World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen az arany lõszer...
KV-2 gold-al brutál nagyokat csap, így elég nagy elõnyöd van a többiekkel szemben 😊
ha sima HE-vel összehozol egy Radley-t + kritikust akkor le a kalappal elõtted 😄
Hi.Mennyit?Meg nézem...

Mégjobb amikor többet sebzel jóval , mint a tier8-asok.

angelus1991ster.blogspot.hu

Azt figyeltem meg, hogy ha a betöltés után kicsit kivársz, nem mûködik a noob védelem.

Roger6
Mi? Az arany, vagy hogy pont leszarom? Más tankomban egyetlen darab gold sincs. De neked foxbat EZT ajánlom, itt csak HE volt, így lett meg a Tank Ász.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Event CW-n használható a KV-2?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

patchaou
Olyan lenne jó ami már a garázsomban dekkol, az aranynak jobban örülnék 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Hi.5%
Amiket írtál mind papír=minden papírba üt 1000.Fox pl élvezettel lövi(1éve) a t34 oldalát,oda is 1k-t üt.

Most , hogy a WG megnyert egy biszembaszom versenyt? Szerintetek várható egy újabb kis tierû prémium tank? És , ha lesz vajon a 8.11-el kapjuk meg?
Tippem: Type 98 Ke-ni Otsu, Tetrarch,

Sok tank közül , evvel a legjobb érzés játszani, KV-S egy lövés, Rhm.-Borsigba 1000-ret sebez, Nashorn és artyk egy lövés. Ilyen még a t18. De ott a sok lagg miatt élvezhetetlen.

Utirat: jelenleg a minimális töltésideje : 20,25 mp
Az elit alakulattal ezt le lehet csökkenteni 4-5 %-al, vagy az mennyit csökkent?

JeffDunham
Ám van egy olyan replayem ami nagyon nagyot üt, de nem merem itt közzé adni mert onnan nekem meszeltek. Sejtheted miért. <#nevetes1> (Aufklärungspanzer Panther)

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

JeffDunham
Csak voltál? Frászt! <#mf1> <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

JeffDunham
Szép volt. Meg fogom nézni. <#eljen>

már majdnem írtam hogy ez igen... le a kalappal
de akkor láttam meg ezt 😄

"pont leszarom, hogy KV2-be aranyat töltök."

ez sajnos sokat levesz a teljesítmény "értékébõl"
patchaou
Ahogy mondod 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Hi.
Example:"Its time to kick ass and chew bubble gum,but i am out of bubble gum"

Lunki88
Úgy látom kellett is ide a gold, pl. azt a t150-et HE-vel nem hiszem hogy sikerült volna one shotolni oldalról.
patchaou
Egy letöltõ linket tényleg kirakhatnál valahova 😊 Eddig csak a duke nukem mod tetszett, de ezt szívesenkipróbálnám 😊 Egy olyan feature lenne még állat hozzá ami beírná csetbe is a dumákat XD

Az attól lesz igazi troll. gold nélkül csak trollocska. Én is mindig azzal tolom, ha véletlenül elõveszem a kv2-õt. <#hehe>

Ez fun tank, amúgyis elég szép eredménnynek tûnik. Jeff meg papír tankokra is azzal lõ<#vigyor2><#banplz> (tudom Jeff <#kocsog>-voltam, bocsi😄)
Roger6
KV-2 x 2 - Full Power Replay

Kérlek, kíméljetek az "aranyos" hozzászólásokkal, pont leszarom, hogy KV2-be aranyat töltök.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

GaBenc
Na kérem a játék programozói vagy hülyék, vagy szánalmasan buták. Azt hiszem ennek a játéknak vége van. Még lehet erõltetni, lehet szenvedni, lehet a szerencsére fogni, de ez el van baszva. Azt senki nem beszéli be nekem, hogy leszedem az emberünket 10 hp-ra és a következõ 3 lövés az "lepattan, nem üt át, nem talál". Biztos bennem van a hiba, de azt hiszem ennek itt a vége.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Hi.Ez nem az?"290677 hsz"Mert leszedtem én is,de itt a videó tetszett,ment a +1.
Am olvasgattalak,este sztem tök hülye (felesleges)témába mentél/mentetek bele.Ahelyett,h inkább segítettél volna neki,ha már van némi rálátásod a wot-ra.<#alien2>

Gottfried
Na ez nekem is kell!!! 😊

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Hol kell aláírni a petíciót a linkért? <#conf>
kell-kell-kell!
Gottfried
Ezt(is) tudja a Borsig 😊

