World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fura ez az xvm...
amikor 60-70%-okat ír akkor is simán kikapunk!
Másnál is ennyire lagolnak a szerverek?
Szinte játszhatatlan!

WOT: Beluka

Nashorn azzal az ágyúval és dpmmel és álcával??? Sztem OP én nagyon élveztem, pedig én nem nagyon tdzek 😄
Szeresd meg.

Ami utána jön az egy fospisztoly, még a nashornhoz képest is.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Caliph
én imádtam sniperkodni vele,meg kell keresni a helyeket ahol használható. a 7essel ismerkedek éppen,alap gunnal. eddig a nashorn jobban bejött😊

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Caliph
tök szarul indult a kapcsolatom a francie tier 7 artyval,most beleszerettem...még kamikaze medalt is kiütöttem vele😄

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Kifulloztam egy a Nashornt, de meg kell hogy mondjam, ez a TD francia után a második legpocsékabb hatos, amivel játszottam. Harcértéke és csatabefolyásoló-képessége szinte semmi: pusholni nem lehet vele, passzív-felderítõnek lassú, mert oda se ér idõben a fontos spotter helyekre, mellélõni se lehet, akkora darab. Max kempelésre jó, de a szar gun depression miatt olyan kevés tüzelõállást használhat, hogy tagolt pályán simán kiflenkelik, mert kiszámítható helyen van. Váltani helyet alig tud, mert lassabb is az átlagnál.

A Szu-100-asom két évvel ezelõtti winrate-jét nem éri el. Nagyon megalázó élmény beleülni. Lemegy elõtted a csata, de csak csipegetsz, mert mert érdemben nem tudsz beleszólni.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

xDDD
naja... ez a másik amit nem értek...
15 perces egy csata de 5 perc alatt 30/15 gamer minimum halott
ahelyett hogy nem mennének elõre hanem bekempelnének, megvárnák az enemy elsõ hullámát.... azokat ledarálni és garantált a win

mindig a védekezõ csapat nyer...
lehet jó az enemy, a védõk meg noobok
a védõk iszonyatosan nagy elõnyben vannak
Szerencsére olyan gépen vagyok ahol nincs xvm.. Legalább az nem idegesít.

Elindul a csata, elõ pontra odaérek, belenézek a kukkerbe, mire feleszmélek -12... Nem telt el egy perc... <#wilting>

áááááááá játszhatatlan szar az egész!!!
az én csapatom top tierjei pirosak mint a lófasz
az enemyhez mindig bebasz 4-5-6 zöld-kék játékost
tier 8 ban két percet kell várni h betegyen 8-asok ellen...
soroljam még? 😄
ma este sem kell játszani ha jól érzem...

hát a kurva anyját azoknak akik így gondolják 😄😄
Nyugi, nálam ez megy lassan 2 hete. Viszont egyesek szerint ez epikusan faszagányos MM és random.

hahaha top tier T34 le TK-zta a fél csapatot 😄DDDD
lehet megunta õ is a 30%-os csatákat 😊
b+ ezek az elõre eldöntött csaták -.-"
30%-os csaták napja van ..... öcsém b+ 2percet kell várni tier 8 ban erre bebasz 30%-os csatákba BUZI WG
Lunki88
Az ilyeneknek örül a WG. 😊
Erre a, khm gyengus teljesítményre adta a kiváló sofõr 3 plecsnit (pontatlan pattanós 122-es csúzlival)
Még jó hogy a 3 KV-1S mentalista segített.

Sunsetjoy
Military fesztivál FB-oldalán osztották ezt meg😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

lol?

Kicsit furcsa ez nekem hogy mit keresek a tetején
[/url][/img]
"lécci "
Hát ez vicces volt.....<#alien2>

Stressz helyett marad a Terminator a Film+on.

Chatban miatt nem tudom.

angelus1991ster.blogspot.hu

Most nem megy a test szerver?
Küld el te. Ha meg nem mered akkor tartsd magadban.
Jobb lett. Csak amikor én játszottam vele 2012.január eleje -2012.május 22., akkor olyan erõs nehéztanknak tûnt. Most jobb a lövege, de kis sebzésû. Az elsõ 8.kill-emet is a Tigrissel szereztem. Bár akkor az MM is furcsa volt, 3 tierrel kevesebb tankok is lehettek a csatában.

errõl a wg tehet? Mit gondoltál, a naptárban január eleje óta írták, hogy heavy duty weekend lesz, és tavaly is az összes T7 heavy volt leárazva, vagy azt hitted a nehezebb artyk lesznek leárazva? Holnap én is visszaveszem, direkt vártam vele.

Én is érdeklõdök ezután. De az IP címük jobb lenne. Küldenék nekik jókívánságokat. Olyat , hogy sose nyúlnának a játékhoz és nem csesznék el a te és a mi játékunkat.

Pares: Fórum talán....

Elmegy egynek? 😊 ( nem az enyém, klántársamé )

Dejó bazmeg, hogy egy év után visszaveszem a Tigris I-et, a 545/404-es statját 1.0-ra hozzam fel. Erre 30%-al olcsóbb . Baszd meg WG. Baszd meg Laggaming.

Felhasználókat feljelenteni hol lehet? In-game report nagy lófasz, én replayel együtt akarom. Történt ugyanis, hogy két T34-es, platoonban, karelia támadáson becsücsült egy spawn pont közeli szikla mögé, és egész csatában ott kempeltek, ráadásul az egyikük még kekeckedett is, hogy õ bizony nem fog játszani. Aztán végülis az egy 233 sebzéssel, a másik 0 sebzéssel fejezte be. Plusz mindevégig provokáltak. Azért T8-as csatában az, hogy a top 2 tank ilyen balfasz geci, eléggé befolyásolta a csata kimenetelét... Nagy baj az, ha írtam neki csunyákat? 😄 Mármint remélem nem úgy lesz, hogy a végén még engem büntetnek meg...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

van sok szemétláda 😊
én szoktam segíteni ha megkérnek...
pl. had legyen top gunja, had legyen meg ez az stb...

de persze amikor én kérem 10/8 basznak rá
múltkor francia artyval átmentem ellenség cap-jába...
enemynél 1 arty maradt... nekünk pár tank a map másik végén
írtam enemy artynak hogy lécci had capoljam be a base-t, kellene a batman medál, a tankjaink messze vannak nem érnek ide
beírja hogy oké
megköszönöm neki szépen
erre 10 sec múlva jön, bespotol és még ki is lõ a gecije 😄DD
Tier 5be maradjon csak a G modell késõbbi esetleges Hra fejlesztésre a kötényezéssel. Az F2nek csak 50mmes a frontja, a G,Hnak van 80mm.

Ausf. Anak 15mm Dnek meg 30mm. Ezekre veszélyesek lesznek a howitzerek, 105ös HE elkapja, kapa viszont tier IIIban az Ausf. A a 75mm L/24el elég durva lesz.

WoT: Nishizumi77

Vérkomolyan írom ezeket . Játékélményét basszák el ezek a félig fogyatékos emberalattiak.

Igen az ilyen acc tiltást érdemel vagy 1 hetes bannt, vagy stroke-ot.

LORD_HARRY_2-t ha valaki látja küldje el a kénköves pokolba! 45% 8k csata és piros mint a hó. az ilyennek ajánlom az eutanáziát.
bizonyítéknak a replay

patchaou
A múltkor linkelt ide valaki streamet... a srác az egyik csatában szemrebbenés nélkül behúzta az utolsó tankot egy olyan elõl aki 9 killnél járt... Sajnos vannak ilyenek.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Én is pedig egyébként azt se kéne, múltkor gond nélkül kilõtte az 1 killes KV-1S az utlolsó tankot, és ezen buktam a radleyt..
Én is hiányoltam egy párszor mire végül megtaláltam. Régen írta mindenütt nekem is úgy rémlik, de mivel én is tettem fel mindenféle statisztikai, színezõs, stb. pakkokat, így nem tudom hogy mod okozza-e az eltûnést.

Köszönöm! Tényleg, ott írva van még plusz 430, így már rendben is van, 1200 xp az már teljesen hihetõ ezért. Közben nézem, hogy az elsõ, fõképernyõn is ott van, csak a listában nem. Ez érdekes, úgy emlékszem korábban ott is látszódott. Vagy esetleg valami mod miatt nem jelzi ott? Végülis mindegy, a lényeg, hogy jár.

Meg kellene nézni a csataösszesítõ utolsó fülét, mintha ott már számolná "courageous resistance"-ként. Az elsõ, második oldalon nem adja hozzá.

patchaou
2. Olyankor Én is kiállok 😊 Ezért van az, hogy ha medál múlik rajta akkor kicsit Én is a szívemre veszem hogy behúzzák, de egyébként nem, inkább örülök hogy olyan csapatot kaptam amelyiknek néhány tagja llegalább eljutott A-ból B-be...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Hát nem tudom én ha látom h meglehet a gyõzelem cap nélkül is és nem veszélyezteti a gyõzelmet akkor kiállok a körbõl. Max akkor nem ha amúgy is csak 1-2 tankja van már az ellenségnek.

Jó de ilyenkor

1. hülyék a ti scoutjaitok

2. Ha mondjuk már valakinek nincs ideje odaérni ahhoz a néhány tankhoz, inkább beáll foglalni, legalább kap némi XP-t. Én is ezt csinálom, ha ez van, max akkor állok ki, ha látom, hogy valakinek valami durvább medál függ rajta, mondjuk radley...
Tier5-be berakhatnának egy panzerIV ausf F2-t.

patchaou
2. Talán azért mert jobb biznisz behúzni a közeli zászlót biztos xp-ért mint, mint elindulni egy-két tank felé úgy, hogy talán bele sem tudnak lõni mire odaérnek...

na igen... az nekem nem fexik 😊
én harcolok vele... nagyon nagyon ritkán spotolok
Nem magával a cappel van bajom hanem azzal hogyha:
1, már egy perc után befoglalnak a gyors kis szutykok
2, ha egyértelmûen a mi csapatunk van fölényben gyõzelemre is állunk simán le lehetne a hozni a csatát magas sebzéssel és erre befoglalnak a csapat kifejezett kérése ellenére...