World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ráraktam a pályára is, feltételezve hogy H3-ban kempelünk. Jól látszik hogy ilyenkor miért nem látszódnak a városban lévõ felderített ellenfelek.
link
Mint anno mikor bugos volt és mindig meccs elején felvillant a kezdõben. Onnan lehetett tudni, hogy az adott meccsben megtörtént, hogy azonnal potyogtak az artylövedékek. 😊
A szívatás, és az azon való edzõdés inkább jellemzõ. Az orosz hadsereg újoncképzéséhez hasonlíthatnám.
T-1-ben szétkap bárki bárkit.T-2-3-4-be jönnek a nyomoronc T18 hordák,akiknek nincs sikerélményük magasabb tierben és idejárnak púposkodni.T-5-6-7 KV-1,KVs és Hellcat hordák.A T18-as mondanivalóm ide is igaz.Ettõl magasabb tierben is vannak op tankok,de azért annyira nem vészes a dolog.
Igazából csak anyagi vonzatai vannak a magasabb szinteknek.De hát ott már te is nagyobb tankban leszel ugyebár.
Egyébként meg,úgyis feljebb fogsz menni,mert hajt a kíváncsiság!Mindig ez van.😊
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ha ennek a középpontjában állsz akkor az oldalakkal párhuzamosan maximálisan 500m-t fogsz elõre-hátra, jobbra-balra látni.
Amennyiben a sarkak felé nézel akkor ez a távolság folyamatosan növekedve kitolódik kb 700 méterre.
En is igy gondolom vagy is igy kezdtem a jatekot tobb vonalon de eddig csalodas nem mintha olyan sok tankom lenne 😊
De azert kertem tanacsot mi az a par tank amivel sok gyakkrlas utan elvezetes a jatek nem pedig killodik az ember...
De szerintem is az lesz meg nezek most 1 tupust majd kicsit kesobb egy masikat. T6 fole semmikepp nem akarok meg menni mert szetszednek 😊)
T6 TD-ben meg próbáld ki esetleg a SU-100-at.122 löveggel meg azzal az álcázással elég érdekes dolgokat tud alkotni a saját szintjén.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
ha highway-en spotolják a várost, akkor a bal oldali bázisról nem látod a tankokat. szerinted ennek mi az oka ? a render korlát ?
és ha még a dob széle felé közeledsz, a folyóhoz, akkor sem látod.
Én azt javaslom, hogy ne egy-egy tanktól várj megváltást, mert az lehet hogy csalódást fog okozni.
Mint ahogy azt írod a Type58 nem jött be neked. Holott kifejezetten egy jó tank. Én most a Tier6 event kapcsán a kínai vonalon ezzel tolom, és kifejezetten tetszik.
Most féláron lehet kapni garázs helyeket. Vegyél párat, és indíts több vonalat. Minden ágon vannak ütõs, és kevésbé jó tankok is. Minél több tankon szerzel gyakorlatot, annál inkább kikristályosodik a saját stílusod. Aztán amelyik igazán bejön neked, azt tartsd meg, a többin lépj tovább.
Nem fontos fél év alatt elérni a T10 szintet. Fontosabb a minél szélesebb körû tapasztalat, minél több tank megismerése, kitanulása.
Legalább is én így gondolom. :-)
Mert én kinlódok a pokolcicával, ok hogy gyors de egy szikla mögött egy élet amig rendesen megforgatom ahova kell. (tudom, elvben úgy kell használni hogy elrohanok a kemphelyre azt csak lövöldözök, de az nem az én stílusom).
Szóval ha a jacko kicsit lassabb de rendesen fordul, akkor lehet a pokolcica megy a levesbe.
Meg is tartom, annyira megtetszett.
Egy japán oldalon "Enhanced Levers"-t találtam, de valahogy nem bízok benne...
De meg alap es elment tõle a kedvem mert T8-rak össze es jo esetben T7-el. Oda nagyon jo latektudas-gyakorlat kell hogy eredmenyes legyen es sok mulik rajta a gyõzelem szempontjabol.
KV1 tankot nagyon szeretem sokat jatszok vele, de az idegesit benne hogy hihetetlen lassu, minden teren, kezdõnek jo... 😊
De akarok furgebbet mozgekonyabbat. T6-ot azert irtam mert a közelj jovoben amikor gyakorlottabb vagyok egy T5 mediummal abban a szintben is jatszak.
Nekem T5-ben olyan tank kellene ami minden teren jo 😊) tudom ilyen nem igazan van. Amiket irtal-irtatok ott is vanak hibak? Vagy egesz jok minden teren. Gondolok itt pancel agyu gyorsasag.
Mert Type 58 elegge csalodas.. mindene jonak mondhato de nincs agyusulyedese igy fedezekbol foleg kissebb domboknal meg egy minimalisnal is nem lehet vele eltalalni az ellenfelet csak ha teljesen kijovok a fedezekbol....
Bocs hogy ilyen hosszura sikerult! 😊
KV1S
Ugyan HEAVY kategóriájúnak írják, valójában annyira gyors és mozgékony, hogy egy rakás medet megszégyenít - szóval simán belefér a MEd kategóriába. A páncélzata sem túl erõs, de nagyon trükkös, a tornya kifejezetten jól állja az ütéseket. Emellé párosul még egy olyan ágyú, ami a legtöbb szembejövõ tankot egylövéssel öli.
Elvben fogják gyengíteni (bár állítólag csak a mozgékonyságát), én javasolnám a mihamarabbi beszerzését.
Van egy ilyen oldalunk, ahol a fórumtagok írtak a kedvenc (vagy éppen gyûlölt) tankjaikról ismertetõket. Nem túl friss, de sztem alapvetõen nem változtak az itt ismertetett tankok jellemzõi.
T6 medium.... lássuk a felhozatalt:
t34-85: elég jól kiegyensúlyozott, igen jó medium tank. Nincs igazán gyengélye, jókat lehet vele szórakozni. Kezdõnek elsõre ezt ajánlanám.
cromwell: értõ kezekben szerintem a legjobb T6 medium, iszonyatosan mozgékony és a meggymagköpõje is jó agyonszurkálni az ellenfelet. Azért nem nevezném kezdõbarátnak, mert nagyon ki kell használni a mobilitását hogy jó legyen, tehát a bátortalanabbaknak nem biztos hogy annyira jól feküdne.
A német T6ok sztem felejtõsek, régen a vk 3002.d az jó tanknak számított, mert a döntött páncélzata egész strapabíróva tette, de manapság a páncélzat nagyon keveset ér, elég elszállt átûtésû ágyúk vannak már T6ban is (aranylõszerrõl nem is beszélve). Nemrég visszavettem a Vk-t, de egyszerûen annyira alulteljesített, hogy eladtam.
M4A3E8: érdekes tank, jó mozgékony és nagyon alkalmas hulldown pozícióból történõ harcra (ez azt jelenti hogy egy emelkedõre mész fel, ahol éppen csak kidugod a tank tetejét de a tested rejtve marad. Csak olyan tankkal lehet ezt aminek jó a lefele történõ lövegkitérítése). EGy próbárt megérhet.
M4A3E2: bár medium kategóriájú, páncélzata alapján inkább heavy játékstílust hoz magával. Régen elég sokan tömjénezték mert szembõl nehéz volt sebezni, de sztem napjainkra ugyanúgy mint a VKnál, ez is megy a levesbe. Konkrétan nem használtam soha, tehát itt csak mint ellenfél találkoztam vele, onnan van tapasztalatom.
Type 58 - hát ezt már írtad 😊
Páncélvadászok, T5-ben: SU85,Stug3,T49, de mindenek elõtt(szerintem)S35CA4
T6-ban: Hellcat,SU-100,AMX AC MLE46
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Gondom ilyen kerdesel sokan farasztottak benneteket en meg is segitseget kerek.
Tank valasztas lenne. Nem reg kezdtem a jatekot.
T5-6-tankot akarok es medium-pancelvadasz tank lenne.
Mi ami most jelenleg 8.10-ben jo tank?
Kifejlesztettem a Type T-58-at, nem akartam elhinni hogy rossz az agyusulyedese, de sajnos igy van... igy nem igazan lehet vele jatszani..
Azt kernem melyek azok a medium tankok T5-6-ban amimivel eredmenyesen lehet jatszani, sok gyakorlas utan.
Valaszokat elore is köszönöm!
Pont, hogy buff lesz, hiszen már 700 méterrõl tudnak rád lõni, amikor spottolnak a bokormogyorókak.
Amúgy ez arra vonatkozik, ahol te már nem spotolhatsz tankokat, de ha neked felderítenek, akkor még látod azokat. (ezt szakasznak mondom)
most a tank látótávolsága korlátozza, ami 360-410 méter körül lesz, tehát tök mindegy hogy 1000m vagy 700m a rendertáv, a tankot akkor sem fogod látni.a házakat, meg fákat azt igen!
tehát ha redshire-on állsz az egyik dombon, nem látod a másikon állokat, mert kb 450 méterre van.
Ez óriási változás lesz. A most TD-ben hátul gubbasztók el fognak csodálkozni, mert sok régi TD hely nem lesz jól használható így. Hiába látják a piros pontokat a térképen, nem fogják látni maguk elõtt. Ez komoly TD nerf lesz, pontosabban a lassú, nem roham TD-k számára lesz nerf tulajdonképpen. pl. El Hallufon nem lesz átlövöldözés, pontosabban csak kb-ra lehet oda lõni majd, ahol állhat az ellen.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Ilyen volt a legutóbbi alkalomkor is,mikor Erlenberg-nél védekeztünk .Szarul állt a szénánk és közeledett az ellen a bázishoz közeli híd felé,ezért páran (köztük én is) felmentünk a sarokban lévõ bokros,fás dombra és ott vártam egy bokor mögött.Szokás szerint nem 500 m-rõl vettem észre az elsõ tankot,hanem a hídon bukkant fel 400 m-rõl.
Pedig nem csináltam mást, mint a dögunalom redshire mapon mentem elõre a Jagd 8.8-cal. Elegem van abból a pályából, mindkét oldalából, még az sem zavart, hogy volt arty. A noob-ozó csapattársam nyugodtan lejöhetett volna segíteni, de õ várta a sült galambot. Az eredmény:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Replay, ha valakit érdekel.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"