World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem íratom már ki a nyerési esélyt, de tippem szerint 20-30% lehetett nekünk. 3 kék és egy pár zöld az ellennél, nálunk 3 zöld összesen. Hogy kell egy rakat TD ellen meccset nyerni Lakevillen? Hát így. Illetve immár másodszor futottam össze EvilJoe-val.
Tökéletes példája a replay annak, hogy miért egy óriási marhaság a völgyön keresztül menni. Még ha könnyen átjönnek sincs esély nyerni így, pedig jó játékosok voltak.

replay

Akkor neked is van M3 Light tankod <#smile>

egyedi bónuszkódok alapján is visszatudnak azonosítani pl nvidia kódok, vagy régi pcgameres cucc. Tudjátok ami a dvd külsején volt rajta. Pcguru bocsánat. A torchlight2 volt rajta játékként. Na ezeket megadod a supportnak és visszatudnak azonosítani. Én is így csináltam, mikor megváltozattam az e-mail címemet.
Master91
majdnem ~2 napon belül átírták nekem az e-mail címemet 😄
Na az olyan lövegbe még resetelni sem viszek HE-t,de az E-25 tudta olvasni a számokat,és levonta a "megfelelõ" következtetést😊
Nekem már jó két éve megszûnt az E-mail címem is amivel regisztráltam,eddig nem sok baj származott belõle,de elõbb utóbb lehet meg kéne csinálnom...
Tegnap valaki rakott fel innen egy replayt, ahol egy E-25 durrogtatott rá HE-vel. Azt hittem rosszul látok. Persze a kolléga vörös volt, mint a szovjet zászló. 😊 Hiába. Ez minden alkalommal mosolyra fakaszt.
JeffDunham
Szerencsés vagy.

Amúgy mi van azzal akinek a haverja veszi az aranyat, és gift-ként kapja meg? Ott aztán nuku számla kivonat...

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Ha akartok szánalmas hozzászólásokat látni, ajánlom ezt az oldalt.
http://eu.alienwarearena.com/giveaways/world-of-tanks-bonus-code-giveaway-2

angelus1991ster.blogspot.hu

Nekem kb 3 nap alatt megcsinálták, még a végén õk sürgettek.
igen, az IS-7-be én is csak HE lõszert viszek, mert az mindig sebez. :d
A T57 heavyvel is sikerült így egy tárral 127 sebzést leadom. Szerintetek miért nem javul a statisztikám? Ja, mert szar a game :d

JeffDunham
Bejelenteni hogy lopott, megadni másik e-mail címet? Elméletben jó, de gyakorlatban még egy sz@ros email címet is 3 hónap alatt írnak át, ha egyáltalán megcsinálják. Semmi nem lesz belõle.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Aki igazán Prõ meg csak HE-t visz mert nagyobbat sebez😄
De nekik tipikusan nincs szerencséjük a nagy sebzés mellé és kikötnek 42%Wr-nél<#nevetes1>
Köszi!
Igen, most változtattam meg a PW-met, és ahhoz, hogy meg tudjam változtatni kapok sms-ben azonnal egy 6 jegyû kódot, amit be kell írni a weblapon. És csak utána változtatja meg a PW-t. Nem rossz cucc 😊
A bankszámla a te neveden van elvileg. Meg kell lennie valami banki igazolásnak lennie...
Toby0501
Még mindig megkapod érte a 100 aranyat, legalábbis pár hete vagy itt vagy valahol máshol ezt olvastam.

Toby0501
Név, számlázási adatok, stb. 😊

"Nekem amúgy telefonszámhoz van kötve az accom, .... " ez az amikor meg lehetett 100 aranyért adni a telefonszámot?
Persze, hogy vettem aranyat. Csak azt mivel bizonyítsam, hogy ha arról az értesítés arra az emailcímre ment, amelyik most ugye a illetõnél van.
Eagle16
Nekem nincsen, de akkor is elég furcsa...én közepessel is ott a heavy-kel szoktam párbajozni, a másik oldalt valahogy nem szeretem, nem is megyek oda soha.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

a lényeg, hogy te értesz hozzá és az 50-120 oldalába spammeled a goldot, mert izgulsz 😄
Master91
*vírus irtót futtattál 😄 DD
Vettél aranyat valaha a játékban? Mert akkor vissza tudnak azonosítani. Írj a supportnak, hogy feltörték az accodat és vele együtt az e-mailedet is. Mond nekik, hogy az e-mailt leszarod. Csinálsz egy új e-mailt. Majd megkéred õket, hogy adják vissza az accodat.

