World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én 1-2 lilánál már láttam nem elõször,h nem mozdul meg,inkább bukjuk a jobb vagy bal oldalt.(Persze ilyenkor kellett volna megnéznem,h milyen tankok miatt lila.)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jó lenne találni hasonló bagoly játékosokat. Sajna a klánunkban nem kivitelezhetõ...
Vagy amikor Artic regionon a 8as Ac48 al én spottolok vissza a bázisra,mert foglalnak,miközben õ fent figyel az A8?koordinátában 10es meddel,lilaként.Persze a 2 puklimat simán lövik...
Aztán nagy kegyesen lejön és 1 T95 mögé tud kerülni,erre a csapat örömujjongásba kezd,h képes volt hátulról kilõni a leglassabb td-t..
Erre írtam,h 1 lila képes 5percet is pislogni,vagy akár hagyni,h bukó legyen a csata,ha a helyzet úgy kívánja.
Ami érdekes,h rajzon a 9es Fochnál azt láttam,h 314 pen viszi át szembõl,ettõl független vidáman átlõnek 3-400méterrõl.
elsõ csata 30% win chance
második csata 40% win chance
harmadik csata 32% win chance
Azt hol látom,ha chatban-t kaptam? Hiába írok, hiába jelzek semmit sem ír ki. Egyedül a közösbe tudok írni.
Miért nem írják ki visszaszámláláskor,h mehetsz igyál 1 kv-t mert ez bukta lesz.Az elsõ 3 lövésbõl megmondom,h mi lesz a vége.....Gratulálok a randomhoz.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Ilyen féle ac48 as videót többé nem fogunk látni.
Lassan bárhol átviszi a lövedék. Trianoni sérelmeket meglehet rajta majd torolni.
Tier 3 és 4 volt ellenem. Mészárlás a köbön.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Segítek,StugIII mögött a 2. helyen áll.
Akinek nem inge...de rengeteg ilyet látok.Gyakorlatilag bennük többet csalódok,mint a pirosban,azoktól tudom,mit várhatok.
Részben az asztalin ezért nincs már xvm(+fps növekedést ad ha nincs xvm).
Mindenkit pirosnak nézek és"Trust no 1!"elv szerint megyek egyedül.....
mész egy két kört vmi egyes géppel és váltasz át free exp-t így wot-ban T18-at azonnal kitudod fejleszteni meg maxolni és mehet is bele a gold...
kifarmolja a saját lõszer árát 😄
Vagy Hetzerrel még, esetleg Pz4. Mekkorát ütne. <#kacsint>#kacsint>
de az nem jó 😊 akkor a noobokat is lilának látnám és minden csatában össze szarnám magam amikor meglátnám hogy az enemynél van 5 db lila 😄
Én mire elérek a liláig,sztem abba lesz hagyva...17k van most,nem látom,h elérném a 25k-t,mint te.
A Borsig feljött minden idõk 2.legtöbb csatájára a statomban,de az elsõ hely sztem nem lesz.Már 1 ideje fakó vele is a játék,de legalább nem kv1s/kv2,Hellcat,t49-el trollkodom!
Persze tudom ez is op,és minden csata 5k sebzés vele.<#alien2>#alien2>
De tény tier 10ben sem esek vele kétségbe!
3 kib*** pont
mindig a spotot lövöm így spot dmg is 0 és a spottolt tankok száma is 0
viszont magas a kiosztott/bekapott sebzés átlag
jelenleg 2,92 ez az érték rhm-el
1000wn-t a napi 1500wn simán tud húzni 5el,feltéve,h nem 5 csatát mentél,hanem 50et.
Akkor a te értékedhez képest ki tudod számolni....+1 arty kör,amiket mostanában mész,nem éppen felfelé húzza.1 arty körre mehetsz 2-3 tank kört.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
(1240-1040/(MIN(TIER,6))^0.164)*FRAGS
+DAMAGE*530/(184*e^(0.24*TIER)+130)
+SPOT*125
+MIN(DEF,2.2)*100
+((185/(0.17+e^((WINRATE-35)*-0.134)))-500)*0.45
+(6-MIN(TIER,6))*-60
Nekem 11k csatám van és 0.96 volt a kill/csatám 1 hete,azóta folyamatosan 1,6-1,7 a kill/csatám és szinte nem változott semmit az átlag
jött üzenet WG-tõl (megint) XD
Dear Player,
This is an automated e-mail to inform you that a chat suspension will be applied to your account for the amount of 3 days. The action was taken after analysis of our in-game report system.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
140 def pont, ez 3 avg/csata
átlag kill 2
62% winrate
ehhez képest kemény 1 pontot ment fel a WN értékem 😄
múltkor RHM-B WT napot tartottam...
volt jó pár csata ahol 4-5000 sebzést szórtam ki, kill is volt bõven, igaz a win nem lett jó
ennek ellenére csökkent a WN-em 2-õt
A homlok páncélja 102 mm volt, a lövegtorony elõl 178 oldalt 152 mm.
A tigrishez használt löszerek a következõk voltak.
PzGr 39 páncéltörõ gránát 100 m-en 120 mm páncélt átlõtt 500 m-en 110 mm páncélt átlõtt
PzGr 40 volfrám-magvas páncéltörõ gránát 100 m-en 170 mm páncélt átlõtt 500 m-en 155 mm-es páncélt átlõtt.
Tehát volt azért olyan amely a homlok páncélt átlõtte, csak abból kevés volt. Abból 4 db-t engedélyeztek csak tankonként és csak a nehéz célpontok ellen.
még pár ilyen nap és újra lila leszek 😊
egyébként ki tudja hogy mi nyomja meg a WN-t? <#fejvakaras>#fejvakaras>