World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mentem pár kört mostanában a pz4-gyel, szerintem még mindig nagyon jó kis tank. Akár a trollal használtam, akár a hosszú sniperrel.

*sokat javítottak volna rajta

Régebben rosszabb volt. Én még az állítólagos pontosság buff elõtt játszottam vele. Teljesen beszûkült állapotban, ha eltaláltam egy 200 méterre álló célpontot, már bontottam a pezsgõt... Tragikus, fõleg a többi 9-eshez képest és hát igen, nem hiszem, hogy azóta javítottak volna rajta...

IS-3-nál szerintem nem jobb. Nagyobb, gyengébb az orra, a búvónyílások törékenyek a tornyon, sebezhetõ toronygyûrû, spaced armor se védi úgy az oldalát. DPM ágyúja van alfa helyett kissé jobb tûzvezetéssel. Egyetlen a homlokpáncél középsõ varrat menti része erõsebb valamivel, meg gyorsabb aszfalton.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Az nem volt igazi med, csak egy low alfás tornyos TD camo-bónusz nélkül.

A IVS viszont egy teljesen korrekt 6-os prémium.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Hi.Tudom,de már nem érdekel az xvm.Nem használom.

Ha nem szûkülne olyan lassan, nagyon jó kis tank lenne. Csak így, mivel kint kell hagyni sokáig és papír a feje, elég önveszélyes.

Ott van a {{teff}}, az az adott tankkal mutatja.

"Azt nem lehetett hagyni, hogy egy német tank jó legyen"

Ez azért túlzás, van jó pár német tank ami tierjében a jobbak közé tartozik.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

néha én is íg agyok vele, amikor körülöttem mindenki piros és narancs. rossz érzés, fõleg amikor lilán víritt a piros eff mellett a több tízezer csata száma.

angelus1991ster.blogspot.hu

Azt nem lehetett hagyni, hogy egy német tank jó legyen (buzi laggaming) . Csinálni kellett belõle egy tier6-os prémium tankot. Aki nosztalgiázni szeretne az vegye meg. jó is kibaszás. A régi Pz4 volt a legjobb tier5-ös med.

Tono34
Tegnap végére értem az Indiánnak, még pár meccs amíg a 2. skill 100%-os lesz és már adom is el 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Nem is kell,csak feltûnt. 😊 24.500 csata alatt 249 van azzal a tankkal.
De értem mire akarsz kilyukadni.Olyan xvm kell(ene)(bár engem már nem érdekel az xvm),ami az adott tankra mutatja mit tud,s nem azt,h a sok ezer kv1(s),Hellcat,T49 csaták miatt épp lila vagy kék,egyébként meg xart sem tud.

Csak példaként írtam,nem akarok személyeskedni senkivel....

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Hi.
Ez erõs lett:"legtöbb lila játékos tudatosan húzza a statját,mint pl aki a winrate csökkenését T18-al ellensúlyozza pedofalván."

Ha 1re gondolunk,te nem jól gondolod!

Szerintem is így van a legtöbb lila játékos tudatosan húzza a statját,mint pl aki a winrate csökkenését T18-al ellensúlyozza pedofalván.
Csakhogy ehez tudni kell játszani egyébként az egész nem ér semmit!

Én még a PzIV-et imádtam az L70-es ágyúval.. A Tigriseket volt a legjobb lõni vele. Dehát hol van az már.... Akkor tényleg jó volt a játék, ja meg nem "esett" le az ágyú, ha eltûnt a tank...

Roger6
Pár hete nincs prémiumom, azóta egyetlen db arany lõszert sem lõttem el, bár addig sem spammeltem. Biztosan beleszámít, de nem attól lesz valaki 800-asból 1.500 effis.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Megdöbbentõ, hogy 10-bõl max. 1-2 olyan kék vagy lila játékos van, aki nem golddal lõ végig. Nekem ezek után ne mondja senki, hogy a stat nem függ a lõszertõl.

Bezzeg amikor még tier 10-es volt a T30. Nagyon szerettem. Meg a tier 9-es T34-es, 8,4-es töltési idõvel.......
Az E4 ugyanez lesz, csak azzal legalább már hulldownozni se lehet, mert se gun depression, se torony páncél...

jó <#idiota>

WoT: Nishizumi77

popey8
Amit eddig mondtam a T30-ról azt visszavonom. Egy helyzetben jó csak: hull downban, de ez is csak akkor ha nincs arty. Egyébként egy tohonya lassan gyorsuló, lassan célzó, túl lassú toronyfogású TD, aminek a lövege BL10 szintû mellélövésekre képes. IS-3 és WT PzIV oldalába simán nullást lõ. Az elõbb is minden lövésnél full becélozva képes volt 10-bõl csak 5x betalálni és az 5-bõl 2x penetrálni. Nem tudom régen milyen volt, de ennél biztosan jobb. Eddig úgy voltam vele, h megtartom, de asszem inkább megy a kukába, amint ki lesz fejlesztve az E4.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Fel nem foghatom: délután jóformán csak E50-el játszottam, 57%-os WR és 1800+eff össze is jött. Aztán este újra nekiültem, most csak JgP 2-vel, és sorozatos vereségek. Ez megy, amióta megvettem, mintha átok ülne rajta... Sorozatban a 10. vereség után fel is adtam. A kis JgP2-s kiruccanásnak hála a WR le is csökkent 50%-ra...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ma este is ismét aranyesõ volt.A zöldek,kékek,lilák 70-80%-a goldal lõ és csodálkozuk hogy a piros színûek elhullanak.Nekik nincs annyi bevételük ha nem prémiummal játszanak hogy gold-ot vehessenek.Hiába vagyok én is elsõ 7-es tankkal 8-as csatában a bevétel nem fedezi a kiadásokat,akkor a többiek meg bõven minuszosak.2-en maradtunk csata végére,én egylövéses vagyok már és tudja a papírpáncélú hogy bátran a pofámba állhat mert õ még full hp-s és az arany be van neki töltve.Hiába verek bele majd 500-at neki még bõven marad.
A páncél már nem számít,azok a tankok amik a páncéljukra építenek a szemem elõtt hullanak el a goldspamtól.Mi lesz így mi értelme nehéztankkal játszani ha az egyetlen jó tulajdonsága semmit sem ér.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

JeffDunham
Winrate is LUCK! <#eljen>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

ezen jót mosolyogtam 😊
de sajnos igaz 😞
Hát a 2, 122 mm-es csúzlival elég harmatos T8-ban a kicsike.

Pedig a random god ott nyúl bele ahol csak akar...
Hihetetlen, hogy valaki még hisz abban, hogy a random ebben a játékban még szerepet kap...

hát én csak pár kört mentem vele teszten....
többre nem volt gyomrom
de nem azért mert szar, hanem azért mert kezdtem kényszeres érzést érezni hogy kell egy a garázsomba 😄
jó nagyon!!!!
csak ki kellene még fulloznom az IS-2-õt ami nem éppen móka,
utánna kell egy rakat exp a 100-re, utánna még a 110-en is kell egy rakat exp a modulokra :S
szóval uffff, egyenlõre NEM, de lehet egyszer neki esek
(IS-2 kivan fejlesztve IS-6 misszió miatt)
Nekem bejött (bár az IS-2 is tetszett). Szembõl nagyon tud pattogni, szeretek vele pl. IS3-mal harcolni, mert míg õ biztos pattan, én belövöm (ehhez persze kell az is, hogy az IS3-mat sokkal több babuin használja).
Én a top ágyút használom, ami kevesebbet sebez, de gyorsabban lõ, és pontosabb is mint a másik.
Én ajánlom, szerintem jobb mint az IS3.

És az a szomorú, hogy a WG az ilyenek igényeihez fejleszti a játékot, mert ez (és a többi hasonló) retardált nekik a jó vásárló, ezek költenek sokat, igy nekik "kell" a kedvére tenni...

Ezért tart ott mára a játék, ahol.
Régen is voltak gyengébb játékosok, de ez akkor kb azt jelentette, hogy elment a pályán a tankjának megfelelõ helyre, ott sebezgetett, de a párharcokat elvesztették, és végül elhullottak.

Most meg tömegével campelnek a leghülyébb helyeken, és többen döglenek meg közülük sebzés nélkül, mint amennyien sebzéssel. A fél csapaton átgázoló ellenséges tankok meg full hp-n jelennek meg az ember hátában, mert még lövést sem kaptak, miközben átgázoltak a debileken...

Lassan már alig lehet élvezetes, izgalmas meccseket menni, mert vagy atom camp van, vagy 3 perc elteltével már csak 2-en élnek valamelyik csapatból.
Mintha a random kezdene kicsit túl nagy szerephez jutni a csaták végkimenetelét illetõen...

Köszi!

Hááát érdekes jármû az. Számomra a kínai tankok ilyen orosz-német egyvelegek: 110 esetében ugye ott van a csukaorr ami erõsebb mint az IS 3-é, de ennek a hasa a gyengéje kb 200 pentõl lõhetõ, de lehet rejtegetni. Az oldala gyengébb az IS 3nál, a Löveg pedig átütésben pár miliméterrel gyengébb a BL 9-nél, kisebbet sebez de gyorsabb. Mint ellenfél így látom.
Sunsetjoy
Érdemes, ha van free xp-d és/vagy felfüggesztés modulod. Fejlesztett torony nélkül szinte mindenki keresztülhugyozza. Kell a d25-t ágyú, gyorsabb. Egy célzásgyorsító nem árt rá, plusz mondjuk egy töltésgyorsító is.
Az a csukaorr egész pofásan pattint esetenként.

Miután a fentieket felraktam, totál úgy éreztem, hogy a tier 6-os szintrõl eljutottam tier 8-ba, pedig végig tier8 a tank😊 Utána fel a nagy ágyú, ami könnyebb, gyorsabb, pontosabb, nagyobb átütésû de csak egy kicsivel rosszabb alfájú.
Ott már nagyon kígyó..! 😊

Plusz utána jön majd a wz-111, ami sokak szerint egész faszányos járgány.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

popey8
Pont te nem tudod? Használj (jó sok) goldot<#alien>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Írjatok már véleményeket a kínai 110-rõl lécci'!

Érdemes lépni az IS-2-rõl? (ezzel most pattantam 3x egymás után egy Comet oldaláról 90 fokban közelharcban. Próbált leforogni, de nem sikerült neki. Õ pattant az én orromról én pattantam az õ oldaláról... MEGALOL.

Szóval érdemes T8-ba menni kínai heavy ágon?

JeffDunham
Ééééééééés megint... 7000 sebzés és nem enged nyerni egész este. Most komolyan, mit kellene még tennem?!

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

MM fail <#falbav>

De legalább az pozitív dolog, hogy az aranylõszere úgy megy át a foch frontpáncélján, mint forró kés a vajon 😊
Múltkor velem is ez volt, mondom kivégzem azt a low HP-s IS-8at 300 méterrõl. Csak ráfostam célzás nélkül mind a 6ot nem hittem a szememnek, hogy mind a 6 lepattant. Mondom mi a ffff...Aztán látom IS-4 beforgatva, ja mondom király 😄
premium tank - jgtiger 88 - az direkt szopóág, vagy csak nekem nincs szerencsém?
esetleg más tier8 prémium is ilyen?
hihetelen csapatokba rak be.....

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

Nagyon sok (és sokzsor hamis) önbizalmat ad az a tank. Múltkor Caernarvonban ülve nagy könnyelmûen 300 méterrõl kitárazott rám egy, de a hasam rejtve volt, a szög is rossz volt (én feljebb álltam egy dombon) és még forgatva is voltam, úgyhogy a 6 lövésébõl 5 pattant. De ez már nem az elsõ ilyen alkalom, sokszor van olyan érzésem, hogy a tulajdonosaik azt hiszik hogy csak fogják magukat, kitáraznak valamire, és a célpont már halott is. Hát célzás nélkül nem.
<#csodalk>lassan irom hatha erthetobb lessz ... az uj mm az ,uj jatekmod az fejlesztes lenne... , barmi az lenne csak az osszebasz**t uj tankagak nem azok, az csak plussz tartalom...<#falbav>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Azért mert fölöslegesen bassza el szülei pénzét ilyen szarra.

popey8
Az élet sajnos nem igazságos. Egy ilyen agyalágyult 819 effes retardáltnak már van OP WT-je, amit mellesleg nem tud használni, nekem meg nincs. Nem értem az ilyen mit gondol? Egy csomót rákölt a játékra, h free xpbõl kihúzza az OP tankot, beleül és máris sikeres lesz vele? Hihetetlen.

Na nem mintha a WT-vel olyan nagyon nehéz lenne dmgt csinálni, de amit EZ mûvelt... Komarinon a kezdõkörben kempelt pár percig (addig nem is lõtt), aztán mikor középen elfogytak a mieink, akkor megindult oda, h közelharcban 2 lövés után 0 dmg-el hõsiesen meghaljon. Na ilyenkor nem kell csodálkozni, h miért van ennyi vesztes csata.

Am 49 csata után 33%-os a WR-je WT-vel és ~1800 az átlag dmg. Az ágon lévõ tankokat 40-60 csata után feladta, mindegyiket kritikán aluli WR-rel és átlag dmg-el. Szánalmas.

<#mf1><#worship><#worship> ez utott .....<#vigyor2>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

patchaou
Én kezdésnek megelégednék annyival, hogy kijavítják a láthatatlan falakat és az átlõhetõ sziklákat, földhalmokat.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú