World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meg gondolom a reload time is õszinte mosolyt csak az arcodra 😉

Nem irigységbõl mondom, de valóban megért ennyi fáradalmat az a tank? Én ez idõ alatt kihúztam a WT E-100-t meg még több másik ágban is jól haladtam.
CW-re viszont tök haszontalan. Brutál lassan céloz, és nincs kötény ami védje a csupasz oldalát a HEAT-tól, tornya is gyenge 10-es mércével. Randomban addig ér valamit, amíg el nem kezdik prémiummal kikockázni. Tolatós taktikára meg alkalmatlan a túlnyúló toronygyûrû miatt.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Mintha azt nyilatkozták volna, hogy a T95E6 nem lesz kifejleszthetõ, ez is gondolom ajándék tank lesz valakiknek. De ne legyen igazam.

Nem.

Ha belemegyek akkor tudom, hogy az én hibám. Ha szándékosan belém lõ 4-5 alkalommal, vagy szándékosan belém rohan azt nehéz véletlennek nevezni.

Nézd el nekem, hogy bátorkodtam a magam szerény teljesítményével beírni a fórumba..

Szívbõl remélem, hogy ha majd ha akkora volumenû, kivételes képességû játékos leszek mint te, nem lesz ekkora arcom... <#kocsog>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Én imádom a VK-t, bár az akciók miatt szinte nem is megyek T10-ben (kell a pénz a Leo-ra és az E50m-re).
Brutális tank, sokan nem tudják, hogy hol kell belõni, az ágyút megszoktam az E100-on, de a 43 km/h-val száguldó 100 tonna õszinte mosolyt csal az arcomra rammoláskor... 😊
Maala
Hát, nálunk pl. kétlem, hogy olyan sok bevételt elért volna a WG, nem hallottam olyanról, hogy valaki saját aranyért képzett volna át legénységet a 2. kampány alatt. A klántól kaptak rá 1000 aranyig, ha kértek, 1x, de ennyi.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Mostanában új ágak húzása miatt gyakrabban megfordultam alacsony tierben is. Furcsa, hogy engem 100 csatából max. 1-2 alkalommal sebeznek meg a csapattársaim. Üdítõ kivétel lennék? Vagy lehet, hogy nem szólok be a 0-2k csatás pirosaknak, mert 5k csata alatt nem érdemes nézni a színt? Hm... Neked is van ilyen tapasztalatod?
Mondjuk ezek a cw-m nyerhetõ tankok leginkább a garázsban fogják az elsõ pár nap után a port.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

JeffDunham
Ez biztos kérdés akart lenni? <#nevetes1> <#nevetes1> <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Maala
So? Lehet, belementél a lövésébe. Csak 2 sort benyögtél. És egész nap itt sírsz. Eddig egy sárga-zöld accot, és egy szétstatpaddelt accot mutattál fel.

Nem lennék meglepõdve, ha nem véletlenül sebeznének meg mindig. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Alapvetõen a játékosok célja a csúcsig eljutni, ez pedig a T10. Kit motiválna néhány új T3-T5-ös tank? Ki váltana free XP-t ezekre?

Az M60 és a VK 72.01 CW-n nyerhetõ tankok voltak, most márciusban lehetséges, hogy egy új orosz T10-es med lesz ajándék. Pont az a lényeg ezekben a nyereménytankokban, hogy nem lehet õket megvenni (a VK elméleti értéke pl. 22.500 arany). Így, ha valaki szeretne ezekkel játszani, CW képes klánhoz kell csatlakoznia. Az ilyen klánok többsége több T10-es tankot vár el, ergo sokat kell játszani ahhoz, hogy megfelelõ tankállományod legyen CW-re. Ezért általában prémet és/vagy prémtankot kell vennie a delikvensnek, hogy ki tudja farmolni a CW képes tankok árát és a T10-es csaták költségét. Pl. volt olyan CW-m, ahol nyert csatával 150.000 kredit úszott el lõszerre és javításra (vakon kellett lõni a nyilvánvaló TD helyeket, fedezettûz). Ez egy csata volt a napi 3-4-bõl, több, mint egy hónapon keresztül. Nagyjából 6-8 millió kredit ment el az event alatt összességében. Ha átgondolod, akkor nyilvánvaló, hogy az a 60-80.000 játékos, akik rész vettek az eventen, sokkal nagyobb bevételt generáltak a WG-nek, mintha néhány 1000 játékos megvette volna a VK-t aranyért. Arról már nem is beszélek, hogy a vásárolható T10-es tank - mivel mindenki számára elérhetõ - több 0k csatás paradicsomot, tapasztalat nélküli játékost hozott volna magas tierbe.
És én sebzem saját magam, mi??

Ha nem látod, el sem olvasod, vagy csak egyszerûen nem érted amit látsz minek válaszolsz??

Csak neked:

MAJDNEM MINDEN CSATÁBAN A CSAPATTÁRSAK SEBEZNEK SZARRÁ.

Így már fogtad?

Maala
Arra még sosem gondoltál, hogy te vagy az átlagos vagy gyengébb képességû?

Egymás utáni csaták...

Szerzett kredit: 29 071 (kárpótlás a baráti tûz által okozott sérülésekért: 1 560)
Csatában elért Achievement: Mesterlövész

Szerzett tapasztalat: 465
Szerzett kredit: 14 578 (kárpótlás a baráti tûz által okozott sérülésekért: 67)

Sok retardált köcsög...

Még csak a random sem kell hozzá. Elég egy szar összeállítás és pár rossz helyezkedés és átmegy a csapaton a lemmingtrain. 😊

Tono34
Soha ne becsüld alá a vörös v sötét sereg hatalmát 😉 pláne egy kis szerver segítség (sok lepattanó, eltûnõ lövés, de ezek csak legendák)

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

95??? XD
akkor nem szóltam 😄 azt hittem már ez a 70is marha ritka...
de akkor is érdekes... 3db lila EFE a csapatban és lose
Tono34
95%, de volt már, hogy nyertünk 5%-ost.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Maala
Volt már 5%-ra is win, szóval nem meglepetés. 😊 De ilyen most nem lesz, mert fejfájás van 1000-el. 😄

#283739: Azért a JT-vel is elég könnyû ugyanezt eljátszani.

95%-ost buktam, és 5%-ost nyertem. Ez utóbbiból háromra emlékszem.

Zegi Norbi HUN
Nem vagy egyedül😞 Egy csapattrásam T34-ben azért lõtt ki, mert nem gurultam hátrébb kempelni a hídnál... Lelõtt 431 HP-ra, utána egy másik csapattársam elégtételt vett, de õt is lelõtte közben kevés HP-ra, jött az enemy és már vége is volt kb a csatának... Nem tom mi a fene baja volt:/

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Minek megint ilyen Tier 10-es T95E6 tankok?M60-at és VK7201-et vagy mit is gift vagy ingame shop-ba tehetnék. EU ágat magyar tankokkal vagy japán TD-ket. Ja , hogy valamelyik nem ér el Tier 10-ig. Ez a "ha elmegy tier 10-ig akkor és csak akkor kerülhet be egy nemzet" faszságot elkéne felejteni. Akkor a WT tényleg szorítsa meg a WG "tökét".

angelus1991ster.blogspot.hu

86%

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

mennyi volt a max win chance % amit elbuktatok randomban?
én most mentem egy 70%-os majd egy 62%-os vereséget :S
<#taps>KÉSZ<#taps>KÉSZ<#taps>

A JT88 nagyon jó TD. Igen jól lehet vele keresni, pontos, szuper jó a célzásidõ. A gáz az, hogy sokan egybõl arannyal lövik, ha felbukkan.
A lánc - HP - lánc -HP - lánc - HP sorozatot kevesen bírják ki anyázás nélkül.
JeffDunham
Ezen kész voltam. Mathias a klántársam linkelte be. 😄DDD

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Már bétában volt hasonló, csak ott tier 3 tól tier 8 ig volt, kis Su-76 al mentünk is-3 ak ellen. HE lõszer FTW <#nevetes1>

It\'s a trap!!! :)

Tono34
Leon nem valami hasonló torony van?

Master91
Tetszik nekem is!

Jó/rossz az a kupola, nem tudom eldönteni....

ha velem szembe jön biztos jó 😄
JeffDunham
EZ NEKEM KELL!!!!

😊 Én noob vagyok! 😊 (Bár amíg nem jön a jóidõ kéne keresni valami ESL csapatot.) T -29 kupoláját nem több száz méterrõl gondoltam. Jóval közelebbrõl. T 29 elõnye ebben van a Tigrissel szemben ,hogy mondjuk 250 méterrõl szépen kiszedi, míg ha t29 takarja az alját akkor ez tigrisnek nehézkes.( Bár a t-29 nem szoktam olyan pozicióba hozni ,hogy ezzel a lehetõséggel éljen)Hát ez az, ha ugyanolyan képességû játékos ül mindkettõben nem tudom ,hogy melyik lenne a nyerõ. Nyilván szitu és stílus függõ is. Igazat megalva én magam sem tudom melyikben vagyok eredményesebb. Esetemben a T-29 58 százalékos vagyok a Tigrissel meg 55. De most az a 3 százalék annyira nem mérvadó. A csataszám hasonló: ~350.
Nagy elõnye van a Tigrisnek. Nem lõnek rád golddal és nem bosszankodsz emiatt, inkább csak röhögsz amikor egy 50-120 beléd táraz full golddal. (nyert csata volt vigéckedtem, neki meg gondolom az volt betárazva) 😊😊
A lényeg használható tank a tigris, szerintem az egyik leghasználhatóbb.

mi az isten van ma??

Megint valami szünet vagy ünnepnap amirõl nem tudok??

