World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezen indul valami magyar team? Van egy 480%-os Chaffee-m elfekvõben.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

hmmm akkor most nálad van a szerencsétlenségem és nálam a szerencse
elõbb crusader arty-val mentem, sebeztem egész jókat...
kilõnek maradt nálunk egy WZ-132 meg egy T71
enemynél WZ-132, KT, JT, VK4502A, KV-3, GW Panther
na mondom ez lose, kárt érte
erre tök szépen elkezdtek összejátszani ezek ketten
kicsinaltak a WZ-t majd KT.... jött a JT az is elhullot, a VK kilõtte a T71et de a WZ-nk meg kiszedte a VK-t
maradt a KV-3 meg arty... és lehozta 😊 hehe
nem tettem volna fel rá 5 forintot sem
Mármint én menjek jobbra? De ott kinek szpotoljak? Nem mertem nagyon virgonckodni ennyi TD mellett, gondoltam ha gyors halál lesz, akkor hátha lesz mellé némi szpot damage. Egyébként simán nyert a csapatunk, mert az ellenfél próbálkozott 4-5 tankkal a töltés jobb oldaláról, így a mi kempereink kiszedték gyorsan õket. Nem tudom jó tesz-e az élménynek, ha a kempelést jutalmazza a játék (ez elsõsorban tier X-ben probléma) emiatt a sok lób@szó TD miatt. Gondolom a fejlesztõknek az lehet a fontosabb, hogy az új extrém tankok behozásával a prémium vásárlás, free XP/credit gold váltás megemelkedik. Ebbe nem látunk bele. Aztán majd persze nerfelik (l. Foch), de addigra már lesz új sztár helyette.

Új rekord készül, eddig 4/14, elsõ négy win, utolsó 10 vereség... Azért látszik, hogy a "random" is igyekszik, IndiPz, teljesen rászûkülve a 30 méterre lévõ IS-3-asra, de még csak el se találja...Pfff, visszavettem, amikor leárazás volt rá, de egy nagy kalap szar az egész, megy az eladó listára. De azért a csapataim is jók voltak, bázis védés Erlenbergen, modom ne mennyenek a kanyarba, mert úgyis kinyrják õket, hát nem folyamatosan oda mennek meghalni? Legutóbb -5 tankkal kezdtük a védekezést...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nem, Renton ma nem ért rá. 😊

A jobbról kerülés ilyenkor nem opció? Sok TD beáll a kis szigetre?

Hellcat annyira nem zavaró. Ha nyílt terepen találod, már 75 mm-es HE-vel is elég jó arányban be lehet ütni a testét.

Errõl a csapat-helyezkedéses képrõl jutott eszembe a tegnapi nap toronymagasan legunalmasabb csatája (apropó volt ma már TD rage?😊.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

És mindez arty nélkül, volt némi campfest. Mondjuk aki szpottolódott annak féléletideje 1 sec volt.
Én visszaadnám az összes X-es medet, ha eltûnne a játékból a X-es TD és arty, élükön a Foch/WT/FV trióval. Nagyon jókat lehet már a IX-es medekkel is menni (ha nem one-shotolnak/instant sebeznek az elõbb említettek). Na jó, annyi még, hogy a Lorraine nevû förmedvény helyett legyen a Bat megint IX-es.

ToCsEk

mekkora mák volt már ez, 26%win 2lila ellenél e25 kv1es
isu 2xpattant le goldal xD 26pnál biztos szidta rng-t

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Az nem baj ha menni kell, amúgy sem szeretek 1 helyben ácsorogni még artyval sem, mert keresem a szögeket ahonnan be tudok lõni az enemy által jól védett helyekre ahol tömörülnek.
De ez mellé még csiga is, sokszor vége már a csetepaténak mire lõtávolba érek. Ha a 6-os mozgékonyabb, akkor az jó lesz. 😊
még 4000 xp kell hozzá. 😊
Érdemes a brit heavy ágon végig menni most?
Barátommal elkezdtük és a Churchill VII-nél tartunk.Hát néha vagyis állandóan kiborít minket ez a förmedvény.Az nem lövi át aki épp nem arra jár,és az ágyúja az valami vicc.
Rof az van dögivel de a sebzése az igen karcsú.Tudom,h nem BL10 az ágyúja,de még ellenfelet nem láttam megrettenni mikor elém keveredett.
Viszont elég kegyes vele a MM,mert szakaszban majdnem minden második csatában mi vagyunk az elsõ kettõ.Csak hát a hellcat és a kv-1s ne lenne. 😊

Pont a lényeget nem rakta be:

WoT: Nishizumi77

Sajnos sok ilyen magasan kvalifikált játékos van, de kár az ilyenekkel vitába szállni úgyse lehet velük beszélni/meggyõzni, kb ilyen velük a vita:

Ha látnám ott az AT-met megesküdnék rá hogy a tegnapi csatámról készítetted!

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Pedig ebben a játékban az analizálás majdnem olyan fontos mint az azt követõ csihipuhi ;D

Egyébként pedig nem az xvm-nem xvm a probléma, hanem az ilyen taktikai helyezkedések.

Nem azért nem használom mert mások hülyék, inkább lusta vagyok beüzemelni, meg igazából annyira nem érdekel a sok spéci +adat kiírása. Játszani megyek fel nem analizálni, ha kikapok akkor ez van, morgok de attól még nem lesz jobb ha használom
Inkább az lenne amit Oddball is mondott hogy 2x ragelnék, töltõképernyõn, meg a végén 😄

Szal így szeretm látni

Én azért használom XVM-et hogy a low effi núbokat oltsam velük akik az hiszik õk a császárok mert elcarryztem nekik az adott csatát. <#idiota>

Most igaz nincs fent de pár napja az egyik srác a csapatomból (aki ráadásul amgyar volt) neki állja núbozni az egyik ellenfelet. A maga 48%-os winratejével.....
De azért az ellenfél a balfasz.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

6-os ugyanez lesz... azzal is menni kell mindig
de annak jobb a mobilitása
7-es már fasza lesz 😊
Azért ez a Bishop se ez rossz járgány, csak a lõtávja igen rövid. Állandóan menni kell, hogy lõni is tudjon az ember, viszont extrém helyekre is belõ. 😊
Ez esetben az ellenfélnek állt a zászló a jóslás szerint, csak mi azt a zászlót lecseréltük sajátra. 😊

Azokra speciel rá szoktam szállni akik az XVM alapján szapulnak másokat (beleértve a csapatot), fõleg ha az övék sem olyan jó.

Viszont azért nem használni az XVMet mert mások hülyék szerintem öngól - kb olyan, hogy azért nem ülök autóba, mert valaki egyszer szándékosan nekihajtott a falnak egy autóval és meghalt.

Másfelöl hogyan lehetne leoltani a megomondóember XVM nélkül? 😊

Ami fontos, hoy a winrate becslést nem szabad figyelembe venni, fõleg nem az ilyen 55 vs 45 esélybecslést.

Én sose próbáltam ki az XVMet és nem is akarom, hasonló okokból.
Az a baj sokan nagyon ráalapoznak, elszállnak maguktól és még el se kezdõdött a kör de már inzultálják a csapatot hogy noobok meg úgyis kikapunk ( jó ebben van valóságalap és általában tényleg nem teljesít jól akkor a csapat ) de azt viszont szeretem mikor a megmondó emberek ellenére megnyerjük.

Én nem vagyok nagy modolós, csak skineket használok de azt nagyon 😄

Én spec semmi különbséget nem vettem észre a játékomon, akár van esélyünk, akár nincs. A pont szemben lévõrõl meg jó tudni mire képes. Persze ez az elsõ pengeváltás után is kiderül, csak így még elõtte. 😊

Tudom, én arra utaltam, hogy nem lehetetlen. Fõként távolság. A pct. kinetikai energiáját használja ki, ezért ha 100 m-en az átütõ képessége 110 mm, akkor az azt jelenti, hogy az extrém szögeket leszámítva "20-30 fok alatti szög" 100 m-en belül át fogja ütni a 110 mm-es páncélt.
Itt egy olyan dolog van, amivel számolni kell. Ez pedig a páncél döntése.
Ha egy 110 mm-es páncélt például 45 fokban megdöntünk, akkor a pct-nek már nem 110 mm-t kell átütni, hanem ennél jóval vastagabbat, ami nem fog sikerülni, ha csak 110 mm az átütõ képessége.
XVM-el kétszer anyázol. Egyszer betöltõképernyõnél, egyszer csata végén. Anélkül az elsõt megspórolod.

Ennyi!!! Csak hát valaki túl komolyan veszi ezt az egészet, és gyakorlatilag ez az élete, ez a szaros játék. Ha éppen nincs kedvem, akkor megyek és falloutozok 1 hónapig, vagy nyáron kimegyek inkább kosárlabdázni, vagy sörözni a tópartra. De az, hogy ESL-en ,meg CW-n is kiabálgatások meg veszekedesék vannak, egymásra mutogatások, az már sok. Néha a belem kifordul.

Most ki lettem rakva szónélkül az ESL csapatból, de annyira nem izgat a dolog. Bocsánat, hogy nem tudok minden este ott ülni este 8kor és csatázni, meg ESL-ezni, mivel dolgozok. De ha nem dolgoznék, akkor se ülnék ott minden este.

Klánban is csak azért vagyok, mert jó arcok vannak a TS-en, de ezt a CW-zgetést én már meguntam...
Láttam egy felvételt, amin pár száz méterrõl egymás után 8 db 88-as találat ért egy Jumbo-t szembõl. Csak az utolsó vitte át a homlokgéppuskánál. Erõsen távolság- és szögfüggõ volt a dolog. Wolfrámmagvas lõszert 1944 végére már csak mutatóba találsz ekkora kalibernél, két éve abbahagyták akkora a gyártásukat.

Tono34
Ezek a ctrl-c, ctrl-v tankok amúgy is szinte egyformák..

Találtam érdekességet is aminek viszont örülök:

- increased the profitability (money-making ability) of following tanks: Lowe, T34, 112, T-34-3, FCM50t, M6A2E1

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

véééégre negjött a youtube-ra a replay-em
arty gyûlölõk most ne nézzenek ide!
viszont aki szereti az artykat az nézze meg 😊 epic befejezés 😄
(sajna a végén ugy néz ki egy picit bebugzott a replay de a lényeg látható)
ToCsEk

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

ToCsEk

találtam egy ilyet lehet hogy full fake nem tudom honnan szedték 😊

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Én úgy kíváncsi lennék arra, aki egyáltalán észreveszi, hogy máshol vannak a lukak. Meg szóváteszi. Plusz arra is, aki kompenzációt akar, mert két centivel hosszabb lett a tankja és fél centivel magasabb. Esetleg a szinéért járna kompenzáció, mert most rakhatok rá álcafestést, hogy elfedjem ezt a bûn ronda zöldet.

Ha asszociálni akarnék, akkor Mao meghirdeti a nagy ugrást, a béka nagyot ugrik, ergo béka színûre kell festeni a tankot.

Azt mibõl is gondoljuk, hogy a történelmi csatában nem lesz akkora "probléma" a gold?

ez:

Tono34
Mi is ez a Type-59 változás?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Én hasznosnak tartom,az esélylatolgatás nekem nem aktív,de a játékosokat szinezi valamint kiírja mennyi csatája van az adott tankkal.
Én ezeket hasznosnak tartom.

ToCsEk
tegnapi:

- Egyelõre nem fognak más karakterisztikákkal rendelkezni a tankok a történelmi és normál csatákban (csak a modul felszereltség lesz más)
- a mostani kezelõfelület frissítések azért nem készültek el korábban, mert "más kezelõfelületi munkákat kellett elõbb elvégezni"
- a minimum és maximum sebzés okozásának valószínûsége nem lineáris - kisebb esély van brutál sebzés okozására és nagyobb esély átlagos sebzésre
- az egyik nemzet jobb, mint a másik a "nemzeti csatákban" dologgal kapcsolatban: "Egy nemzet nem rosszabb, a tankok azok. Ezeket a tankokat javítjuk, ha szükséges."
- (SS: a 8.11-ben a csapattárs kilövés és sebzés bannok sokkal keményebbek lesznek) – az igazságtalan bannolással kapcsolatban a csapattárs véletlen meglövéséért: "Nem fogunk bannolni csapattársat ért véletlen lövés miatt."
- Storm azt mondja a T-54, Type 59 és WZ-120 görgõinek lyukairól a 8.11-ben, hogy különbözõ testük van, nem kell azonosnak lenniük a lyukaknak
- Storm azt mondja, hogy nem lesz kompenzáció a Type 59 változásokért
- Type 59 azért változik, "hogy a T-54-re épülõ tankok helyesek legyenek"
- a T-54 a játékban a 8.11-tõl "korai test változat" lesz
- IS-3 köpeny nem változott (SS: egy játékos panaszkodott, hogy most túl könnyû átütni)

