 de japcsi med is faszányos lenne nah meg orosz meg ág, amcsi heawy és med ág 😄 francia nehéz ág nah meg medek 😄 ójaj
késõn kezdtem bele a játékba 😞
amúgy ha már itt tartunk, pro e-sport klánok és cw-t uraló klánok valamit top100 cw2 klánok közül 1 SEM FOG átmenni wt-hez
én is néztem údejó lesz aztán valahogy mégse adja videók alapján.
kétlem hogy több évet belerakott játékosok ukmukfukk átmennének oda
ide is jön a hd tankok meg hiper görgõ fícsör új engine aztán máris nem lesz oylan wonzó az a wt SZERINTEM.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
A repülõs meg kurva fasza lett, míg a WG-jé meg játszhatatlan. Nyugtával dícsérjük majd a napot!
Ha ilyen repülõs játékot össze tudtak nem hinném, hogy egy foskupac tankosat tennének össze. Minimum méltó versenytársa lesz a WOT-nak, ebben biztos vagyok 😛
Gondolom a ground is szebb lesz,hiszen sokkal újabb játék,ki is fogom próbálni de csodát nem várok tõle.Azt is emberek fejlesztik,ugyanúgy lesznek benne hibák mint a wotban.
Egy dologban viszont biztos vagyok.A WOT legnagyobb hibáját ott sem tudják megoldani(ez már a repülõsben is kiderült),nem tudják megvédeni magukat az idiota játékosállománytól.Sõt,ha szebb lesz,nagyon valószínû hogy ott fognak majd tobzódni az agyhalottak és a wotban talán arányaiban többen lesznek azok akik szeretik ezt a játékot és így a WT csak jót tesz nekünk 😊
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Ha van még jöhet, mert ahogy gyûlölöm azt a szart, úgy annyira is szeret oda berakni...
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
ja olyan jo hogy mar el is adtam az early beta pass-omat....ha penzt akarsz keresni meg most add el ,100-120 font korul van is ra esellyed ( en marha nem figyeltem es eladtam 70-ert minusz fee )
ON
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Ez a Borsig egy istenkirály!! Ennyire semmivel nem élveztem még a játékot t5 felett.T10 csatákban is simán ki lehet osztani vele 2-3K sebzést.Többször volt 6k vele de még nincs meg a tank ász.Ez mindent elmond róla.(ezekszerint másoknak is jól megy vele)Ráadásul nem kívánja a goldot sem.Úgy 100 csata alatt talán ha 2-3 db-ot lõttem vele,annyira jó a sima ap lõszere is.
lassan ott tartok hogy már a vörös csapat sem idegesít ha ezzel megyek.Csak osztom a halált.... 😊
Elég pozitív voltam?
Szépni szép, csak az honnan jött, hogy rozsdás tankokkal kell harcolni...?
Meg mekkora királyság a nemlétezõ spot rendszere tisztára mint a Historical Battle volt, azt is mennyien játszották.
A játékosállomány átlag értelmi szintjét ismerve mekkora öröm lesz a sok félrekonfigurált tankú csapattárssal menni.
Vagy a közös pályán a repülõkkel. Na akik itt vinnyogtak az arty-k miatt ott teljes megelégedéssel dõlhetnek hátra amikor egy Stuka szarrábombázza õket egy rárepülésbõl mert ugye nem olyan bujkálós féreg az mint az arty.
Le spawnolt a csávó, jött-ment, néha láttam 1 - 1 repülõt, lõtt 2-3 mat ( kb semmire ), mellé esett 1-2 lövedék ( 1x olyan volt mintha abba is halt volna bele )
Nekem unalmasnak tûnt de nagyon.
foxbat88fx: én teljesen jól megvagyok az is6-tal😊 A t34-et már rühellem, a lassúsága meg a kevés páncélja már kiborít😄 Is-6-nál nincs ilyen gond, mert jóval mozgékonyabb, nagyon nehezen ütik át végre, és szintén nagyot sebez. Az átütése kisebb, de nekem ez nem gond, nem éreztem eddig óriási hátrányát😊 Jobban keresek vele eddig, mint T34-gyel, és még a legénységet is tudom húzni a kedvenc tankomba, ami természetesen az is-4😄
Összefoglalva, nekem maximálisan megérte😊
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

De elõtte milyen meccseim voltak, ne tudd meg<#falbav>#falbav>
cyka blyat
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
írhatnátok jó dolgokat is mindig csak negatívokat írja semmi pozitív
ilyen pirosak olyan zöldek, így kemp úgy kemp, leming trén stb 😄
én már keményen dupláztam 3 tankot elsõre aztán léptem is kifele 😉
sok negatív szarság kapjátok karmába visszafele<#mf1>#mf1>
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Malinovka csata mód. Észrevettétek már, hogy muszáj lemenni D6-D7 résznél a vízbe? Amelyik csapat oda leküld egy spottert az az oldal nyer. Most már úgy vagyok vele, hogy muszáj nekem lemenni, mert legtöbbször más nem megy, csak így olyan unalmas nekem a pálya. Mindig ez a rész dönt. Most pl. nem tudom mennyi esélyünk volt nyerni, de volt nálunk két kék is, illetve sok zöld és mégis simán vesztettünk, mert mi tõlünk nem ment le senki az ellen meg onnan spotolt.
Az ellenség azonban,-korántsem meglepõ módon-nem hajlandó frontálisan támadni õket.
Aljas módon , úgy döntenek, ,hogy inkább megkerülik ezt a "falat", és hátba támadják õket.
Én,-elpusztíthatatlan Type-58 páncélosommal-megkísérlem útját állni a vörös áradatnak, szemtõl-szembeni közelharcban, legyõzöm az ellenfél T25/2-jét, majd spotolni indulok, a maradék 20 HP-mal.
Találok is egy ellenséges Su101-et, melynek megsemmisítõ erejû lövését- titánötvözet páncélzatom segítségével-elutasítom.
Ezután az ellenséges TD-t magam után csalva, azt a védelmi pozíciót foglalt-magasan kvalifikált- TD-ink elé viszem, õk azonban, -nyilván valami titokzatos mûszaki hiba által sújtva- nem tudnak a kért irányba fordulni, így vonalainktól néhány tucat méterre,védõink vigyázó szeme által kísérve ér a hõsi halál.
Aztán mindenki mást is...
Fõbb mozzanatok:

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
De megteheti, mert a játék engedi. Felõlem visszakerülhetne az, hogy csak aranyért lehessen megvenni, teljesen nem érdekelne, hogy így lényegében pay2win lenne, de masszívan visszaesne a prémium lõszer spam az is biztos.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png