World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Prémium fiók nélkül játszom és Tier9-ben egy zöld játékos tuti nem veszteséges.
JT töltésgyorsítóval és ventivel 4,5 sec alatt spammeli tele a környéket, mi lesz ha még a bia is hozzájön? 😊
Löwe meg sebészi, idõnként meglepõen sokat kibír. Ellenfélként nem tûnt ennyire "tartósnak".
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Képzelheted.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Renton az hogy az isu kikapja a 2 szinttel kissebb tankodat vagy lefeléz egy t8-at az nem a td-k átlagos op-Sága hanem az hogy OP ruszki. Csak annak van t8ban alap brutális penje meg sebzése... De ugyanúgy a t54 is op mikor rászabadul a t8as heavykre akik gold nélkül pattognak a frontról... Egy su 100-nak meg 2 lövés vagy.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
RANDOM isten újra lesújt......
A megoldas a platoon. Ha van 1-2 ertelmes ember melletted T6-7-ben 80%-os WR-t ki lehet hozni siman. Raadasul a 3-mas platoonnak jobb az mm-je valami miatt. T9-ben este, egyedul 80%-ban T10-be rak. Ha 3-man megyunk akkor max 4-szer vagy rossz napokon 5-szor. Es ha top tierek vagyunk szinte mindig nyerunk.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
De mikor két perc után már 8-9:0,akkor minden hiába.Az ilyen elbaszott csapatoknál már a betöltõ képernyõnél látszik hogy vereség lesz,bármit teszek is.(és ne jöjjön senki azzal hogy 100 ilyen csatából kettõt a 20% esélyû csapat is megnyer mert ez qrva sovány vígasz)Az esélytelenség el tudja venni az ember kedvét mindentõl.(nem csak a játékban)
Aztán ha sok ilyen csata van egymás után,akkor jönnek a teamkillek,aztán mehetek pihenni. 😊
Ezt lenne jó megoldani valahogy.
Szóval ha va
Mi a szent szar ez???
According to the leaked data, it’s going to be tier German 2 medium tank.
Ingame values:
Armor: 13mm front, 8mm sides and back
Gun: 75mm L/24
Engine: 250hp
Weight: 15-19,32 tons
Piros játékos --->buta---->nem tud sebezni----> alig hoz pénzt
mit csinál? prém tankot vesz ----> prém fiókot is ---->fizet a wg-nek
wg mit csinál?
semmit, mert ha nem ilyen helyzetbe maradna a piroskák helyzete, bizony azt mindenki meg érezni. lehet fizetõs lenne a játék pl.
sajnos ilyen a wg-s élet
A 9-es 10-es szintet úgy ahogy van kiszedni és tier5-tõl tier-ig olyan besorolást adni nekik, mint a light tankoknak 😊
És akkor nem lenne szükség semmiféle nerfre 😊
Tudom, hogy ez nem idevalo, de 1 percet meger mindenkinek az eletebol.
Hogy rakhat ennyi fasszopó nyomorékot egy oldalra??? Miért basszák el a játékot ezzel az elsõ percben?? Szeretem ezt a játékot de ha ezt a WT meg tudja oldani valahogy,egy rohadt percet nem játszom többet a wottal!
18:30 Giftshop vásárlás, credit card, lóvé lehúz. 24:00 ig semmi.
Create ticket, várakozási idõ, figyi 3 NAP!!!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Tárgyilagosan: Megfelelõ mozgékonyság, korlátozottan alkalmas körbetáncolásra. Sebesség a középkategóriába tartozik. Páncélvédelem, nem igazán van, néha néha beforgatva pattint. A torony páncélozott ha sikerül elrejteni a testét sokat fog pattintani.Talán legjobb tûzereje van a 7-es heavyk között pontossággal megspékelve. A tûzereje még a 8 as szinten is megállja a helyét, igaz nem számoltam utána csak érzésre.
Igazi kis többcélú tank kimagasló tûzerõvel, közepes mozgékonysággal, és gyenge testpáncéllal. Már majdnem opnak nevezném, és remek farmtank.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Hol van ilyenkor fostaliga😄 Az ellen fosa is szar player volt mégis tarolt.
Am HE-t nem is jutott eszembe betölteni, de igazad van, lehet elég lett volna. A HE nerf óta csak ritkán használom kivégzésre, sõt resetre is, mert elég megbízhatatlan, h sebez-e egyáltalán. Régen jó volt, mert bárhova lõttél sebzett egy minimálisat. Ennek a 100-as lövegnek a HE-je elég alacsony átütésû és talán féltem attól, h még ilyen 10hp-t sem sebez az obj-be. Nem ezzel a tankkal, de sokszor volt már olyan (T10 tankkal is), h resetelni kellett volna, volt berakva 3-4 HE és egyik sem sebezte az ellent, mert keményebb helyen találta el, pedig én céloztam a weak pontra is, de az is benyelte.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
5 kört mentem eddig a PTA-val stockon, nekem már így is elmegy. Bujkálok vele és még így is elvagyok. 5 csata alatt is már 3-szor megkaptam a noob jelzõt a játékért, érdekes módon mégis mindig a top 3-ban voltam sebzésben az Indien ágyújával.
Pontosan ugyanígy éreztem én is. Szerintem is a T-44 a legjobb 8-as. A Panther tetszett, de annyira nem, mint az orosz. Az Indien a végére lett kezesbárány, de én is közepesnek mondanám, a kínaival még nem játszottam. Hopp most ugrott be a Pershing, máig azzal van a legjobb winrate-m, a T-44-el azonos szintre helyezném, nekem nagyon ment vele.
A P2-t imádom, rohadt jó ágyú van rajta, mióta buffolták a mozgékonyságát az egyik kedvenc tankom lett.
A T-34-2-vel meg élvezet nézni, ahogy a heavyk vergõdnek mikor beparkolok melléjük.
Kinek a pap, kinek a paplan.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Viszont az obi416 most tetszik, pedig nem is forog körbe a tornya.
Igaz hiába jó tankok a végén már a könyöködön fog kijönni a sok t-54, meg obi430II 😄
Leo proto nekem nagyon adta! Viszont a közelharcot minden esetben kerüld, mert szar a dpmje és papír is, egyébként nagyon jó tank!