Köszönöm mindenkinek, igyekezni fogok!<#worship>

<#violent><#hawaii>

Neeem, már aludtam. Meg én csipázom ezeket a szájkaratékat, eszem ágába sincs leállítani.
Szia,

kezdésnek olvasd el a FAQ-t itt a fórumban. Nézegesd a wot wikit, a pro és contra részen meg lehet nézni melyik tank kb mire való, és legfõképpen mindig igyekezz a csapat gerincével (xvm segíségével a jobbakkal) maradni.
Na meg ne rambózz, nagyon kevés alkalommal jön be...
Igyekezz sokat sebezni a háttérbõl. Ha a listán legalul vagy, akkor nem az a feladatod, hogy megölesd magad pillanatok alatt, hanem a spotolás, trackelés, figyelem elterelés.
Ja ha videót akarsz nézni akkor Quickbaby twitch-t ajánlom. Egyrészt tud játszani, másrészt néha vicces a srác 😊.
Kösz az infókat!
Én is úgy gondolom, hogy anyázás mindig is lesz, csak mivel nem vagyok annyira fiatal, és nekem azért ez mégiscsak egy játék,nem tudom véresen komolyan venni. A hangulat és az élmény fontosabb, minthogy most én lõjek egy csatában 15 tankot...
Gottfried
😊

A nagy szájcsörte közepére egy ilyen hozzászólás, azt hittem valami kifinomult trollkodás. <#hehe>

Bocs az elõzõ #290620 ra ment!

Én voltam. Van javított verzió is de az nem publikus csak haveroknak.

Tibi mindent visz! 😄

audiokill nevû felhasználót senki nem tudja felülmúlni. Õ az én favoritom a WG kedvenc címre. Ha jól tudom neki minden prém tankja megvan. :-)

Hát,talán elsõ körben rakj fel XVM-et.(bár nekem sose volt.😄)
Akkor látni fogod kik számítanak jó játékosnak.Ha egy egy csatában melléjük szegõdsz és figyeled mit csinálnak,abból tanulhatsz jó esetben.Csak vigyázz,hogy ne akadályozd õket.Nézhetsz videókat is,van rengeteg.
Eleinte nem feltétlenül kell rohannod,hogy egyedül nyerd meg a csatát.Maradj hátrébb figyelj és tanulj.A rossz vagy debil játékosoktól is lehet tanulni.Ha a térképeket meg a tankokat megismered,és tisztában leszel azok elõnyeivel és hátrányaival,akkor már jóval könnyebb dolgod lesz.
A noobozással,meg a frecsogással ne foglalkozz.Az mindig lesz..

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

cry more cry 😄
Panzer Warriors RC Tank Club

Na ez nagyon durva, ezek a japánok nem szarral gurigáznak. <#integet2><#violent><#zavart1>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Nem nem 😊) bár minden hasznos tanácsot szívesen fogadok!

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

A neve 20, Budapest20 xD

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

de szeretem az ilyen vereségeket...

Defeat
Battle: El Halluf 2014.02.08. 8:30:31
Vehicle: Pz.Kpfw. IV
Experience received: 1 309
Credits received: 48 366
Battle achievements: Master Gunner, Sharpshooter

Nehogy már ezt háromszorozza meg -.-

WoT: Nishizumi77

Õ volt Budapest8? 😊

PanzerWolf
Felrakom ezt a skint és nem mutatja a játék.Ötlet?
http://www.gamemodding.net/en/world-of-tanks/wot-skins/5134-jagdpziv-12.html

JeffDunham
A tegnap éjszakai beszélgetéshez csak ennyit tennék hozzá:

Gottfried
Te érted amit írsz? Mert fogalmazni és rendesen írni azt nem tudsz.A 8 éves öcséd talán egy évvel lehet nálad fiatalabb.Ha nem így van akkor nagyon visszamaradtál a fejlõdésben,jó lenne ha a fórumozás helyett írni tanulnál.Barátom te hülye vagy.Így egyszerûen...

Szerintem annyit nem fogok játszani azzal a tankkal. Tényleg fun, hogy még 6. ként is 300-kat aprítasz tier8-ban (HE) de annyit azért nem fogok vele játszani szerintem. Maximum ha csak nem összejön a néhai be-be lépegetésbõl. Most kifejlesztettem az arty-t a kv2 bõl de teljesen másvilág mint amit a teszt szervereken tapasztaltam.