World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"A fentiekbõl még az is leszûrhetõ, h a TD-k OP-ok, mint állat"

Démonidézéshez elég egy krétával felrajzolt pentagramma, néhány gyertya és egy kevés kecskevér. Nem kell rögtön leopozni a TD-ket... <#eplus2>

Ez az, hogy a többi td-mmel elég jól játszom (az elõzõ, régi accomban is szinte csak td-ztem, akkor még a T9-es Jagdtiger volt a top TD, és nem volt JgP2, szóval azt sem mondhatom, hogy nincs tapasztalatom). Igaz, a 128-as ágyú még nincs meg rá, lehet utána jobban tudom majd befolyásolni a csatákat. Legalábbis ez az, amit remélek...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

popey8
WN6: Top 10-ben nekem 4 TD van (wt pz4, borsig, obj 704,amx 48)

WN7: 5 TD (az elõbbi 4 + a stug)

WN8: A két kevés csataszámos tankot nem számítva 8 TD a top 10-ben (az elõbbiek + ARL, S35, JP, JagdPz4) Aztán ha tovább nézzük, akkor a 17. helyig bezárólag 2 kivétellel TD van (Nashorn, T9 Foch, ISU, SU-100M1, Sturer Emil)

PR rating (itt már a kis csataszámú tankok nem számítanak): 15. helyig bezárólag 8 TD (Obj 704, AMX 48, T9 Foch, JP, ISU, AMX 46, SU-85, Jagdpz4)

Ha a fentieket nézzük igenis lehet WN-t húzni TD-vel. Hiszen ahogy megyünk egyre feljebb a WN-ekben, a dmg egyre többet nyom a latba. Mondjuk biztos az is számít, h mennyire jó játékos játszik velük.

A fentiekbõl még az is leszûrhetõ, h a TD-k OP-ok, mint állat<#alien>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

érdekes....
TOP WN7 JagdPanther 2296
TOP WN8 JagdPanther 3503

de mi ez a Kiev Armor Rating????
IS-8 8884
Biztos ebbe is van valami,logikusnak tûnik amit írsz!

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Nekem az E50 tornyát lövik folyamatosan pirosra...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Vissza vettem, amikor nemrégiben akciós volt, de rossz döntés volt, csak bosszúságot okozott. Panther 2 kategóriákkal jobb nála...

Gottfried
A fene sem tudja....

Nekem a top 3 VN7 szempontból a Su85,KV1 és az object 704. A két TD-vel 2500-2500 csatám van.Ennek tükrében nem mondanám hogy a TD-k nem jók VN húzásra.A fene sem tudja pontosan hogy mi kell hozzá de én úgy vettem észre hogy a sebzés mellett a kill/csata átlag az egyik legfontosabb ami felfelé húzza.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Hi.Ok thx:

"Q. How does it work?

A. It uses the same kind of "expected stat" calculation, and comparison with the actual attained stats as NoobMeter's Performance Rating uses for damage, but it applies it not only to damage, but also to spots, frags, defense points, and win rate."

Hülye vok,láttam,csak nem vágtam,most sem 😊 Ez mi?

Sunsetjoy
Itt le van írva elvileg a formulája is:
wn8

Foglalást talán sehogy, védelmet meg csökkentve, amúgy damage és spot.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Elhiszem,nem kell félreérteni..Csak most idõben 134gyõztes csata soknak tûnik,annyi idõm nincs.Most is csak 1 órát vok még.

Master91
Én úgy tudtam nem vagy vak. (vagy le vagyok tiltva nálad lehet )

+1<#alien2>

Am mi a különbség a wn6 és wn8 között?Mit néz a wn8?

pointer4
Hiszed vagy sem, simán van nekem is életem a játék mellett 😊
Tono34
El is hiszem, hogy ha napi szinten beszélsz vele elég is, nemhogy még szakaszozni is vele állandóan 😄

Bocsi, magas labda 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Hi.Elhiszem,de szerencsére van életem,ha meg épp ráérek,akkor a társaimnak van élete.Így marad a solo.Benjivel durván napi szinten beszélünk,de jó ha havi 1-2 alkalommal megyünk együtt.

Master91
Az jó a Borsigból 2000-->2300(1000csata),és a totálra is dob 150et,"holnap"már lila vok eszerint.
Így akkor meg pláne tetszik,h az op tankokat nem nézi.
A sok kis ....nak vajon mennyit eshet az érték,arany lõszerrel sem tudja kompenzálni,h nem tud játszani.<#alien2>

okosszöszi26
ma critical hit nap van

komolyan 10-bõl 6 critical hit, de még 200 pennel a 40mm-es oldalpáncélzaton is

és nebassza szét az embert az ideg

|Származási hely: Degec|

pointer4
XD, legmagasabb WN8-am a Jagdpanzer E 100 al van, 3822 XDD
pointer4
WR húzás csakis században, eddig 134/0/0 a rekord HAMI-val XD
Tegnap mentem párat e5-el, hosszú kihagyás után újra heavy tankban. Végre meglett az 1. patrol duty medálom is.
Amikor meguntam a kempfestet, nagyjából a csata vége elõtt 6 perccel Malinovkán, akkor elindultam fent a hegyen középen át az enemyhez, aztán sorra lõttem/lõtték ki azokat akik spotolódtak... 😄

Most már komolyan nem értem R3nton kirohanásait a TD-k ellen. A másik csapat pl. ott is tele volt velük, ráadásuk én egy nagyobb lomhább, rosszabb camojú tankkal, mint egy med, pusztán kihasználva a terep adta fedezékeket (mélyedések, kisebb buckák), még így is át tudtam érni és szét lehetett rámolni mindenkit aki ott volt.

Szóval R3nton, szerintem te szimplán béna vagy, hogy nem tudod legyõzni õket a gyors agilis, nagy tûzerejû tankjaidban. Most már értem miért is kellett nerfelni a td-ket... ugyebár köztudott, hogy a játékot a nooboknak fejlesztik, szóval ez az új peccs is magáért beszél.

Master91
WN6 Tiger
WN7 Tiger
WN8 Jpz  :3 :3 :3

Wn8 mondtam lentebb , az OP tankokat szûri (kv-1s, hellcat stb)
Igen én is úgy tudom hogy a TD-k azért sem jók a WN növelésére mert ha csak nem magadnak spottolsz akkor felezõdik a damage amit kiosztasz....

Itt meg tudjátok nézni tankra lebontva a WN értéketeket. Nekem pl. a WN6 KV-1S-el a legnagyobb. Nagyon magas még Hellcattal és Borsiggal.
Érdekes azonban, hogy WN8-om SCA TD-vel a legnagyobb, szóval az se szûri a kis tierû tankokat rendesen.

Most nem értelek.1800as értékért azért már meg kell szakadni 😊(sokan sok mindent adnának érte)
Am sokszor nem spottolsz magadnak,szal a sebzésed"felezõdik"wn érték szerint.De tény ezen a szinten már Unicumként kell játszani😊+10-20-50csata a 25k csatádhoz nem képes sokat tenni,szal konstans értékek kellenek sok száz csatában.

Most mondjam,h kezd újra?Attól nagyobb lesz a ...?Már írtam 1x.Tegnap vmi nõrõl írtál,a prv életet többre tartom a lila statnál bro.<#alien2>

JeffDunham
Van valakinek egy meghívó kódja? Elküldené nekem pü-ben. Köszönöm.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Nagy tierben kell menni és nem árt nyerni sem. Ha nagyon szopó körök vannak, megszakadhatsz, akkor is csökkenni fog.

kecske

angelus1991ster.blogspot.hu

Sunsetjoy
Hallottam olyan tdfanról, akinek T-18 tier2 td-vel több, mint 4000 csatája van, mert tetszik neki😊 1500 körüli wn7 érték.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

TD-vel ritkán kiugró szerintem, mert ritkán szpotolsz magadnak.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Na most megnéztem a noobméteren. Azokkal a tankokkal szokott lenni a legjobb wn-akárhányam, amikkel szeretek fejest ugrani a csatába, és csak nyomulni, amíg bírom hp-val. Ezek tipikusan az olcsó 10-es legénységhúzó tankjaim, T14 meg az Excelsior, vagyis olyan tankok amik maguknak spotolnak, és általában meg is ölik a célt.

egy nap ha van kedvem gamelni meg idõm akkor lenyomok vagy 50 meccset
ott azért már kellene látnom a fejlõdést 😊

múltkor is rhm-el meg isu-val mentem brutal köröket... meg még más tank/tier
ennek ellenére csökkent a WN 0,4-et....
szal nem értem 😄 meg kell szakadni h emelkedjen? 😄
Ugyanez van velem is a JP2-vel. Negyedéve szinte csak 60% feletti winratem van TD-vel, de ez a nyomorult JP2 el van átkozva. Írhat az xvm akárhány % gyõzelmi esélyt vagy X ezer dmg-et tolhatok, borítékolva van a kudarc.
Tuti,h sebzés kell hozzá!!!!!!Hányszor írjam le neked?😊
Adott tankhoz(hp)kell sokat sebezni.A 8asaid pont jók erre a célra.
+ahogy már írtam a te értéked nehezen megy felfelé(1800).+ az sem mindegy,h 5 csatával csinálsz 2000wn6-ot vagy 50csatával.Ráadásul ha mész 1 rossz kört kell a"nullához"2 jó kör.
24500csatád van,ott kb 100csatánként érdemes leghamarabb nézegetni az értéked.Legalább,s nem "csatánként"!!!!!!!!!<#alien2>

passz... õket kérdezd 😄
nekem azt mondták hogy szeretik a low tiert 😊
én is szeretem, de azért ennyire nem 😄
meg nem ráállni egy low tier tankra és azzal menni 5000 csatát
2es és 3as szinten sincs több csatám mint 1000-1000 😊

stoppos:
akkor mivel? high tier? sok sebzéssel?
Pedóval nem nagyon fogsz WN6-ot húzni. Legalábbis csakmarha lassan. Pont az volt a számítás egyik lényege az effel szemben, hogy kiessenek a pedotankozók, ha jól emlékszem.

Ha visszaolvasol pont ezt írtam hogy használni is kell tudni a tankot nem elég a gold vagy a pedotier.....

Csak nyugodtan, Foxy ezt csinálja. De nem nagyon megy neki.

Srácok csak nekem lövik el minden körben JT-vel a motort? Sõt sokszor kétszer is egy csatában és nem is csak sárgára, hanem pirosra!
Azért furcsa, mert E-75-el napi szinten játszom és ott elvétve van ilyen. Ez az egy tank ennyire gyenge motorvédelmileg?

"Emlékszem anno,az elsõ 5 csatát úgy mentem,h külsõ nézetben,aztán jöttem rá,h van sniper nézet is.....(tractor)"

Szal a full kezdõk ellen megy 3k csatát?Az ilyennel megalázónak érezném magamra nézve,h gyakorlóban megküzdjünk.....

Ja,természetesen 90%-a egyedül.<#alien2>

HI Benji!

"only low tierben nyomják, (egyik srácnak 3k csata loltrakival) only 3-as platoon" Ez mire jó???????????
Ettõl nem lesz jobb...Emlékszem anno,az elsõ 5 csatát úgy mentem,h külsõ nézetben,aztán jöttem rá,h van sniper nézet is.....(tractor)

Akkor azt hiszem a 989 csatám a Borsiggal teljesen vállalható stat húzásra.59% win

Tono34
Tegnapi t44-es meccsedet szívesen megnézném, feltölthetnéd. 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Master91
Wn8 már valahogy úgy számol hogy a OP-1S-es köröket nem úgy számolja mint a többi Wn.

valahogy az op tankokat máshogy számolja, de nem tudom hogyan.
hát azért ne hogy azt hidd, hogy olyan egyszerû pedófalván statothúzni...
fõleg 24k csata után...
WR még megy felfele tõle ez oké, de pl. WN ment fel nekem kemény 1 pontot egy nap alatt... pedig rendesen lealáztam némely csatában a "noobokat"
és azért "noobok" nem pedig noobok mert 10/9 csatában látni embereket 10-20-25k csatával tier 2-ben is... ritka amikor én vagyok az egyetlen "nagymenõ"
kétszer belefutottam EU-P klánba...
only low tierben nyomják, (egyik srácnak 3k csata loltrakival) only 3-as platoon
hát gondolhatod mennyi esélyem volt ellenük, habár nem maradtam szégyenben
még rám is írt a gyerek csata után hogy szépet küzdöttem, nem akarok menni a klánba? 😄

sztem nem maradtam szégyenben, de ez a csapat pfffffff
Hi.Az asztalim már nem bírja az xvm-et,így nincs,cserébe van +25-50fps pályafüggõ.A laptopon is a patch-ig lesz fent az xvm.
Régebben én is bûvészkedtem a beállítással,de ugyanúgy csalódok a kék/lilában is,így úgy veszem,h mki piros(trust no 1),rgo nem kell az xvm.

Igen nekem alt nyomásnál mutatja az adott tankkal a teljesítményét,de csak irányadónak tekintem hogy mit várhatok az ellenféltõl.
Ha Foxyra gondolsz õ nem is csinál titkot a pedózásból.....
De a minap is összefutottam egy Kaznás trióval akik T49-el golddal spammelték a Nashornomat feltételezem azért mert mást nem is hozott be csatába.....

Lunki88
Ti is oda mernétek állni? 😄