World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mit kerestél a nyílt terep kellõs közepén egy olyan "gyors" jármûvel, mint a kt?

(e1-d1 rácsból lõhetõ és nincs elõtted tereptárgy. potenciális fedezék balra, illetve elõre és balra)
Azert en egy ILYENNEL szivesen kocsikaznek a naplementebe.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

A sokat szidott Chi-Ri mikre kepes. Nem is lenne ez olyan rossz tank, de ugyan ugy mint a T-44-et nagyon szopatja az MM. 10-bol 7-szer T9. Mondjuk legalabb van esely ilyen ritka medalt szerezni.

Victory!
Battle: Northwest 22/01/2014 00:13:03
Vehicle: Type 5 Chi-Ri
Experience received: 3,486 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 85,145
Battle achievements: Nicols's Medal

A replay persze "temporary" lett igy nem engedi feltolteni. Meg soha nem csinalt ilyet eddig.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

popey8
Én most Leo1-el játszok és nem sokkal ezelõtt lõtt ki egy WT full hpról, úgy hogy simán rám jött. Egy lövést tudtam beleküldeni a mocsadék noob TD-jébe. T10 megint játszhatatlan, csak most ezektõl a szarkupac TD-ktõl. WG szerint ennek elég a forgás és toronyforgatás nerf, meg + egy kis szórás. Vicc.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Master91
Nesze itt az artyd

játssz sokat
jaaaa nem lehet merthúdekurvaopétédék elkúrnak mindent ja

inkább több proli arty, az cool, me az már nem annyira erõs

írd hogy FOS.

Azt nehéz rosszul leírni..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

A mostani artyk nem nagyon fognak mozgásból kiszedni,az tuti,annyiszor biztosan nem mint régen,ráadásul akkorát nem is tud sebezni mint régen.Egy fosh 155 kb 10 másodperc alatt lerendezi a 10-es medet,a brit ha mákod van túléled, ha nincs akkor end,a waffentrógerrõl meg inkább nem is mondok semmit.Az egy borzadály(remélem helyesen írtam le).

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Jah, persze az mi a fasztól jobb? Már amúgyis visszatértek az artyk, megint vannak oldalanként 5 artys csaták ahol múltkor az a megtisztelltetés ért KT-ban hogy örülhettem hogy puffogtattam egy keveset, spotolltam, meg imádkoztam hogy ne basszanak meg, ami majdnem sikerüllt nekik. Legalább vab annak hidegháborús fosnak (nem fos amúgy, szeressük, még szoci idõkbõl van vezetékes távirányítós t62-es is ami apám "hagyatéka") olyan tornya simán pattinthatja a TD-ket és gyors is. De biztos jobb a recsizõktõl meghallni.
hawken
ez kvajó, átmegy az elöl levõn és megöli a nem láthatót 😄

Nekem olyan lövésem volt ma, hogy már vagy egy perce néztem a szemben csámborgó nashornt, majd mikor lõttem, kilõttem a kettõnk közötti KV1S-t ami addig láthatatlan volt.

JeffDunham
Öööööö nem így terveztem...

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Ma nem volt ugrálós pankrátor? <#smile>

Amúgy a fuckért kellet visszahúzni a lowtier artykat. Hummel 1shootlgat mostanában, errõl a su-14 meg ilyenekrõl nem is beszélve. Ezt az 1 shootolgatást ebben a játékban sürgõsen el kéne felejteni.
voivod32
HÁT ÚGY, HOGY WG BÉRENCEK, AKIK VADONATÚJ VOLGÁVAL HAJTANAK A NAPLEMENTÉBE!!!!!!! HAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAA!

<#eplus2>

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

voivod32
HÁT ÚGY, HOGY WG BÉRENCEK, AKIK VADONATÚJ VOLGÁVAL HAJTANAK A NAPLEMENTÉBE!!!!!!! HAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAA!
<#nyes>

FV TD elõbb fogja 1hitelni mozgásból, nyugi 😉
Master91
mert a T-62õt mozgás közbe nem fogja az arty 1 hitelni ugye?

Inkább 15 td ellenfélként mint 3 arty...
Ez hihetetlen...

Sand river, támadó oldal, a top tankjaink egy Tiger2 platoon

A 3 idióta elment a nyugati szárnyon, beálltak a szikla mögé és megvárták amíg a dûnékrõl szarrá lövik õket.

No comment..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Nem lehet egy jót T-62õzni,mert tele van a tier 10 a buzi td-kkel.Hozzák vissza az artyka,esküszöm sokkal jobb volt,azok legalább 30 másodpercenként lõttek,az uj td-k meg 2 másodpercenként.Ugyanakkorát ráadásul.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

8 csata 8 vereség.Éljen a random MM!

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Pont ezért írtam, hogy próbáld ki... hátha meglepõdsz. A véletlen fogalma általában nem tiszta a legtöbb embernél.
Másrészt nekem is volt olyan, hogy egyik nap 80% winem volt, másik nap meg 30%. Sõt olyan hetem is volt, hogy 4-5napig volt 40% körül a winem. Meg olyan is, hogy 60%. És akkor mi van?

A WG nem baszik ki azokkal, akiknek van 55-60% winje 20k csata után tisztán randomban? Nekik, hogy a fenébe jön ki ez az érték?
voivod32
Én is gyûlöltem, de a Pershing kárpótolt érte.

Ez is kijön átlagban 50% körülire, IGAZAD van ez RANDOM! LOL

Hogy még egy példát mondjak csak Neked: tegnap 64% win rate most 28% tök ugyanazzal a 3-4 tankkal tök ugyanabban a játékmódban és elsõ ránézésre ugyanazzal az ergya színvonalú csapattárs merítéssel.

voivod32
Ugye-ugye?

Hagyjuk, direkt leírtam az elõzõ hozzászólásban, hogy a jelenség periodikusan ismétlõdik napok, hetek óta.

Fogj egy pénzérmét meg papírt és ceruzát. Írd fel az elsõ 1000 dobást majd számold meg hányszor jött ki fej, hányszor írás, aztán nézd meg a felírt papíron 20asával ugyanezt.
Nem hiszem, hogy ugyanazt az arányt kapnád minden esetben 😉.
Tono34
Elég vegyes volt a szereplése nálam is a T20-nak. A végére egy kicsit megkedveltem, vagy csak jobban ráéreztem a mikéntjére, de összességében azért nem ejtettem érte könnyeket, hogy eladtam.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

voivod32
Ezekbõl, én az egyiket sem mondtam. Csak azt, hogy be van építve valamiféle noobvédelem.( Nem mintha én olyan pro lennék, de azért van egy határ.)

Többet tuti nem veszem meg.

Ízlések és pofonok... Szerintem egy gyenge-közepes játékos KV-1-gyel fél perc alatt kicsinálja. Nagy, lassú, de legalább szar gun.

Nekem azzal se volt bajom, a legkeményebb ellenfél a KV-1 amivel összedobhat, de annak a frontját is átcsapja golddal.
Igaz a német DW2 sokkkal jobb lett.
A legtöbb francia tankhoz jó emlékek kötnek.

A randomról még annyit hogy ma 27 csatám volt és EGY SEM VOLT 50% win rate felett az XVM szerint...

Vegyél egy B1 francia heavy-t oszt' majd még visszasírod! 😊

Sunsetjoy
Ja, szép véletlenek vannak. Mint amikor 15-20 km/h sebességgel száguldok a T30-al, oldalra fordítom a tornyot, és egy lassan mozgó/álló enemyt eltalálok olyan 150-200 méterre.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Pedig az bizony egy elég jó kis medium tank.
Viszont amíg az amerikai tankos event van addig talán kerüld el, elõfordulhat, hogy mindenki rád vadászik, ezzel csökentve a játékélményt <#smile>

Vettem ma egy amerikai T-20 medium tankot,20 perccel késõbb el is adtam.4 csata bõven elég volt belõle.

Az a random egy speciális értelmezése lehet, hogy normál csatában (nem platoon, nem csapat) egyik nap 65+% a win rate és 1300+ a WN6 eff, majd másnap ugyanazokkal a tankokkal 40-% és 800- eff. aztán a következõ napokon ez ismétlõdik váltakozva.
Az is tök véletlen, hogy mostanában tier V felett egyre több a 2:5, 3-6 stb heavy arány.
MM és random: lóf@szt!

Megcsavartad lövés elõtt, mint 1 profi baseball játékos.
Lehet ha TD mögött állt volna valaki simán telibe kapja a kanyarlövést.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Szerintem erre gondoltatok:

"- newbies have a special MM now: for 20 first battles, newbies play only with other newbies"

2013.12.29. Valószínû, hogy egyébként a csaták számát figyeli csak és ahhzo igazít, nem WRhez, vagy máshoz.

Ezenkívül van még egy olyan az MM mûködésében, hogy ha egy ideig túl sokszor kerül a lista aljára a tankod, akkor egy idõ után legalább középre tesz. Errõl is nyilatkoztak már.

Viszont azt is többször elmondták már, hogy a felszerelt moduloktól és equipmenttõl teljesen függetlenül mûködik.

DarkHorSe
Egyszeruen melle ment, ezen mit kell kiakadni 😄

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Nekem úgy tûnik hogy Te mozogtál el 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

a saját bénázásodat nem kéne azért a wg-re fogni 😄

Wot: Totti93

Master91
Az a mozgás minek kellett lövés elõtt? 😄
kabel15
Na most halt meg az EU1

BattleTag: kabel15#2672

Akkor ez volt a 3. eset! És elég ahhoz 40m méter is.

Si vis pacem, para bellum!

mijki
idiots....

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Wartburg
heiko4 nem semmi egy fickó lehet... Az ilyen minek játszik? Nem hinném, hogy a sikerélmény miatt.[/url][/img]

Lunki88
Ok visszavonom, miután egy sherman frontjáról 2x is pattantam a t150-emmel... xD
popey8
Egy kis fejlesztés és jobb lesz, mint a WoT😄

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

DarkHorSe
Allandoan kikapsz? Sok a buzi td? Gyokerek a lengyelek?? Unod a wotot? Serb egy kocsog? Az oroszok mar megint eltekertek valamit??

Ez itt a te jatekod, vissza se gyere!😄

Swedish people are albino monkeys&#65279;