World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jakuza1
Te mar csak tudod, mikor a 8 eves ocsem is lelott multkor egy 2 tierrel kisebb tankban.
Inkabb ne akard osztani az eszt amibol lathatoan nem aldott meg teged a jo isten. 😛

Jakuza1
Tehat akkor most ezzert sirsogalsz egy kicsit nekem ? Kuldok pzstm nmert latom a tied elfogyott a testnedvek felfogasaban. Tudom ahogy nem sertettelek meg, pont ezert rinyalsz nekem, pedig kutyat nem erdekel.

Gottfried
A végén még összehaverkodunk itt. 😄
A 60% wr meg irreális randomban,egyedül.Addig szerencséd volt vele,aztán nem volt.Ennyi.Semmi összeesküvés.A KV2 nem az a tank amivel egyedül is nagyokat lehet alkotni.Nagyon fun a troll gunnal de csapat nélkül cseszheted mert lassú.
Véleményem(tapasztalatom) szerint 60%+ wr-t (full randomban,egyedül,nem platoonban)kis tierekkel lehet elérni.(T1-ek,t18,hetzer,esetleg a KV1)Nekem legalább is ezekkel van 60 felett.71% a kv1s-el de az a századozás miatt lett olyan jó.
A másik dolog meg az hogy 100 csata az semmi.Simán lehet 40 vagy akár 60% is,nem sokat jelent.Egy jó sorozat,10 nyertes csata és 10% plusz egybõl.
4-500 csata már talán mutat valamit.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Gottfried
Mi van japcsi,a popsim kellene? 😄
Nincsenek klántársaim,egyedül játszom.(õk sem szerettek)
Na most akkor mi lesz? Képzeld,nem sértettél meg.Talán mert még ahhoz is kevés vagy hogy meg tudj sérteni.....
Tudod a sértés csak attól fáj akit tartok valamire.Ennyit rólad. 😊

Nem is nagyon hat meg a név csak hasra ütöttem és jött. Kedvenc tankodat bántottam akkor nem csoda, hogy berágtál. Próbáltam nem általánosítani nem sikerült, de ha valaki egy ilyen jó tankkal nem tud játszani arról megvan a véleményem. Az, hogy mögéd állt egy idióta és emiatt haltál meg és emiatt nem tettél hozzá semmit a játékhoz az említésre sem méltó mért én nem ezekrõl az egyénekrõl beszéltem. Én azokról akik Heavy-kel együtt mennek vele az élvonalakban, suicide Akciókat indítanak, állócélpontot 3x is mellé lövik 10k game 15-100eff (nem pénisz méregetek de ez már lehúzza erõsen a csapatot) stb. Nyilván ez nem a tanktól függ mert akkor a gazdája az idióta. Azért azzal illene tudni játszani. Ez amúgy nagyon régi accountom valamikor 2008-2009 környékén regisztrálhattam de ha megtudod nézni mikor azt megköszönném. Akkor lejátszottam 1200 meccset nagyon nem voltam képben és abba hagytam. Nem rég jöttem vissza játszani azóta kb 1000 meccset ha játszottam pluszba szóval szarból kell visszahoznom a kormányzást, hogy klasszikustól idézzek. És amire tényleg berágtam és szemetszúró hozzászólást írtam az az ok volt amiért szerintem másoknak is fõ a fejük. Amikor bármit teszel tierhez képest jó sebzést osztasz ki még is kikap a csapat. Ezzel nem is van probléma ez a játék velejárója de mivel említettem én javulni szeretnék statisztikailag és elég rosszul mutat egy tanknál mikor 100meccs után zuhanórepülést veszel 60%wr-rõl (valami oknál fogva) Én is megértem a te álláspontodat most már hogy mért akadtál ki de akkor te is értsd meg az én álláspontomat. Nem is a tankal volt a bajom hanem fõként a padaicsom huszárokkal akik minden játékban el AFK-zák a meccset és sokszor csak ezen múlt.
Jakuza1
Ja es mielott verig sertve erezned magad, es beallitanad, hogy ez nem igy van, a klan tarsak akik farkcsontig benyalnak, azok nem baratok, csak par langyi. 😛

Master91
Elég. Büdös szót se szolt hozzád.

sayid te meg ilyen agresszívan személyeskedsz ne csodálkozz ha lenézzük a statjaidat...
Jakuza1
Mert teged a kutya se szeret, igy baratsagrol nehez beszelni. Ezert maradt neked csak par buzi aki hatulrol kozelit feled.

Gottfried
Nem tûnt fel hogy szándékosan írtam a nagyvezér teljes nevét ????? ezek szerint nem :S

Gottfried
Az accodat sem bántottam,átlagos (sárga) vagy,amiknek már örül az ember csapattársként is.Mint már írtam,a fikázó hozzászólásaid miatt találtalak meg.Mivel sokat TD-zem és éppen a borsiggal mentem az elõbb,mikor egy barom T34 mögém állt,õt spottolták,emiatt engem kiszedtek az elsõ percben.0 dmg.Erre itt olvasom hogy aki wt-kkel csak ezret sebez egy csatában az idiota.Mivel pár hsz-ed már hasonló volt a napokban,gondoltam megnézem ki vagy.Megtaláltam,feltettem ide.Ennyi....
Te meg kiakadtál...

