World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a szerves anyagból készült zsírok, olajok, lekvárok idõvel avasodnak, bomlanak, így hosszú távon nem stabilak. Ha avasodik még káros is, mert azzal a sav tartalma növekszik.
Úgyhogy brahinak jó, egy mérés erejéig bármivel bekenhetõ, babaolajtól, disznózsírig, de hosszú távra nem javaslom. :-)
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Tényleg gyesznózsírt, de megkérdeztem a párom, meg fog-e avasodni, és azt mondta szerinte nem. Na mindegy, ha büdös lesz, be fogom fújni parfümmel"
Hatalmas XD
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A lekvárért nem rajongok, erre a célra külön meg nem veszek, a mustár büdösödik, úgyhogy ha csak nincs a városban kölcsön valami ismerõsnek (amit kétlek mert a többség azt se tudja mi az a processzor 😊 ) akkor A., kibírom hétfõ/keddig B., kézkrém XD
Ha már nagyon be van sûrüsödve, akkor egy nagyon kevés szilikonzsírral megkeverve pont jó lesz.
De ha nincs szilikonzsírod, akkor egy szintén nagyon kevés gépzsírral, vagy mûszerolajjal is átkeverheted, hogy csomómentes paszta állagú legyen.
Addig biztosan jó lesz, amíg az új paszta megérkezik.
СССР: Т-34-85, ИС, Т-54.
Германия: Panther, Tiger I, Maus.
США: M4 Sherman, Hellcat, M103.
Великобритания: Churchill I, Centurion Mk. 7/1, Tortoise.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Hahaha, ezt küld be a viccversenyre, nagy eséllyel indulna ott.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Mostanában nem játszottam a wottal 😊 Nem árt a pihenõ.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
N1, kérdés, hogy új motort is írnak-e hozzá, vagy tényleg -1 lesz az FPS?
Annyival egészíteném ki, hogy az FV4202 lehet hogy nem egy forma 1-es gép, de baromi jó a gyorsulása, mozgékonysága és fordulása. 1v1-ben és városi pályán gyilkos tud lenni.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Nálam az Obj430, és az M48 vonal kivételével mindegyik végén ég a kanóc.
De hogy mikor lesz belõlük 10-es?
Lehet hogy párat abbahagyok 9-es szinten, és csak akkor folytatom, ha már csak az hiányzik a trófea gyûjteménybõl.
Amit az FV4202-röl írtál, az elgondolkodtató. Pedig nagy volt a bizalmam benne.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
TOTÁLIS ORGAZMUS!
CCCP!
Milyen lesz az IS7? <#vigyor1>#vigyor1>
STB-1: hát most már becsúsztak vele szarabb körök is <#idiota>#idiota>, de nagyon jó allrounder cucc. Aki jó tankkkal akar furikázni, annak bátran ajánlom. Jó a sebessége is, az ágyú is jó, a DPM marha jó, a gun depression szintén marha jó, torony páncél is nagyon jó, de a lövegpajzsnál be lehet azért lõni.
Leo1: másik személyes kedvencem, baromi gyors, baromi jó sniper ágyú, és a depression is baromi jó. Végjátékban is jókat lehet vele aprítani a speed miatt. Páncél nincs de nem is kell neki.
Batchat: ultimate CW tank. Nekem szar vele a sebzésem, mentségemre legyen mondva, nagyon sokat játszottam vele 9-esként és CW-n. Annyira nem kell bemutatni. Legjobb aktív spotter 10-es med, leggyorsabb, és jó a burst dmg a tár miatt. Nagyon jó cucc.
121: ez is egyik személyes kedvencem a nagy alfa és a jó DPM miatt, páncél szintén jó, mozgékonyság nem a legjobb, de legalább elég jó a végsebessége, aki nem tud játszani 0 depression-ös tankkal az viszont kerülje. Ha türelmes az ember és az elején nem akar rámenni minden killre, hogy bekapjon felesleges lövéseket, akkor a végén dózerelni lehet vele.
E-50M: amióta megerõsítették a páncélját elég jó lett szerintem. Mozgékonyság szar, de jó a páncél és az ágyú. Sniperezni jól lehet vele agyon fõleg, hogy még lövéseket is be lehet vállalni vele. Kisebb tierû 8-as 9-es med encounterre ez baromi jó a rammolás és a jó páncél miatt. Jókat lehet vele menni szerintem, bár nem tipikus med.
M-48: nem azt mondom, hogy rossz, de szerintem nem kellett volna nerfelni. Amikor bejött utána egybõl lehúzták, pedig sztem nem volt OP. Fõleg ha azt nézzük, hogy a M46 és a pershing kifejezeten a lila játékosok szórakozása volt, és õk húzták ki egybõl. Ami lenne a feladata (allrounder), abban most az STB-1 jobb. Igazából nekem nem is az ágyúval van bajom, mert az még lenerfelve is elég jó, hanem azzal, hogy 43-44-nél leszabályoz...lassú egy medhez sztem. 50-ig felvinnék király tank lenne. Jól is néz ki, lehet is vele jó köröket menni, szóval nem menthetetlen, de vannak nála jobbak. Igazából nálam majdnem leghátul van a sorban, de az nem jelenti azt, hogy rossz.
FV42: na ez a menthetetlen. Kezdjük azzal, hogy tier8,9 a baromi jó lövegpajzs miatt kvázi egy mozgékony t32-ként alkalmazható, amit nagyon meghálálnak ezek a jószágok, ha jó játékos ül bele. Olyanokat megfog, hogy ihaj és az ágyúk is nagyon jók. Na ezt a lövegpajzsot szépen leszedték a 10-es-rõl és minden szar belövi. Még annyira nem is rossz a páncélja forgatva, kisebb kalibereket simán pattint, de a lövegpajzs hiányzik neki. Ágyú nem lenne rossz a depressionnel együtt, de hát könyörgöm normális Heat ammo hiányzik belõle, ami annak ellenére, hogy jó az APCR-je, azért hiányzik néha. És most jön a feketeleves: 38-39-nél leszabályoz. Hiába jó a mozgékonyság ez április tréfának is rossz. Csak gyûjtõknek ajánlom. Lehet vele jó köröket menni, de sztem egyértelmûen a legszarabb 10-es med. Nem véletlen, hogy ki akarják cserélni valami másra, amúgy is az eredetihez képest buffolt változat került a játékba.
Az oroszok: igazából nagyon hasonló mind3, a T-62A-nak lézerágyúja van és jól pörög, az Obj140-nek jó a depressionje és jobb a végsebessége a T-62-nél (én sztem ez a legjobb közülük, fõleg a depression miatt). Obj430-am most lesz meg, tesztszerón próbáltam, stílusban ez hasonlít legjobban a T-54-re. Jó páncélzat, viszont szarabb DPM, mint a másik kettõnek. De tényleg ez a 3 elég hasonló tank. Viszont elég jók. Nekem spec a T-62-vel szar a sebzésem, mert az volt az egyik elsõ 10-es medem a Batchat után.
Na remélem most tudtam azért valakinek segíteni.
Nem nevezem meg a forrásomat, de megbízható.
Ám nagyon jól tolod.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
azt hittem ezzel a névvel nincs senki más 😊
na majd meghívom szakaszozni 😄DD
Nem szerettem benne, hogy az esetek túlnyomó többségében csak az nem sebezte aki mellélõtt (ez csak érzetre). Támogató tanknak a 2. vonalból azzal a nagy és pontos ágyúval eléggé el tud dönteni egy csatát, ráadásul elég gyorsan is tölt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mocsok Poi bedumálta mindenkinek a klánban hogy én vagyok a videón. Azóta is ezzel b@szogat mindenki. <#falbav>#falbav> <#nevetes1>#nevetes1>
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