World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
elõbb crusader arty-val mentem, sebeztem egész jókat...
kilõnek maradt nálunk egy WZ-132 meg egy T71
enemynél WZ-132, KT, JT, VK4502A, KV-3, GW Panther
na mondom ez lose, kárt érte
erre tök szépen elkezdtek összejátszani ezek ketten
kicsinaltak a WZ-t majd KT.... jött a JT az is elhullot, a VK kilõtte a T71et de a WZ-nk meg kiszedte a VK-t
maradt a KV-3 meg arty... és lehozta 😊 hehe
nem tettem volna fel rá 5 forintot sem
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
A jobbról kerülés ilyenkor nem opció? Sok TD beáll a kis szigetre?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

És mindez arty nélkül, volt némi campfest. Mondjuk aki szpottolódott annak féléletideje 1 sec volt.
Én visszaadnám az összes X-es medet, ha eltûnne a játékból a X-es TD és arty, élükön a Foch/WT/FV trióval. Nagyon jókat lehet már a IX-es medekkel is menni (ha nem one-shotolnak/instant sebeznek az elõbb említettek). Na jó, annyi még, hogy a Lorraine nevû förmedvény helyett legyen a Bat megint IX-es.

mekkora mák volt már ez, 26%win 2lila ellenél e25 kv1es
isu 2xpattant le goldal xD 26pnál biztos szidta rng-t
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
De ez mellé még csiga is, sokszor vége már a csetepaténak mire lõtávolba érek. Ha a 6-os mozgékonyabb, akkor az jó lesz. 😊
még 4000 xp kell hozzá. 😊
Barátommal elkezdtük és a Churchill VII-nél tartunk.Hát néha vagyis állandóan kiborít minket ez a förmedvény.Az nem lövi át aki épp nem arra jár,és az ágyúja az valami vicc.
Rof az van dögivel de a sebzése az igen karcsú.Tudom,h nem BL10 az ágyúja,de még ellenfelet nem láttam megrettenni mikor elém keveredett.
Viszont elég kegyes vele a MM,mert szakaszban majdnem minden második csatában mi vagyunk az elsõ kettõ.Csak hát a hellcat és a kv-1s ne lenne. 😊

WoT: Nishizumi77
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Inkább az lenne amit Oddball is mondott hogy 2x ragelnék, töltõképernyõn, meg a végén 😄

Most igaz nincs fent de pár napja az egyik srác a csapatomból (aki ráadásul amgyar volt) neki állja núbozni az egyik ellenfelet. A maga 48%-os winratejével.....
De azért az ellenfél a balfasz.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
de annak jobb a mobilitása
7-es már fasza lesz 😊
Ez esetben az ellenfélnek állt a zászló a jóslás szerint, csak mi azt a zászlót lecseréltük sajátra. 😊

Viszont azért nem használni az XVMet mert mások hülyék szerintem öngól - kb olyan, hogy azért nem ülök autóba, mert valaki egyszer szándékosan nekihajtott a falnak egy autóval és meghalt.
Másfelöl hogyan lehetne leoltani a megomondóember XVM nélkül? 😊
Ami fontos, hoy a winrate becslést nem szabad figyelembe venni, fõleg nem az ilyen 55 vs 45 esélybecslést.
Az a baj sokan nagyon ráalapoznak, elszállnak maguktól és még el se kezdõdött a kör de már inzultálják a csapatot hogy noobok meg úgyis kikapunk ( jó ebben van valóságalap és általában tényleg nem teljesít jól akkor a csapat ) de azt viszont szeretem mikor a megmondó emberek ellenére megnyerjük.
Én nem vagyok nagy modolós, csak skineket használok de azt nagyon 😄

Itt egy olyan dolog van, amivel számolni kell. Ez pedig a páncél döntése.
Ha egy 110 mm-es páncélt például 45 fokban megdöntünk, akkor a pct-nek már nem 110 mm-t kell átütni, hanem ennél jóval vastagabbat, ami nem fog sikerülni, ha csak 110 mm az átütõ képessége.
Most ki lettem rakva szónélkül az ESL csapatból, de annyira nem izgat a dolog. Bocsánat, hogy nem tudok minden este ott ülni este 8kor és csatázni, meg ESL-ezni, mivel dolgozok. De ha nem dolgoznék, akkor se ülnék ott minden este.
Klánban is csak azért vagyok, mert jó arcok vannak a TS-en, de ezt a CW-zgetést én már meguntam...
Találtam érdekességet is aminek viszont örülök:
- increased the profitability (money-making ability) of following tanks: Lowe, T34, 112, T-34-3, FCM50t, M6A2E1
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
arty gyûlölõk most ne nézzenek ide!
viszont aki szereti az artykat az nézze meg 😊 epic befejezés 😄
(sajna a végén ugy néz ki egy picit bebugzott a replay de a lényeg látható)
találtam egy ilyet lehet hogy full fake nem tudom honnan szedték 😊
Ha asszociálni akarnék, akkor Mao meghirdeti a nagy ugrást, a béka nagyot ugrik, ergo béka színûre kell festeni a tankot.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Én ezeket hasznosnak tartom.
- Egyelõre nem fognak más karakterisztikákkal rendelkezni a tankok a történelmi és normál csatákban (csak a modul felszereltség lesz más)
- a mostani kezelõfelület frissítések azért nem készültek el korábban, mert "más kezelõfelületi munkákat kellett elõbb elvégezni"
- a minimum és maximum sebzés okozásának valószínûsége nem lineáris - kisebb esély van brutál sebzés okozására és nagyobb esély átlagos sebzésre
- az egyik nemzet jobb, mint a másik a "nemzeti csatákban" dologgal kapcsolatban: "Egy nemzet nem rosszabb, a tankok azok. Ezeket a tankokat javítjuk, ha szükséges."
- (SS: a 8.11-ben a csapattárs kilövés és sebzés bannok sokkal keményebbek lesznek) – az igazságtalan bannolással kapcsolatban a csapattárs véletlen meglövéséért: "Nem fogunk bannolni csapattársat ért véletlen lövés miatt."
- Storm azt mondja a T-54, Type 59 és WZ-120 görgõinek lyukairól a 8.11-ben, hogy különbözõ testük van, nem kell azonosnak lenniük a lyukaknak
- Storm azt mondja, hogy nem lesz kompenzáció a Type 59 változásokért
- Type 59 azért változik, "hogy a T-54-re épülõ tankok helyesek legyenek"
- a T-54 a játékban a 8.11-tõl "korai test változat" lesz
- IS-3 köpeny nem változott (SS: egy játékos panaszkodott, hogy most túl könnyû átütni)
Ha a játékban a "kötelességek", "elvárások" és egyéb mások által kreált és kitalált agyament baromságok kerülnek elõtérbe, onnantól az már nem játék lesz, hanem kínlódás, szenvedés, ami pont a játék lényegét öli meg.
Lásd: Travián csodaépítõsdi amit un mindenki és utál, vagy Seafight sziget ütés-védés ami dettó ugyanez. Ezek miatt sokan abba is hagyják.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
A mi oldalunkon 2-3 piros, a többi zöld, sárga stb. Esély: 80% nekünk.
A másik oldalon a tüzért leszámítva csupa piroska.
Az eredmény:
5 perc alatt szétkaptak bennünket mint floki a lábtörlõt. Ennyit a színek jelentette játék tudásról. Ez a piros csapat nem tisztelte a színeket és meg is lett érte a jutalmuk.
Egyszer, mikor utolsóként maradtam vele, elbújtam egy teljes bokorba ami minden oldalról körbevett és onnan mészároltam az ellent (3 lövést adtam le, ha jól emlékszem). A negyediknél is csak ezért buktam le , mert konkrétan mellém parkolt egy Hellcat kb 20-30 méterre (nem lõtt rám, csak forgatta a tornyát értetlenül, míg le nem buktam a lövés+mozgás kombó miatt, csatából 3 sec violt hátra /eddig éltem még/).
Kisbika is jó lesz (XI.-es), de alapon még nem az igazi.
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Azért sand riveren pl attack/defence módban lilának számítok már, annyit rakott már a pályára. <#hehe>#hehe>