Téged is régen láttunk errefelé 'D
"Íme a mi kis hõsünk,OptimusPrime nagyvezér,személyesen"

OptsPrime az tudtomal nem OptimusPrime akár hogy olvasom de tényleg. Ez +3 betü.

Amúgy relax van.
Gottfried
Nem vagyok a "barátod"!
Egyébként mi rosszat írtam rólad az elsõ hsz-ben???? SEMMIT!!! Csupán felvázoltam a statodat.Egy sértés vagy csúnya szó sem volt benne.Erre te lenyomorékoztál....

Nana! -n és +s, vmint -felüli, és úgy már talán rendbe is vagyunk tavaris...
"Magam is azt mondom, a 2k csatára jó az az eff ha elsõ acc, ezen ne parázz."

Akkor ezzel nem értesz egyet Gottfried el😊
és ki vagyok?😊 Átlagon felüli kezdõ játékos. Semmi rosszal nem illethetsz barátom 😊
Gottfried
Te tetted magad közröhellyé az idiota szövegeddel. Az a szomorú hogy észre sem veszed.Errõl egy kedvenc mondásom jut az eszembe:
Ha meghalsz,azt észre sem veszed,csak a többieknek szomorú.Ha hülye vagy,ugyan ez a helyzet. 😊

Mi lett veled? Nem voltál te ilyen... Kb. így kezted anno:

"Sziasztok. Szeretnék segítséget kérni, hogy hogyan tudnám az elkövetkezõ 1000 meccseben ezt az átlagot javítani? http://www.noobmeter.com/player/eu/OptsPrime/501288719/

Próbálok fejlõdni, hogy azért ne ahhoz a társasághoz tartozzak aki hasznavehetetlenek.

Talán kezdjek el light tankokkal spotolni? vagy csak folytassam amit most csinálok? Tényleg jó lenne zöldbe emelni magam végre.
Ötlet?"
Forrás: #287101

Nem mindig szoktam, de most több pontján is egyetértek Gottfried írásával. Egyre inkább jött a wg, meg mindenki más a hülye. Egy ilyenedre reagáltam is itt: #289950
Ebbõl (a statisztikából kitûnik, hogy nem sokkal vagy jobb az utóbbi idõben, mint amennyit az xvm mutat most, tehát abszolute nincs fejlõdés. Fejlõdj, javulj és majd...
Magam is azt mondom, a 2k csatára jó az az eff ha elsõ acc, ezen ne parázz.
Visszatérve arra, mit írt Gottfried. Idézem: "t8-nál nagyobb tankod még nincs" Erre te mit reagálsz? Idézet: "Nincs T8 -tankom? nézd már meg még egyszer nyitott szemmel is. Prémiumokon kívül (mivel az nem számit) 3-is van! "
Másik: "Nem kell plusz betûket belehallucinálni." Elhagyott egy betût... 😊

Gondolom kicsit felhúztad magad (vagy hétvége lévén, kiütötted), de olvasási problémáid is vannak. Relax

Gottfried
Leért a torkodig cicafiú? 😉

Gottfried
Nekem meg belõled van elegem és én is leírtam az álláspontom. 😊 Én nem szidtam a te kurva anyádat,veled ellentétben,csupán rávilágítottam arra hogy ki is vagy te aki itt mindent fikáz.Amint látom fájó pontra tapintottam és ezért elõjött belõled a kultúra.
Idézek magamtól: "Nincs t8-nál nagyobb tankod"
Ha te ezt úgy értetted hogy nincs t8 tankod akkor vagy hülye vagy,vagy csak nem tudsz olvasni,esetleg nem ismered a számokat.Választhatsz......😄
Barom! 😊

Hát az még nem túl sok van, lévén 580 kemény küzdelmen vagyok túl..<#whatever>
Nem, én a játékban is bootsector vagyok.
hawken
Ez egy olyan csapatjáték, ahol mindenki az egyéni teljesítményére veri a répát 😄

le van minuszolva -600 -ra elsõre is feltûnt. Aki már panaszkodik arra már ketten mennek rá mint a sáskák 😄 szeretem az ilyet de nem is igazán tud meghatni. Elsõnek még érzelmi szinten reagáltam. nem kellett volna vagy mondom inkább úgy, hogy semmi értelme nem volt <#worship>
Te vagy az Toweliee? 😊

Jakuza1
Hagyjad mar a Szpecnyaz egy kis buzigyerek.

