World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Volt olyan nap mikor majdnemhogy gyártottam vele az õrjárat medálokat (jó nem, de egymás után mentem 2-t, az egyik 7500 spot dmg volt xd). Sokszor a spot dmgre kell vele játszani és nem a sebzésre. Nekem nagyon adta!
Turán I-II - tier4-ben lenne jó
Turán III (75) pedig tier5-be.
Páncélzat annyira nem számít hiszen a Chi-He és Chi-Nu közt nincs különbség páncélzatban.
Turán III frontpáncélzata 80mm. Turán II-é 50mm. vagyis kiváló tier4 és tier5 tankok lennének.

angelus1991ster.blogspot.hu

viszont amekkora szar a 416, annyira jó a 430 V II. 😊
Ezt nem is gondoltam volna róla, pedig közel azonos a felépítmény (hátsó torony).

Szárnysegédet kaptam 770 xp-vel. Ehhez E-75-ben csináltam 5k sebzést 1700 spottal. Ez szerintem 1000 körüli xp szokott lenni, nem 700.

pffff úgy könnyû baszod 😄
STA-1-el nincs gondom X-esek ellen, elég mobilis és a gun sem rossz
legjobb gunja meg úgy fogja vinni az X-eseket mint a szart 😄

amúgy sztem az obj. 416 is szar 😄
durva a dpm... de a mapok 90%-a dimbes dombos ami nem kedvez neki 😞
popey8
Nem szüntették meg, de csak a battle hero kitüntetésekre vonatkozik.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Tier7-8 mostanában nagyon mostoha, sokat vannak 9-10-ben. Nekem STA-1 is sokat van t10ben.

Amúgy T-44el még akkor mentem én, mikor megkapta az LB-1-et, de akkor még régi MM volt, szinte mindig top tier voltam és többnyire tier5-ös shermaneneket és PZ4-eket terrorizáltam vele 😄
ááááá 4 csata 3 tier X-ben 1 win
ennyit ér ez a tank sajna 😞 <#levele>
Megszüntették a teljes xp-t kapok a vesztes csapatban ha szerzek kitüntetés dolgot? Vagy az csak karácsonykor volt?

350 meccs??? pfff
hogy tudtál ennyit menni ezzel a hulladékkal? 😄
jó lenne ez nagyon, ha normális MM-je lenne és nem only t10-ek ellen tenné be, mert 8asok ellen jó
de azt nem látsz vele SOSEM
nem tudom pontosan, sebzésben szerintem nem kiemelkedõ, de winrate 60 felett van vele és kb 350 meccsre jut 600 kill. De nem vagyok otthon, nem tudom megnézni.
és tudod miért a legszarabb a T-44????
mert 10/8 minimum 10esek ellen teszi be a szar 175mm pennel
míg a Panther2-õt Indien panzert 10/8 8asok ellen teszi be
és azokon meg brutál gun van.... indien panzer egy álom med
uhh mond már meg milyen a statod T-44el pls!!!!
nekem csak ég a pofám vele 😄DD
igen gyenge statom van vele :S
85 csata 85 kill 47% WR 1138 avg sebzés :S
igaz STA-1el nem mentem ennyit de egyenlõre
16 csata 24 kill 63% WR 1861 avg sebzés

bent áll a garázsban 8as medek közül
Panther 2, indi panzer, T69, Pershing, T-44, Object. 416, Centurion és az STA-1
nekem a legegsleggyengébbnek a T-44 tûnik...
legjobb pedig az STA-1
A cap a játék része, arról már nem tehet az ember ha idióta a csapatod, vagy idióta vagy te és a map egyik részét szabadon hagyod. Szoros állásnál egy cap elinditása meg bonthatja a fronton harcolokat, ugyanis vissza kell fordulni.

Murovanka az egyik legjobb példa, egy zászlósnál egybõl be kell állni, így ház mögött kempelõ mocsadék TD-knek rá kell mozdulni a cap körre. Persze azonnal szét szoktuk õket lõni 😄 😄 😄
Azaz 😊 Hát az egy hatalmas játék volt

Szívembõl beszéltél <#eljen>
Sven 😄

Wot: Totti93

patchaou
Az optimalizáció alatt az esetek 99,99%-ában gépigényrõl van szó ha játékokról beszélünk 😊
De hogy ahhoz is hozzászóljak amit Te írtál, szerintem már a mostani +-2 tier egyáltalán nem gond. Sõt amióta kredites prémiumlõszer van a 2 tier különbség nagyon sok esetben csak a tankok hp-jában mutatkozik meg. Személy szerint jobban élveztem amikor nagyobb voltak a tierek közti különbségek, de nem hugyozta át bármi szembõl a tankomat...
De addig fog a nagy átlag rinyálni, amíg ezzel a +-2 -vel is csinálnak valamit, csakhogy mégjobban az átlag játékosoknak kedvezzenek.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Volt egy játék régebben sajnos nem jut eszembe a címe. Az volt a lényege hogy egy fekete birkával kellett elosonni a juhász meg a kutyája elõl és amíg nem figyeltek meg kellett hágni a lánybirkákat. Ez a térkép szélén eloson és befoglal is kb így bassza meg a többiek csatáját. Rühellem az ilyeneket pláne ha még jó köröm is lenne, erre egyszer csak vége...

"Én nem bízom abban hoigy jól lesz optimalizálva..." Helyes, nem is szabad, ugyanis erre azt mondani, hogy optimalizáljuk, hazugság. Egyszerûen nem lehet. Minden ilyen kijelentés csak kábítás. Egy esetben lehetne optimalizálni, ha mindenki csak a saját tierjében csatázna, ami nem megvalósítható. Az pedig, hogy egy T5-ös harcol egy T8-as ellen és örökké ezt hallja, "sajnos lepattant", "hatástalan találat" nem nevezhetõ optimálisnak, már csak a köztük lévõ hp és sebzés különbség miatt sem.
De szerintem ez a játék ilyen, így kell elfogadni.
Az viszont, ami mostanában egyre gyakoribb, már sokkal rosszabb mint az, hogy nincs optimalizálva. Amikor már sokadszorra belépsz egy csatába, majd az elsõ két perc után 3-4 gyors tank eloson a szélen elfoglalni a másik bázisát, tudván hogy már úgyse érnek vissza és így 30 mp alatt nyerhetnek eleinte röhejes volt, de most már inkább siralmas. Én azért lépek be a csatába, hogy harcoljak amíg vagy nem nyerünk, vagy ki nem lõnek. Éppen ezért nehezen tolerálom az ilyen gyáva osonós dolgokat. Az ilyeneknek nem ilyen játék kell, ahol harcolni kell, hanem valami nyulas, ahol osonni és futni be a kör alakú lyukba, nehogy utolérje a róka.
háááát, a wotot még nem töröltem emiatt, viszont a TV szolgáltatást lemondtam 2 éve, mikor az újévi beszédet megláttam. :d
Már egész megszokta a család, mesét néznek a gyerekek DVD-n. :d

Lassan cserére érett már. Csak húzom-nyúzom, mert drága dolog. 😊

Ez ott volt nem kicsit 😄

Az elsõ 5 másodperc el is vette a kedvem a videótól 😄
Jobban rühellem a fejét SerBnek mint bármely politikusét itt az országban. Ez nagy szó 😊

patchaou
Azt neked kell tudni. Én nem bízom abban hoigy jól lesz optimalizálva és a wot miatt nem veszek fel hitelt új gépre az tuti XD

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Jaja, közben megtaláltam. Kicsit izgulok Igorék optimalizálási képességein. Vennem kell új gépet?

Nem rossz, de azért annyira nem is jó. T-44 jobb szerintem, meg obj416 is. Bár a legjobb ágyú nekem is hiányzik.

Mobilis, hát igen mihez képest, a t28 képest igen, a T-44hez képest meg lassú.

Az ágyú szerintem pedig kifejezetten pocsék. Alapból nagyon pontatlan, és szûkûlés nélkül meg állandóan a földbe lõ, pedig van rajta stab. Meglátjuk majd a top ágyúval.

Nem rossz tank mindent összevetve, sõt a lövegpajzs elég jól funkcionál és egész jól lehet vele hulldownizni, de én mindig is jobban kedveltem a T-44, T-54 féle brawler tankokat.

T-44-nél sztem semmi képpen se jobb.
patchaou
Bár az, hogy bármelyik ház szétlõhetõ az Én kedvem el is vette a játéktól.

patchaou
Wiki

Igen változó a lista, ezek között van ami ezer éves vason is szépen és jól fut és van amihez bivaly gép kell a folyamatos képhez...

Nyami... Vajon a gépigény milyen lesz? Melyik játék megy havokkal?

szabii98
valamiért elment,mostpedig visszarak.. hmm

I met God. She's black

szabii98
EU2 meghalt?😊

I met God. She's black

Tényleg ez fog dübörögni 9.0 -alatt?
ezt nem ez az egy kör alapján mondtam 😊
szerintem rohadt yo tank....
mobilis... jó gun depression.... jo gun... (és még nincs rajta a legjobb)
jó dpm...
nekem tetszik nagyon 😊
Lunki88
Persze, egy ilyen jó kör után felbuzdulva tesz olyan kijelentéseket az ember amit késõbb megbánhat. 😄
Tier 4es új Panzer IV verzióról is szivárgott ki információ, ahogy vártam a D verzió lesz. (aminek nagyon örülök a girls und panzer miatt 😛)

Múltkor már került ki kiszivárgott kép a Panzer IV Aról ami tier 3as med lesz, most itt a tier 4es D:

fullosan:

Továbbá az is kiderült, hogy a Panzer III és a Stug III is szét fog válni két-két verzióra.

Arra lennék még kíváncsi ez hogyan érinti a Panzer 35,38(t) és NAt, mert most ugye ezek vezetnek a Panzer IVhez de 9.0ba változni fog. Lehet továbbra is oda fog vezetni ahova most csak alternatív útként tekinthetõ(mazochistáknak az Na miatt) vagy egészen más lesz velük.

WoT: Nishizumi77

Csítosz. Dö Mecsméker. 😊

erre inkább nem mondok semmit XDD
popey8
Nem a legjobb T6 ez a csitos, de ha 10-bõl 1x top tiernek rakja az mm, akkor lehet vele szépet alkotni.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

gyerekek nekem megvan az új szerelmem <#szeret>
ez a tank BRUTÁL YO!!!
és még mindig kell rá a motor és a legjobb gun
JeffDunham

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Add meg a tippjeidet <#vigyor3>

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Niylván csak azért, akkor pofázzál ezentúl, ha kihúztál egy 10-es medet ennyi. Én legalább vettem a fáradtságot és kihúztam egy 10-es TD-t.

Hiteltelen a szöveged, nem tudsz kihúzni egy medet szar vagy hozzá ennyi...
Ejj. Megyek veszek lottót. 😊

"Most mondom el utolájra te fogyatékos!!!! 2-esével szoktam elintézni a TD-ket."

Tudtam, hogy benned nem csalódok. Mindig fel tudod dobni a napom... 😛

A medek meg amúgy is T8-tól kezdenek elcsattanni... Meg amúgy sem húzok semmilyen tankot, mert prémium nélkül nem vicces, a type59 után meg megfogadtam, hogy soha a büdös életbe nem költök erre a játékra többet... Szóval ennyi a vk-nak a története. Nem álltam le vele, hanem egyszerûen nem érdekel...

popey8
Vazzeg😄 A démonidézés sikeres volt😄

Inkább meséld csak el miért adtad fel a nagy tûzerejû VKDB-vel a játékot. Pfff nagy a szád gyerek, de bizonyítani nem tudsz med tankkal te szerencsétlen, nekem legalább van high tier TD-m is. Akkor szánalom vagy te nyomorult 😄 Tanulj meg meddel játszani, utána magyarázz!!! 😄 😄
Múltkor sorozatban tettem fel a replayeket, hogy szopatom szanaszéjjel a TD-ket. 2-esével szoktam õket zúzni még az sta-1ben is, te balfasz 😊

Azt hozzáteszem, hogy míg a T110e5 ha hulldownban nincs az a TD ami átüti, kivéve kupola, míg egy medet nem nagy kunszt belõni. Igaz mostanában pórul járnak velem az FV TD-k: obi 4302be 500-t, míg ma az STA1-be 700-t sebzett az angol noobság.

Most mondom el utolájra te fogyatékos!!!! 2-esével szoktam elintézni a TD-ket. Azért utálom õkert, mert belassítják a buzeráns kempelésükkel a játékot. Buzeránsoknak való a TD, mint te, akik nem tudnak kreatívan med tankkal játszani.
Remélem a halálcsillagot nem nerfelik mire a teknõssel elérem,mer' akkor jól becopom,ettõl unalmasabb grindem még nem volt!

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Vagy pedig azt , hogy a wn által használt képlet nem kezeli korrektül a tankokat.
Pl: Ha valaki eléri a WT e100-al a 3500 dmg-t azt átlagos játékosnak tartom, de aki e5-el éri el a 2.5k-t az már jó játékos (szerintem). Ugyanez ahogy elénéztem egyáltalán nincs átvezetve wn-be... A wn8 állítólag már súlyozza az OP tankokat, de hogy milyen módon és mértékben az már nem tudom, meg nem is hallottam ez ügyben érdemleges választ...