World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a kis gecijét 😄 tuti azért csinálta h engem idegesítsen!!!
nincs olyan nap hogy ne csökkenjen... mehetek én 3000 avg sebzéses napot is 80% WR-el... akkor is lefele megy, vicc

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Köszönet a jimbos kék célkeresztért, nagyon hangulatos, nagyon bejön.
Az M48 (!!!!!) nagyon jó gép, imádom, pedig sokan gyengének tartják alaptalanul.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Épp minap futottam össze egy T54E1-el. Én E-50-ben ültem és minden lövése átvitt, sima AP-val, pedig elég messze is voltunk egymástól. Szóval biztosan jó tank a 9-es is ezen a vonalon, de nekem már a 8-as is nagyon tetszik. Ha majd jön az a patch, amiben a legénységi tagoknak szerepet is lehet cserélni, talán akkor továbbmegyek. Sajnos nincs még egy jó legénységem az amerikaiaknál. Kezdõ srácokkal pedig tuti nem vágnék neki egy 9-es tanknak.
1. senki nem hiszi el hogy alig élek a "szerrel"
2. az alap lõszer APCR, szóval alapból semmi szükség a másikra <#papakacsint>#papakacsint>
Schwarczer nagyon jól írod. A brit tankok az ágyújuk nélkül nullák. Szinte használhatatlanok lennének. Ez az a plusz ami KELL nekik. Ha minden tank egyforma lenne, nem lenne értelme más nemzetekét is kihúzni.
ST-1-et én is ki akartam húzni, mert IS-4 szintû péncél, és löveg, csak egy szinttel kisebb ellenfelek között, ráadásul a nagytesóénál jobb gun depressionnel... tuti nem lehet rossz 😊
Viszont a KV-4 úgy kiakasztott, hogy eladtam. Itt ért véget az ST-1-es kalandom. Talán egyszer majd megpróbálkozok vele újra.
Szerintem ki kéne próbálnod a T54E1-et is. Nagyon durva tank. Nálam kicsit talán a saját erejének az áldozata is, mert néha sajnos túlzottan is elbizakodottan kezelem. Hajlamos vagyok vele a meggondolatlanságokra, mert bízom a képességeiben. Ebbõl alkalmanként csúnya pofára esések sülnek ki, de még ezzel együtt is szép eredményeket produkál nálam. És az én eredményeimnél sokkal többet is ki lehetne hozni belõle nagyobb önfegyelemmel 😊
A hevynek ugyanaz a teste mint a 8as a tornya meg gyengébb is, viszont jól gyorsul de csak 33 vége. 😞
A mednek legalább mókás a goldja 😊 de a 40es végsebességével ezt is sok nehéz tank elõzi meg, nem sok különbség van a kettõ között.
"Az M46 Pattont jobbnak tartják a hozzáértõk, mint a 10-es társát." Nem értek vele egyet. Eleve hogy lenne jobb egy kilences a tízesnél. Az M46 nagyon jó gép, imádom, pedig sokan gyengének tartják alaptalanul.
Su-122-54 vs Obj704. Jó kérdés. Ha mozgékonyságra vágysz akkor mindenképpen az elsõ, ha támogatni akkor inkább a második. Mind a kettõ jó, ha akcióban lesz szerintem az 54-et visszaveszem bohóckodni.
Amik jelenleg a garázsban vannak:
AMX 50 120: Érdekes, mert jobb vele az átlagsebzésem, mint az E-75-el, de nem igazán szeretem. Hatalmas (emiatt rossz camo), rossz lövegkitéríthetõség, nagyon lassú a 3,33 másodperc a lövések között. Nagyon óvatosan játszva azért lehet vele alkotni, de nálam egyértelmûen az 50B a cél. Ezt nem tartom meg. Az elõdjét megtartottam, az saját szintjén nagyon erõs.
T-54: Örök kedvenc, az igazi med a játékban. Gyors, fordulékony, jó, pontos ágyú. Csak a kicsi pen van, ami ez ellen a tank ellen szól. Én arany nélkül is imádom. Arannyal szerintem OP tank. Rettentõ jó camo, minden feladatra használható.
