World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sztem mire csutortokon megy megint a nightly server engem a zart cbt forumrol is bannolnak ( a cbt-rol mar kitettek csutortokig :-) )
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Még hogy nem OP a Foch, itt is egy 44% WR-es játékos hozta le a csatát.
Egyébként én szeretem e T-34-2-t, jó kis med az. Az egyedül álló tankokra kell vadászni, aztán bemenni melléjük és kivégezni õket. Olyan alacsony, hogy csak a tornyátt tudják lõni, azt meg lõhetik nyugodtan. Lõttem már ki így E-75-öt meg M103-at is full HP-ról. Bár a gun depression hiánya néha kiborító. Összeségében nekem jobban tetszett mint a T-44. A Panther2 után a kedvenc T8 medem.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
asszem név-csata-pl 67-s érték meg a WIN%
Replay

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Rosszabb a torony páncélja, de a jobb gun depression sokat dob rajta, sokszor húzott ki a szarból az a -1 fok.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Régen ilyen free dmg zsák volt csak, most meg darabokra tép az über dpm-jével.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
KV1-et is vissza vettem az olyan mint volt.
Azért ezeket, mert majd állíótlag a HD modell, a legendás tankokon lesz elõsszörm hát ezeknél kevés legendásabb van.
Mindenesetre a Tigris meglepett.
Mellesleg érdekes, hogy 2277 átlagra 47% winrate, M46 Patton meg 2038-ra 56%. <#nemtudom>#nemtudom>
Állandósult jelleggel vörös a játékosok 90%-a mindkét oldalon, úgyhogy eddig szopattam magam az ütközet és támadás módokkal, azt se tudják merre hány méter... <#gonosz3>#gonosz3>
Igazából még talán egy oroszt kellene beszereznem, de hiába mentem teszten mindhárommal, nem tudtam dönteni. A T62-n van a legjobb löveg, cserében az a legmagasabb és emiatt legrosszabb camo-val rendelkezõ. A 140-es a közép, a 430-as a legkisebb, legjobb camos, cserében annak a "legrosszabb" a lövege. Logikusnak tûnik, hogy a 140-es lehet a legjobb. Valaki tesztelte esetleg teszten ezt a hármat párszor?
Nekem van eltéve egy emlékbe, BiÁs legénységgel (mondjuk nem egy nagy durranás, de el lehet vele bohóckodni).
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
A két legjobb számomra a Leo1 és a Batchat. (illetve az új japán, csak az még nincs meg)
Leo1: Gyors, fordulékony, tartja a tempót a batchattel, egész jó a camoja is, ágyú egy álom, gun depression szintén baromi jó, hátrány a szar armor és viszonylag nagy test. Igazi sniper tank, nagyon könnyen lehet vele lövõ pozíciót találni a jó depression miatt. Jól lehet vele menekülni és oldalt váltani ha máshova kell támogatni, mert tényleg extrém gyors. A vég játékban agresszívan lehet vele rohamozni, mert nagyon gyors.
Batchat: legjobb t10 scout, nagy burst fire, annyi különbség van a leohoz képest, hogy ezzel sokkal inkább a kulcsfontosságú spot helyeket kell elérni, aztán pedig flankelni. De a végjátékban totál ugyanaz, mint a leo. Ez a 2 leggyorsabb med a játékban.
Mint látszik én inkább a mobilitást részesítem elõnyben a páncéllal szemben, de valaki pl imádja az E-50M-t.
A japán meg legjobb allrounder tank, viszonylag gyors, nem olyan dögvész lassú, mint a patton meg a britt. Szolid ágyú nagy dpmmel, jó torony páncél, jó depression. Agresszív játékstílusra nagyon jó már a csata elsõ percétõl kezdve.
Igaz, a térkép config file-ban ezen sor végén a megjegyzés szerint bármi más kód kikacsolja a nagyítást, de a mód saját topikjában valaki hasonló gondjára simán javasolták a 20-as kódot (caps lock)
Az hogy neked nem tetszik egy feature (amúgy nekem sem tetszik, nem ez a kérdés) attól az még nem válik buggá. Ennyire egyszerû.
Amúgy igen, mausszal kellett volna bombázni, nagyot üt. 😊
Az eltûnõ lövedék meg bug (még, hehehe), és mégsincs javítva, so...
A lényeg az, hogy ami nem bug azt nem fogják kijavíani 😊

A kommunikációs probléma, meg a cégvezetõ parasztsága meg szerintem azért nem ugyanaz a kategória.
Az értékeket ismerem, kimondottan érzésekre vagyok kíváncsi és játékélményre.
Nekem jelenleg csak M48-am van, amit imádok és több T10 is ki van már fejlesztve, de nem tudok dönteni melyiket vegyem meg, illetve melyiket ne.
Egyébként meg nem értem, mit vártok. Ilyen a játékmechanika, hogy kéne megoldaniuk, hogy tank ne lõhessen le repülõt? Tûnjön el a skuló, ha bizonyos magasságba ér? Az lenne csak igazán reális. Ahogy a való életben is megvolt az esélye, még ha csak egy az egymillióhoz is, úgy itt is megvan, hogy repülõt szedsz le tankkal, na bumm, fél évben egyszer senkit nem fog zavarni. Azt tudom még max elképzelni, hogy a tankereknek ne legyen ott a kis "ide lõj" célzókör a röpködõ gépek elõtt, mert ez tényleg indokolatlan.