World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most mondanám, hogy a WT fényévekkel jobb grafikájával, közel maxos beállításokkal meg se röccent az én 5 éves konfigomon, de még a végén habzani kezdene a szád széle. <#puszis>#puszis>
fõleg egy feles pálesz után 😄DD
Márpedig ja, aki PC-n akar játszani, annak költenie kell rá. Ez egy rohadt drága hobbi.
Akinek nem telik rá, szar dolog. Ha nem akar valaki folyton gépet fejleszteni, vegyen konzolt. Én a saját PC-met nem rég vettem, kurva drága volt, sokáig gyûjtöttem rá, és naná hogy rohadtul szentségelnék ha az új gépen valami rosszul futna, elvégre azért költünk a gépre, hogy játszhassunk.
De ez attól még egy ilyen hobbi, rohadt sokba kerül, és akkor se biztos, hogy minden jól fog futni.
Láttátok a tavalyi és idegi gépigényeket?
Például mi kell a Thief-nek, ami nem soká megjelenik?
Mi kell a Watch Dogs-nak? Hajmeresztõ.
Ha lesz GTA V, tuti megfingatja a PC-k döntõ többségét.
Ismét jöhet a leugatás, de bassza meg, aki nem tegnap kezdte a PC-s pályafutását, az tudja, hogy ez egy drága mulatság, költeni kell, fejleszteni, mert a gépigények sokszor persze irreálisan de rohadt gyors ütemben emelkednek.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ó igen, max 8 fps XD
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
angelus1991ster.blogspot.hu
sok játékost veszítenének, mert nem mindenkinek van pénze/kedve sok sok pénzt költeni a gépe fejlesztésére
és ha szarul fut a wot tuti nem szenvednek vele
Szerintem király lenne ha kötelezõ lenne így játszani, segítõ indikátor nélkül. Na oda már kéne skill!!!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
ez azt jelenti hogy nem lesz normál meg fejlesztett graf???
csak fejlesztett?
angelus1991ster.blogspot.hu
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
- Q: "Miért 750-re csökkentettétek az alfákat, mikor a szovjeteknek már T8-ban van 750-es sebzésû lövege?" A: "Szegény szovjetfóbiások."
- A nemzeti csatákat azért fejlesztették ki, mert "Storm akarta".
- Q: "A nemzeti csatákat már 2011-ben felvetettük, de akkor nemet mondtatok. Mi történt?" A: "Elõléptettek."
- Ha a nemzeti csaták kiegyensúlyozatlannak bizonyulnak, javítva lesznek.
- A World of Warships egy külön, saját verzióját használja az engine-nek.
- A WoT át lesz dolgozva, hogy a WoWP renderével fusson.
- Ha egy csapattársad öl meg, nem kapod meg a bónusz xp-t a csata túléléséért.
- Igazából a nemzeti csatákat megcsinálni nem volt hosszú idõ (és nagy munka), az egész koncepció csak egy "kísérlet". Mikor a játékosok megkérdezik Stormot, hogy csak szarkasztikus volt-e, így válaszol: "Nem, tényleg nem volt nagy meló. Csak egy változtatás az MM-ben, és pár minimális interfész-buherálás.
- Az új sniper medál (ami a 300 méternél messzebbrõl történõ sebzésért jár majd) úgy lesz megcsinálva, hogy minimum 8 találat kelljen hozzá. Egy játékos ugyanis a RU szerverrõl bemutatta, hogy lehet FV215b 183-mal két lövéssel megszerezni.
- A "High Caliber" medál 20%-os HP-követelménye nem lesz csökkentve.
- Storm megerõsíti, hogy a régi renderelés nem lesz támogatva a továbbiakban, fokozatosan kihal majd a játékból.
- Ha jól értem, be lesz vezetve a manuális vertikális (mint a Battlefield tankcsatáiban) célzás. Nem mostanában, de az év vége körül szinte biztos. De választható lesz.
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Pontos számok nyilván tankonként és csatánként eltérõek lesznek, de mindenesetre gold spammelésre nem lesz lehetõség.
Amúgy se szeretem az arty-kat, de ha odalõnek, ahol ott a csapattárs is és azt lövi ki, akkor eleresztek egy ilyen idiot arty kifejezést. Nem gondoltam, hogy ilyenért felfüggesztenek.
Jgdpze-100-tól félni pfff, annál melyiket könnyebb kijátszani? Talán az E3-at?? 😄 😄 FV TD sniper, persze, mint a kv-2. FV TD sima liba célzás nélkül simán belövöm bármivel laza.
Foch az egy ocsmány dög, legnehezebb talán azt kijátszani meddel (pontosan a frontpáncél és a mozgékonyság miatt), de a obj268 se gyenge.
Pl. magas tierben scout, kampfeszt csatákban lassú sebességû tank, stb.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Apa, kezdõdik!
De persze mindig vannak helikopterek.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
WoT: Nishizumi77
Nem bántam meg hogy visszavettem ezt a kis dögöt, nagyon gusztustalan a 105mmessel, ha T4be rakja az MM.
Pénzt úgy nézzétek hogy az eventek miatt -200k lejön 😄

De annyi jó hírem van, hogy 8.11-ben a td-k nagyrésze úgyis a WTe100 meg fv td lesz. Mind2 papír, mind2 sniper ágyús. Szóval jó játék lesz ismét tier 10-ben. Eddig legalább a td-k fele ha akart elõre tudott menni, most már tényleg hátul fog állni az összes. Hála annak, hogy a gyorsabb td-k nem csak sebességet buktak, de csomó alfa dmg-t is ami miatt torony nélkül biztos õk sem fogják keresni a közelharcot...😛