World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kabel15
Minek mész KV1 elé? Én is rühellem mikor valami kis tank bejön elém és nem tudok pusztítani vele.

BattleTag: kabel15#2672

Nem játszom a teszten, de nem kellett sokat visszagörgetnem helyetted, hogy kiderítsem, a teszt 1 lezárult, ma indul a teszt 2. Gondolom ezért a szünet.

churhill 1 nem gyõzõm hangoztatni mekkora fos :S Végre 1x bedob top tierbe de be betesz 4kv1 et mindkét csapatba persze engem blokkolnak hátulról véletlenül se tudjak vissza menni. engem meg minden lövés átvisz. sip supp szétkaptam köcsög blokkerek mindenütt. 3-an is blokkoltak -.-
Ha azt nerfelik akkor a játék bukása elkezdõdött.

angelus1991ster.blogspot.hu

Üdv urak!

Valaki tud nekem mondani vmi okosat arról,miért nem müxik a teszt szeró ?

Azt én is tartaléknak és egy-két arany lõszert, ami rendre cserbenhagy. Egyszer a 9.kill elõtt hagyott cserben. Ezért is támogatom a játékból való kivételét.
De lehet , hogy én voltam balfasz,pedig a szokásos gyengepontokra lõttem.

az az automatikus, nálam ki van szedve, én magamnak töltöm újra, hogy még véletlenül se szedjen le aranyat, mikor löveget váltok vagy valami.
Lõszer újratöltés 0 kredit? Ez az orvosság nekem is kell:!
Ez a helyzet jelenleg. undying td-k. A heavyk amiknek meg kellene azok egyáltalán nem pattognak. Pl:kv4 :\
Flooood 😄 De azért egy 1700 HP-s medtõl, nem rossz ez a 5500 lehetséges sebzés 😄

Az egyébként létezik, hogy az obj430II-nek valamivel jobb a páncélzata még a T-54-nél is. Mert adatok alapján nagyjából ugyanat. De brutál sok minden pattan rólam 😄

Most éppen egy 121 írta be, hogy overpowered bullshit, miután 3x pattant rólam és kivégeztem, de utána még az ISU is pattant rólam, igaz õ a tornyot lõtte 😄 És õt is kivégeztem, ráadásul szembõl DPM-mel, mert a motoromat ellõtték. De brutál mit kibírtam 😄 3 irányból lõttek, mint egy heavy tank majdnem olyan 😄
Hátulról kell vele snieprezni. A nagyágyú nélkül nem lesz túl nagy fun, azzal viszont brutál jó.

A depression még nem olyan jó mint a 10-esnél, és nagyon rossz a dpm, ezért a közelharcot kerüld el mindenképpen, kivéve akkor ha a speedel tudod overmatchelni, mondjuk egy heavyt vagy tdt.

Felszerelés az általános, stab venti töltésgyorsító.
még nem lehet tudni, majd ha kijön akkor lesz changelog.

WoT: Nishizumi77

Én teszek bele AP-t is, de a többsége HE. Egy jól eleresztett AP adja a maximális trollságot😄
Szerintem én beköltözök a test szervere és ott fogom leélni a wot életemet. Nincs több tp- és kredit farm. 10-fõlé már nem tud bebaszni retardáltakat is könnyebb így elviselni. Anyázni se fognak max oroszul de azt úgy sem értem. nazdarovje 😄DD
test2? az miben változik?
Braikingboss
Értem köszi

Don Kartács :)

A mai nap folyamán fog jönni a test 2.

WoT: Nishizumi77

Braikingboss
Üdv
Meg tudjátok mondani mikortól lesz megint elérhetõ a teszt szerver?

Don Kartács :)

Valódi trollgun van rajta 😄
KV-2 olyan mint :
Tier 2-ben a T-18 - 75mm-sel
Tier 4-ben a Hetzer - 105mm-sel
Tier 10-ben az FV 215b (183)
Egylövetû, kicsit jobb érzés amikor egybõl szedi ki az ellent.

Ajánlom és csakis HE-vel. Volt , hogy 2szer többet sebeztem mint a top tier 8-as. KV-1S-t egybõl szei ki. Töltésidõ 152mm-sel 20,25 és lassú célkereszt, de brutálisan sebez. Ha 10%-alatt van a hp, akkor a skill 18,45-re csökkenti a töltésidõt.

Tényleg olyan jó mostanában a KV-2?
Ha már akciós, lehet vissza kéne venni 😊

bár ne keltem volna fel. 3x tp van és megint sok a retardált. olyan mm-eket kapok hogy besírok.
Tono34
Az Indiánról írtam, csak még nem sikerült rendesen felébredni és úgy látszik kimaradt ...

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Remélem nem a botsingról van szó mert az egy kibaszott op szar isu152 klón 😄
Ok, egy torony, nagy ágyú rendel az STA-1-re! 😄
Tono34
Tegnap este végre meg lett a 2. skill így végre eladhattam. Nagyon felemás érzéseket hagyott bennem ez a tank. Nem ejtettem könnyeket az eladása miatt, inkább megkönnyebbültem.

Leo protora várnék tanácsokat, mit érdemes rátenni, taktikák stb.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

add az accountod majd én megcsinálom neked <#nyes>
Csekkoljátok a hétvégi eventet, elég franya! Basszus, hogy most kell elutaznom...
Nem megyek tovább. 10-es kell a hóhérnak, nyolcasom meg van elég. Úgyis vagy mednek visznek be CW-n, vagy frontline pushernek.

Ezt gondoltam, hátha jó lesz event mapra, ha éppen tier6-os CW van.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

De szeretnem latni az arcod amikor az Emilt kiprobalod es tudod, hogy 130k-t kell vele ossze szenvedni ha nem akarsz free-t beletolni. En a Nashorn-t szerettem, de az Emiltol mar gyomoridegem volt mikor tudtam, hogy le kell duplazni <#duhos2>

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Kurvára csapat és mapfüggõ, hogy mit tudsz vele kezdeni. Ilyen szélsõséges cuccok nekem sose jöttek be.

Az nagyon idegesít, hogy a kevés használható tüzelõállások egyikén nézhetem végig a minimapon, hogy olvad szét máshol a csapat, és nem tudok kezdeményezni.

Letudna ha valaki a "maximalis" csovel hasznalna, de 100-bol 1-et ha latok olyat.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

jó akkor szar 😛 Nekünk tetszik 😄
Az tornyos, fele olyan magas, és le tud felezni egy vele egyszintû tankot egy lövéssel.

*Borsig akart lenni...

Ennyi erovel egy Barsigtol sem kell felni. Nem 1 vs 1-ben flankeles kozben veszelyes hanem amig fel nem spottolodik.

Ellenfélként még ötös tankban se tartok nagyon tõle, 2-3 HE és totálkár.

Hellcat WR: 73%

Jackson: 62%

Su-100: 60%

ARL V39: 58%

Nashorn: 55% - kész röhej

Pediglen a Nasi tényleg OPé😄
Is6-ért vele mentem német oldalon, észre sem vettem és már meg is lett a 100k ikszpé, még szomorú is voltam... (Nem tartok meg tankokat funból)

Ha jót akarsz,akkor CSAK szakaszban toljad!Kézen fogva kell menni a platoontársaddal,aztán szórni a lõszert mint az állat.
Most a barátommal együtt húzzuk a Churcihll VII et,hála az égnek elég szépen haladunk.
Lehet,h morbid amit mondok,de egész jó köröket megyünk.Ma 27 csata alatt 1,7 kill átlag és 2000effet produkált a tank.Megjegyzem,elég kegyes a MM ehhez a tankhoz.Esetek többségében mi vagyunk a toppok.
Sajnos az ágyú lefelé minimálisan mozog,lomha hisz 350 pacis motor az semmi.
Végtelen türelem kell hozzá,annyi szent.

Persze, mert a sok retardált ránéz a zikszvémre, ami megaszongya a tutit, és úgy megy bele a csatába, mint Titanic a jéghegybe...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

/off:
úúúúúú még szép 😄
sör a hûtõben, hétfõi nap kemény lesz érzem!!! majd nyomatok egy kis fekete teát 😄

hajrá Manning 😄 vagy hajrá Seattle? <#fejvakaras>
nemtom melyik csapatnak szurkoljak...
ilyen még nem volt.... eddig mindig tudtam kinek szurkoljak
tavaly lewis miatt Ravens, elõtte a buzi pats miatt giants (habár egyiket sem szeretem, de a pats-et ki nem állhatom)
elõtte green bay, elõtte new orleans, elõtte cardinals 😊

ha megfigyeled a 2009-esen kívül mindig az nyert akinek szurkoltam a döntõben 😄 úgyhogy vasárnapig még kitalálom kinek fogok...
habár sztem Peyton miatt a Denvernek, Russel Wilson még nyerhet aranygyûrût, nagyon tehetséges és fiatal, peyton sajna lassan eltûnik...

még egy irányító akit vissza fogok sírni Kurt Warner, Brett Favre mellett 😊
Churchill 7 rõl mi a véleményed? mert az elõdje az egyes valami katasztrófa volt. olyan vékony mint egy papírdarab. de még a 7esnek sincs akkora armorja mint a 3-as orosz prémiumnak. Végig ilyen szopás lesz a churchill? pedig alapjáraton szimpatikus tanknak tünt
Lófasz van ennek, nem kamoja. Utolsó csatában dupla bokor mögül, felkapcsolt hálóval 400-ról kiszúrt egy IS-3 lövés után. Közel-távol nem volt más spotterük.

Ugyanez nálam is... Mentem kis tierben 10-12 csatát, (kapaszkodj meg) kemény 3000 kredit volt ma a haszon 😊

/off: készülsz a vasárnapra?? 😊

/on

téged se tesz be vele? 😄
én 2 perceket vártam vele és nem tett be egyszerûen az MM
Hát nem tudom, azon a TD vonalon a Sturer volt számomra a legjátszhatóbb tank. Simán lehetett spottolni vele a bokorból, majd hátratolattam, és bumm. A gun depression kiváló, alfa sebzés jó, bár lassú, de nagy kedvencem volt. A Borsiggal nem tudok játszani, mert nem rak be csatába 😊
Sajnálom, hogy eladtam a 7-est...

Sztem nem rossz

Én semmi különöset nem vettem észre az álcájában, hálóval+80% camo skillen 250-300 méterrõl 50% hogy kiszúrják bokor mögül.