E-50: 3 skilles legénységem van benne, az átlagsebzésem is jobb vele, mint a PTA-val, mégis valahogy még nem érzem. Pl. rettentõ érdekes, hogy az ágyúja papíron 19 pennel jobb, mint a T-54-é, mégis úgy érzem sokkal többször nem üt át, mint az oroszé. Lehet nem fogom megtartani és ráhajtok a 10-esre. Ami viszont rettentõ jó vele, az az ütközés. Hihetetlen sebzéseket lehet kiosztani rammolással. Sajnos már letöröltem, de minap mentem vele egy olyan kört, ahol unikum 121-et úgy öltem meg, hogy egyszerûen felborítottam és onnantól végig ilyen 10-eket sebezve öltem meg. Hihetetlen jó érzés volt. 😊
Leopard PTA: Ha az ágyúja gyorsabban szûkülne imádnám. A papírsága egyáltalán nem zavar. Így is szeretem, de a 2,3-as célzási idõt én többnek érzem gyakorlatban valahogy. Menet közben ritkán találok vele és még teljesen beszûkült állapotban is nagy homályokat lõ. Az újratöltési idõ miatt pedig ezen nagyon sok múlik. Itt egyértelmûen a 10-es a cél, szóval a PTA nem marad a garázsban.
Jagdtiger: Ebben a fórumban is "sírtam", hogy a motorja hihetetlen sérülékeny, de azt kell mondanom ennek ellenére brutális tank. Mindent elmond, hogy jobb vele a WN8-am, mint a Borsiggal, sõt az átlagsebzésem is ezzel a tankkal a legjobb. Az ágyúja hihetetlen jó és ha ezt a motor dolgot valaki tudja kezelni, akkor gyilkológép. Biztosan örök helye van nálam, mert a JPZE100-ra nem vágyom. A másik 9-es TD, meg lehet, hogy jobb, de mivel a Borigom örök, ezért fölös egy tierrel is hasonló tankot tartani. A JT viszont teljesen más stílus, mint a Borsig, illetve az ottani 9-es.
E-75: A végére hagytam a kedvencem. Jelenleg ezt a tankot szeretem a legjobban a játékban. Nagyon-nagyon ritka vele a 0-ás kör. Nem is emlékszem mikor volt olyan. Aranyesõ, ide vagy oda, még mindig hülyebiztos tank. Ez a páncél jól használva hihetetlen dolgokra képes. Az ágyúját is szeretem. Ha gyorsabban töltene, akkor rettentõ OP tank lenne. Így is az kicsit. Örök helye van nálam.
Nézzünk párat azok közül, amik nincsenek a garázsban, de próbáltam õket vagy kitapasztaltam ellenfélként a tudásukat.
ST-1: Ha az E-75 páncélját hihetetlennek tartom, akkor az oroszé csoda. 10-es unikum játékosok twichtében is sokszor hallom, hogy ha ST-1-el találkoznak, akkor sírnak. Jogosan, benne ülve is tényleg hihetetlen. Csak azért nem váltja ki nálam az E-75-öt, mert lassabb és a lövege is gyengébb. Két ugyanolyan stílusú tankra pedig nincs szükségem, ezért nem áll a garázsban, de mindenkinek ajánlom. Nagyon jó tank.
Object 704: Csak azért nem áll a garázsban, mert elindultam a másik orosz TD ágon és oda kellet a legénység. Célom, hogy kipróbáljam a SU-122-54-et és utána döntök melyik tetszik jobban és az lesz megtartva. Nagyon magasan van a léc a SU számára, mert az Object az egyik nagy kedvencem volt. Hihetetlen ágyú, rettentõ jó camo. Csak a mozgékonyság szól a SU mellett és mivel a mozgékonyság nálam a fõ szempont ezért jó verseny lesz a két 9-es TD között a garázshelyért.
Mindhárom brit 9-es tank (nehéz, közepes, TD) baromi jó szerintem. A TD kivételével nemsokára elérem õket és szívesen írok róluk, de amit teszten próbáltam az alapján nagy kedvencek lesznek.
Az M46 Pattont jobbnak tartják a hozzáértõk, mint a 10-es társát. Nagyon sok igazság van benne. Már nagyon régen játszottam vele, ezért nem tudom manapság hogyan állja meg a helyét, de érzésem szerint nagyon jó lehet most is.
Legjobb tankok tier 8-9-ben elcarryzni a sok faszlámát?
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Full camo, festés, háló, és akkor vesznek észre kb, mikor neked mennek.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Õszintén most alig látni jacksont, pedig anno rohadt jó kis járgány volt, azóta meg nem változtattak rajta.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Ezzel pl mi a helyzet..?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
A BIA is jogos, de szerintem csak akkor, ha 100%-os mindenkinek vagy nem sok kell hozzá.
Szerintem kiegészítem akkor pár Bud Spenceres hanggal is.
Döntsd el csináljak e magyar videót amibe elmondok mindent hogyan kell. Ha megmutatom akkor natúr szûz alap helyzetbõl 2 óra alatt csinálsz modot annyira egyszerû.
Javítás,lámpa,kuplungégetõ,sima futás.
Lehet, hogy nem ez a legjobb majd leugat valaki...
Az elmúlt 24 órában 8.30-8.30-ig született 376 hozzászólás
Ebbõl ~100 db vonatkozott a játékra,kérdésre és azzal kapcsolatos eszmecserér/vitára.
A többi szemét, sírás kritikán aluli megnyilvánulás, szó szerinti anyázás! Moderálás nélkül.
Ez a színvonal és ezt mind TI értétek el, benne vagytok mind.
<#taps>#taps>
A belinkelgetett képeket meg replayeket instant skippelem. Nincs olyan amit ne láttam volna. Hacsak az valami nem nagyon vicces dolog.
Sokszor olyan mint a facebook, meg kell osztani minden hülyeséget ( szar kör, sok a hülye, jó kör, isten vagyok , jajj szarjáték 40%wr mióta leírtam hogy mennyi volt a wr%, stb)
Ebben van a hangsúly, ha tudná hogy akinek ugat xD-zve kb. fél perc alatt kitépné a torkát és lenyeletné a száján keresztül, remegõ hangon szólalna csak meg. Szerintem az ilyen napi reges barmoknak alapból gondjuk van ( szellemi/lelki )
Ebbõl a fikából azt nézem ki hogy kora szülött, és igen is baromira irritálja hogy ilyen kis fika alkatú. ( van egy hasonló ismerõsöm, mikor gyúrtunk, titkon szteroidozott hogy ne legyen olyan kis vékonyka, szerencsére sikerült le beszélni és rá jött hogy annyira nincs nagy hátrányba.... de sokáig tipikus tuningolt autóval + nagy hangerõvel + nagy kipufogóval rohangált, mert valami "nagy" is kell neki amivel tud menõzni )
Ez a fika szerintem a nagy pofáját akarná mutogatni ( mást nincs ).
Biztos vagyok benne hogy a Magyar444 -e, meg a Bf topik rombolóiban is hasonló sérülések vannak. Szomorú, hogy így próbálják meg magukba kicsit helyre tenni ezt a szellemi/lelki tüskét.... Lehet hogy ha normálisan kezdtek volna valami topikba beszélgetni a bajaikról AKÁR meg is tudnák magukkal oldani a problémáit. Neeem, linkel ugráló gifet.... Ilyeneket már nem is sajnálom.
Mellesleg 24 éves. Könyörgöm, 24 éves !!!
Rosszabbik esetbe van egy szakmája (tehát elvégzett egy iskolát), tudja mi az hogy munka, bele kóstolt már az életbe. Átlagos esetbe van egy érettségije, és esetleg szakmája, legjobb esetbe érettségi + valami felsõ oktatás (oO).
Erre mit tapasztalunk, hogy viselkedik?