World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

voivod32
Miért? Nagyon is hihetõ, és egyszerû megoldani, hogy tényleg kedvezzen a program, a szerényebb képességû játékosoknak!
A WG által használt személyes értékelés számértéke, értdekes random szorzók generálására ad lehetõséget, a programba építve.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Lunki88
Conspiracy theory. <#oooo>
voivod32
"1 lövés talált, átüt, sebez.
2 lövés pattan.
3 lövés mellé. 100 méterrõl úgy hogy az egész képernyõt betöltötte"
Szóról szóra ez szokott történni.
És ez tényleg nem lehet véletlen. Nem azt mondom, hogy minden játékosnak van egy külön potmétere a WG "szopatófalán" , de valamilyen adatot figyelembe vesz a program, és módosítja a játék törvényeit, bizonyos szituációkban.

Ezek nem véletlenek. Én hiszek a véletlenekben, de ami túl sokszor ismétlõdik, az már nem véletlen. Jó példa erre a mostani 15:1-es végeredményû meccs is.
Mire körül néztem, 2 perc alatt egyedül maradtam. Jön felém egy Tigris I, sima nem a P. Ennek elõl a páncélja 100 mm. Gondoltam beleeresztek 2-3-t mielõtt engem is jegelnek, 15 ellen esély nulla.
Nashorn full, átütõ erõ 152-254 mm. Távolság alig 100 méter.
1 lövés talált, átüt, sebez.
2 lövés pattan.
3 lövés mellé. 100 méterrõl úgy hogy az egész képernyõt betöltötte, ha hozzá vágom az ágyú csövet, akkor is eltalálom.
Aztán ennyi, 5-en lõttek rám egyszerre.
Ennyit a véletlenekrõl. Annak meg aki idõnként, fõleg ilyenkor gumilövedékre cseréli a rendeset hogy pattogjon .. . .. ..... ...... .
A pontok helye a gondolatomat tükrözi az illetõrõl.
Na Ke-Ho-ra végre megadta a Tank Ászt, 922xp 2200 spotra, meg 600 sebzésre. Dagadt is a mellem a 6osok között, hogy én lettem a lista tetején <#hehe>
voivod32
Nem. Az utolsó pár ezer XP- SZINTE mindig 200-asával jön össze. Ez nem legenda, ez keserû tény. Különösen, ha már csak fél órád van játszani! 😄

Fraggyûjtésre a KV-2 egylõvõ a megfelelõ. A legkellemesebb csalódás a játékban. 😄

angelus1991ster.blogspot.hu

Sunsetjoy
Jah igen, fraggyûjtésre az ilyen gyorstüzelõk egész jók- lásd itt, az elõbb lemaradt.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Sunsetjoy
LOL. Mondom nyomok egyet a T14-el, ha nem ad már egy nyamvadt fraget (az utolsó 6 nem akart összejönni), attól teszem függõvé, hogy próbálkozom-e még. Erre meg:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

http://kepkezelo.com/images/m269cqmg79pzcj1igl3.jpg

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

voivod32
Kár, hogy "szanitéc" skillt nem lehet fejleszteni!

voivod32
Vagy , miért van az, hogy rálõsz egy tankra 4-szer ugyanoda, mindegyik sebez, marad 20 HP, ja, rálõsz ötödször, ugyanoda, lepattansz õ visszateszi a láncot, rádfordul és kapáslövésbõl kivégez. Ez mondjuk 10-bõl ötször. Vagy két ugyanolyan tan áll egymással szemben. Te vagy a "képzettebb" mondjuk 1000 wn6 ponttal, mindketten full HP-val, te tudod, hogy mit kell lõni és lepattansz, 5-bõl háromszor, õ benyomja az autoaimot, és minden lövése sebez, aztán kibégez, és egy "nooob" felkiáltással odébb áll.
Vagy, rádlõ az arty, és meghal a lövészed, gyorsan meggyógyítod, ekkor meglátod a spottert, aki egylövéses lenne, án egy dupla hátraszaltó közben leadott lövéssel kilövi a lövészedet. Te mellélõsz, és mivel a spot rajtad van, a másik arty azonnal kivégez. De miért pont a lövész hal meg egy random lövéstõl? Miért mindig az, akire a legjobban szükséged van abban a pillanatban?!
Na , szóval ezek is érdekes dolgok.

