World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Látom megérkezett a heti juttatás <#hehe>

Most mondanám, hogy a WT fényévekkel jobb grafikájával, közel maxos beállításokkal meg se röccent az én 5 éves konfigomon, de még a végén habzani kezdene a szád széle. <#puszis>
én csak most láttam de ez kurva jó 😄
fõleg egy feles pálesz után 😄DD
Na akkor mint WG bérenc, ismét megvédem õket...
Márpedig ja, aki PC-n akar játszani, annak költenie kell rá. Ez egy rohadt drága hobbi.
Akinek nem telik rá, szar dolog. Ha nem akar valaki folyton gépet fejleszteni, vegyen konzolt. Én a saját PC-met nem rég vettem, kurva drága volt, sokáig gyûjtöttem rá, és naná hogy rohadtul szentségelnék ha az új gépen valami rosszul futna, elvégre azért költünk a gépre, hogy játszhassunk.
De ez attól még egy ilyen hobbi, rohadt sokba kerül, és akkor se biztos, hogy minden jól fog futni.

Láttátok a tavalyi és idegi gépigényeket?
Például mi kell a Thief-nek, ami nem soká megjelenik?
Mi kell a Watch Dogs-nak? Hajmeresztõ.
Ha lesz GTA V, tuti megfingatja a PC-k döntõ többségét.

Ismét jöhet a leugatás, de bassza meg, aki nem tegnap kezdte a PC-s pályafutását, az tudja, hogy ez egy drága mulatság, költeni kell, fejleszteni, mert a gépigények sokszor persze irreálisan de rohadt gyors ütemben emelkednek.

Kb hatszázszor láttam már az összes részt, de mindig szénné röhögöm magam rajtuk 😄

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Jajj ezen én is sírtam, a másik videó is jó😄 Le Maus 😄
Akkor hát egyszerû módszer áll elõ a leszokásraxD Nem baj hogy múltkor még másról volt szó.
TD-s résznél szarrá röhögtem magam 😄DDD
patchaou
Nem minden gyenge gépben. Bár gyenge és gyenge között is van különbség. Egy a jelenleginél jobb, de azért gyenge vga-val jobb volt a fejlesztet nálam is, a régebbivel pedig lassabb. Warplanes-ben meg max 12, ha csak az eget nézem úgy, hogy tiszta rece meg rondaság az egész... (WT-ben 60-70 és jól néz ki a minimum is... )

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Te kis naiv, hogy is volt SerB abakuszos mondása? <#hehe> Meg a "ha szeretsz játszani, szeress rendszeresen gépet is fejleszteni"
patchaou
"- A WoT át lesz dolgozva, hogy a WoWP renderével fusson."
Ó igen, max 8 fps XD

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

A te konfigod ezek szerint jobban vitte a fejlesztettet, az enyém viszont nem. Standardon van átlagban olyan 35-40 fps-em, fejlesztetten 20-25, ami nálam már a játszhatatlan kategória, nem kínzom magam.
Az összes több tízezer csatás piros effes paradicsomnak javaslom az eutanáziát.

angelus1991ster.blogspot.hu

ez egy nagy faszság lenne....
sok játékost veszítenének, mert nem mindenkinek van pénze/kedve sok sok pénzt költeni a gépe fejlesztésére
és ha szarul fut a wot tuti nem szenvednek vele
Körülbelül erre gondoltam, de a választási lehetõség miatt elvetettem. Ha eredetileg benne lett volna, vagy nem lehetne választani, több értelme lenne. Mazochistáknak jó lesz. 😊
Miért is? A fejlesztett graf jobban néz ki egy kicsivel, valamint jobban ki is van optimalizálva. Nekem a régi gépen a régi grafika 8fps volt átlagban, az újjal meg stabilan 10-12... Szóval a gyengébb gépeknek épphogy jót tett.

Ez nekem sem tiszta teljesen, de ha így lesz, én könnyes búcsút veszek a WoT-tól.
emelni kell a löveget ha távolra lõsz, vagyis bele kell számolni a ballisztikát. Ez baromi jól hangzik, de ha választható semmit sem ér. Ki az a hülye aki nehezít magának. Bár lehet, hogy lesz egy segítõ indikátor.

Szerintem király lenne ha kötelezõ lenne így játszani, segítõ indikátor nélkül. Na oda már kéne skill!!!
Yep.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Storm megerõsíti, hogy a régi renderelés nem lesz támogatva a továbbiakban, fokozatosan kihal majd a játékból.

ez azt jelenti hogy nem lesz normál meg fejlesztett graf???
csak fejlesztett?
Szerintem egyszerûen azt, hogy a célpont fölé kell majd célozni, kiszámítva a lövedék pályáját. Ha ez opcionális lesz, ahogy ígérik, akkor nem tudom ki fogja használni, szinte semmi haszna nem lenne, hátránya viszont annál több. Jó, így könnyebb lenne belõni buckák mögé tarackokkal, illetve kisebb kezdõsebességû lövedékekkel, de nem hiszem hogy ez kompenzálja a plusz macerát.
ARGO hang mód a legjobb😄 köszönöm a készítõnek vagy készítõknek. Nagyon találó lett.

angelus1991ster.blogspot.hu

Lunki88
Be szépek! <#idiota>
Miután nem nagyon játszottam a Battlefielddel, mit jelent az utolsó pont?
Ez annyit jelent, hogy az adott modulok tulajdonságai nem fognak változni, pl. egy 7.5 cm Kwk40-nek ugyanazok lesznek HB-ben, mint randomban.

NEM hiszem egy kalap kaka, de ami igazán bosszant, hogy millioszor hamarabb felfedeznek mint az obj 704 el

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

Hírcsokor:
- Q: "Miért 750-re csökkentettétek az alfákat, mikor a szovjeteknek már T8-ban van 750-es sebzésû lövege?" A: "Szegény szovjetfóbiások."
- A nemzeti csatákat azért fejlesztették ki, mert "Storm akarta".
- Q: "A nemzeti csatákat már 2011-ben felvetettük, de akkor nemet mondtatok. Mi történt?" A: "Elõléptettek."
- Ha a nemzeti csaták kiegyensúlyozatlannak bizonyulnak, javítva lesznek.
- A World of Warships egy külön, saját verzióját használja az engine-nek.
- A WoT át lesz dolgozva, hogy a WoWP renderével fusson.
- Ha egy csapattársad öl meg, nem kapod meg a bónusz xp-t a csata túléléséért.
- Igazából a nemzeti csatákat megcsinálni nem volt hosszú idõ (és nagy munka), az egész koncepció csak egy "kísérlet". Mikor a játékosok megkérdezik Stormot, hogy csak szarkasztikus volt-e, így válaszol: "Nem, tényleg nem volt nagy meló. Csak egy változtatás az MM-ben, és pár minimális interfész-buherálás.
- Az új sniper medál (ami a 300 méternél messzebbrõl történõ sebzésért jár majd) úgy lesz megcsinálva, hogy minimum 8 találat kelljen hozzá. Egy játékos ugyanis a RU szerverrõl bemutatta, hogy lehet FV215b 183-mal két lövéssel megszerezni.
- A "High Caliber" medál 20%-os HP-követelménye nem lesz csökkentve.
- Storm megerõsíti, hogy a régi renderelés nem lesz támogatva a továbbiakban, fokozatosan kihal majd a játékból.
- Ha jól értem, be lesz vezetve a manuális vertikális (mint a Battlefield tankcsatáiban) célzás. Nem mostanában, de az év vége körül szinte biztos. De választható lesz.
valszeg ezzel a feelingel unicum lettel....

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

3X HAMARABB észrevesznek mint az obj 704 el...páncál átütés számokba hiába nagyobb gyakorlatilag ua...sebzés szinte semmivel nem komolyabb, sajnálom ,de nekem rohadt nagy csalódás

Mert ha belépsz egy olyanba, akkor automatikusan felmoduloznak H-konfigba.

popey8
Igen csak te😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

csak én érzem úgy hogy az obj. 704 es után egy kalap szar, fos ,okádás az obj.268????

Maala
Perpill úgy áll, hogy nem lesz külön modulozás a sima, és a historical csatában (hacsak ma nem volt valami új hír ezzel kapcsolatban, még csak most értem haza 😄)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Abból, hogy ott nem a játékosokra lesz bízva a lõszerek arányának megválasztása, hanem elõre és fixen beállított mennyiséget visznek majd magukkal minden típusból.

Pontos számok nyilván tankonként és csatánként eltérõek lesznek, de mindenesetre gold spammelésre nem lesz lehetõség.

Az idióta az külföldön csúnya szó? Nem tudok írni a chatbe és gondolom emiatt kaptam szüntet. Én az idiótát naponta használom és nálam nem számít csúnya szónak, olyan, mint a hülye. Sose használok mást a chatbe, ennél sosem írtam még csúnyábbat.
Amúgy se szeretem az arty-kat, de ha odalõnek, ahol ott a csapattárs is és azt lövi ki, akkor eleresztek egy ilyen idiot arty kifejezést. Nem gondoltam, hogy ilyenért felfüggesztenek.

Hagyjad, nem tudja felfogni! Neki az a felfogása tudod, hogy kinézte a játék leggyengébb tankját szerinte, kihúzta és õ azzal bizonyítja milyen fasza gyerek.

Jgdpze-100-tól félni pfff, annál melyiket könnyebb kijátszani? Talán az E3-at?? 😄 😄 FV TD sniper, persze, mint a kv-2. FV TD sima liba célzás nélkül simán belövöm bármivel laza.

Foch az egy ocsmány dög, legnehezebb talán azt kijátszani meddel (pontosan a frontpáncél és a mozgékonyság miatt), de a obj268 se gyenge.
Csak kérdeztem, nem értek a batchathez. A 12t-ig jutottam és ott úgy döntöttem, a táras tankok nem nekem valók. 😊

Sunsetjoy
Az xvm esélylatolgató akkor tud elszállni, ha piros-sárgák közé bekeveredik 2-3 zöld-lila, csak éppen olyan jármûvekkel, amelyekkel egyedül nem lehet eldönteni a csatát, ha nem jó játékosokkal van egy csapatban.
Pl. magas tierben scout, kampfeszt csatákban lassú sebességû tank, stb.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

jobb*
Egy nagy pirospont azoknak akik mostanában ajnározták a KV 2-õt, teljesen jó hatással van az idegekre😄 Ennél ma csak talán az utolsó köröm volt jó Ferdivel...
"Még-még-még-még-még, ennyi nem elég!" 😄

"Waffenträger E-100 will be nerfed by 200 hitpoints, otherwise everything will stay the way it is in round 1 of the test"

Apa, kezdõdik!

Érdekes, hogy az általad említett rossz pontossággal is a 2., alig lemaradva a WT-tõl (78.79%).

Nem ez alapján a csata után emeltem ki a Foch-ot, hanem általános tapasztalataim alapján. Nekem benne van a top 3 legkeményebb dió TD-ben. Mikor jön felém 40-nel, akkor azért nem lövöm olyan biztosan a weakspotokat rajta. Lefordulni sem egyszerû õket, és a tár miatt bele is halsz. Én a JP-tõl nem annyira tartok, mert a hasa gyenge és elég jól sebezhetõ, akkor már inkább E3. Kicsit elfogult vagy a Foch irányába, de ha megnézzük pl. a vbaddict számait, akkor valahogy a Foch benne van a top 3-ba akár sebzést, winrate-et, akár WN-t nézünk. Nekem obi268 van, akkor annak a nerfjéhez mit szóljak (eddig is az egyik leggyengébb a wr-je)? Nincs neki tárja, nagy alfát lentebb veszik, mozgását, camoját nerfelik. Akkor mi is marad? A foch biztos rosszabbúl jár? Egyébként ennek ellenére én továbbra is roham TD-ként próbálom majd az obit használni, nem szeretnék kempelni hátul.

De sokaknak ha felhozom mennyire szar az effije bekussol 😄
De persze mindig vannak helikopterek.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

kivéve a jumbot persze

WoT: Nishizumi77

Biztos nem lehet, csak az L/48at lehet majd. Shermanek ellen elég az.

Abban mondjuk nem vagyok biztos, hogy történelmi csatába is be lehet-e majd vinni a 105-öst.

Historical battle módra készülvén sorra veszem vissza a tankokat amik használhatóak lesznek ott, és akarok is vele majd játszani, fogy is rendesen a garázs slotom, már csak 6 üres van pedig azt hittem sose fogom megtölteni azt a maradék ~15 üreset 😄
Nem bántam meg hogy visszavettem ezt a kis dögöt, nagyon gusztustalan a 105mmessel, ha T4be rakja az MM.

Pénzt úgy nézzétek hogy az eventek miatt -200k lejön 😄

Mindössze 3 db foch volt a csatában? Miért kell õket ennyire kiemelni? Elárulom neked, hogy 3 td-tõl tartok az egész játékban: FV + hesh, wt e100 és jpanzer e100, õ a páncélja miatt gázos. A fochok nem sok vizet zavarnak, tele, vannak weakspotokkal, golddal meg az egész front belõhetõ, lassan szûkülnek, szóval ha forgatják õket valószíûleg nem is tudnak lõni egy bizonyos táv felé...

De annyi jó hírem van, hogy 8.11-ben a td-k nagyrésze úgyis a WTe100 meg fv td lesz. Mind2 papír, mind2 sniper ágyús. Szóval jó játék lesz ismét tier 10-ben. Eddig legalább a td-k fele ha akart elõre tudott menni, most már tényleg hátul fog állni az összes. Hála annak, hogy a gyorsabb td-k nem csak sebességet buktak, de csomó alfa dmg-t is ami miatt torony nélkül biztos õk sem fogják keresni a közelharcot...😛