World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem meg a falkában rohamozó T-24-76 az ami ellen nincs/nem volt orvosság. Most az orosz HR zéró értékét a saját vezetõik szempontjából ne is vegyük figyelembe.

Na akkor a mai stat: 3/15 lose/win arány és egy kivételével ma nem volt 40%+ os win rate csatám sem.
Az egy kivétel 57% volt, azt három KV-1S majom lehozta epic lost-ra. 😊
Az utolsó öt csatám: 38, 24, 35, 39 és 19 % win chance.
Random buziknak innen is üdvözlet!

Sima KV-val vagy Matilda II-vel sem lehetett egy leányálom Flak/Luftwaffe backup nélkül találkozni 1941-ben.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Figyelem!!!! Hihetetlen sztori következik!!!
Városi legendának fog hangzani de nem az, mert OTT VOLTAM!!!!

az eset: most az elõbb Serene Coast-ra rakott az MM SU-14-2vel 10esek ellen
most jön a bibi: az enemynél egy KAZNA klános 2000 WN-el egy WT E-100al persze platoon társa egy szintén 2000 WN-s bat chat IDEAL klánból
mi csapatunk olyan õõõõõõ átlagos volt
azonnal mondtam nekik a szöveget, DE most nem azt hogy b*** meg any***tokat meg ilyenek 😄 hanem, hogy a WT e-100 meg a bat lila gamer
azonnal ki kell õket szedni és akkor van esélyünk nyerni!!!
rajtam kívül volt még egy arty, mondtam neki is hogy AZONNAL lõjje a wt e-100at ha meglátja
elindul a csata... feltûnik a bat chat... na mondom akkor a közelben lesz a WT E-100 is, hopp az is feltûnik
az EGÉSZ csapat megindult feléjük 😄DDDD
artyval kikaptam a WT E-100at majd a többiek lerohanták a bat-et vagy 10en egyszerre majd meg sem álltak az ellenség bázisáig

na ha ezt nem látom nem hiszem el 😊
ToCsEk

<#wow2>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Igen, csak itt nem az. 😊

Maala
Szép. 1 lövéssel több fraget szereztél, mint én 1 óra és 6 csata alatt. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Ha meg lerobbanás a faszagányos perk, akkor két KT is eredményes lehet egy szûk átjáróban 😊

Szerintem azért mind a Panther mind a PZ IV sikeresebb/hatékonyabb harci eszköz volt csöppet a a KV-2-nél, amit egyébként erõdítmény felszámolásra kívántak bevetni de abban sem volt jó.
Ahol híd van... aham az út meg odáig tök vízszintes.
A himmelsdorfi emelkedõ alján ott pihegne a KV, igaz a halál utcát kettõ tök jól bevédené.
Nem a zsebnáci szól belõlem, de ez a KV-2 egy kalap sz@r volt harcértékét tekintve. Ahogy a KT és MAUS is már akkor hibás elképzelés volt, amikor tervezték.

Roger6
Mai nap fénypontja: KV 2 + HE.

Csak linkben, hogy ne a fórumot lassítsam: KV 2

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Tigrissel meg cink lenne mocsaras helyekre menni 😊
Ja és a c: is marad. Tehát {{c:xwn}}-bõl lesz {{c:wn}}, vagy {{c:eff}} és a {{xwn}}-bõl {{wn}}, vagy {{eff}}

Elõfordult.

De ha nagyon realisztikusak akarunk lenni, akkor Kurszknál random kigyulladnak a Pantherek, vagy enyhe emelkedõn nem lehetne a Pz IV fejlesztett tornyát hátulról elõre visszaforgatni, mert beakadna.

Az lesz ám csak a móka. Igazából én már várom.

Ahol híd ott elméletileg út is vagyon.
Amennyiben eljut addig.

Hál' Istennek abból majd kimaradok... Nincs pz III-am de jogos. Viszont azt legalább értem.
Mellesleg az 50 mm-essel se lehet gold nélkül beütni a KV-kat. De majd a "nem mondjuk ki rivális sötét nagyúr termékében" majd a játékosok ezt mindig átélhetik😄😄😄
Elég beállítani egyet egy híd túlsó végére, az se érdekes, ha közben lerobbant. Tessék, át lehet menni.

Ahol a KV-2 majd képtelen lesz egy kicsit puhább talajon vagy minimális emelkedõn haladni? Ha már történelmi hûség...

ááááááá végre egy jó meccs!!!!!
el sem hiszem... naná hogy én hoztam le nekik... nem kis mákkal 😄
Mert az jobb lesz, amikor az adott történelmi csatában 5 cm L/42-vel szerelt (nem az L/60) Pz III-al mehetsz majd KV-2-õk ellen?😊

Az editorban a loading-nál a Left vehicle name format-ban a c:xwm és xvm részt átírod wn-re, vagy eff-re. Ezek: {{}} maradnak. A Right-nál ugyanez.

Ugyanezt a tabnál. Aztán lemented egyben jól. Az res_mods/xvm mappába xvm.xc néven. Vagy egyesével a config/@defaults-ba, de ott nem tudom melyik melyik.

Eltérõ vélemények. Nekem zavaró hogy valaki a pálya sarkából szól bele a játékba, jobban szeretek egy tanktól rendes harcban kimúlln, amikor látjuk egymást, foggal körömmel harcolunk. Amúgy igen amit te mondasz a másik véglet, fõleg az olyan esetekben mint kv1s vs IS3: igazából vagy az oldalamat vagy rizikósan a torony tetejét tudná belõni, de hála a goldnak esélyesen harcol ellenem. a bibi ott van hogy a dicsõ szovjet ipar eme terméke ugyanakkorát sebez mint az én t8-as tankom, ez elég kínos... + akkor távolról goldozni kezdett egy t150 is 😄 De én néha azon is felbaszom az agyam hogy miért kell nekem hidegháborús jármûvek ellen harcolni egy mondjuk 1944-es tankban. Ja, ha úgy lenne a tech tree hogy a Pershing és az IS 2 a KT ellenfele úgy gáz volna (még 88-as löveg ellen is). Aztán akinek meg baja van hogy gyesza a Maus lövege az ilyen összeállítású tech tree-ben szinte OP volna. De mivel a játék nem 1945-ig tart ezért ezt el kell fogadni.
Rohadna le a farka az összes tier X futóbolond baromnak, aki South coast-on bekempel a középsõ dombon és várja, hogy két oldalról bekerítsék.
Vagy inkább szopják le azokat a mágusokat a kik lakewille pályán mind elmennek a susnyásba, ahol az elsõ medtõl beszarnak, megállnak és az arty egyesével kiszedi õket miközben a városból jövõk meg seggbeqrják õket.

Én az ISP-mre gyanakodnék, ott lehet a hiba!

érdekes.... engem ez egy cseppet sem zavar
minap is vmi 8asból kapott ki egylövéssel az enemy arty
egy szót se szóltam, nem zavar ha szarrá lõnek az artyk
de amikor jön egy kis buzi és elkezd gold-al lõni na akkor szét tudnám verni a kis nyomorékot 😄
...halál ágyús TD...

Én az artyknál sokkal jobbam begörcsölök attól, hogy a T10 csatában az összesen 7 db T10 és TIX heavy és halál-ágyús banda nem tud egyetlen frag-et sem összekínlódni. Nem érdemes már T8 heavy-t sem elõvenni.

Meg a fasz spot/camo system miatt láthatatlan majmok, meg mikor mozdulatlanul várok de nem látom kigurullni, csak kapok tõle egy pofont és húzza vissza a belét...
Vagy on-line editor vagy kérj egy konfig állományt valamelyik nagymenõtõl.
illetve mindjárt jön a leoltás, hogy az XVM nem jó semmire 😊

Hát bakker komolyan leszedek egy ilyen gold detektort, mert én valahogy nem érzem a gold spamot... Van amikor igen, de azok tipikusan olyan esetek amirõl tudom hogy amúgy impossible: volt olyan hogy az E25 lõtte át szembõl a KT-m tornyát. Ha valami igazán elbassza a Heavy tank játékomat az pont a féreg artyk... Egyszerûen elmodnhatatlan milyen az amikor nem azért halok meg mert a túlerõvel dacolok hanem mert egyszer csak a köcsög rámviszi az egerét, telibever és kigyújt...
FCM Pak-ba kaptam goldot tegnap BT-2-tõl. A tagnak több mint 6k csatája volt vele, de tier 4 felett más semmi.

A hónap beszólása randomban eddig: "Looks like 450 pen is not enough😞."

sziasztok!

xvm-ben hol állítom,hogy mit mutasson? eff/wn6/wn7?
kerestem de láma módra nem találtam, és az online editor sem volt a barátom. elõre is köszi!

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Én sokat mentem (talán nem is rosszul) a tier III japán meddel és kapom a goldot...
😊

nem csoda hogy újra ilyen sok az arty
én is pont ezért kezdtem el újra artyzni... sokkal jobb csatákat lehet vele menni mint nehéz tankokkal amiket szarrá szednek az arany lõszeres balfaszok
vagy még ott vannak a láthatatlan TD-k: Su-100, isu-152, rhm b-wt
van T18-ad????
ha nincs elmondom mibõl áll egy csata vele 😄
mész, jön szembe egy T18 és kapod a goldot...
vagy jön szembe veled egy Cruiser és kapod a goldot
de van olyan is amikor pz35t meg pz38t-kkel futsz össze és kapod a goldot....
Roger6
Ismét arany nap van?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Az IS-2 saját tierjében és közelharcban azért odab@sz.
Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy az utolsónak maradt KV-3 úgy megzavarodott, hogy elõször foglalni akart, majd 3x mellém lõtt 50m-rõl. Igaz én meg 2x pattantam az elejérõl.

A lolplatoon KV-1S ikrekrõl most nem nyitnék vitát (pedig régi mániám az ilyenek), a tõlük jött 500+ HP sebzés meghaladta az elvárásaimat.

De a legjobb, hogy a napok óta tartó átok még mindig tart (innen üdvözlöm mocskos szájú kis barátomat, még jó hogy az ISP-m most jól szolgáltatott).

ne is akarj belépni....
210k online player.... és megint szopás az egész játék

esküszöm ha milliárdos lennék elmennék ehhez a buzi serb-hez jól pofán b***nám és adnék neki egy zsák pénzt meg vodkát hogy csináljon 2 szervert
egyikre 1000 WN alatt lehessen belépni, másikra 1000 felett !!!
mekkora jó lenne, édes istenem
popey8
Most EU2 van behalva vagy miért nem lehet belépni?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

ez a mai T18 nap is egy rakás szar volt....
esküszöm b+ hogy nincs a játékban egy normális tier/tank/csata amire azt mondom, húúúú ez jó volt

Gyõz / Dönt / Csata: 16 / 0 / 28 ( 57.14% )
majdnem 3000 effi és 57% pffff kurva anyátokat kis piros gecik
Maala
- the probability of causing minimum and maximum damage is not linear – there is a
lower chance to cause extreme end damage and higher chance to cause average damage.

3
2
1

Mehet a sírás, anyázás. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

GabeE3e
Megint tele van t10 artykkal, sok kis B*zi , mással nem tud játszani,hát artyzik, rohadna meg mind.

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Hát még inkább az, mintha elkínlódnád magad tier10-ig.

Hali! ha szoktál wot-ban szereplõ tankokat papírban lemodellezni, hamarosan megjelenik a T-18. 1-2 hónap.

angelus1991ster.blogspot.hu

A Chi-He 2 mp-es töltésidõvel golyószóró. Chi-Nu lövege meg lassab mint az erõsebb sebzésû KV-1-é.

Direkt azért is vettem meg ezeket a japán T4 és T5 tankokat.

KV-2, Hetzer, T-18 ezek a gyógyszerek. Én sem vagyok klántag és nem használok goldot ( kivéve ha préda vagy forró a helyzet - és kurvára akkor szokott cserbenhagyni) MMO-k közül ez a legjobb.
Nekem addig nem teljes a játék , amíg nem látok egy Turánt, egy Tast,egy Tas TD-t, egy Toldit,egy VadászToldit, egy Nimródot és egy Straussler V-4 tankot a garázsban.Sok az ellenvélemény de ezek feldobnák a játékot.
A Turán tulajdonságait nézve a japán Tier 4-es Chi-He-nek felel meg.
A Turán III pedig a Chi-Nu-nak. Tas pedig a Párducnak. Tas TD pedig a JagdPanther méltó llenfele lenne.

Kínlódok és szenvedek mióta tier 6 ban vagyok (M4 Sherman E8 asszem., KV1S)
Nincs napi több órám játszani, csupa negatív élmény az egész. Nem goldozok, nem vagyok klántag. Lehet, hogy hagynom kellene az egészet a fenébe.