World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Ki számít jó játékosnak? Nem egy olyan futam volt, ahol alig volt piros T8-ban, csak lila, sárga, zöld stb. Esély 70%-t jósolt. A másik oldal java része piros volt, mégis simán buktuk, méghozzá 15:6-ra.
Sokan itt is azt szajkózzák, hogy mindennek az oka a sok kezdõ és piros játékos. Persze, valakit okolni kell, önmagukat nem fogják, pedig a sok piros ellen könnyû lenne nyerni nem? A másik oldalon is azok vannak, csak le kell vadásznotok õket.
Ráadásul egy fontos dolgot elfelejtenek. Ha nem lennének pirosak, akkor ki ellen nyernének? Könnyen lehet, hogy akkor õk lennének pirosak, mert a másik fél ügyesebb. Akkor saját magukról is ilyeneket írnának itt?
Jó páran itt azt írták, ha sorozatban veszítesz, csak magadat okolhatod, rosszul játszol. Nos kérem, akkor hagyjuk a pirosakat és okolja mindenki saját magát, mert rosszul játszik, ha csak nem úgy gondolták, hogy ez rájuk nem érvényes.
Jó cucc volt, csak gödröket érdemes volt vele elkerülni, mert orrnehéz lévén nehezen jött ki belõle.
Én is várom a történelmi csatákat. Gold ammo visszafogva, intelligensebb játékot is igényel majd. Sok paradicsom mondjuk mit kezd vele, az mondjuk rejtély.
fixed the armour of the Foch 155, Foch and AMX AC mle. 48
Ez mit jelent a gyakorlatban?
Akkor nem reménytelen a helyzet, hogy bekerüljenek valamelyik csatába, még ha nem is az elsõ körben.
Kíváncsian várom, mit lehet majd velük alkotni így, hogy nem lõheti õket minden noob golddal. Mert a 150 meg 130 penes német ágyúkat szépen lehet majd pattintgatni a frontjukkal 😊
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Mostanában ez a játék tele lett pancserokkal.Vannak 9 tierû tankjaim, de nem merek velük elindulni, ha gyõzünk is bukóba jön ki.Az utóbbi idõben egyáltalán nem nyertem egyikkel se.Igy maradtam a prémium tankoknál, ha bukóba is megy a meccs akkor is talán marad valamennyi plusszom.
Valahogy eltüntek a jó játékosok és mintha csak a pancserok meg a kezdõk lennének fent állandóan ti mit szóltok ehhez?
Na most olyan, hogy külön gyártott M36 az nem volt, az összes Jackson eredetileg M10/M10A1/M4A3 toronycserés konverzió.
E2 szintén 44 októberétõl. A Jumbo-t ahol volt, ott orrvérzésig használták. De 76 mm-es ágyúval csak 45 januárjától.
http://wot-dossier.appspot.com/
Kínomban csináltam 24 printscreen-t egyik nap,az összes csatámról, 3-ban volt olyan az MM, hogy nálunk voltak a jobbak, szemben a pirosak. És rendszerint hozták is a papírformát.
Tele az SG hasonló sírással, nem is folytatom, hátha a kövi patch hoz vmi változást
A Borsiggal milyen vagy?Mennyi csatád van?De a win-t az sem tudja befolyásolni,csak a wn értéket lehet vele húzni.
E75 jó volt mikor én használtam,de ha tier 10ben mész(10-13 tier 10),akkor helló,nem te fogod megnyerni a csatát.Hellcat,kv1 is jó,a saját tierjében.
A wte100 meg,ahogy már írtam pár napja,csapat függõ.....Én spec már azzal sem szeretek menni,esik a wn(2k most)és a sebzés/csata is(3.5k).
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
E2 valós harctéri bevetésére került sor esetleg valahol? Ha már ugye USA heavyk úgysem lesznek, azért nem lenne rossz valami páncélozottabb szerkezettel is vitézkedni néha...
Az M36 szerinted mennyire lesz használható? Volt ahhoz a valóságban 90 mm-es?
Bocs, ha nagy hülyeségekkel nyaggatlak, de telefonról vagyok, és egyszerûbb itt megkérdezni, mint utána keresgélni 😊
Pár 2-3 napos jó idõszak után ugyanaz megint.
Csak kíváncsi vagyok, nekem már nincs ötletem mitõl lehet.
Bár nekem nincs meg... <#eplus2>#eplus2>
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Sok tankkal készülök már a nagy eseményre. Mondjuk a PzIII pont nincs köztük.
Németeknél van Tigrisem és JT-m. És ha tetszeni fog a megvalósítás módja, akkor veszek egy Párducot és egy JP-t, vagy egy Stugot is.
Oroszoknál van ISU-m, meg a hidegháborús korszakhoz T-54-em. De addigra visszaveszem a T-34-85-öt, meg valamelyik kisebb TD-t is. A KV-1 szintén biztos pont, csak helyhiány miatt kellett megválnom tõle ideiglenesen.
Amerikaiaknál viszont kicsit gondban vagyok, hogy a Sherman variánsok közül melyik mikkel találkozhat majd vajon a játékban...
Ha lehetne egy térképet is mellékelni majd a késõbbiekben 😊
Jobban szeretem, ha látom is a pályát, hogy mirõl beszélünk.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Na vajon melyik lett a napi duplázó? Szerintem kitaláljátok...
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
de nagyon gagyi XD 3 méterrõl lõtték a téglafalat ft-17el xddd
Renault FT-17-el megy a csávó xDDDDD
- Storm azt mondja nincsenek megerõsített bejelentések a Hidden Village FPS csökkenésrõl.
- Storm megerõsíti: A T8 Orosz prémium jelölt a light T-54
- Storm azt mondja a FOV úgy változott a 8.11-ben ahogy lennie kell - eddig rossz volt a FOV megcsinálva, csak hozzászoktunk.
- A fejlesztõk javították azt a hibát ahol néhány álcafestés "fakult volt" - viszont nem biztos hogy befog bekerülni a 8.11-be.
- SerB úgy hiszi hogy a Chi-Ri-t a Németek inspirálták.
- Chi-Ri alapú TD a WoT-ban? "Nem kommentálunk a fejlesztési ág tervekre."
- A 8.11 után is még más lesz a WoT és a WoWp motorja.
- A fejlesztõk nem kommentálnak arról hogy mi folyika Kínai szerveren. A Kínai üzleti modell független a WG-tõl.
- SerB azt mondja, a T10es garázs csaták csak az egyik variáns - még nem tudják hány tanknak kell lennie a garázsban hozzá. SerB megnézi a statisztikákat hogy átlagosan menyi tank van a garázsokban.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
csak ajánlani tudom mindenkinek
(és még nincs is rajta a motor/talp/nagygun)
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun