World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért zavaró, mert ilyenkor mindenben úgy kell játszani, mintha papírból lenne. Egy mednél annyira nem probléma, bár ott is idegesítõ, hogy mindegyik T20. Viszont mi lehet egy lassú szörnyben, amivel fedezékbe vonulni sem tudsz rendesen annyi idõ alatt?
Nézegetitek a lukakat mások tankján is? Vagy ha titeket arannyal lõtt, akkor mindenkit?
Nekem három tankomon van full arany:
Pz 38 H - mert soha nem kerül saját tierjébe
Pz 35 S - mert mindig ötösök közé kerül már
Pz B2 - mert négyes tierben kettes ágyúja van, másként játszhatatlan.
A többiben is van néhány, nehéznek tûnõ feladatok megoldására (igen, az Obj. 268-ban is). Ha eldöntöm, hogy egy tankra aranyat használok, akkor azzal lövöm végig. Akkor spammelek?
A X-es medekben viszont egyáltalán nincs arany, az nem jött be. Akkor azokkal rendes fiúnak látszom?
Ne legyen arany. AP se. Úgy lesz igazán izgalmas. 😊
Ezért is reménykedek, hogy ha nem is most, de idõvel ki fognak találni valami a goldspam ellen.
Bekescsaba:
Én megértem, ha valaki használja, hogyha egyszer van rá lehetõsége. Sõt, pontosan ennek a lehetõségnek a megléte a problémám. Az én tankjaimban is van gold, és használom is, ha a helyzet úgy kívánja (eszembe nem jutna full golddot tölteni bármelyikbe is random csatához)...
De ha holnaptól eltûnne az arany lõszer a játékból, szerinted ki szívná meg jobban?
Aki ismeri a weak spotokat, és képes a szerepkörének megfelelõen használni a tankját, vagy aki hülyegyerek módjára a pálya sarkából goldot puttyogtat, a játék legalapvetõbb dolgait sem ismerve?
Ne állítsuk már, hogy az normális helyzet, mikor bujkálnod kell egy 2 szinttel kisebb tank elõl!
Tegnapi eset:
T6-os Churchill SzefósBéluska parancsnokolása alatt kigurul a sarok mögül, és szembõl elkezdi lõni a T28-asomat. Nem kedvezett a random sem, 4 lövésbõl tudtam csak kiszedni. Ezalatt leszedte több, mint a fele hp-mat a t6-os szarával, holott minden játéktudása kimerült annyiban, hogy kigurult elém és egyhelyben állva lõtte a frontomat, míg el nem fogyott a hp-ja.
Aki szerint ez a kívánatos állapot egy tankos játékban, az játsszon inkább KántörSztrájkot...
Most meg: áh, vissza az egész.
Aztán pár hónap múlva: mégis csak kéne creditért gold lõszer...
Újabb fél év: ez szar, vegyétek ki...
Még egy pár hónap: kéne creditért gold lõszer...
Majd ismét: vegyétek ki nem jó...
Egyébként az életben nem fogom megérteni, hogy aki csak arannyal lõ, annak hogy a túróba éri meg. Értem, hogy XP lesz a dologból, de marha nagy mínuszokat lehet összeszedni a pénz oldalon.
Egy alkalommal Malinovkán két Type59 lõtte szét a Tigrisemet csak arany lõszerrel. Nem hiszem, hogy a prém ellenére pluszos volt nekik a kör. Fõleg, mert a spotom miatt közvetlenül utánam kilõtték a társak mindkettõt.
Meghallgatták a sírámokat.. ez lett belõle.
Szerintem az a noob, aki nem használja ki a legjobb lehetõséget a gyõzelem eléréséhez.
Kérdezz meg egy 2. Vh.s amcsi katonát, hogy szerinte noobság volt-e a tüzérségi és légi csapásmérés az azt elhárítani képtelen németek ellen a gyalogsági roham elõtt. Szerintem egy se mondaná, hogy morálisan zavarta volna.