Nekem amúgy telefonszámhoz van kötve az accom, szóval azt így el se tudnák lopni 😄

Õ jah kb ennyi.

Másik megoldás, mint a jay és néma bob visszavágban... 😊
Ha az emailedhez adtál meg másodlagos emailt lopás esetére, akkor visszaszerezheted. A másik esélyed, hogy lopásként bejelented a wargamingnek, véletlenül elfeledkezve a tényrõl, hogy eladni akartad. 😊

JeffDunham
Látod ezért nem értesz a játékhoz! Négy AP lõszer??? Minek olyan sok? Sosem fogy el! <#vigyor5> <#nevetes1> <#nevetes1>

Master91
Kb. 0% esélyed van.

talán ha az e-mail címedet vissza tudnád szedni ( kétlem hogy sikerülni fog már )....

Esetleg írhatsz supportnak hogy ellopták az accod az e-mailoddal eggyütt, be kamuzod hogy vírust futattál a gépeden, és keylogerres volt.

Segítsenek ha tudnak. Sok sikert
Eagle16
Ha kicserélsz valami modult, akkor változnak a garázsban kiírt adatok, de a felszerelések bónuszát nem veszi figyelembe, szóval nem.

Hali!
Van egy olyan problémám, hogy egy wot accountot "eladtam", és azért is van idézõjelben, mert csak azt hittem, hogy eladtam. De a lényeg az hogy megloptak. Hamis print screen az átutalásról, pénz sehol, adatok elvészve, emaillel együtt.
Mi ilyenkor a teendõ, van egyáltalán esélye, hogy visszakapjam?

Még mielõtt bárki hozzászólna, leszögezném, hogy tisztában vagyok vele, hogy hülye voltam és az én hibám, na meg persze, hogy illegális. Lehetõleg értelmes hozzászólást kérnék.
Köszönöm.
A tank adatai közt (ami a garázsnál is látható) feltüntetik az állandóan ható felszerelést ,pl távcsõ?Mert azokat amik csak 3 mp. múlva aktiválódnak (periszkóp) azt nem tünteti fel.
Eagle16
Replay

Szóval beszóltak az elején hogy ne menjek át a hídon, és ha átmegyek akkor 2 perc alatt halott vagyok. Hát átmentem és egész jól bírtam...

Panther II persze messzirõl tudott ugatni, még hogy õ mentett meg lol 😄

Toby0501
Ne nyomd meg a 'Battle' gombot?<#idiota>

Miszerint? 😊

No igen, aki nem tartja be a random meccsek elsõ szabályát... 😊

Igen csak neked mondjuk fordított arányban vannak elosztva a lõszertípusok a tankodban. Neked 30 gold van és 4 AP <#eplus2>
Este tudom idelóbálni, mert nincs nálam a laptop. A "hogyan ne" kategóriában döntõs lehet.

Tono34
Replay-t így is lóbálhatod, hogy hátha tanul belõle valaki. 😉

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tegnapi elsõ meccs. Beültem a type-ba, az amolyan bemelegítõ tank nekem. Abbey, alul kezdtünk, top tank vagyok. A csapat 80%-a szembe felmegy a faluba, úgyhogy én visszafordultam és lementem alulra, gondolván, hogy egy darabig fel tudom tartani õket. Nem is nagyon nyomultam elõre. (Ez volt a hiba-1) Aztán végül megindultam, átdaráltam magam rajtuk, kicsaptam az egyik artyt a másik oldalon, majd lerendeztem valami panzer4s-t vagy mit. Vissza védekezni, mert közben foglalnak. Egy IS3 csücsül bent full HP-val. Rámentem izomból, olaldról mégis könnyebb. Ellõtte az ágyúmat, meg a másik megmaradt artyjuk a lánctalpat. A nagy izgalomban sikerült is megjavítani a lánctalpat. (Hiba-2) Ekkor már egyedül maradtam, az ellenfélnél IS3, tigris és egy francia arty, tán a hatos. Az IS3-at lenyomtam nagy nehezen a sérült ágyúval, maradt 18 HP-m. Majd itt követtem el hiba-3-at. Ahelyett, hogy hagytam volna a a tigrist a francba és elmentem volna levadászni az artyt, rámentem a tigrisre és termszetesen fél perccel késõbb belehaltam abba, hogy mellém fingott az arty... Ha hideg fejjel végiggondolom, az elsõ két hiba ellenére is lehozható lett volna a meccs és most a replayt lobogtathatnám, mint e-pénisz növelõt. 😊

JeffDunham
1, gold noob (jajjj de jól esik <#nevetes1> )
2, weak spot
3, tanulj meg játszani <#hehe> <#nevetes1>

Jó amúgy ez a tank! Azért ezzel óvatosabban kell, mert nem fordul körbe a tornya, viszont állóhelyzetbe olyan a camoja, mint mondjuk a su85b-nek. 24 fölötti.

De van már vele 2 õrjárat medálom is. Valamikor küldöm vele, valamikor nem. Ezen a pályán szeretek az elején oda beállni és utána elindulni a bázisukra és valamelyik oldal hátába kerülni.

Az a baj, hogy a nagy domb nagyon veszélyes, mert úgy spotolnak, hogy te nem látsz semmit. Ahová meg én lõttem most oda meg ugye a heavyk szoktak menni.
Eagle16
Borzalmas az ágyú azon a tankon, hát milyen ívben lõ már?? Mintha 3m-el a tank felett lenne az ágyú...lol. Ezzel aztán élvezet lehet játszani 😄 Ha meg kompenzálni akarsz akkor alálõ 😄

Rólam sosem pattan az a nyomorult cHEAT lõszer, amúgy kicsit be volt forgatva és így pont nyert annyi effektív vastagságot hogy ne üsse át.

Amúgy nem azért, de ez jó taktika közepes tankkal azon a pályán azon a helyen? Be a bokorba és lõni a (nem általad) spotolt ellenfelet.

Ennyire még TD-vel sem szoktam kempelni 😄

egyébként félig végülis TD, mert nem egész 180 fokban fordul csak a tornya.

Ha körbe forogna tuti megtartanám, így azért ez egy kis mankó neki.
megnyertük a végén egyébként és 2846 sebzésem lett, és 3an elõttem végeztek 😊 Szóval legalább nem volt full retard a csapat 😄
Na így a pontos. Ment a plussz.

Ezeket a kurva ruszki prototankokat már nem bírom követni. 😄

Obj416 az med te 😛 Lehet is vele küldeni én szeretem.

replay

Ezt meg a fostalicskának üzenem, hogy nézze meg és gondolja át, hogy õ hogy ütögeti be 1390-el meg medekkel a foch frontját messzirõl.
<#eljen>
T7-hez még hozzátenném a T29-et, T8-ban (bár eléggé kiegyensúlyozott tier) a Borsig OP. T9-T10-ben pedig egyértelmûen TD uralom van.
Tono34
Szerintem több TD és camp lesz. A több TD idõvel több artit fog hozni, de ne legyen igazam.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Eagle16
Na igen, valami ilyesmit akartam én is a móricka rajzommal 😄 Így pontos...

Toby0501
Megcsináltam kicsit szemléletesebben, arányosan, a körrel együtt.
Egyértelmûen a kempereknek fog kedvezni, bár aki 700m-rõl próbál sniperkedni bizonyos ágyúkkal, az meg is érdemli. 😊

(a tank egy Masu, fejlesztett testtel és izzó löveggel<#idiota>)