Ennyi gyépés kemper teamkiller agyhalott kretént csak én vonzok?

Master91
Count Adyn
Heh lefagyott a gépem update közbe és sérült maradt a file...
még szerencse hogy ha WOTLauncher.exe -integrity vel inditom akkor ellenõrzi és leszedi ami rossz, nem kell az egészet ujrahuzni. nagyon nem akarja hogy játsszak😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Csak azt mondja meg nekem valaki,hogy az a sok 9-es tank azzal a rengeteg kiosztott sebzéssel,mégis hogyan akar csatát nyerni ha ennyire brutálisan tolják.Mi motiválhatja õket?Ott van a fos td,ahhoz a td-hez ész sem kell,azért játszanak vele.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Roger6
<#violent><#mf2> Tegnap tettem le a Lorr 40t-t, végre meglett BC25t. De nagyon röhögtem ezen a gif-en. <#zavart1>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Tono34
JT legényekkel, de lassan fordul még a kuplung égetõvel is. Mindemellett máris kedvenc 😊

Mindkettõ van, nekem a Jagd 8.8 jobban bejön. A RoF-ja elmebeteg, láncon tartva az ellenfeled szinte bármit megeszel, amivel találkozhatsz. A lõszer 252 kredit szemben a Löwe 1k lõszerköltségével. A front kemény, a hasát rejtve kevesen lövik be szembõl. A sebessége és a fordulékonysága problémás, de a kreditszorzója miatt megbocsátható. 😊
Bevétel tekintetében 20-30%-kal keres többet, mint a Löwe. Legénységhúzásra is ideális, sok olyan német TD van, amit érdemes megtartani.
Megvallom õszintén, nekem még nem sikerült belõnöm a T29 kupoláját.. Talán ha én lennék magasabban, könnyebb lenne, de igazából máshogy szoktam hozzá közel menni, vagy inkább megkerülöm.

Sokat mentem Tigrissel, de ha te el tudod mindig lõni a T29 kupoláját, akkor unikum játékos lehetsz. Még ha nem is forgatja a tornyát és tényleg mozdulatlanul áll, állítom akkor is 50% pattan onnan is. Nem rossz a Tigris, de szerintem teljesen esélytelen egy T29 ellen, ha két ugyanolyan szintû játékos ül bennük.

JeffDunham

1500 hp ja van. Mellete magas Rof. Ha jól emlékszem nálam 5,53 alatt tölt(bia+venti). Nem kell ahhoz paradicsomnak lenni, hogy egy 1500 hp IS 3 rám jön Rofból megeszem. (azonos Hp mellett) Esetleg láncolom oldalról a görgõn keresztül, és ha nincs felszerelve a tankja HP veszteség nélkül leszedem.
Is-ek mozgékonyabbak páncélozottak. Használhatók. De mint említettem a Rof...+átütés. Arról nem is beszélve ha nekem egy kis rész látszik a kupolámból és az Is-nek ,T-29-nek is, nekik nehezebb dolguk van eltalálni.
T-29. Na igen. Itt lehet ellensúlyozni a Rofot hull downnal, bár ott azért a felül a kémlelõ nyílást nem nehéz ellõni ez a pirosoknál szokott bejönni. Bár ilyenkor szoktam azt csinálni,hogy megvárom ,hogy célozzon amikor megáll, és a gyorsabb célzás miatt meglövöm a tetejét és fedezékbe húzódok. Nálam egy szinten van a kettõ. Tigrist jobban szeretem.
Érdekes, mert ellenfélként abszolút nem féltem a Tigristõl, mindig kiröhögtem ,hogy még a T5-ösök is keresztül lövik, sõt én is nekik megyek még Kv1 egyel is. Amikor elkezdtem úgy voltam vele,hogy akkor szopikára fel. De mint mondtam nálam jól dorombol a cicus.

Majdnem bármi lenyomja, ha nem egy zombi vezeti.

Még szembõl is, a frontján a géppuskát kell lõni..

Lunki88
Jó tank az pedig. Nemrég szétlõttem vele egy IS-8-at full hp-ról. Mondjuk szerencsém volt mert nem foglalkozott velem és eregethettem bele a skulót. 😄
Tono34
Buff + egy kicsit még mindenki alábecsüli így igen kellemetlen ellenfél is lehet.

Bár, ha akkora buffot kapott mostanában, akkor megkövetem magamat....

A tigris? Jah.....<#conf>
Ha rádmegy egy tier8-as heavy és nem tud megölni az nem azért van, mert a tigris olyan über, hanem azért mert a másik egy fasz....<#hawaii>
"Tigris az egyik legjobb hetes heavy hanem a legjobb. Nála talán a t29 a jobb. talán..." Talán? IS? IS-2? BP? Talán T-29?

Maala
OFF:

Ez a reklám olyan, mintha egy WoT replayt néznél, ahol a csapatod 2/3 nem sebzett semmit. Felhúzza az embert az apuka babuinsága.

Gratula.