World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Turán III (75) pedig tier5-be.
Páncélzat annyira nem számít hiszen a Chi-He és Chi-Nu közt nincs különbség páncélzatban.
Turán III frontpáncélzata 80mm. Turán II-é 50mm. vagyis kiváló tier4 és tier5 tankok lennének.
angelus1991ster.blogspot.hu
Ezt nem is gondoltam volna róla, pedig közel azonos a felépítmény (hátsó torony).
STA-1-el nincs gondom X-esek ellen, elég mobilis és a gun sem rossz
legjobb gunja meg úgy fogja vinni az X-eseket mint a szart 😄
amúgy sztem az obj. 416 is szar 😄
durva a dpm... de a mapok 90%-a dimbes dombos ami nem kedvez neki 😞
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Amúgy T-44el még akkor mentem én, mikor megkapta az LB-1-et, de akkor még régi MM volt, szinte mindig top tier voltam és többnyire tier5-ös shermaneneket és PZ4-eket terrorizáltam vele 😄
ennyit ér ez a tank sajna 😞 <#levele>#levele>
hogy tudtál ennyit menni ezzel a hulladékkal? 😄
jó lenne ez nagyon, ha normális MM-je lenne és nem only t10-ek ellen tenné be, mert 8asok ellen jó
de azt nem látsz vele SOSEM
mert 10/8 minimum 10esek ellen teszi be a szar 175mm pennel
míg a Panther2-õt Indien panzert 10/8 8asok ellen teszi be
és azokon meg brutál gun van.... indien panzer egy álom med
nekem csak ég a pofám vele 😄DD
igen gyenge statom van vele :S
85 csata 85 kill 47% WR 1138 avg sebzés :S
igaz STA-1el nem mentem ennyit de egyenlõre
16 csata 24 kill 63% WR 1861 avg sebzés
bent áll a garázsban 8as medek közül
Panther 2, indi panzer, T69, Pershing, T-44, Object. 416, Centurion és az STA-1
nekem a legegsleggyengébbnek a T-44 tûnik...
legjobb pedig az STA-1
Murovanka az egyik legjobb példa, egy zászlósnál egybõl be kell állni, így ház mögött kempelõ mocsadék TD-knek rá kell mozdulni a cap körre. Persze azonnal szét szoktuk õket lõni 😄 😄 😄
Wot: Totti93
De hogy ahhoz is hozzászóljak amit Te írtál, szerintem már a mostani +-2 tier egyáltalán nem gond. Sõt amióta kredites prémiumlõszer van a 2 tier különbség nagyon sok esetben csak a tankok hp-jában mutatkozik meg. Személy szerint jobban élveztem amikor nagyobb voltak a tierek közti különbségek, de nem hugyozta át bármi szembõl a tankomat...
De addig fog a nagy átlag rinyálni, amíg ezzel a +-2 -vel is csinálnak valamit, csakhogy mégjobban az átlag játékosoknak kedvezzenek.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
De szerintem ez a játék ilyen, így kell elfogadni.
Az viszont, ami mostanában egyre gyakoribb, már sokkal rosszabb mint az, hogy nincs optimalizálva. Amikor már sokadszorra belépsz egy csatába, majd az elsõ két perc után 3-4 gyors tank eloson a szélen elfoglalni a másik bázisát, tudván hogy már úgyse érnek vissza és így 30 mp alatt nyerhetnek eleinte röhejes volt, de most már inkább siralmas. Én azért lépek be a csatába, hogy harcoljak amíg vagy nem nyerünk, vagy ki nem lõnek. Éppen ezért nehezen tolerálom az ilyen gyáva osonós dolgokat. Az ilyeneknek nem ilyen játék kell, ahol harcolni kell, hanem valami nyulas, ahol osonni és futni be a kör alakú lyukba, nehogy utolérje a róka.
Már egész megszokta a család, mesét néznek a gyerekek DVD-n. :d
Jobban rühellem a fejét SerBnek mint bármely politikusét itt az országban. Ez nagy szó 😊
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Mobilis, hát igen mihez képest, a t28 képest igen, a T-44hez képest meg lassú.
Az ágyú szerintem pedig kifejezetten pocsék. Alapból nagyon pontatlan, és szûkûlés nélkül meg állandóan a földbe lõ, pedig van rajta stab. Meglátjuk majd a top ágyúval.
Nem rossz tank mindent összevetve, sõt a lövegpajzs elég jól funkcionál és egész jól lehet vele hulldownizni, de én mindig is jobban kedveltem a T-44, T-54 féle brawler tankokat.
T-44-nél sztem semmi képpen se jobb.
Igen változó a lista, ezek között van ami ezer éves vason is szépen és jól fut és van amihez bivaly gép kell a folyamatos képhez...
szerintem rohadt yo tank....
mobilis... jó gun depression.... jo gun... (és még nincs rajta a legjobb)
jó dpm...
nekem tetszik nagyon 😊
Múltkor már került ki kiszivárgott kép a Panzer IV Aról ami tier 3as med lesz, most itt a tier 4es D:
fullosan:
Továbbá az is kiderült, hogy a Panzer III és a Stug III is szét fog válni két-két verzióra.
Arra lennék még kíváncsi ez hogyan érinti a Panzer 35,38(t) és NAt, mert most ugye ezek vezetnek a Panzer IVhez de 9.0ba változni fog. Lehet továbbra is oda fog vezetni ahova most csak alternatív útként tekinthetõ(mazochistáknak az Na miatt) vagy egészen más lesz velük.
WoT: Nishizumi77

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
ez a tank BRUTÁL YO!!!
és még mindig kell rá a motor és a legjobb gun

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Hiteltelen a szöveged, nem tudsz kihúzni egy medet szar vagy hozzá ennyi...
Tudtam, hogy benned nem csalódok. Mindig fel tudod dobni a napom... 😛
A medek meg amúgy is T8-tól kezdenek elcsattanni... Meg amúgy sem húzok semmilyen tankot, mert prémium nélkül nem vicces, a type59 után meg megfogadtam, hogy soha a büdös életbe nem költök erre a játékra többet... Szóval ennyi a vk-nak a története. Nem álltam le vele, hanem egyszerûen nem érdekel...
Azt hozzáteszem, hogy míg a T110e5 ha hulldownban nincs az a TD ami átüti, kivéve kupola, míg egy medet nem nagy kunszt belõni. Igaz mostanában pórul járnak velem az FV TD-k: obi 4302be 500-t, míg ma az STA1-be 700-t sebzett az angol noobság.
Most mondom el utolájra te fogyatékos!!!! 2-esével szoktam elintézni a TD-ket. Azért utálom õkert, mert belassítják a buzeráns kempelésükkel a játékot. Buzeránsoknak való a TD, mint te, akik nem tudnak kreatívan med tankkal játszani.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Pl: Ha valaki eléri a WT e100-al a 3500 dmg-t azt átlagos játékosnak tartom, de aki e5-el éri el a 2.5k-t az már jó játékos (szerintem). Ugyanez ahogy elénéztem egyáltalán nincs átvezetve wn-be... A wn8 állítólag már súlyozza az OP tankokat, de hogy milyen módon és mértékben az már nem tudom, meg nem is hallottam ez ügyben érdemleges választ...