World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De, ez nem hiba, hanem ilyen a játékmenet. Direkt ilyen. Ne keverd a két dolgot. Ettõl a játék lehet jó, nem ezen múlik, csak furcsa ez a elképzelés.

Eleinte fasza volt, mikor még nem látszott a HP. Akkoriban ha fogyott, kicsit hátrébb vonultál és máris nem te voltál az elsõdelges célpont. Mostanában ugye, ha kevés a HP-d, akkor minden mókus téged akar megrágni.

Najó, az altra látszott, de azt nem sokan nyomkodták csata alatt.

A nulla sebzés és az eltünõ lövés az két dolog. Az elsõre tudjuk hoy by design ilyen (még büszkélkedtek is vele hogy egy KV5 lánctalpa mennyi sebzést tud benyelni), az eltünõ lövéseken meg folyamatosan próbálnak javítani (tehát elismerten bug).

Az ordasparasztsággal kapcsolatos kritika jogos (bár tegyük hozzá, a playerbase egy része simán kitermelhette ezt a hozzáállást), a WTnél viszont vannak szintén komoly kommunikációs problémák (a CBT-t igen szarul kommunikálják mind a mai napig).

Meglátjuk milyen lesz. Mondjuk jelenleg ha valakit a WOTban egylövéseznek ammorack miatt amiatt rohadt idegesek az emberek (én is az szoktam lenni).

Ha most a WT meg alapból ilyen lesz (átütnek, meghalsz), az érdekes változatosság lesz a tankos világban. egyelõre saját szemszögbõl nem tudom megítélni hogyan fog ez ENGEM érinteni, de biztos hogy teljesen más játékmenet lesz.

Pl wot-ban, utálják sokan azt hogy egy tanknak HPja van (mert hogy nem reális), de mégis ez tesz bele vmi kiszámíthatóságot - be merek vállalni egy magasabb tierû tanktõl egy találatot, mert tudom hogy belefér még a HPmba. Namost, ha WTben szinte garantált hogy a szembenlévõ Tigris egylövésezni fog a t34-85ömben, akkor 5x meggondolom hogy rámenjek e...

Ugyanez jutott eszembe. Pláne ha a mostani random map választást vesszük alapul, simán visszarakhat újra sand riverre attackba. 😊

Meg a nulla sebzéses eltûnõ lövések sem bugok, hanem fícsörök. Most komolyan azon akadunk fenn, amit a fejlesztõ kommentál a játékbeli kisebb hibákhoz? Azok után, hogy SerB rendszeresen ordas paraszt stílusban oltogatja le a kérdezõket Q&A-kban, illetve rendszeresen a szöges ellentétét állítják azoknak, amiket aztán bevezetnek a játékba? Ugyan kérem.
Nem látom be ez miért nagy dolog - WOTban is játszhatsz 10 percet ha kilõnek a tankodból az elején, csak ott ezt új csatának hívják 😊

Bocs, de sztem ez by design.

Mondjuk én csak akkor leszek hajlandó a WTvel tankokkal játszani, ha lesz egy checkbox amivel kizárólag tank vs tank árkádban mehetek.

Csak tudod, állítólag ez rendben van így , ez nem valami bug, vagy ilyesmi, hanem így kell lennie. Engem nem zavar, ha tankkal repülõket lõhetek le, csak ha ez egy reálisabb játék akkor ezt hogy lehet? De állítólag én tévedek, és reális dolog is. Sõt. Ha pedig reális, és ez kimondottan jó hogy így van, legyen így, de nekem ez nagyon fura. Jó de hát nekem a WOt-ban az arty-k mûhold nézete is furcsa, de hát megszoktuk. Nem probléma végül is.

Na ez az ami a legjobban tetszik.
Feltételezhetjük, hogy a játékosállomány értelmi színvonala nem igazán fogja meghaladni a mostani Wot-ét, szerinted mekkora lesz a TK-k valószínûsége csatánként?
Mert én bõven 50% fölé tippelek. Már elõre tartok a garázscsatáktól.

Ezen a KV-1 lelövi a repülõt aspektuson kár lovagolni, ugyanaz mint a hegyre repkedõs WoT-bétás videó. BF-ben is meg tudod csinálni, 1000-bõl 1-szer be is jön.
igen de itt lehet mondjuk 5 tankod is egy csatában. A repcsikkel is így van, tegnap pl a spittel mindig elcsesztem vagy egybõl leszedtek vagy rammolás volt, de utána hurricannal meg leszedtem 4-5 repcsit és 10+ percig simán repültem vele.
kerla
Ezer köszi, így tettem és probléma megoldódott.

Ha az xvm-bõl van, akkor az editorban. De meg nem mondom melyik fájl, gondolom valami hotkeys lehet a neve.

Ja, és azt én se értem miért lehet KV-e1 repülõket lelõni<#idiota>

Hát épp ezzel van nekem kétségem. Alapvetõen, igen, gondolkodósabb, lassabb. Ja, csak mi van akkor, ha az átlag egyszeri játékos, neki lendül, és nyomja neki, és csodálkozik ha egy lövéssel ki szedik a tankját. Míg a WoTban ha valahogy kigyûjtött egy sok hp-s tankot, akár pár percig is eltartott míg kiszedték.
A játékosállommánnyal nem lehet mit kezdeni.

Én magam voltam a bug a játékban. 😊

Amennyire jelenleg meg tudom ítélni, a WT az egy lassabb játékmenetû, gondolkodósabb összfegyvernemi "tankjáték" lesz.

Grafikamániákusok meg azok akik reggel és este azzal kelnek, hogy a KwK36 L70 mod 17 ágyú 400 méterrõl garantáltan átütötte a t-34 köténypáncélzatát a baloldalon valószinüleg jobban ellesznek a WTvel, akik meg nehezebben viselik hogy egylövésezik õket a tankjukból (vagy azt hogy egy KV1-el miért lehet lelõni egy stukát) és inkább a pörgõsebb arcade játékmenetre vágynak, azok maradnak a WOTnál.

Én speciel elleszek mindkettõvel sztem. De az is lehet hogy inkább nyomok valami mást, mert 3+ év tankozás azért kikezdi az ember tankok iránti szenvedélyét.

Tényleg nem értem azokat, akik huzamosabb ideig ócsárolnak egy játékot, mert õk mással játszanak.

Erre van 1 egyszerûbb megoldás...

paths.xml file

Ami leveszi a karácsonyi hangárt.

megtudnátok mondani, hogy a minimap modoknál (konkrétan ennél Locastans_Minimap_MOD_and_Config_0810_by_Artasan verziónál - nem XVM-es), átlehet e írni, azt hogy ne a CTRL lenyomására jöjjön elõ a térkép nagyba, a kép közepére?
Nem mert az arma nem bugos játék, hanem játékos bug! 😉 Operation flashpoint DR és RR akkor már sokkal jobb.
"nyisd meg a játék mappáját,keresd meg a paths fájlt, jobbklikk -szerkesztés, megnyílik egy jegyzettömb, a formátumot állítsd sortörésre(így átláthatóbb), majd a listából keresd meg./res/packages/hangar_premium.pkg sort, ha megvan töröld ki az összes hasonló hangar_premium sort. (de csak azokat!) ezt ne. Mentsd el. Vissza áll az eredeti prémium hangár, másold rá amelyiket szeretnéd és az lesz utána."

Wotinfóról van.
No majd ha nyílt béta lesz, kipróbálom. Egyelõre a videók alapján nem gyõzött meg, leginkább az zavar, hogy vajon milyen taktikai lehetõségeim lehetnek egy sziklákkal körbezárt egyenes úton... De meglátjuk. Ha kijött, ki leszen próbálva.

"De elég csak benézni a CoD/Bf4-hez, nem a játékkal hanem egymással foglalkoznak" - Aki ARMA-zott, az fikázhatja mindkettõt? 😄

Sokan vannak így, talán a WoT okozta csalódás miatt, de hidd el, sokak véleménye az, hogy már most jobb. Amint lehet élesben tesztelni-játszani vele, ez a hozzáállás csak rosszabb lesz. Megy majd az enyém jobb, tiétek szar, bebebe ovis mûsor.De elég csak benézni a CoD/Bf4-hez, nem a játékkal hanem egymással foglalkoznak. Ki érti ezt?

kerla
Sziasztok!

Kis segítségre lenne szükségem. 8.10-be szépen bemásolom a jacktor packot és a Tech hangárt, de csak nem akar eltûnni a korábbi vagyis alap karácsonyi hangár. Honnét tudnám azt kitöröklni, hogy a Tech hangár legyen?

És bár a WoT-ot abbahagyta, mégis valami megmagyarázhatatlan anomália folytán azóta is esik a WR-je 😄

Lelke rajta. Szebbnek szebb lesz, ez tény. De azontúl, háááááát...

Ki fogom próbálni, a repülõseket is kipróbáltam, de szédülök a magasban úgyhogy inkább abbahagytam. 😊

Ma már minden lyukaszt mindent, cserébe a Tigrisnek T8 heavy mennyiségû HP-ja van.
Én innen ismerek egy jójembert aki tán fél éve mentális okokra hivatkozva végleg abba fejezte a WoT-ot de a WT említésére multiorgazmusa leszen. xD

Jó, de foxy nem józan, õ mondhat bármit. Õ még a máját is a kredencen hagyta.

Nekem olyannak tûnik az a játék, mint egy lebutított ARMA2.

De az is igaz hogy bármi lyukasztja bárhonnan , illetve bármelyik arty beleveri a full sebzését.
Master91
volt-van-lesz

Kérdezd pl. õt
Öööööö... Volt olyan, aki azok alapján a gameplayek alapján azt mondta, hogy az jobb lesz? Elõtte berakta a szemét meg az agyát, vagy azokat hagyta a kredencen?

JeffDunham
Igeeeeen! Ez nagyon szép volt. Aki Hofival érvel annak jár egy hatalmas plusz! <#taps> <#taps>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Azt eladtam egybõl, ezeket a stuartokat valahogy nem szeretem 😄
Tudom.
Csak szarkazmus volt mert kurvára unalmas a WT dicsõítése úgy, hogy még csak néhány gameplay-t lehet látni.
De ugye azok az istenek, buddhák, mohamedek egyenesági leszármazottai így csak kurvajó játékot csinálhatnak.
Vagy nem...

Most nem azért, de az utóbbi idõben olyan buffot kapott hogy most már kifejezetten stronk tenk lett 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Lassan kiderül? Miért eddig titok volt melyik tank volt létezõ, és melyik nem?

Ha ez így halad, tényleg Lakeville lesz Lake Balaton. Max. ráteszik a tihanyi bencés apátságot a hegy tetejére.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem hiszem, hogy nagy kavar lenne. T-34, Panzer4, Tigris, Panther valami kisebb ágyúval, miegymás. Azért van bõven realisztikus tank is. Max annyi, hogy nem fogod tudni kimaxolva vinni, mert mondjuk az a motor nem is létezett, vagy azt az ágyút eredetileg erõdbe rakták, nem tankba. 😊

És ott legalább a Tigris a való élethez hasonlóan a harcmezõk királya lesz.
Ugye?

xDDD
ezért lesz kavarodás a historical miatt
hogy most melyiket lehet vinni melyiket nem stb stb...

WT ebbõl a szempontból okosabb, nem ba***a tele a gamet kitalált tankokkal meg tervrajzon létezettekkel
Hát nekem ezt elolvasva az jutott eszembe, hogy kevesebb, mint gondoltam. 😊

elég érdekes cikk a WG tankgyártásáról 😄
http://ftr.wot-news.com/2014/01/07/its-a-fake-part-2-wargaming-fakes/

lassan kiderül h a tankok 70%-a fake :S
érdekes lesz így a historical battle
Sunsetjoy
"-Kezicsókolom! Kérnénk 4 forintból 3,60-ért rumot, 40 fillérért meg kenyeret!
- Hülye vagy? Annyi kenyér ránkszárad...!"

Ez ugrott be hirtelen😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Ez lehetett volna a kivétel, ami erõsíti a szabályt, ha el nem kúrom.

Túlzás a 3 hónap, nekünk egy itteni kollégával kb 1 hétbe tellett az email cím megváltoztatása (pont amiatt, mert az eredeti email címét megtörték a srácnak)

Mindig tarts a lemming trainnel, mert egyedül csak meghalni tudsz 😊