Wartburg
Semmi probléma, van még kettõ! 😄 Tegnap kicsit sokat adta a Ruinberg map-ot, volt hogy berakott egymás után többször is! Hellcat, kezdés, Ruinberg (a f@szom..!)játékosok 0-1k, (Kabos mind) leming vonat irány a város, E7-8-9-0 senki, na jó, akkor megyek velük, fél perc alatt bekerítettek, a csapat 3/4-e hátra sem fordult, csak nyelték a tarkólövéseket. Nem vártam meg a végét, másik tank, kezdés, Ruinberg (ANYÁD!) Kabos, leming, bedarál, ugyan úgy, mint az elõbb! Na, gondoltam most akkor pihentetjük egy kicsit, kaja, ez+az, na nézzük. Kezdés, Ruinberg! (na elmész te a K anyádba, mormota nap van, vagy mi a f@sz?!) Pingelem az E sort, nyomják értik, mondom f@sza, végre! Ketten el is indultak, egy heavy és egy med, eljutottak A0-ig és ott letáboroztak. Ezek után nem tudom mi történt, mert elborult az agyam 😄

A rossz passznak ehhez semmi köze.
Megszületett a 31 vereség is, de nekem még mindig nem tûnik úgy, hogy rossz passzban lennék, tehát ez a magyarázat nem nyert. Bár lehet hogy csak nekem nem tûnik úgy.

Én olyanra emlékszem, hogy ha nagyon sokat rak be alulra, akkor a következõ meccsen mindenképp top leszel. Volt más is? Linket, vagy meg sem történt.

Jajj és hogy miért is tesznek ilyeneket? Háát ezt nem is tudom... nem lehet, hogy azért, mert fullos tankkal még akár élvezheted is a játékot, ezért mindent el kell követniük hogy elrontsák ezt az élményt, hogy rávegyenek azikszpé váltásra, amihez ugyebár sok gold kell és az nekik sok bevétel... de nyilván ilyen agresszív múltszázadi öregembernek ez meg sem fordul a fejébe.
sõt még a pszichológia is mellettük áll: ha az elejétõl kezdve szopatnak a fullos tankoddal, akkor feladod az ágat, de ha csak a végén... akkor már csak túl akarsz esni az egészen. Szóval igazad van tényleg nincs értelme.

Najó az nincs fennt a WoT oldalon.

Igen amit én csináltam 😄 a Straussler V-4 magyar harckocsi papírmakett séma. Megcsinálod?

http://filefeltolto.hu/letoltes/1732baee4dd52ba9/straussler-v-4-ii.pdf

wow!!!!
jött ki azóta új? pikachu-t leszámítva 😊
Ne lõdd már ki a csapattársakat! 😄 Még ha megérdemlik is. Csinálj egy másik accountot és azzal😄

Mert még statot sem tudsz készíteni/értelmezni... Ezért nem látod az összefüggéseket sem. De nem baj, ilyen harcias wg fanatistáknak nem is az a dolguk, hogy gondolkodjanak, hanem az, hogy leoltsanak mindenkit minden médián amit csak fellelnek, hiszen a legjobbak akár még egy vadonatúj Volgát is kaphatnak ajándékba.

Wartburg
[/url][/img]<#mf2>

"Nashornnál több, mint 10%-ot a grind utolsó napján"
Nashornnal küzdök én is, 47 meccsbõl 30 bukó volt ma eddig. Ez van. Ma ilyen a leosztása a játéknak. 😊
Igen, így van, és megint milyen agresszívan. A WG-nél dolgozik az asszony? Vagy SerB a sógor?

<#hehe>
Nem én WG bérenceztelek le, szóval nekem felesleges ezzel érvelned 😊
Maradjunk inkább annyiban, amit Popey nagyon szépen összefoglalt: az egyik tábor ebben hisz a másik abban, és úgysem fogja egyik sem meggyõzni a másikat.

Hehehehe...baszki,fel se tûnt, hogy KV-1S-el meg van az XP az IS-re, nem is akartam kifejleszteni, és jéééé....nem volt vereség szériám...mi a tosz. (Igen ismét védem õket)

Mellesleg érdekes, bár én ezt csak a Ferdinand-nál figyeltem, de semmi ilyen nem volt. Ja hát tudjuk engem lefizettek csak azért mondom, meg direkt nekem meg nyerõ csatákat csináltak biztos.