Az elsõ olyan megállapítás amivel teljes mértékben egyetértek. Nekem fent van, de csak kíváncsiságból, mivel engem nem érdekel hogy milyen színû vagyok. Azért játszom, mert kikapcsol, szórakoztat és csak addig, amíg e két feltétel teljesül. Azzal játszom, amivel kedvem van és nem azzal ami javítja a statomat, csak azért, hogy ne legyek piros.
Ha a játékban a "kötelességek", "elvárások" és egyéb mások által kreált és kitalált agyament baromságok kerülnek elõtérbe, onnantól az már nem játék lesz, hanem kínlódás, szenvedés, ami pont a játék lényegét öli meg.
Lásd: Travián csodaépítõsdi amit un mindenki és utál, vagy Seafight sziget ütés-védés ami dettó ugyanez. Ezek miatt sokan abba is hagyják.
Amióta wotozom, az XVM talán egy csata erejéig volt feltéve, aztán letöröltem a fenébe. Elvonja a figyelmet, hamis elõítéleteket ültet az ember fejébe a csata elõtt, megváltoztatja a hozzáállást. Én nem használok egyetlen modot sem, és úgy megyek minden csatába, hogy az a csapat nyer aki az adott csatában jobban játszik, nem az, akinek a csapatában több a lila játékos... Sokkal jobb úgy elstartolni, hogy nem tudod elõre, hány retardált van a csapatodban. Ráadásul a legjobbak is tévedhetnek és a legidiótábbat is megmentheti a WoT Random Noob Protector.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

10-bõl... Kell egy kávé. <#vigyor5>

Igen, csak éppen az xmv-ed abból számol amit ismer (játéktudás, szintek, tanktípusok), viszont azt nem tudja, hogy a wg milyen konfiggal is készül manipulálni a meccset. Amikor, haver is mondja, hogy a másik oldalon mindenki vörös mint állat, már elõre félek attól, hogy a mi oldalunkon senki nem fog eltalálni átütni senkit, míg az enemy követõrakétákkal fognak visszalõni és 8-asával fogják kiszedni a tankokból a modulokat is max dmg mellett persze. Az esetek nagy részében ez szokott történni....

Bejött a 20%. Mi ezzel a probléma? Nyolcból kétszer be kell jöjjön.

No most futottam egy "szép" meccset Bishop-al.
A mi oldalunkon 2-3 piros, a többi zöld, sárga stb. Esély: 80% nekünk.
A másik oldalon a tüzért leszámítva csupa piroska.
Az eredmény:
5 perc alatt szétkaptak bennünket mint floki a lábtörlõt. Ennyit a színek jelentette játék tudásról. Ez a piros csapat nem tisztelte a színeket és meg is lett érte a jutalmuk.
A tehént (Borsig) szerintem mindenki kedveli aki csak ment vele. Iszonyat álca és jó alap fegyver. Személy szerint periszkóppal használtam (alap 400m látótáv miatt), így volt vele spottom is rendesen, ha kellett.
Egyszer, mikor utolsóként maradtam vele, elbújtam egy teljes bokorba ami minden oldalról körbevett és onnan mészároltam az ellent (3 lövést adtam le, ha jól emlékszem). A negyediknél is csak ezért buktam le , mert konkrétan mellém parkolt egy Hellcat kb 20-30 méterre (nem lõtt rám, csak forgatta a tornyát értetlenül, míg le nem buktam a lövés+mozgás kombó miatt, csatából 3 sec violt hátra /eddig éltem még/).
Kisbika is jó lesz (XI.-es), de alapon még nem az igazi.

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Pontosan. Csak a probléma ott kezdõdik, hogy a WN független a játéktudástól. Ugyebár elõször volt az effi.rating, aminél az élelmesebb játékosok rájöttek, hogy a támadás/védés pontok irreálisan sokat számítanak. Erre válasz a WN, ami jó is lett volna, ha a wg nem hozta volna be az ingyér gold ammót. Szóval az én szememben már a wn is meg van torpedózva, mert utólag mi alapján is lehetne eldönteni, hogy ki ki mennyit sebzett normál lõszerrel. Szerintem ilyen adatot még a dossier fájlban sem tárolnak, szóval visszakövethetetlen és mivel ezt nem lehet tudni, ezért ha én is lilával találkozok, már inkább arra asszociálok, hogy õ is csak egy wallet-warrior. Még sohasem csalódtam, majdnem mindig csak úgy sisteregnek a lövéseik a páncélon...

JeffDunham
Részben igaz, de összeségében nem. Aki tud játszani KEVESEBB arany kell neki. De az is tény, hogy a lilák 80%-a gold spamer.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Inkább azért nem vagyok lila, mert annyira nem vagyok jó játékos. Vannak mapok, amiken szenvedek, tankok, amikkel szenvedek, meg pár egyéb tényezõ. 😊
Azért sand riveren pl attack/defence módban lilának számítok már, annyit rakott már a pályára. <#hehe>

Azért látsz egyre több ilyet, mert mióta mindenki golddal farmolja a dmg-et azóta durván elcsattant a lilál létszáma... Nem kicsit felhígult a mezõny.