World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Õ a barátnõm volt konkrétan.... öreg motorosok tudják miért 😊

Mondjuk a type fejét háromszor átlövi egy olyan tank, ami normális esetben megkarcolni sem tudná. 😊 Amúgy én is azt vettem észre, hogy nagyon megszaporodott a gold.
Azért zavaró, mert ilyenkor mindenben úgy kell játszani, mintha papírból lenne. Egy mednél annyira nem probléma, bár ott is idegesítõ, hogy mindegyik T20. Viszont mi lehet egy lassú szörnyben, amivel fedezékbe vonulni sem tudsz rendesen annyi idõ alatt?

Létezik lõszerfajta detektor. Sõt már olyan is van, ami emellett kiírja, hogy ki lõtt rád és az mennyit sebzett.
Az utolsó mondatoddal meg is magyaráztál mindent, amit tudni szeretnél. A WG-nek nem az a lényeg, hogy te jól érezd magad, hanem hogy fizess. Ennyi. Hogy így CS lesz a WoT-ból az már nem is érdekes számukra.
Honnan lehet tudni, hogy valaki full arannyal lõ?
Nézegetitek a lukakat mások tankján is? Vagy ha titeket arannyal lõtt, akkor mindenkit?
Nekem három tankomon van full arany:
Pz 38 H - mert soha nem kerül saját tierjébe
Pz 35 S - mert mindig ötösök közé kerül már
Pz B2 - mert négyes tierben kettes ágyúja van, másként játszhatatlan.
A többiben is van néhány, nehéznek tûnõ feladatok megoldására (igen, az Obj. 268-ban is). Ha eldöntöm, hogy egy tankra aranyat használok, akkor azzal lövöm végig. Akkor spammelek?
A X-es medekben viszont egyáltalán nincs arany, az nem jött be. Akkor azokkal rendes fiúnak látszom?
Ne legyen arany. AP se. Úgy lesz igazán izgalmas. 😊

Csak én meg naivan azt gondolnám, hogy ha már egyszer a WG pénzt és idõt ölt a lassabb, páncélozottabb tankok lemodellezésére, akkor talán nekik is érdekük lenne, hogy ezek a tankok is használhatóak maradjanak, a játékosok szívesen játszanak ezekkel IS, mert különben hiába dolgoztak velük.
Ezért is reménykedek, hogy ha nem is most, de idõvel ki fognak találni valami a goldspam ellen.

Bekescsaba:
Én megértem, ha valaki használja, hogyha egyszer van rá lehetõsége. Sõt, pontosan ennek a lehetõségnek a megléte a problémám. Az én tankjaimban is van gold, és használom is, ha a helyzet úgy kívánja (eszembe nem jutna full golddot tölteni bármelyikbe is random csatához)...

De ha holnaptól eltûnne az arany lõszer a játékból, szerinted ki szívná meg jobban?
Aki ismeri a weak spotokat, és képes a szerepkörének megfelelõen használni a tankját, vagy aki hülyegyerek módjára a pálya sarkából goldot puttyogtat, a játék legalapvetõbb dolgait sem ismerve?

Ne állítsuk már, hogy az normális helyzet, mikor bujkálnod kell egy 2 szinttel kisebb tank elõl!
Tegnapi eset:
T6-os Churchill SzefósBéluska parancsnokolása alatt kigurul a sarok mögül, és szembõl elkezdi lõni a T28-asomat. Nem kedvezett a random sem, 4 lövésbõl tudtam csak kiszedni. Ezalatt leszedte több, mint a fele hp-mat a t6-os szarával, holott minden játéktudása kimerült annyiban, hogy kigurult elém és egyhelyben állva lõtte a frontomat, míg el nem fogyott a hp-ja.
Aki szerint ez a kívánatos állapot egy tankos játékban, az játsszon inkább KántörSztrájkot...

miert? szerinted bevallt a dolog? igy jol mukodik?
toocha
Mi lehetett az?

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

És ezt hogy képzelted el? Tehát, elõsször azt mondják a játékosok, legyen minden aranyért vehetõ dolog creditért is, mert szemét rohadt pénzéhes fejlesztõk ,csak azoknak lehet elõnye aki fizet, legyen minden creditért is...
Most meg: áh, vissza az egész.
Aztán pár hónap múlva: mégis csak kéne creditért gold lõszer...
Újabb fél év: ez szar, vegyétek ki...
Még egy pár hónap: kéne creditért gold lõszer...
Majd ismét: vegyétek ki nem jó...

Lianára mindenki emlékszik a VK36-ban. Persze õ "gyárilag" kapta a goldot. Nem a te haverod volt véletlenül? 😊

Egyébként az életben nem fogom megérteni, hogy aki csak arannyal lõ, annak hogy a túróba éri meg. Értem, hogy XP lesz a dologból, de marha nagy mínuszokat lehet összeszedni a pénz oldalon.
Egy alkalommal Malinovkán két Type59 lõtte szét a Tigrisemet csak arany lõszerrel. Nem hiszem, hogy a prém ellenére pluszos volt nekik a kör. Fõleg, mert a spotom miatt közvetlenül utánam kilõtték a társak mindkettõt.
Nos, ha hozzád odajönne valaki és azt mondaná, légyszi nyisd ki a pénztárcád és a benne lévõ pénz felét égesd el....

Gondolom azt a sírást nem hallgatnák meg, hogy vegyék ki egy az egyben az aranylõszert, illetve tõlem aztán CW-n használhatnák.

Amíg csak goldért lehetett lõszert venni, sokan szapulták a WGt (beleértve itt a fórumon is), hogy pay2win a játék, mert az igazségtalan hogy csak a fizetõs játékosok vehetnek gold ammót.
Meghallgatták a sírámokat.. ez lett belõle.

Volt mosanában valami leárazás, vagy pénzt osztogattak?

De miért ne tenné? Gyõzni akar, s ha úgy gondolja, hogy ehhez szüksége van a növelt pen.-û lõszerre, akkor tegye. Szerintem az a noob, aki az adott legjobb technikát/elõnyt adó dolgot mellõzi pusztán erkölcsi okból. Én szeretek hamar túllépni a stock tankokon, s ha ehhez gold kell, hogy az annak használatából eredõ plussz sebzések miatt több xp-t kapjak, akkor gondolkodás nélkül használni fogom. Stock tier 8-as tankkal miért kötelezõ szívni tier 10-ben? Én is bele akarok szólni a csatába a kv4-esemmel, nemcsak creditzsákként gurulgatni. Én gyõzni akarok mindenáron, s ha ehhez arany kell, akkor aranyat lövök. Szerintem meg ez a helyes, gyõzelemre játszani bármi áron. Én titkon ezt várom el mindenkitõl a csapatomban, hogy õ is ezt akarja. Régen cw-n miert lõttél arannyal? Az nem számított noobságnak?

Szerintem az a noob, aki nem használja ki a legjobb lehetõséget a gyõzelem eléréséhez.

Kérdezz meg egy 2. Vh.s amcsi katonát, hogy szerinte noobság volt-e a tüzérségi és légi csapásmérés az azt elhárítani képtelen németek ellen a gyalogsági roham elõtt. Szerintem egy se mondaná, hogy morálisan zavarta volna.
Brutális mennyi olyan játékos jön már szembe, aki csak goldot lõ. Ahogy mások is írták, már low tierben is, de az is egy röhej, hogy Object 268 full golddal nyomja. Most megyek stock Jagdtigerrel és simán ütik át vele a felépítményt. Hiába dugom az alját, teljesen fölösleges, úgyis átlövik mindenhol, így tényleg nem sok értelme van az ilyen tankoknak. Ez a goldmáni egyértelmûvé teszi, hogy gyors, papír tankoknak van jövõje, semmi értelme a páncélozott lassúaknak már.

Van az a réteg, aki szerintem még a kreditet is valódi pénzért veszi, mert olyan minõsíthetetlen "teljesítmények" mellett tuti, hogy még a tankjuk javítási költségét sem termelnék ki.

tök egyszerü, ha gold-ot veszel creditért, akkor sokkal több creditet költesz, tehát kell még több csatát menned, és a legjobb ha prém accountal, + prém tankkal nyomod.

Nem értem mit profitált abból a WG, hogy creditessé tette a goldot. Nyilván köze lehet hozzá, hogy a retardált idiótáknak is van sikerélménye, így lehet vásárolni fog a játékban.

Viszont egyrészt elcseszi a balanszot, másrészt, meg így senki nem vesz goldért gold lõszer-t.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Lunki88
Már low tierben is ez megy. Most a japán chi-he-vel bohóckodok és már ott is egyre többen golddal lövöldöznek rám...
Nem hiszem hogy mindenhol vége lenne a téli szünetnek,annyi hülye van hogy az fáj,az elsõ csatám totál röhej volt,csak néztem hogy mi az istent mûvelnek,második harmadik csatában csapattársak sebeztek le csata indulása után,negyedik csatában Jagdtiger 10 lövést adott le 6 sebzés,a csapat átlag sebzése a 0 és a 300 közt.És nem kis tier csata volt.

Baromira kezdhetnének már valamit ezzel a sok goldspammer retardáltal!

Totálisan felborítja a játékegyensúlyt... Amelyik tankok alacsony pennel rendelkeznek, azok ahhoz lettek balanszolva, és cserébe más tulajdonságokban erõsek. De ha ezekbe goldot töltenek, máris indokolatlanul erõsekké válnak, mert a legnagyobb hátrányuk csupán egy kattintással kiküszöbölhetõ.

Míg amelyik tank már alapból jó ágyúval van felszerelve, annak semmi elõnye nincs a gold ammóból, viszont a saját hátrányai továbbra is megmaradnak, azokon goldért sem lehet változtatni. Nincsen 30% extra páncél vásárlási lehetõség, sem mozgékonyság, sem camo, sem semmi egyéb... Csak penbõl lehet plusz 30%-ot venni.

Ez pedig már alapból nem lehet igazságos, mert nem profitálhat mindenki egyformán belõle. Csupán a gyenge penes tankok teljesítményén tud javítani (indokolatlan mértékben), és a gyenge játékosokén.

Lehet itt azzal elõhozakodni, hogy mindenki elõtt ott a lehetõség, hogy arannyal lövöldözzön... A lehetõség valóban ott van, csak épp rászorulva nincs mindenki!
Meg azzal, hogy a gold nem csodafegyver, az is le tud pattanni... Le tud, csak épp ha azonos távolságból, azonos célpontra adunk le lövéseket, akkor goldból tuti több fog átmenni, mint AP-ból. Elég, ha csak eggyel több... Már az is döntõ tényezõ lehet.

Oké, hogy kivenni nem fogják, de legalább a mennyisége lenne korlátozva, vagy az árát emelnék meg úgy, hogy a tényleg szükséges néhány darabon kívül eszébe ne jusson senkinek full tár goldokkal rohangálni random csatákban...

A Nagoyb B motorokat a vietnamiak gyártották, és a kikergetett francia hadsereg által visszahagyott tankokba/tüzérekbe rakták. Jellemzõen kb. 3x akkora volt a teljesítményük, mint amiket a békazabálók használtak (a tartós ruszki alkatrészek miatt).

<#vigyor2><#wilting><#smile>

Nem találkoztam, de bedobtam a google-ba, nem nagy tudomány amúgy... A vehicle_damage.json file a problémás. Ha nem hiányzik, akkor rosszul lett szerkesztve és karakterproblémája van. Amúgy itt a válasz egy hasonló kérdésre.
Valszeg "normális" szövegszerkesztõ kell, ami nem kutyulja a különleges karaktereket (ilyenhez én a Notepad ++ progit használom - File megnyit, Menü->Kódolás->UTF-8 kódolás BOM nélkül pipa és szerkeszt.)

Kb. így járok én is, majd minden meccsem replay-e temp1 és lejátszhatatlan, amit meg szeretnék nézni. Tegnap volt egy kivétel. Látom, hogy rendesen el van nevezve a file, örülök. Aztán mikor jobban megnéztem, kiderült, hogy vmi 70k-s file, ami semmire sem jó. Grrr...
Ahogy olvastam, modoktól független a jelenség mostanában. Elmehetnek ahova gondolom... 😊

JeffDunham
Ugyan ez volt velem tegnap. Ezért sírtam itt reggel hogy az ARL44-em tank ászát nem tudtam közzé tenni mert nem volt meg a replay. Szintén egy nullás temp file volt csak a replayek között. Bekaphatják.

És az a vicc hogy szinte csak tank ász replay nincs meg.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Ott mindig alap nettó xp-ír.
Tier 3-ban az 1k sebzés azért annyira nem rossz.

Tono34
Tegnap zseniális napom volt, kb 30%-os wr. Azért nap végre ISU-val összejött egy Tank ACE. Gondoltam feltöltöm a replay-t ..., feltöltöttem, de az az elõzõ csata volt amin kb 1 tankot sikerült sebezni, oly gyors játék volt. Nézem a replayeket a wot könyvtárban és valóban csak a rossz csaté volt meg. Volt mellete egy temp.... akármilyen állomány 0 mérettel.

Még jó, hogy csináltam róla képet. Legalább azt meg tudom nézni. Ha valakit érdekel délután otthonról fel tudom rakni.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

1085 xp 11 killért prém accountal?<#wilting>
Killeket lopkodtál vagy mi a túróért ilyen kevés az xp?

Kár, hogy lenyúlták a többit. Ez kevés lesz a top 1000-hez... 😄

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

találkozott már valaki ilyennel?
"damage announcer configuration file missing"
akármelyik verziót felrakom, mindegyiknél ez van...

dante3
Victory!
Map: Abbey 2014.01.06. 7:31:21
Vehicle: T34
Exp: 4 662 (x2) Credits: 143 302
Battle Achievements: Acélfal, Mesterlövész, Top Gun, Kiváló Lövész, Kiváló sofõr jelvény: "Tank ász"

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Én szeretem az artyt, arty nerf elõtt sok volt a garázsban.Most csak M43,Bishop,Pz.Sfl.IVb.Franciát németet ruszkit eladtam.

JeffDunham
Az ám. Fõleg ezzel az artyval. Én kihúztam õket de gyûlölök velük játszani. Tegnap ugyan ez az arty pattintotta ki a 8-as Boriszomat a maradék 430 hp-ról egy lövéssel. Boldog voltam.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Megoldódott.

Egy elvetemült személyt keresek, aki hajlandó lenne most bejönni velem training room-ba egy percre. Csak egy screenshotot akarok készíteni Himmelsdorfon. 😄

Mekkora egy patkany jatekstilus ez az artyzas. <#zavart2>

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Háát ez tényleg lol.Ilyen durván (hogy 3 perc alatt enyien esnek ki) még én se jártam.A 0-15 vereségembõl is csak egy volt eddig,pedig van már v. 5-6 ezer meccsem.
Lehet beleélték ebbe a japán patch-be és sokan kamikaze-tak <#kacsint>
hawken
újabb gyöngyszem, még nem telt el három perc de már eldõlt a meccs, mindezt úgy hogy mindegyik a kemperdombon halt meg, és rohadtul nem értették hogy miért

GabeE3e
" HE HE HE "<#banplz>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

hawken
Ja és a legdühítõbb hogy egy KV1 lõtt ki, miután háromszor lõttem nullás sebzést a hasába, és volt vagy 15zázalék életereje mellé, plusz rajta kívül csak az artyjuk volt életben, tehát esélyes lett volna hogy lehozom, de a random közbeszólt.

hawken
Komolyan, egyre jobban elmegy az ember kedve az egésztõl, a sok barom miatt.
Ma már vagy a negyedik ilyen :

Én nem is játszom mostanában,mert úgyis tele a szerver hülyével.

S51 iszonyú szar stock tankként,63k xp a jobb ágyúja,ha jól emlékszem,lehet rosszul,már rég volt.Még hogy az amerikai arty szar,jézus,én imádtam.Mikor megvettem az elsõ artymat,amerikai volt,én az amerikai tankokat szeretem,az elsõ körömben 7 killt szereztem vele.Néztem mint rozi a moziban,imádtam az összeset,az M41 állati volt,M12 után is visszavettem.M41 nekem néha durvákat mûvelt,asszem vele lõttem ki az elsõ t10-es tankokat,volt hogy egyedül meg nyertem vele egy csatát mikor a bázist elkezdte foglalni 5 t9-10 tank.Jelenleg M40/43 van,tovább nem is megyek,t8 a max nálam,addig minden ág megvan,és ott álltam meg.Na jó azért t110e4-et megvettem.

A Nagoybb motor jobb mint a Maybach vagy a Rolls Royce?<#miaz><#zavart1>

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Hihetetlen. Azt hittem a sok csíra már alszik, holnap suli.. Erre hemzsegnek...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

A GW Panthernél mit érdemes rakni 3.nak a célzásgyorsító és a töltésgyorsító mellé? álcahálót esetleg?
hawken
Ehhh a mai nap vmi csodás!
30 meccsbõl összesen 3-at sikerült nyerni, és egyetlenegyszer sem voltam az alsó négy tanknál feljebb sorolva, és talán kétszer volt olyan hogy a csapatban kettõnél több volt az 50% feletti player Asszem ez negatív rekord.
Három vereség is volt olyan hogy topgunal végeztem.
Összességében, eddig szépen fejlõdtem, de az ünnepi szabi alatt általánosságban romlott minden eredményem. Biztos a bejgli teszi.

És as KV-2 -nél mi a trükk, tipp?
Laptopról.
Most hirtelen nem tudom milyen beállításon van.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle