World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Inkabb ne akard osztani az eszt amibol lathatoan nem aldott meg teged a jo isten. 😛
A 60% wr meg irreális randomban,egyedül.Addig szerencséd volt vele,aztán nem volt.Ennyi.Semmi összeesküvés.A KV2 nem az a tank amivel egyedül is nagyokat lehet alkotni.Nagyon fun a troll gunnal de csapat nélkül cseszheted mert lassú.
Véleményem(tapasztalatom) szerint 60%+ wr-t (full randomban,egyedül,nem platoonban)kis tierekkel lehet elérni.(T1-ek,t18,hetzer,esetleg a KV1)Nekem legalább is ezekkel van 60 felett.71% a kv1s-el de az a századozás miatt lett olyan jó.
A másik dolog meg az hogy 100 csata az semmi.Simán lehet 40 vagy akár 60% is,nem sokat jelent.Egy jó sorozat,10 nyertes csata és 10% plusz egybõl.
4-500 csata már talán mutat valamit.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Nincsenek klántársaim,egyedül játszom.(õk sem szerettek)
Na most akkor mi lesz? Képzeld,nem sértettél meg.Talán mert még ahhoz is kevés vagy hogy meg tudj sérteni.....
Tudod a sértés csak attól fáj akit tartok valamire.Ennyit rólad. 😊
sayid te meg ilyen agresszívan személyeskedsz ne csodálkozz ha lenézzük a statjaidat...
Te meg kiakadtál...
OptsPrime az tudtomal nem OptimusPrime akár hogy olvasom de tényleg. Ez +3 betü.
Amúgy relax van.
Egyébként mi rosszat írtam rólad az elsõ hsz-ben???? SEMMIT!!! Csupán felvázoltam a statodat.Egy sértés vagy csúnya szó sem volt benne.Erre te lenyomorékoztál....
Akkor ezzel nem értesz egyet Gottfried el😊
Ha meghalsz,azt észre sem veszed,csak a többieknek szomorú.Ha hülye vagy,ugyan ez a helyzet. 😊
"Sziasztok. Szeretnék segítséget kérni, hogy hogyan tudnám az elkövetkezõ 1000 meccseben ezt az átlagot javítani? http://www.noobmeter.com/player/eu/OptsPrime/501288719/
Próbálok fejlõdni, hogy azért ne ahhoz a társasághoz tartozzak aki hasznavehetetlenek.
Talán kezdjek el light tankokkal spotolni? vagy csak folytassam amit most csinálok? Tényleg jó lenne zöldbe emelni magam végre.
Ötlet?"
Forrás: #287101
Nem mindig szoktam, de most több pontján is egyetértek Gottfried írásával. Egyre inkább jött a wg, meg mindenki más a hülye. Egy ilyenedre reagáltam is itt: #289950
Ebbõl (a statisztikából kitûnik, hogy nem sokkal vagy jobb az utóbbi idõben, mint amennyit az xvm mutat most, tehát abszolute nincs fejlõdés. Fejlõdj, javulj és majd...
Magam is azt mondom, a 2k csatára jó az az eff ha elsõ acc, ezen ne parázz.
Visszatérve arra, mit írt Gottfried. Idézem: "t8-nál nagyobb tankod még nincs" Erre te mit reagálsz? Idézet: "Nincs T8 -tankom? nézd már meg még egyszer nyitott szemmel is. Prémiumokon kívül (mivel az nem számit) 3-is van! "
Másik: "Nem kell plusz betûket belehallucinálni." Elhagyott egy betût... 😊
Gondolom kicsit felhúztad magad (vagy hétvége lévén, kiütötted), de olvasási problémáid is vannak. Relax
Idézek magamtól: "Nincs t8-nál nagyobb tankod"
Ha te ezt úgy értetted hogy nincs t8 tankod akkor vagy hülye vagy,vagy csak nem tudsz olvasni,esetleg nem ismered a számokat.Választhatsz......😄
Barom! 😊
Szóval ha 1600+effid van akkor bárkit leolthatsz és személyeskedhetsz vele fórumon és közröhejé teheted? értem. Akkor nekem is be kell szerezzek egy jó effis accountot ebay rõl 😊
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Tudnátok arra vonatkozólag tanácsot adni, hogy általánosságban véve hogyan kellene játszani? Nemrég óta gyûröm a WOT-ot, átolvastam tonna anyagot, de tényleg nagyon kezdõ vagyok, és ahogy észrevettem a játékon belül egyfolytában megy az anyázás, idiótázás, noob-ozás a chat -ablakban, válogatás nélkül egymásra...Szeretném úgy tolni, ahogy szerintetek "normális", és ne rontsam el a csapat játékát.(Fõleg, ha netán egyszer majd veletek is összeakadok - hú, de soká lesz<#vigyor3>#vigyor3>) Van-e egyáltalán valami szabályszerû menete a dolognak, vagy mindenki csak azzal törõdik, hogy õ maga minél több tankot lõjön? Bármilyen hasznos tanácsnak örülnék!
Elõre is köszi!

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Még mindig tartom az álláspontomat. Hogy azt írok amit akarok. És szerintem nem csak nekem van elegem a paradicsomokból.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Nem is az accjával van a baj(az átlagos) hanem a hsz-eivel.Úgy fikáz itt mindent mintha legalább egy 2000 effis pro lenne 30+K csatával a háta mögött.
Saor Alba
Saor Alba
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Az Argo Hangmod-t fel tudná vki rakni? Múltkor volt itt egy link,de most az Istennek se találom.
Elõre is kösz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Nem felejtettél el játszani mert aki valamit nem tud,azt nem tudja elfelejteni.Napok óta olvasom itt a nyafogásaidat.Hol a WG csaló,hol a csapat idiota,aztán hülyék akik WT-kkel játszanak,stb.Te írkálsz itt arról hogy alázod a 200 effe noobokat,hogy 60% win után szopatott a WG,stb.
Végre tettél fel ma délután egy ingame képet,így meg tudtam nézni hogy ki is vagy a harctéren.Miután megnéztem a statodat,a 0,78kill/ csata átlagot,azt hogy t8-nál nagyobb tankod még nincs.....hááát......no comment! Mindenki döntse el maga hogy mit gondoljon ezután a hozzászólásaidról.
Íme a mi kis hõsünk,OptimusPrime nagyvezér,személyesen:

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun