World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amikor 60-70%-okat ír akkor is simán kikapunk!
Szinte játszhatatlan!
WOT: Beluka
Ami utána jön az egy fospisztoly, még a nashornhoz képest is.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
A Szu-100-asom két évvel ezelõtti winrate-jét nem éri el. Nagyon megalázó élmény beleülni. Lemegy elõtted a csata, de csak csipegetsz, mert mert érdemben nem tudsz beleszólni.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
naja... ez a másik amit nem értek...
15 perces egy csata de 5 perc alatt 30/15 gamer minimum halott
ahelyett hogy nem mennének elõre hanem bekempelnének, megvárnák az enemy elsõ hullámát.... azokat ledarálni és garantált a win
mindig a védekezõ csapat nyer...
lehet jó az enemy, a védõk meg noobok
a védõk iszonyatosan nagy elõnyben vannak
Elindul a csata, elõ pontra odaérek, belenézek a kukkerbe, mire feleszmélek -12... Nem telt el egy perc... <#wilting>#wilting>
az én csapatom top tierjei pirosak mint a lófasz
az enemyhez mindig bebasz 4-5-6 zöld-kék játékost
tier 8 ban két percet kell várni h betegyen 8-asok ellen...
soroljam még? 😄
lehet megunta õ is a 30%-os csatákat 😊
30%-os csaták napja van ..... öcsém b+ 2percet kell várni tier 8 ban erre bebasz 30%-os csatákba BUZI WG
Még jó hogy a 3 KV-1S mentalista segített.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

[/url][/img]Hát ez vicces volt.....<#alien2>#alien2>
Stressz helyett marad a Terminator a Film+on.
angelus1991ster.blogspot.hu

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
én szoktam segíteni ha megkérnek...
pl. had legyen top gunja, had legyen meg ez az stb...
de persze amikor én kérem 10/8 basznak rá
múltkor francia artyval átmentem ellenség cap-jába...
enemynél 1 arty maradt... nekünk pár tank a map másik végén
írtam enemy artynak hogy lécci had capoljam be a base-t, kellene a batman medál, a tankjaink messze vannak nem érnek ide
beírja hogy oké
megköszönöm neki szépen
erre 10 sec múlva jön, bespotol és még ki is lõ a gecije 😄DD
Ausf. Anak 15mm Dnek meg 30mm. Ezekre veszélyesek lesznek a howitzerek, 105ös HE elkapja, kapa viszont tier IIIban az Ausf. A a 75mm L/24el elég durva lesz.
WoT: Nishizumi77
bizonyítéknak a replay
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
1. hülyék a ti scoutjaitok
2. Ha mondjuk már valakinek nincs ideje odaérni ahhoz a néhány tankhoz, inkább beáll foglalni, legalább kap némi XP-t. Én is ezt csinálom, ha ez van, max akkor állok ki, ha látom, hogy valakinek valami durvább medál függ rajta, mondjuk radley...
én harcolok vele... nagyon nagyon ritkán spotolok
1, már egy perc után befoglalnak a gyors kis szutykok
2, ha egyértelmûen a mi csapatunk van fölényben gyõzelemre is állunk simán le lehetne a hozni a csatát magas sebzéssel és erre befoglalnak a csapat kifejezett kérése ellenére...