World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kissebb komunikacios problemak??? szarnaak az ember fejere ....<#nezze>
sztem mire csutortokon megy megint a nightly server engem a zart cbt forumrol is bannolnak ( a cbt-rol mar kitettek csutortokig :-) )

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Arra a 97 HP-s 704-re a HE is elég lett volna szerintem.
Még hogy nem OP a Foch, itt is egy 44% WR-es játékos hozta le a csatát.

Egyébként én szeretem e T-34-2-t, jó kis med az. Az egyedül álló tankokra kell vadászni, aztán bemenni melléjük és kivégezni õket. Olyan alacsony, hogy csak a tornyátt tudják lõni, azt meg lõhetik nyugodtan. Lõttem már ki így E-75-öt meg M103-at is full HP-ról. Bár a gun depression hiánya néha kiborító. Összeségében nekem jobban tetszett mint a T-44. A Panther2 után a kedvenc T8 medem.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Mit kell az XVM-en belül állítani hogy a WN6-WN7 mindegy értéket ki is írja számszerûen az adatot!Most kb

asszem név-csata-pl 67-s érték meg a WIN%
Pales27
De a torony tetején ott a két kupola, ráadásul 30 mm amit overmatchelnek.

Az az érdekes, hogy az az 1 fok, még több is a kisebb méret miatt. Lásd itt.

popey8
Vicc néha (egyre gyakrabban) ez a game. T-34-2 Ace Tanker T10-ben. Maga a tank átlagos, de a lövege miatt nem szeretem (pontatlan+lassan szûkül+a célkereszt test+torony mozgatás közben akkorára dagad, mint egy ház). T-44 nekem sokkal, de sokkal jobban bejött. A csata elején uncsi camp, mert nem volt ötletem mit csinálhatnék, hogy hasznos is legyek és ne is haljak meg korán. A vége lett igazán érdekes. Nekem elég izgalmas volt és asszem hasznos is tudtam lenni<#smile> És miért írtam, h vicc a game? Érdemes megnézni. Tanulságos, mert jól bemutatja a noob védelmet, amit a játék alkalmaz. Obj 704 2-3 goldot is elnyelt (meg nem tudom hány mellé ment) mire ki tudtam lõni. A játékosállományról meg aztán nem is mondok semmit. Páran 1k alatt sebeztek, még T10-zel is<#szomoru2>

Replay

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Aha, tehát akkor tényleg jobb lett. Anno használhatatlan volt, aztán lett belõle elviselhetõ kategória. Most meg jó. Mi a fene, most nem a németek nerfelték? Nahát.

Nekem van 140 és T62. Nekem speciel a 140 tetszik jobban (meg úgy általában a T10 med mezõnyben).
Rosszabb a torony páncélja, de a jobb gun depression sokat dob rajta, sokszor húzott ki a szarból az a -1 fok.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Most hogy sokat tolom T6ban, ha T7be kerülök akkor a Tigrist respektálom a leginkább a heavyk közül.
Régen ilyen free dmg zsák volt csak, most meg darabokra tép az über dpm-jével.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

De még milyen jó, sõt, egy vadállat. Felbuffolták a RoF-ját, így büntet. 6 másodperces töltés 240-es alfával? Brutális.
Vissza vettem a Tigris I-et, hát ez most kimondottan jó tank. Másnak is így tûnik? Prém nélkül is szépen hoz. Egész szórakoztató, ütõs lett. Régebben nem ilyen volt, azelõtt meg a teszt fázisban kimondottan használhatatlan volt. Most meg ez egy jó tank! Vagy csak én gondolom így?

KV1-et is vissza vettem az olyan mint volt.
Azért ezeket, mert majd állíótlag a HD modell, a legendás tankokon lesz elõsszörm hát ezeknél kevés legendásabb van.
Mindenesetre a Tigris meglepett.

Megnyomták a szopóág gombot, rendre mellélövök a KV2-nek Su 100 100 mm-esevél de õ mint egy preciziós német löveg úgy köpködi a 152-es belém meg a társamba... aha...
Nekem az szokott problémát okozni, hogy ha nem spot képes tankban ülök, akkor nincs spotter. Ha meg spottolok óvatosan, akkor meg nincs aki lõjjön. Eléggé 22-es csapdája.

Pales27
A toronypáncélban a T62 veri mind a 2õt, viszont testben vmivel gyengébb mint a 140. Az obj 430nak érezhetõen lassabban szûkül a célzása, mint az elõzõ kettõnek, ezért õt kizárnám. Az obj és a T62 egy szinten vannak, obj gyorsabb, de lassabban fordul, jobb a lövegkitéríthetõsége, de gyengébb a tornya és hajszállal rosszabb az ágyúja. A camoja kicsivel a 140nek a jobb. T62 v 140 ízlés kérdése.

A protóval 2277 az átlagsebzésem, nem lesz rossz! 😊
Mellesleg érdekes, hogy 2277 átlagra 47% winrate, M46 Patton meg 2038-ra 56%. <#nemtudom>

Állandósult jelleggel vörös a játékosok 90%-a mindkét oldalon, úgyhogy eddig szopattam magam az ütközet és támadás módokkal, azt se tudják merre hány méter... <#gonosz3>
Semmi gond a PTA-val, csak cigánykodni kell vele és nem medként használni. 😊 Amolyan rohadék tornyos TD-ként kell használni, sokat helyet változtatva. Nem egy üldögélõs tank.

Nyugodj meg, százas legénységgel, bokorból a 140-est is csak 50 méterrõl lehet spottolni. Legalábbis a tesztes gyakorlós tapasztalatok alapján.
Köszönöm szépen. Néztem én is a japánt, valószínûleg randomban az lehet a legjobb. Próbáltam teszten nagyon jól tudtam vele menni, de mivel nincs lelkierõm az egész japán ágat emiatt végigszenvedni, így Leo 1 lesz belõle. Most vettem meg a PTA-t, amitõl nagyon tartok, csak rosszat olvasni róla, de valahogy csak átszenvedem magam rajta.

Igazából még talán egy oroszt kellene beszereznem, de hiába mentem teszten mindhárommal, nem tudtam dönteni. A T62-n van a legjobb löveg, cserében az a legmagasabb és emiatt legrosszabb camo-val rendelkezõ. A 140-es a közép, a 430-as a legkisebb, legjobb camos, cserében annak a "legrosszabb" a lövege. Logikusnak tûnik, hogy a 140-es lehet a legjobb. Valaki tesztelte esetleg teszten ezt a hármat párszor?

Ezért nem használom már egy-két patch óta😊
Aha, de a látótávolságon kívül nekem minden minimumon van, és így még xvm-mel is fasza...

R3nton: Pedig nagy ritkaság lett mára, kevesebb van belõle, mint a prémium Sexton tüzérbõl, pedig azt se viszik, mint a cukrot. M3 Lightból kb. annyi maradt, mint az összes M60 tank létszám fele...
Nekem van eltéve egy emlékbe, BiÁs legénységgel (mondjuk nem egy nagy durranás, de el lehet vele bohóckodni).

toocha
Más is észrevette, hogy az xvm eszi az fps-t? Levettem,és 20-ról 35-40 lett.

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

már sikerült megoldanom 😊 ugyan ezen az oldalon találtam rá a számok jelentésére is 😄 sikerült átírnom 😊 de köszi a segítséget 😊
toocha
Akkor gondolok Rád! Glugy-glugy...😊

Nekem az összes megvan kivéve a 2 új ágat, de azokon is úton vagyok. Hát mit ne mondjak az M48 nálam pont a sor végén áll.

A két legjobb számomra a Leo1 és a Batchat. (illetve az új japán, csak az még nincs meg)

Leo1: Gyors, fordulékony, tartja a tempót a batchattel, egész jó a camoja is, ágyú egy álom, gun depression szintén baromi jó, hátrány a szar armor és viszonylag nagy test. Igazi sniper tank, nagyon könnyen lehet vele lövõ pozíciót találni a jó depression miatt. Jól lehet vele menekülni és oldalt váltani ha máshova kell támogatni, mert tényleg extrém gyors. A vég játékban agresszívan lehet vele rohamozni, mert nagyon gyors.

Batchat: legjobb t10 scout, nagy burst fire, annyi különbség van a leohoz képest, hogy ezzel sokkal inkább a kulcsfontosságú spot helyeket kell elérni, aztán pedig flankelni. De a végjátékban totál ugyanaz, mint a leo. Ez a 2 leggyorsabb med a játékban.

Mint látszik én inkább a mobilitást részesítem elõnyben a páncéllal szemben, de valaki pl imádja az E-50M-t.

A japán meg legjobb allrounder tank, viszonylag gyors, nem olyan dögvész lassú, mint a patton meg a britt. Szolid ágyú nagy dpmmel, jó torony páncél, jó depression. Agresszív játékstílusra nagyon jó már a csata elsõ percétõl kezdve.
Hmmm. Sööööööör. Mennék én, mennék, de marha messze vagyok onnan. 😊

Szerintem valami akkor by design, ha eleve így lett tervezve. A nullás crit baromire nem így lett tervezve, csak megjelent valahol 7.6 táján, aztán mivel nem tudtak vele mit kezdeni, elõbb-utóbb elkezdték fícsörnek hívni, és megcsinálták hozzá a modul HP rendszert. Ez minden, csak nem by design, ez "We couldn't solve it, so we made it look like it's by design".
toocha
<#worship><#worship><#worship>Gyere Szegedre kapol sok söröt!!!<#szeret><#szeret><#szeret>

toocha
Ja Win7.

toocha
Pontosan. Ezért vagyok tiszta ideg, mert a saját replayaimat nem tudom így visszanézni. Ha letöltök akkor engedi társítani a másikkal,de akkor is ideiglenesen, az alapért. marad a launcher.

Mármint úgy sem engedi, hogy ha a társításnál elbarangolsz az exe-hez és kiválasztod? Win7?

A mmap.xml file-ban a <keycode>17</keycode> bejegyzés felelõs a CTRL nagyításért. Ha jól sejtem, ha innen választasz másik bill.-nek megfelelõ kódot, akkor javulni fog.
Igaz, a térkép config file-ban ezen sor végén a megjegyzés szerint bármi más kód kikacsolja a nagyítást, de a mód saját topikjában valaki hasonló gondjára simán javasolták a 20-as kódot (caps lock)

toocha
Sziasztok! Tudom a múltkor már kérdeztem, de nem jutottam elõrébb. Arra keresnék megoldást, hogy v.miért a replay fájlokat a wotlauncherrel akarja a játék megnyitni. Megpróbáltam a társításnál átállítani, a tulajdonságokban módosítani, a vezérlõpultban az alapértelmezéseknél átállítani, de egyszerûen nem engedi a worldoftanks.exe-t, csak a wotlaunchert adja lehetõségként. Valakinek ötlete?

Ha vmi by design mûködik, az tényleg nem bug.

Az hogy neked nem tetszik egy feature (amúgy nekem sem tetszik, nem ez a kérdés) attól az még nem válik buggá. Ennyire egyszerû.

Nem is állítom, hogy ez egy általános dolog lett volna.

Amúgy igen, mausszal kellett volna bombázni, nagyot üt. 😊

Jó, egyszer régen Maus-al ráestem egy alattam lévõ tankra és kinyírtam, most attól eltekintve ,hogy pont a Maus mozogni se igen bírt a valóságban, és egy ilyen ütközésbe a zuhanó tan legénysége is bizonyára meghalna, a játékban vicces volt.

A lényeg hogy ami bug, arra azt mondjuk nem bug, és máris nem kell kijavítani😊

Az eltûnõ lövedék meg bug (még, hehehe), és mégsincs javítva, so...
Mondtam én is, elhiszem hogy elméletileg lehetséges, de azért na persze persze.

"de a lényeg hogy egyik sincs javítva a mai napig"

A lényeg az, hogy ami nem bug azt nem fogják kijavíani 😊

Elõfordult. Ha hinni lehet a neten fellelhetõ anyagoknak és Carius mester visszaemlékezéseinek.

Aztán miért nem reális?😊 Nem fordulhatott elõ, hogy egy tank elkap egy repülõt? A valószínûségével most ne foglalkozzunk, elõfordulhatott? Na hát, máris reális. Õk sem azt mondták, hogy "amennyiben épp nincs a közelben légvédelem, nyugodtan puffogtass a repülõkre a tankoddal, elõbb-utóbb simán leszeded majd õket", hanem hogy "le LEHET majd lõni tankkal repülõt". Ez igaz, szigorúan véve reális is, és szerintem még korrekt is, mert így legalább a repülõsök is tudják ezt, és kicsit majd óvatosabban mozognak.
Pedig a cégvezetõ parasztsága kommunikációs problémának számít PC manáger nyelven. 😊 Mondjuk én jól szoktam szórakozni SerB tajtparasztságán.

Ezt már eleve így tervezték, már akkor is, amikor még videó sem teszt semmi nem volt, akkor lehetett olvasni, ez így fog mûködni, és ez szerintem nem egyszer egymillióból, hanem eléggé általános eset lesz, én elhiszem ,hogy elméletileg meg történhet, de mindegy. Kár ezen vitatkozni, én csak azt mondom, ez nagyon furcsa, és nagyon nem reális, hiába akarják annak beállítani, de mindegy, nem ettõl lesz jó vagy rossz a végeredmény, tényleg lényegtelen az egész.

Hát nem lenne rossz a WOT ha az említett historical módban amit majd akkor kapunk meg mikor a WT ban kijot a world war mod, nem lenne HP és nem lenne prémium loszer ilyen formában ahogy most van. Akkor talánn tobb értelme lenne jáccani mert mint említettem már sokszor itt a taktika kimerul annyiban hogy most lojel prémium loszerrel vagy ne. Kiváncsi vagyok hányan mentek más pozícióba mikor egy nehezebben kiloheto tankal futottak (az MM hibája )ossze és hogy hányan váltottak prémium loszerre. Az hogy hova mennyél a Map on nálam nem számítt mivel lassú tankokkal jáccottam amíg még volt értelme a páncélzatnak.
Két különbözõ dolog, de a lényeg hogy egyik sincs javítva a mai napig😊
A kommunikációs probléma, meg a cégvezetõ parasztsága meg szerintem azért nem ugyanaz a kategória.
Akinek több T10 med áll a garázsában és rendszeresen szokott is velük menni, tudna nekem egy rövid erõsen szubjektív beszámolót írni róluk. Pl. egy sorrend is érdekelne, hogy melyikkel megy legszívesebben és miért, melyiket érzi a legerõsebbnek.
Az értékeket ismerem, kimondottan érzésekre vagyok kíváncsi és játékélményre.

Nekem jelenleg csak M48-am van, amit imádok és több T10 is ki van már fejlesztve, de nem tudok dönteni melyiket vegyem meg, illetve melyiket ne.

Melyik a jobb? Azt mondani egy hibára hogy nem hiba, vagy elismerni hogy hiba, de leszarjuk, benne marad. Meg aztán késõbb kitaláljuk hogy mégsem hiba, fícsör. Szerintem ugyanaz lilában.

Egyébként meg nem értem, mit vártok. Ilyen a játékmechanika, hogy kéne megoldaniuk, hogy tank ne lõhessen le repülõt? Tûnjön el a skuló, ha bizonyos magasságba ér? Az lenne csak igazán reális. Ahogy a való életben is megvolt az esélye, még ha csak egy az egymillióhoz is, úgy itt is megvan, hogy repülõt szedsz le tankkal, na bumm, fél évben egyszer senkit nem fog zavarni. Azt tudom még max elképzelni, hogy a tankereknek ne legyen ott a kis "ide lõj" célzókör a röpködõ gépek elõtt, mert ez tényleg indokolatlan.
Ne is mondd, reggelente munkába induláskor állandóan ki kell öntenem a homokot a cipõmbõl ha elõzõ éjjel WOToztam...