Mit oltanak le egy virtuális nicknevet vagy mi?😊
Szóval ha 1600+effid van akkor bárkit leolthatsz és személyeskedhetsz vele fórumon és közröhejé teheted? értem. Akkor nekem is be kell szerezzek egy jó effis accountot ebay rõl 😊
Ez kb olyan mint amikor egy gyenge diák szidja a többit hogy azok milyen hülyék. Nem túl helyénvaló, véleményed meg lehet, de vállald hogy csúnyán le leszel oltva a veteránok által.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Majd akkor gyere vissza fiam, ha majd megtanultad elolvasni a nevem. Nem kell plusz betûket belehallucinálni.
Sziasztok!
Tudnátok arra vonatkozólag tanácsot adni, hogy általánosságban véve hogyan kellene játszani? Nemrég óta gyûröm a WOT-ot, átolvastam tonna anyagot, de tényleg nagyon kezdõ vagyok, és ahogy észrevettem a játékon belül egyfolytában megy az anyázás, idiótázás, noob-ozás a chat -ablakban, válogatás nélkül egymásra...Szeretném úgy tolni, ahogy szerintetek "normális", és ne rontsam el a csapat játékát.(Fõleg, ha netán egyszer majd veletek is összeakadok - hú, de soká lesz<#vigyor3>) Van-e egyáltalán valami szabályszerû menete a dolognak, vagy mindenki csak azzal törõdik, hogy õ maga minél több tankot lõjön? Bármilyen hasznos tanácsnak örülnék!
Elõre is köszi!
De a virtuális péniszed mindenféleképp nagyobb. Ehhez gratulálni tudok fiam 😊
JeffDunham

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Hogy te mekkora kis csicska nyomorék vagy. Én azért megnézném hogy te az elsõ 2000 meccsedet hogy tolotad le. szánalom, hogy itt személyeskedsz. Én leírtam a véleméyem ehez mindenkinek joga van kis barátom. És nem is rosz eff ahoz képest hogy 2000meccsem van akárhogy is próbálod az ellenkezõjét vetíteni. Nincs T8 -tankom? nézd már meg még egyszer nyitott szemmel is. Prémiumokon kívül (mivel az nem számit) 3-is van! Személyeskedni próbálhatsz de semmit nem érsz itt el.
Még mindig tartom az álláspontomat. Hogy azt írok amit akarok. És szerintem nem csak nekem van elegem a paradicsomokból.
JeffDunham
Nézegetem a replayeket erre mit találok?

Troll level 99? 12 kill!

WTF?!

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Lunki88
Azért nem semmi ez a quicky gyerek, a tegnapi streamjét nézem most és az elején lazán benyögi hogy 13 órát játszott egyhuzamban. <#wow2>
Gottfried
Szia Stuko!! 😊

Nem is az accjával van a baj(az átlagos) hanem a hsz-eivel.Úgy fikáz itt mindent mintha legalább egy 2000 effis pro lenne 30+K csatával a háta mögött.

Áh, ez csak az új accja amit lilára akar pimpelni. Nyilvánvalóan van egy 20k csatás fõ accja is 😄

Solten
Bot detektalo mod: link (xvm kell hozza)

Saor Alba

2500 csata után -feltéve ha nem újrareg- nem olyan rossz az...
Solten
😄 Valamelyik francia TD-vel kaptam en is, anno nem volt meg "lampa" sem, lottem ezerrel (el campuf) eleg aktivan jatszottam, be is huztam a bazisukat, erre a vegen latom a batmen plecsnit lol. Gondolkoztam hogy a verbe nem detektalt semmi hm.

Saor Alba

patchaou
Komolyan, tiszta szívembõl kívánom, hogy az életben nagyobb öröme ne legyen az ilyen buzikank mint az, hogy hetente egyszer van egy ilyen lövésük.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Gottfried
Azért lõtted ki a csapattársad hogy a tiéd legyen a megszálló medál?

Sziasztok!

Az Argo Hangmod-t fel tudná vki rakni? Múltkor volt itt egy link,de most az Istennek se találom.
Elõre is kösz.

patchaou
Tényleg minden úgy jó ahogy van... a 600 effis agyhalott nyomoréknak egy darab érvényes lövése van egéyz csatában, a pálya sarkából...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://kepkezelo.com/images/9w5vrzqqxnhs8rzc9r.jpg

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Gottfried
"kedves " sayid !!

Nem felejtettél el játszani mert aki valamit nem tud,azt nem tudja elfelejteni.Napok óta olvasom itt a nyafogásaidat.Hol a WG csaló,hol a csapat idiota,aztán hülyék akik WT-kkel játszanak,stb.Te írkálsz itt arról hogy alázod a 200 effe noobokat,hogy 60% win után szopatott a WG,stb.
Végre tettél fel ma délután egy ingame képet,így meg tudtam nézni hogy ki is vagy a harctéren.Miután megnéztem a statodat,a 0,78kill/ csata átlagot,azt hogy t8-nál nagyobb tankod még nincs.....hááát......no comment! Mindenki döntse el maga hogy mit gondoljon ezután a hozzászólásaidról.
Íme a mi kis hõsünk,OptimusPrime nagyvezér,személyesen:

Azt fõleg mert kisebb a penje. De a torony sima ügy ha nem a lövegpajzsot találja el. Plusz ha kicsit is elfordítja az odala is lyukad.
Csak sikerült ez is. Tank ász. 😊

Éppen T-150,de nem baj.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

T34, Löwe nem, a többi igen.
Vannak MM táblázatok amikben benne van. Pl ez.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"