World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem irigységbõl mondom, de valóban megért ennyi fáradalmat az a tank? Én ez idõ alatt kihúztam a WT E-100-t meg még több másik ágban is jól haladtam.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Ha belemegyek akkor tudom, hogy az én hibám. Ha szándékosan belém lõ 4-5 alkalommal, vagy szándékosan belém rohan azt nehéz véletlennek nevezni.
Nézd el nekem, hogy bátorkodtam a magam szerény teljesítményével beírni a fórumba..
Szívbõl remélem, hogy ha majd ha akkora volumenû, kivételes képességû játékos leszek mint te, nem lesz ekkora arcom... <#kocsog>#kocsog>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Brutális tank, sokan nem tudják, hogy hol kell belõni, az ágyút megszoktam az E100-on, de a 43 km/h-val száguldó 100 tonna õszinte mosolyt csal az arcomra rammoláskor... 😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Nem lennék meglepõdve, ha nem véletlenül sebeznének meg mindig. 😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Az M60 és a VK 72.01 CW-n nyerhetõ tankok voltak, most márciusban lehetséges, hogy egy új orosz T10-es med lesz ajándék. Pont az a lényeg ezekben a nyereménytankokban, hogy nem lehet õket megvenni (a VK elméleti értéke pl. 22.500 arany). Így, ha valaki szeretne ezekkel játszani, CW képes klánhoz kell csatlakoznia. Az ilyen klánok többsége több T10-es tankot vár el, ergo sokat kell játszani ahhoz, hogy megfelelõ tankállományod legyen CW-re. Ezért általában prémet és/vagy prémtankot kell vennie a delikvensnek, hogy ki tudja farmolni a CW képes tankok árát és a T10-es csaták költségét. Pl. volt olyan CW-m, ahol nyert csatával 150.000 kredit úszott el lõszerre és javításra (vakon kellett lõni a nyilvánvaló TD helyeket, fedezettûz). Ez egy csata volt a napi 3-4-bõl, több, mint egy hónapon keresztül. Nagyjából 6-8 millió kredit ment el az event alatt összességében. Ha átgondolod, akkor nyilvánvaló, hogy az a 60-80.000 játékos, akik rész vettek az eventen, sokkal nagyobb bevételt generáltak a WG-nek, mintha néhány 1000 játékos megvette volna a VK-t aranyért. Arról már nem is beszélek, hogy a vásárolható T10-es tank - mivel mindenki számára elérhetõ - több 0k csatás paradicsomot, tapasztalat nélküli játékost hozott volna magas tierbe.
Ha nem látod, el sem olvasod, vagy csak egyszerûen nem érted amit látsz minek válaszolsz??
Csak neked:
MAJDNEM MINDEN CSATÁBAN A CSAPATTÁRSAK SEBEZNEK SZARRÁ.
Így már fogtad?
Szerzett kredit: 29 071 (kárpótlás a baráti tûz által okozott sérülésekért: 1 560)
Csatában elért Achievement: Mesterlövész
Szerzett tapasztalat: 465
Szerzett kredit: 14 578 (kárpótlás a baráti tûz által okozott sérülésekért: 67)
Sok retardált köcsög...
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
akkor nem szóltam 😄 azt hittem már ez a 70is marha ritka...
de akkor is érdekes... 3db lila EFE a csapatban és lose
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
#283739: Azért a JT-vel is elég könnyû ugyanezt eljátszani.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
angelus1991ster.blogspot.hu
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
én most mentem egy 70%-os majd egy 62%-os vereséget :S
A lánc - HP - lánc -HP - lánc - HP sorozatot kevesen bírják ki anyázás nélkül.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
It\'s a trap!!! :)
Jó/rossz az a kupola, nem tudom eldönteni....
ha velem szembe jön biztos jó 😄
Nagy elõnye van a Tigrisnek. Nem lõnek rád golddal és nem bosszankodsz emiatt, inkább csak röhögsz amikor egy 50-120 beléd táraz full golddal. (nyert csata volt vigéckedtem, neki meg gondolom az volt betárazva) 😊😊
A lényeg használható tank a tigris, szerintem az egyik leghasználhatóbb.
Megint valami szünet vagy ünnepnap amirõl nem tudok??
Ennyi gyépés kemper teamkiller agyhalott kretént csak én vonzok?
még szerencse hogy ha WOTLauncher.exe -integrity vel inditom akkor ellenõrzi és leszedi ami rossz, nem kell az egészet ujrahuzni. nagyon nem akarja hogy játsszak😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Bevétel tekintetében 20-30%-kal keres többet, mint a Löwe. Legénységhúzásra is ideális, sok olyan német TD van, amit érdemes megtartani.

Is-ek mozgékonyabbak páncélozottak. Használhatók. De mint említettem a Rof...+átütés. Arról nem is beszélve ha nekem egy kis rész látszik a kupolámból és az Is-nek ,T-29-nek is, nekik nehezebb dolguk van eltalálni.
T-29. Na igen. Itt lehet ellensúlyozni a Rofot hull downnal, bár ott azért a felül a kémlelõ nyílást nem nehéz ellõni ez a pirosoknál szokott bejönni. Bár ilyenkor szoktam azt csinálni,hogy megvárom ,hogy célozzon amikor megáll, és a gyorsabb célzás miatt meglövöm a tetejét és fedezékbe húzódok. Nálam egy szinten van a kettõ. Tigrist jobban szeretem.
Érdekes, mert ellenfélként abszolút nem féltem a Tigristõl, mindig kiröhögtem ,hogy még a T5-ösök is keresztül lövik, sõt én is nekik megyek még Kv1 egyel is. Amikor elkezdtem úgy voltam vele,hogy akkor szopikára fel. De mint mondtam nálam jól dorombol a cicus.
Még szembõl is, a frontján a géppuskát kell lõni..
Ha rádmegy egy tier8-as heavy és nem tud megölni az nem azért van, mert a tigris olyan über, hanem azért mert a másik egy fasz....<#hawaii>#hawaii>
"Tigris az egyik legjobb hetes heavy hanem a legjobb. Nála talán a t29 a jobb. talán..." Talán? IS? IS-2? BP? Talán T-29?
Ez a reklám olyan, mintha egy WoT replayt néznél, ahol a csapatod 2/3 nem sebzett semmit. Felhúzza az embert az apuka babuinsága.