World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
Nyomorék trollplatoon bejött T9-be két T2-es szart, kilõttem mindkettõt a gecibe, aztán a nagytesót is, aztán 2 másik nyomorékot aki belémlõtt.
Am is nagyon jó volt ez a nap, kiszopunk a Liverpooltól 5-1-re, feljövök játszani, 10-bõl 8 vereség aztán jönnek ezek a barmok.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Vagy amikor sunnyogok,bekerítek vkit,aztán célzok..lepattan/mellé lõ,õ meg 100%ot üt rám.Mi a szösz:God módba nyomják?
Miért van az,h az 1. 3 lövésbõl megmondom,h nyerünk-e vagy sem?????
Pár napja kilépett a klánból 1 tag,mert letörölte a wot-ot.( 1hete már én sem voltam cw-n,így kezdõdik a delete game.....)
Maximálisan igaza van.
angelus1991ster.blogspot.hu
a kép amit látsz monitoron, minden felbontásan többet nagyobb területet látsz, így elõnybe vagy
ha jól gondolom akkor a pirossal bekeretezett az új, de lehet az a régi, többiek majd kijavítják ezen a felbontáson 1920 x 1028 on a 24in screen, 16:9
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
+Muszáj úgy sebezni,h 5-10 hp még maradjon rajta,amivel vidáman leöl.
Leülök kikapcsolódni és felidegesít!!!!!
Ha sárga nézõke nem jelent látótávcsökkenést, akkor tulajdonképpen mit jelent? Mondjuk a sérült tartályt se tudom okoz-e egyáltalán valamit.
nagyon remélem hogy tényleg csak bug 😄
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
- A fejlesztõk vizsgálják az állítólagos FPS csökkenést a high end számítógépeken (Win8)
- A fejlesztõk tudnak a "manipulált" századokról.
- Storm megerõsíti hogy a 8.11 FOV megjelenik az éles szerveren.
- Lehet hogy késõbb majd a játékosok maguk álíthatják a FOV-ot.
- Salva Makarov állítása szerint a WoT bent vana Top 5 legeredményesebb MMO közt.
- A minimapon látható tanknevek idén jönnek.
- Úgy tûnik az Orosz 85mm és 100mm lövegek újra lesznek majd egyensúlyozva (régebben volt szó róla hogy az oroszok átütés/sebzését a Kínaiéval egyeztetik)
- US T58 Nehéz tank nem lesz.
- A lövés gyorsaság egyensúly paraméter (ahogy a torony mozgás is)
- A sérült citromsárga nézõke nem ad rosszabb látótávot.
- A botok accját resetelik de nem törlik "mert ez gondoljuk korrektnek" ($_$)
- Az egész WG botkeresõ rendszer az ismételt bot vizsgálaton alapszik.
- WoWp 1.2 patch nem hoz "képesség alapú MM-et", de a kezdõk nem kerülnek tapasztaltak ellen (csata szám alapján)
- Elméletileg lehetséges lenne visszarakni a 12. harciszintet és beállítani hogy kevesebb tank használja, de egyelõre kiveszik teljesen.
- Lehet hogy a SU-76 és SU-85 megjelenik majd a Kurszki történelmi csatában, HEAT lövedék nélkül.
- A történelmi csaták jövedelmezõsége más lesz mint a War Thunderben. Úgy tûnik "kényszerítve" leszel hogy vegyél pár aranylõszert is (egy nagy történelmi lõszer csomagban), lehet hogy a jövedelmezõség ezt vissza tükrözi majd.
- Egyelõre nincs tervben hogy az alternatív tanktestek plusz HP-t is adjanak, de nincs kizárva.
- Nem lehetséges együtt futtatni a WoT-ot és WoWp ugyan azzal az accountal.
- A TD-k is kapnak majd alternatív tanktesteket.
- Az alternatív tanktestek a felfüggesztéshez lesznek kapcsolva.
kezdem megszeretni ezt a Caernarvon-t!!!
az elején fura volt hogy nehéz tank vagy és csak 230-akat sebzel 😛

állítólag nagyon zsír a fos is, nekem már jó ideje kivan fejlesztve

Nézelõdjetek a Wotos videói között. Jókat fogtok derúlni kik is játszanak nap mint nap.
http://www.youtube.com/user/Rockzsolt/videos
....idegesítõ!
Japán tier9-10esek jók?
angelus1991ster.blogspot.hu
<#banplz>#banplz>
A Gun-ja meg, na hagyjuk..
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
értek én mindent 😄 csak kár h gold-os kör
amúgy még én is megnéztem volna 😊 szoktam replay-eket nézni unalomból is vagy épp tanulás szempontjából
de ebbõl a replay-bõl én aligha tudnék tanulni mivel KV-2-vel nulla darab gold ammot lõttem el
http://www.youtube.com/watch?v=kYSsnMShs2I (33 sec)
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever