World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan 1024x768-nak tûnik... <#zavart1>#zavart1>
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
( jó tudom egy csalás már az a statjavító TD, és , hogy az utolsó hülye játékos is könnyen elboldogul vele, de akkor is kedvenc )
angelus1991ster.blogspot.hu
7es a legszarabb tüzér.
sõt, az egész tüzérek közül a legszarabb
100akat sebzel 8asba igen. csak hogy ~11 secenként...

Szerintem Õ a koronázatlan király.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
amennyire jó volt a bishop ez annyira gagyi
Crusader SP-t várom már!!! azon legalább van gun 😊
ezzel tier 8asokra sebzel 0-100-ig.. marha nagy fun <#wow3>#wow3>
Ugyanígy az egyik ágyúba pakolhatsz AP-t ami olcsó és finom, a másikba nem.
A fórumokon érdekes módon az ELC AMX-hez hasonlítgatják a használat módját illetõen (gyors, kis felület, viszonylag jól lát, jó camo, jó ROF), annak ellenére, hogy SPG.
ecsém!!! ezt a szart 😄 se tölt. gyorsító nem megy rá 😄 se semmi
nem lesz a kedvencem az tuti 😄
iszonyat szarul fordul..... iszonyat ronda tank
a gun ua. mint a Bishop-on... de mivel az -1 tier azon jobban muzsikál
mobilitása se olyan hú de durva, mondjuk a nagy motor még nincs rajta
REPLAY

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Birch Gun bejött nekem is (360 fokban forgó torony, lapos test, jól rejthetõ), annak ellenére, hogy nem lettek túl jó eredményeim vele.
Bishopot most pakolom, már alig várom az FV304-et, a statisztikák szerint a nem prémium járgányok közt a legjobb a credithozama és az átlagosnál sokkal jobb a WRje is (az új method szerint - gondolom hamarosan nerfet fog kapni, az a szokás).
Elkezdtem a KV-2 vonalról elérni az S-51-et is, remélem megéri azt a 93 ezer XP-t kiadni érte, bár hálisten a KV-2 egész jó funfactoros tank (Kösz Szpecnyaz a tippért, így nem adom fel).
Szintén nyúzom a francia AMX 13 F3 AM-et, nagyon élvezem, csatákat lehet eldönteni vele. Foxbat88 áradozott az utána érkezõ Lorraine artyról, remélem legalább ugyanolyan jó lesz (ha már a credithozama nem ugyanolyan jó). A T6 AMX piszok gyorsan tud mászkálni a pályán és jó a camoja, ráadásul tier 6-on a 950-es sebzés elég piszkos dolog...
Amit dícsérgetnek még az a Grille-Hummel német páros (a Grille balanced WR-es), majd arra is rákezdek.
Az amerikai vonalat viszont sose dícsérgették, a Priest-M37-M41 vonal rettenetes, abba is hagytam.
Az utóbbi pár hónapban hanyagoltam az artykat, de a patch óta nagyon rájuk kaptam - pont mióta SerB kimondta, hogy nem volt rejtett buff...
AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun
nem lehet rá tenni fejlesztett felfüggesztést -.-"

Foxi várom véleményed majd...
nagyon jó gyorsulás, gyorsaság.
camo is korrekt
töltési idõ ma elit alakulattal 9.9 sec
szûkülés elég jó, szórás is elég jó.
sebzés: ~140. van mikor pattanok T34-Kv4ekrõl...
van mikor Isbe 400at csapok ( próbálok mindig a tank tetejére célozni, fõleg a motor tetejére, ott jó dmg-ket szokott dobni )
nem hülyeségbõl tartottam ezt meg
Az 500m hatótáv ott is meg lesz? Mármint, h csak annyi?
cyka blyat
Keresnem kellett egy programot, amivel törölni lehetett a fájl társítást, csak utána ment ismét.
cyka blyat
Bishop sztem nagyon jóóó
6ossal se lenn akkora bajom ha lenne több depression, de nincs :/ kis szintûekbe ezt imádtam de nagyon
de csak a special/hellcatek ölnek csak meg :/
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?