World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BattleTag: kabel15#2672
angelus1991ster.blogspot.hu
Valaki tud nekem mondani vmi okosat arról,miért nem müxik a teszt szeró ?
De lehet , hogy én voltam balfasz,pedig a szokásos gyengepontokra lõttem.
Most éppen egy 121 írta be, hogy overpowered bullshit, miután 3x pattant rólam és kivégeztem, de utána még az ISU is pattant rólam, igaz õ a tornyot lõtte 😄 És õt is kivégeztem, ráadásul szembõl DPM-mel, mert a motoromat ellõtték. De brutál mit kibírtam 😄 3 irányból lõttek, mint egy heavy tank majdnem olyan 😄
A depression még nem olyan jó mint a 10-esnél, és nagyon rossz a dpm, ezért a közelharcot kerüld el mindenképpen, kivéve akkor ha a speedel tudod overmatchelni, mondjuk egy heavyt vagy tdt.
Felszerelés az általános, stab venti töltésgyorsító.
WoT: Nishizumi77
WoT: Nishizumi77
Tier 2-ben a T-18 - 75mm-sel
Tier 4-ben a Hetzer - 105mm-sel
Tier 10-ben az FV 215b (183)
Egylövetû, kicsit jobb érzés amikor egybõl szedi ki az ellent.
Ha már akciós, lehet vissza kéne venni 😊
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Leo protora várnék tanácsokat, mit érdemes rátenni, taktikák stb.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Ezt gondoltam, hátha jó lesz event mapra, ha éppen tier6-os CW van.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Az nagyon idegesít, hogy a kevés használható tüzelõállások egyikén nézhetem végig a minimapon, hogy olvad szét máshol a csapat, és nem tudok kezdeményezni.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Hellcat WR: 73%
Jackson: 62%
Su-100: 60%
ARL V39: 58%
Nashorn: 55% - kész röhej
Is6-ért vele mentem német oldalon, észre sem vettem és már meg is lett a 100k ikszpé, még szomorú is voltam... (Nem tartok meg tankokat funból)

Most a barátommal együtt húzzuk a Churcihll VII et,hála az égnek elég szépen haladunk.
Lehet,h morbid amit mondok,de egész jó köröket megyünk.Ma 27 csata alatt 1,7 kill átlag és 2000effet produkált a tank.Megjegyzem,elég kegyes a MM ehhez a tankhoz.Esetek többségében mi vagyunk a toppok.
Sajnos az ágyú lefelé minimálisan mozog,lomha hisz 350 pacis motor az semmi.
Végtelen türelem kell hozzá,annyi szent.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
úúúúúú még szép 😄
sör a hûtõben, hétfõi nap kemény lesz érzem!!! majd nyomatok egy kis fekete teát 😄
hajrá Manning 😄 vagy hajrá Seattle? <#fejvakaras>#fejvakaras>
nemtom melyik csapatnak szurkoljak...
ilyen még nem volt.... eddig mindig tudtam kinek szurkoljak
tavaly lewis miatt Ravens, elõtte a buzi pats miatt giants (habár egyiket sem szeretem, de a pats-et ki nem állhatom)
elõtte green bay, elõtte new orleans, elõtte cardinals 😊
ha megfigyeled a 2009-esen kívül mindig az nyert akinek szurkoltam a döntõben 😄 úgyhogy vasárnapig még kitalálom kinek fogok...
habár sztem Peyton miatt a Denvernek, Russel Wilson még nyerhet aranygyûrût, nagyon tehetséges és fiatal, peyton sajna lassan eltûnik...
még egy irányító akit vissza fogok sírni Kurt Warner, Brett Favre mellett 😊
/off: készülsz a vasárnapra?? 😊
/on
én 2 perceket vártam vele és nem tett be egyszerûen az MM
Sajnálom, hogy eladtam a 7-est...