És az nem lehetséges, hogy mivel már gyorsan túl akartál lenni rajta túl görcsösen, -és emiatt rosszul játszottál?
Vagy nem volt szerencséd?
És egyébként is, korábban soha nem volt ilyen arányú vereség sorozat? Csak pont a végén?

Nem, tuti direkt, hogy késõbb juss túl a T32-õn mindig vereséget csináltak. Mégis miért is tették volna? Mi ennek az értelme?

Nem arról beszélek, amikor csak úgy érzem, hanem arról, amikor tényleg úgy is van:
-T32-t anno 21 meccses bukó sorozattal fejeztem be
-T-44-nél az utolsó 8-10 meccsem mind bukó volt
-Nashornnál több, mint 10%-ot a grind utolsó napján

Most hirtelen ez a 3 jutott eszembe, mert ezeknél nagyon feltûnõ volt a dolog. De egyébként sok olyan tankom van, amivel most tapasztaltabb játékosként játszva alacsonyabb a gyõzelmi arányom, mint azonos tier beli társaikkal, amikkel még régebben játszottam, hiába sebzek most sokkal többet.

Az hogy amikor már nem sok Xp kell és mégis csak vereség jön , azt meg csak bemagyarázza mindenki magának. Én is gondoltam ezt sokszor, aztán visssza nézve a statisztikát, kiderült lám nem is igaz az egész. Csak úgy éreztem hogy na, ha még tíz jó kör meg is van, erre egész nap egy jó kör sincs. De ez téves.

Sunsetjoy
Van egy mondás: "Szegény embert az ág is húzza..." Szóval ha semmi nem akar összejönni (még 1-2 frag, még pár ezer xp), akkor az idegrosszbaj ellen ki kell lépni...

Milyen az a ciklikus véletlen? Mindig szerdánként veszítesz, vagy két naponta veszítesz, vagy ciklikus?

Nem hiszem, hogy léteznének ciklikusan ismétlõdõ véletlenek. Vagy olyan véletlenek, hogy mindennel tudsz játszani, kivéve azzal az egy tankkal, amit épp húzni szeretnél.
Vagy mikor az utolsó 10-20k xp lenne már csak hátra, és onnantól kézifék behúz, csak vereség, gyûjtsd össze 200 xp-nként. De sorolhatnám még napestig az ilyen józan ésszel megmagyarázhatatlan, többeknél elõforduló jelenségeket.

Nem gondolom, hogy ez konkrét egyének ellen lenne kitalálva, de valamit tuti kompenzál a játék. Egyébként valamelyik fejlesztõi hírcsokorban egyszer el is kottyantották, hogy ha valaki sokat nyer egy tankkal, azt elkezdi alulra pakolni az MM, hogy "nagyobb kihívás elé állítsa", és vita versa.

Ugyanez van nálam is!
60-70% körüli csatákat bukunk simán :-(
Eddig 8-ból 3 gyõzelem.

WOT: Beluka

Ez nem egészen igaz ám...

Nyilván nem felejt el az ember játszani egyik napról a másikra, de ha adott nap nem jön ki a lépés, még nem kell összesküvés elméleteket gyártani. 😊 Egész egyszerûen sok múlik a szerencsén. Ezért lenne jó ha a WG venné a fáradságot, s átdolgozná az MM-et.

Tono34
Látnád a rumlit + vacsorát se ártana ha megenné és készülni kell a fürdéshez is 😄 😛

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

popey8
Már sokadjára kell itt leírnom: régebben az egyik dev elismerte, h bele van piszkálva az mm-be, így kedvezve a nooboknak. Innen már csak egy lépés az amirõl most szó van. Ezt vagy megtették vagy nem. Sokan egyikben hisznek, sokan a másikban, de kétségtelen, h megtehették. Én személy szerint úgy gondolom, h igen, hiszen ilyen kilengések, ilyen gyakorisággal aligha fordulhatnak elõ véletlenül. Mindegy, mert egyik tábor sem fogja meggyõzni az ellenkezõjérõl a másikat. Szal ez az egész csak idõpazarlás.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

csak leesett 😄DDD

ha nem írok vissza akkor vagy AFK vagyok vagy chatban, bár inkább az utóbbi szokott lenni, olyan bunkó nem vagyok hogy nem írok vissza direkt 😊
Gottfried
Most az egyszer 100%-ban egyetértek veled! 😊

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Gottfried
Ez a random. 😄

Van némi szerencsejátékos tapasztalatom.Élõben,valódi rulettasztalnál esett meg a következõ eset.:
17x volt egymás után fekete.6-7 után egyre többen tettek nagyobb téteket a pirosra ,mivel elvileg jönni kellett volna neki.Aztán sorra buktak és mindenki hitetlenkedett.Egyszerûen ilyen a random.2x 50% az soha sem száz,csak 2x50. Aki 16. alkalommal feltette,annak is csak 50% (pontosabban egy kicsit kevesebb a 0 miatt)
Szóval ha van esély a lepattanóra,a mellélövésre és a 0 sebzésre,az akárhányszor bejöhet egymás után.nincs itt semmiféle összeesküvés.
Hosszú távon pedig a jó játékosok ezt némileg tudják kompenzálni és 55% körül lesz a winjük full randomban is.Két accom van,egyiken 8000 csata,a másikon 26000. Mindkettõn 54-56%-om van,annak ellenére hogy egyiken fele csatát artival mentem. Hasonló az átlag sebzésem és az effim is mindkettõn.Ennyit tudok és hosszú távon bármennyi accom lenne,hasonló lenne az eredményem.
Ez ilyen egyszerû. 😊

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Mert az elképzelhetetlen, hogy nem minden nap vagy ugyan olyan jó formában?
Mert az elképzelhetetlen, hogy hol szerencséje van az embernek, hol meg nincs?
Az elképzelhetetlen, hogy van hogy rossz csapatba kerül az ember, van hogy nem?
És persze ha manipulálják, akkor mi van azokkal akiknek 50% alatt vagy épp felett van a statjuk?

Ja és igen, most is védem õket, és igen fizetnek is érte és még pénzéhesek is. Sõt benfentes infó, pontosan tudom, hogy ma kiket dobott a gép, akiknek veszteniük kell.
Az egyiknek azért kell vesztenie mert prém. acc-ot vett
A másiknak meg azért mert nem.
Jaja.

ha te nem hiszed el akkor bocs de te hülye vagy 😊
naná h belenyúlnak
1. hogy a bénák is élvezzék a gamet (ne alázzák el õket a jók és ne hagyják itt a játékot) és költsenek rá
2. hogy a jobb játékosok ne jussanak túl nagy elõnyhöz a képességeik miatt és szintén vegyenek prémet/prém tankot
Én elképzelhetõnek tartok egy progit vagy scriptet, ami nézi az eredményeket ( nyerési/találati arányodat/killeket stb ) és egy idõ után olyanokkal tesz egy csatába akik már hosszabb ideje nyeretlenek, vagy nagyobb arányban fogsz 0 damaget vagy lepattanót lõni.. Sima if-else..

Nem vagyok nagy összeesküvés rajongó, de olyan nincs, hogy egyik napról a másikra elfelejtek játszani meg célozni...

Harmadnapra feltámadok...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

"Ti" komolyan elhiszitek, hogy a WG azzal foglalkozik, hogy egyszer "szopóágon" legyél egyszer meg nem? Vagy ezt csak viccbõl írjátok? Vagy már nem tudjátok kire fogni, hogy most nem jön össze?

Rendelkezek KV-2 vel. Szeretem is. Szigorúan repesz gránáttal használom, a goldot megbízhatatlannak tartom. Annyira jó,ha statot akarnék húzni akkor bizony gyakran mennék, így csak akkor veszem elõ,ha "trolkodhatnékom" van 😊

Köszönöm.

Nekem a tankjaim nagy részén Venti(+Bia)töltésgyorsító és,vagy vert.stab. Tudom az utolsó kettõ sok esetben eretnekség, úgy vagyok vele,ha másra nem placebo miatt jó. Bár mondjuk, ha vesszük a célzásgyorsítót, és ahhoz még hozzájön a két képesség(síma utazás, meg a toronyforgásos+ bia+venti) így máris több mint 10 ,vagy 20 százalékkal gyorsabban céloz. Számomra gyorsabb célzás azt jelenti,hogy kevesebbet kell a tûzvonalba tartózkodnom. Bár nem tartom kizártnak ,hogy xp,sebzés szempontjából a legjobb választás, de így élvezem. Volt hasonlóan felszerelve tankom ahogy Te írtad, tény hogy felderítés, és az általad említett okok miatt jobban jött az xp, de nem élveztem. (szeretem a közelharcot)

A többsége 15:5 alatti aránnyal.
Elírtam.
Elég hamar betelne az a lista, ha csatánként minimum 10 "embert" felpakolnék rá...