World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ezzel nincs is bajom, mivel nem rajtam múlik le..... hogy vesztes vagy nyertes csapatba tesz. Viszont a xp adományozási rendszere full idióta, komolyan mondom, ha a bolondok házából megkérdezik a fõbolondot az is jobbat talál ki.
A gyõztes csapatban lévõ és hátul bámészkodó, 1 lövést le nem adó idióta több xp-t kap, mint te aki 3 tankot kilõtt. Ez ám a pontozás krémje... Tisztára játékos serkentõ a további játékra, vagy mégsem? 😊
Nálam is 39 meccsbõl 23 bukott, tök mindegy mivel megyek. A többsége 1%:5 alatti aránnyal. Ma ilyen nap van.
valami megoldás van arra hogy ne fagyjon le folyton a WoT kliens? program nem válaszollal játékba belépésnél kilépésnél, néha még közben is lehal. Elég "idegesítõ" néha alapjáraton is, nem kéne még ez is az idegrendszeremnek 😄
válaszokat elõre is köszi!
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
Többször észrevettem,h akkor szakadok meg a szerverrel a játékban mikor sorsdöntõ lövést kell bevinnem és már majdnem gyõznénk.Tank elindul és körbe-körbe megyek aminek az a vége,h az ellen kilõ.Eközben:
Asztalra leteszem a játékot,és oálá a ping és a sávszél jó,a ts3on 0% csomagveszteségem van,de a tankom meg önálló lett.
Hiszek az összeesküvés elméletben.Ahogy a pályák rotálódnak,netán abban a csatában épp átlag alatti a sebzésed,vagy nem bírsz kinyírni 1hp-s tankot 3 lövésbõl sem ez sincs kizárva,h épp parkolópályára raknak egy pillanatra.
Ha nincs igazam cáfoljatok meg de érvekkel.
Néhánnyal már összefutottam, nem lettek jobbak... <#sniffles>#sniffles>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Az AT 15-öt 5 csata alatt sem sikerült leduplázni, a T-44-gyel egyszer sem tett saját tierbe, és sorba veszítjük a 70% körüli gyõzelmi esélyes meccseket is!
Mindez persze csupa véletlen, és kicsit sem lett elõre eldöntve, hogy ma szopni kell <#levele>#levele>
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Amúgy ha jól emlékszem azt mondta Solten, h HE-vel meglõtte 1x, de vmi 100 akármennyi sebzést adott be aztán visszaváltott AP-ra. Biztos nem a tornyát találta el. Én a borsig testébe is lõttem már ennyit HE-vel.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Nekem mnincs meg mert csak az angol td ágat húzom de ellenfélként már sokszor meglepett.Még a borsig is pattog róla.Sokkal keményebb ellenfél mint az is3.
A felszerelésedrõl meg annyit hogy a tankjaim 95%-a ezzel megy.Töltésgyorsító,venti és periszkóp.A medeket kivéve szerintem a periszkóp nagy elõny.Nagyon nem mindegy hogy ki lõ elõször.Az esetek többségében elõbb látom meg az ellent,lövök és mire célozna már fedezékben is vagyok.Nekem nagyon bevált ez a hármas.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
angelus1991ster.blogspot.hu
rolio: Az igazság az, hogy egyszer már bannoltak 24 órára, de az nem auto ban volt, hanem egy moderátorszerûség volt a csatában és õ intézett nekem egy rövid kényszerpihenõt.
Pár hete kérdeztem mi a véleményetek a Caernarvonról.
Azóta megvettem, kifulloztam.
Tûzerõ: Jó
Mozgékonyság: jó
Álcázás: Átlagos
Védetség: kiválló
Látótávolság: kiválló
Gundepr: kiválló
Sokkal roszabbra számítottam: Elsõ körök egyikében pattogtak rólam, nem is tudtam mire vélni(8-as csata)
Remekül kilehet használni a páncélzatot és a viszonylag kemény tornyot. Nem egy T-32 de lehet rá alapozni. Éles szögbe nem érdemes beforgatni mert az oldala sérülékeny. Igazság szerint ha ha lenne olyan kemény oldala mint a kv4-nek akkor mondhatnám ,hogy egy szinten van a páncélzatuk, (érzésre) Ami nagy elõny a kevés,kicsi gyenge pont (elölrõl).Szeret gyulladni,és nagyon arty érzékeny.
Ágyú: kis alfa, ez sokaknak hátrány lehet ,illetve Rusban is hátrány ez.
Viszont gyorsan pontosan és megfelelõ átütéssel rendelkezik az ágyú ami ráadásul gyorsan céloz. Mondanom sem kell ,hogy a tûzgyorsasága révén a legtöbb 8-as tankot megeszi. (Egy az egyben természetesen)
Álcázása átlagos ráépíteni nem nagyon lehet. Látótávolsága nagyon jó. Én ezt megfejeltem egy távcsõvel is. Hihetetlen mennyi xp-t össze lehet azáltal szedni ,hogy te deríted fel a "kedves ellent" 😊
Mozgékonyság: úgy vettem észre,hogy tudom tartani az IS-3-kal a lépést. Nekem ennyi elég egy heavytõl.
Én a következõ felszereléseket használom rajta: Venti, töltésgyorsító és távcsõt. Az elsõ kettõ eléggé egyértelmû, utóbbit próba képen tettem rá, mondván meglátom mi lesz ,és bevált.
A pontos ágyú révén alkalmas távolsági harcra, illetve a közelharcban is megállja a helyét. Igyekszem az alját elrejteni, így a tornyot nehezen lövik be, illetve a torony kis célpont ami nem elhanyagolható szempont.
Megtartom mert funolni jó, illetve teambattleben jól tudom használni. Véleményem szerint eléggé alábecsült tank, viszont ennek köszönhetõen nem törõdnek vele, és ezt is elõnyének lehet mondani.
A 8.11-es arty MM súlyozás-változtatás azt fogja jelenteni, hogy 9-10-es meccsben nem lesz csak 9-es arty? És csak full 10-es csatában lesznek 10-esek?
Vagy rosszul értelmezem?
Nem ma volt már. Lehet ezt azóta javították.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Destydem: Igen. 9 kill van a végén a neve mellett csak a globális számláló úgy mûködik iyenkor, hogy 8 enemy + (-1 frinedly) szóval a végösszeg az 7 lesz. Ellenben meglett a 8 enemy kill, szóval jön a medál is.
Az, hogy valaki 5 enemyre + 1 sajátra megkapja a medált az fizikai képtelenség a fenti számolás miatt...
Szakasztársamat azonnal kidobta 1 napra, 3 arty kilövése miatt, direkt azért szedte ki õket, mert még soha nem csinált ilyet.
Hallottam már régen 5kill+1 saját és top gun lett...
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Az SG-s csapatra sosincs reakció....
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
"Gyönyörû" gyökér lehet az életben is!
Ezt a férget jegyezze meg mindenki és ha találkozik vele,lõje szét a patkány fejét,mielõtt úgy jár mint én.
Hetzerrel mentem,t6 csata. Csapat elfogy,hárman maradunk.Egy arty ez a görény (zöld) hellcat és én.Úgy 6-7 enemy ellen.Hellcatnak kétszer mentettem meg az életét,úgy hogy leszedtem róla két low HP-s KV1s,t miután ellõtte magát õ is.Ügyesen játszott,7 killje volt már mikor már csak egy arty maradt az enemynél.Én már ott voltam a nyakán,a hellcat jóval mögöttem.Megálltam spottolni az artyt,láttam hogy õ nem lát.Éppen írom a csetbe a hellcatnek hogy lõje ki,így meglesz neki a radley,erre ahogy megnyomtam az entert,kilõtt az a tetû csak hogy meglegyen a 8 killje.
Az ilyen gerinctelen patkány rohadt volna meg abba a kurva anyjába mielõtt kitolta magából!!
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Mindig beváltom.....<#alien2>#alien2>
Én elaltatom, hogy aludjon
Azért a xarnál kicsit többet ért,de neked elhiszem<#alien2>#alien2>
<#hehe>#hehe>
arra jó volt h felhozzuk a winratet 30% fölé...
Gondolom azt a fehér aranyat beváltottad másra....<#puszis>#puszis>
Nekem meló van,10 után van,h cw-re sem megyek😊De am normál idõben miért ne?
"de gondolom nem akartok "sárgával" játszani."Ezt vegyük úgy,h nem írtad.(Senki nem úgy kezdi,h lila,mellesleg nem vok lila,Foxbat ott van)
Van klánod?Milyen tankokkal szoktál menni?
"Erre a válasz, hogy már nem akarnak goldért kreditet váltani, rámennek a 250e-es küldetésre..."
Ez nekem elég nagyképûnek tûnik.....Ez az én véleményem,am arra költi mki a pénzt amire akarja,én még nem váltottam aranyért kreditet.
De a bnõm kapott már fehér arany ékszert tõlem.....<#alien2>#alien2>
ja am elég szar a csetban :/ de ez van
Egy pro SG-s csapatot is összehozhatnánk (én lennék benne a noob). Valamelyik este nagyon komoly KAZNA-UNICA csapatba futottunk 3x is, kérdeztük, hogy pénzt gyûjtenek?
Erre a válasz, hogy már nem akarnak goldért kreditet váltani, rámennek a 250e-es küldetésre...
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
ps:2x majdnem meglett a crit medal is,10 killel,kár,h csak 2en voltunk.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