Viszont egyrészt elcseszi a balanszot, másrészt, meg így senki nem vesz goldért gold lõszer-t.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Totálisan felborítja a játékegyensúlyt... Amelyik tankok alacsony pennel rendelkeznek, azok ahhoz lettek balanszolva, és cserébe más tulajdonságokban erõsek. De ha ezekbe goldot töltenek, máris indokolatlanul erõsekké válnak, mert a legnagyobb hátrányuk csupán egy kattintással kiküszöbölhetõ.
Míg amelyik tank már alapból jó ágyúval van felszerelve, annak semmi elõnye nincs a gold ammóból, viszont a saját hátrányai továbbra is megmaradnak, azokon goldért sem lehet változtatni. Nincsen 30% extra páncél vásárlási lehetõség, sem mozgékonyság, sem camo, sem semmi egyéb... Csak penbõl lehet plusz 30%-ot venni.
Ez pedig már alapból nem lehet igazságos, mert nem profitálhat mindenki egyformán belõle. Csupán a gyenge penes tankok teljesítményén tud javítani (indokolatlan mértékben), és a gyenge játékosokén.
Lehet itt azzal elõhozakodni, hogy mindenki elõtt ott a lehetõség, hogy arannyal lövöldözzön... A lehetõség valóban ott van, csak épp rászorulva nincs mindenki!
Meg azzal, hogy a gold nem csodafegyver, az is le tud pattanni... Le tud, csak épp ha azonos távolságból, azonos célpontra adunk le lövéseket, akkor goldból tuti több fog átmenni, mint AP-ból. Elég, ha csak eggyel több... Már az is döntõ tényezõ lehet.
Oké, hogy kivenni nem fogják, de legalább a mennyisége lenne korlátozva, vagy az árát emelnék meg úgy, hogy a tényleg szükséges néhány darabon kívül eszébe ne jusson senkinek full tár goldokkal rohangálni random csatákban...
<#vigyor2>#vigyor2><#wilting>#wilting><#smile>#smile>
Valszeg "normális" szövegszerkesztõ kell, ami nem kutyulja a különleges karaktereket (ilyenhez én a Notepad ++ progit használom - File megnyit, Menü->Kódolás->UTF-8 kódolás BOM nélkül pipa és szerkeszt.)
Ahogy olvastam, modoktól független a jelenség mostanában. Elmehetnek ahova gondolom... 😊
És az a vicc hogy szinte csak tank ász replay nincs meg.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Tier 3-ban az 1k sebzés azért annyira nem rossz.
Még jó, hogy csináltam róla képet. Legalább azt meg tudom nézni. Ha valakit érdekel délután otthonról fel tudom rakni.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Killeket lopkodtál vagy mi a túróért ilyen kevés az xp?
"damage announcer configuration file missing"
akármelyik verziót felrakom, mindegyiknél ez van...
Map: Abbey 2014.01.06. 7:31:21
Vehicle: T34
Exp: 4 662 (x2) Credits: 143 302
Battle Achievements: Acélfal, Mesterlövész, Top Gun, Kiváló Lövész, Kiváló sofõr jelvény: "Tank ász"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Lehet beleélték ebbe a japán patch-be és sokan kamikaze-tak <#kacsint>#kacsint>
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
30 meccsbõl összesen 3-at sikerült nyerni, és egyetlenegyszer sem voltam az alsó négy tanknál feljebb sorolva, és talán kétszer volt olyan hogy a csapatban kettõnél több volt az 50% feletti player Asszem ez negatív rekord.
Három vereség is volt olyan hogy topgunal végeztem.
Összességében, eddig szépen fejlõdtem, de az ünnepi szabi alatt általánosságban romlott minden eredményem. Biztos a bejgli teszi.
Most hirtelen nem tudom milyen beállításon van.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle