World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az egy kivétel 57% volt, azt három KV-1S majom lehozta epic lost-ra. 😊
Az utolsó öt csatám: 38, 24, 35, 39 és 19 % win chance.
Random buziknak innen is üdvözlet!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Városi legendának fog hangzani de nem az, mert OTT VOLTAM!!!!
az eset: most az elõbb Serene Coast-ra rakott az MM SU-14-2vel 10esek ellen
most jön a bibi: az enemynél egy KAZNA klános 2000 WN-el egy WT E-100al persze platoon társa egy szintén 2000 WN-s bat chat IDEAL klánból
mi csapatunk olyan õõõõõõ átlagos volt
azonnal mondtam nekik a szöveget, DE most nem azt hogy b*** meg any***tokat meg ilyenek 😄 hanem, hogy a WT e-100 meg a bat lila gamer
azonnal ki kell õket szedni és akkor van esélyünk nyerni!!!
rajtam kívül volt még egy arty, mondtam neki is hogy AZONNAL lõjje a wt e-100at ha meglátja
elindul a csata... feltûnik a bat chat... na mondom akkor a közelben lesz a WT E-100 is, hopp az is feltûnik
az EGÉSZ csapat megindult feléjük 😄DDDD
artyval kikaptam a WT E-100at majd a többiek lerohanták a bat-et vagy 10en egyszerre majd meg sem álltak az ellenség bázisáig
na ha ezt nem látom nem hiszem el 😊
<#wow2>#wow2>
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ahol híd van... aham az út meg odáig tök vízszintes.
A himmelsdorfi emelkedõ alján ott pihegne a KV, igaz a halál utcát kettõ tök jól bevédené.
Nem a zsebnáci szól belõlem, de ez a KV-2 egy kalap sz@r volt harcértékét tekintve. Ahogy a KT és MAUS is már akkor hibás elképzelés volt, amikor tervezték.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
De ha nagyon realisztikusak akarunk lenni, akkor Kurszknál random kigyulladnak a Pantherek, vagy enyhe emelkedõn nem lehetne a Pz IV fejlesztett tornyát hátulról elõre visszaforgatni, mert beakadna.
Mellesleg az 50 mm-essel se lehet gold nélkül beütni a KV-kat. De majd a "nem mondjuk ki rivális sötét nagyúr termékében" majd a játékosok ezt mindig átélhetik😄😄😄
el sem hiszem... naná hogy én hoztam le nekik... nem kis mákkal 😄

Ugyanezt a tabnál. Aztán lemented egyben jól. Az res_mods/xvm mappába xvm.xc néven. Vagy egyesével a config/@defaults-ba, de ott nem tudom melyik melyik.
Vagy inkább szopják le azokat a mágusokat a kik lakewille pályán mind elmennek a susnyásba, ahol az elsõ medtõl beszarnak, megállnak és az arty egyesével kiszedi õket miközben a városból jövõk meg seggbeqrják õket.
minap is vmi 8asból kapott ki egylövéssel az enemy arty
egy szót se szóltam, nem zavar ha szarrá lõnek az artyk
de amikor jön egy kis buzi és elkezd gold-al lõni na akkor szét tudnám verni a kis nyomorékot 😄
illetve mindjárt jön a leoltás, hogy az XVM nem jó semmire 😊
xvm-ben hol állítom,hogy mit mutasson? eff/wn6/wn7?
kerestem de láma módra nem találtam, és az online editor sem volt a barátom. elõre is köszi!
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
😊
én is pont ezért kezdtem el újra artyzni... sokkal jobb csatákat lehet vele menni mint nehéz tankokkal amiket szarrá szednek az arany lõszeres balfaszok
vagy még ott vannak a láthatatlan TD-k: Su-100, isu-152, rhm b-wt
ha nincs elmondom mibõl áll egy csata vele 😄
mész, jön szembe egy T18 és kapod a goldot...
vagy jön szembe veled egy Cruiser és kapod a goldot
de van olyan is amikor pz35t meg pz38t-kkel futsz össze és kapod a goldot....

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy az utolsónak maradt KV-3 úgy megzavarodott, hogy elõször foglalni akart, majd 3x mellém lõtt 50m-rõl. Igaz én meg 2x pattantam az elejérõl.
A lolplatoon KV-1S ikrekrõl most nem nyitnék vitát (pedig régi mániám az ilyenek), a tõlük jött 500+ HP sebzés meghaladta az elvárásaimat.
De a legjobb, hogy a napok óta tartó átok még mindig tart (innen üdvözlöm mocskos szájú kis barátomat, még jó hogy az ISP-m most jól szolgáltatott).
210k online player.... és megint szopás az egész játék
esküszöm ha milliárdos lennék elmennék ehhez a buzi serb-hez jól pofán b***nám és adnék neki egy zsák pénzt meg vodkát hogy csináljon 2 szervert
egyikre 1000 WN alatt lehessen belépni, másikra 1000 felett !!!
mekkora jó lenne, édes istenem
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
esküszöm b+ hogy nincs a játékban egy normális tier/tank/csata amire azt mondom, húúúú ez jó volt
Gyõz / Dönt / Csata: 16 / 0 / 28 ( 57.14% )
majdnem 3000 effi és 57% pffff kurva anyátokat kis piros gecik
lower chance to cause extreme end damage and higher chance to cause average damage.
3
2
1
Mehet a sírás, anyázás. 😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
There is but one rule: Hunt or be hunted.
angelus1991ster.blogspot.hu
Nekem addig nem teljes a játék , amíg nem látok egy Turánt, egy Tast,egy Tas TD-t, egy Toldit,egy VadászToldit, egy Nimródot és egy Straussler V-4 tankot a garázsban.Sok az ellenvélemény de ezek feldobnák a játékot.
A Turán tulajdonságait nézve a japán Tier 4-es Chi-He-nek felel meg.
A Turán III pedig a Chi-Nu-nak. Tas pedig a Párducnak. Tas TD pedig a JagdPanther méltó llenfele lenne.
Nincs napi több órám játszani, csupa negatív élmény az egész. Nem goldozok, nem vagyok klántag. Lehet, hogy hagynom kellene az egészet a fenébe.