World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én porszívózni szoktam. Akkor nem fullad meg a környezetem. :-)

Maala
Azért volt ismerõsöm, aki ezt csinálta, és mondta, hogy 20 perc van egy gépre... Szóval nem csodálkozom.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Nem egy nagy ördöngõsség összerakni egy 200k értékû gépet.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

<#taps> Igazi garázstuning. 😊

Legutóbb ismerõsnél porszívóztam ki a gépet, mert úgy nézett ki belül, mint ha elhúzták volna Pestre a keleti határtól a porban. Kiderült, hogy nem takarít az asztal alatt, - mert minek, - ahova a gépet rakta. Én meg pislogtam, hogy öööööö...

Ha ezen az oldalon a CPU support-ra kattintasz, meglátod a támogatott procik listáját.

https://www.asus.com/Motherboards/P5GMX/#support

Sajnos az E7200-as nem szerepel benne. Viszont az E5200-as igen a legfrissebb beta BIOS mellett. Az hasonló technológiájú, csak 800MHz fsb-mellett.

Egy próbát megér hogy letöltöd a régi procival a 0404-es BIOST, frissítesz, és utána kipróbálod.
Elképzelhetõ, hogy akkor elindul. Bár nincs rá garancia.

patchaou
Ez van 😞 bukni nem buktam semmit egy kis idõn kívül és legalább kipucoltam 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

PsyhoApu
Az utóbbi hetek legsúlyosabb gépe:

http://kutyuszoba.blog.hu/

Ha nem egy egész gépet veszel, csak valamit bele és értesz valamennyire hozzá, sokkal egyszerûbb otthon magadnak belerakni, mint fuvarozgatni és még fizetni is érte.

JeffDunham
FPS növekedést akarsz? Csináld ezt:
(nem vicc)

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Maala

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

PsyhoApu
Ha nem értesz hozzá akkor tényleg inkább bolt. Nagyon el kell cseszni hozzá valamit, hogy bukj egy alkatrészt. 😊 (Láttam már olyat, hogy valaki vésett egy kicsit a ramon, hogy bele menjen az új alaplapjába. Legalább kreatív volt és nem csak szimplán erõs csávó.
Pár éve azért voltak azért balesetek. Teszem azt proci lesarkazás és tsai. Azért vallom, hogy a Pc az esetek többségében bolondbiztos szerelés tekintetében.
Amúgy egy noti se olyan vészes, mint amilyennek tûnik. Én telefonnak nem állnék neki magam. Kinek mik a határai.

patchaou
Ellenõrizte a bánat xd, úgy emlékszem, amikor procira vadásztam akkor ez is szóbajött mint lehetséges... Asus p5g-mx. De nem offolom ezzel tovább a topicot 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Maala
Attól függ, mit szokik meg az ember. Én már 8-9 éves korom óta haverral raktam össze a gépemet, asztalit nem bíznék szakemberre. 😄

Jó boltba kell menni,de elõfordul a hanyag munka. De én nem szarakodnék otthon, egyrészt se idõm se energiám erre, másrészt ha valamit elcseszek, bukom a méreg drága gépet. Ellenben ha a boltban cseszik el, reklamálhatok, és kijavítják, és nem bukom a méreg drága gépet.

Horror árak? Hát ahol én gépet vettem, ott ingyen rakták össze a gépet, és jó munkát is végeztek.

patchaou
Ha tényleg megvan hozzá a géped akkor valami driver probléma lesz. Még nekem is több fps-em van minimum alatti konfiggal.

PsyhoApu
Na ez van ha már sok windowst telepítettem egy nap, hogy össze vissza beszélek.
Szóval aki nem ért hozzá az fizet szép pénzt a szerelésért. Pl nekem. Aki egy kicsit is ért hozzá, annak meg egy proci csere 5 perc. Leszámítva a bios szívásokat amik elõfordulhatnak.

Milyen alaplapod van? Típus kellene.

A két proci más technológiájú, elképzelhetõ, hogy a 7200-ast nem támogatja.

Ellenõrizted az alaplap proci támogatási listáját?

patchaou
Ja, ha lenne pízem i7 konfigra azt is szívesebben raknám össze magam 😊

PsyhoApu
Én is ezt csinálom napi 8 órában a melóhelyemen. Viszont a saját gépemet semmilyen ismeretlen szakira nem bíznám. Amúgy se nagy varázslat a pc bõvítés szerelés.
Mondjuk egy proci csere max 5 perc. Na ezért én egy szakinál (nálam is) megkezdett órának számít. Sokan nem akarják ezt kifizetni. Ezért fizetnek nekem.

Sziasztok, azt szeretném, meg kérdezni hogyan lehetne az FPS növelni, mert nagyon alacsony 16 – 20 között mozog, ami a leg fórcsáb, hogy ha leviszem teljesen a grafikát akór is ilyen alacsony pedig a gépem meg van hozzá.
Én jobb szeretem magam összeraknia gépet. Boltban szeretnek gyorsan és hanyagul dolgozni.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Én meg soha nem bíznám másra. :-)
Igaz nekem ez a szakmám, hobbim.

Amúgy egy kicsi mûszaki érzékkel az ilyesmi simán megoldható, és nem kell a szaküzletek, szakszervizek sokszor horror árait kifizetni.

patchaou
Ne is akard megérteni 😞

JeffDunham
Mire kented rá? Több mint egy éven keresztül ki ápolta le az ajkad? Mivaaaaan?!

Bocsi, szövegértés problémáim vannak. <#hehe> <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

patchaou
E2200 helyére került egy e7200, amit egy klántársam küldött, mivel neki már nem kell. Amúgy csinált már ilyet máskor is a vas, de soha nem tudtam rájönni mitõl gyógyult meg.

Tudod mit nem értek? Miért te magad kínlódsz vele? Be mész egy boltba, megmondod, ilyen gépet akarok, ez és ez legyen benne, rakjátok össze. Megjössz, fizeted, átveszed, hazaviszed, játszol, szar a wot. Ehelyett meg szerelheted magad. Nem értem, én semmi pénzért nem szarakodnék otthon.

Sziasztok, azt szeretném, meg kérdezni hogyan lehetne az FPS növelni, mert nagyon alacsony 16 – 20 között mozog, ami a leg fórcsáb, hogy ha leviszem teljesen a grafikát akór is ilyen alacsony pedig a gépem meg van hozzá.
JeffDunham
CW. Az FC azt mondta mindegy milyen medet hozok, passzív spottolás és sniperkedés volt a feladatom. Naná hogy FV4202-t választottam. Végeredmény: top spot és 4000+ sebzés. Két WT-E100-at tartottam sakkban. Két Batchat pattintott ki a vége felé.

Nem magamat akartam ezzel fényezni, hanem bebizonyítani hogy ez a tank, ha olyan a szituáció akkor verhetetlen. Ne féljetek használni! Aki teheti tényleg húzza ki.

Milyen procit cseréltél, és milyen az új?
A BIOS-nak be kellene jönni mindenképpen, hacsak nincs valami inkompatibilitás az új proci, és a régi alaplap között.

Vagy az összerakásnál nem illeszkedett bele pontosan a foglalatba.

Amikor a hûtõt ráteszed, azt lehet érezni, hogy rendesen összezár a két felület.
Kicsit jobbra balra forgatva a paszta eloszlását lehet javítani.

Új procit vettél, vagy használtat?

Ígéretes kezdet. <#zavart1>

patchaou
...tervezte meg ennek a hûtõnek a lefogatáslefogatásàt?
Közben már a tablet is elküldi mondat közepén amit írok 😊

A viz alapu sikosito csak a kezdoknek jo.
Hardcore modban hamar elparolog <#violent>

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

patchaou
A mûtét sikerült. De a beteg állapota még kérdéses... Jelenleg ott atrtok, hogy még a bios sem jön be, se csippanás se semmi...
Amúgy milyen 600 efis elmeháborodott tervezte meg enne

No comment
erre nem lehet mit írni

Jó nem kritikusan szar, de nekem az összes közül ez jön be legkevésbé. Pláne most, hogy itt ez a japán, ami tudja ugyanazt a depressiont. De igazából nekem a sebességével van problémám, ez a bajom az M48-al is.
Maala
Arra amúgy is a víz alapú cuccokat ajánlják. 😛

Maala
Pedig ennek lehet. Próbáld meg hulldownra használni. -10 fok a depressionje, így azért elég kis rész látszódik ki belõle, és könnyû jó szöget is adni a tornyának.

Nalam is kenyszermegoldas volt, de tobb mint 1 eve minden hiba nelkul megy a gep.
En ezt kentem ra: [/url][/img]

A felreertesek elkerulese vegett ez egy ajakapolo <#wink>

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Ezt aláírom, engem is lepett már meg városi mapon beforgatva. Toronyra reflexbõl nem szeretek lõni, kivéve a nagyon papír tankok, és a beforgatott UFP-je pattintott.
De szíp ótó! <#idiota>

Az enyem alatt feltengely zsir van mar ket eve. Magas hofokon sem hajlamos a megfolyasra. Szuksegmegoldas volt es ugy maradt.
és ekkor lép közbe pszihó 😊
Roger6
Teknõs tank ász (amúgy jó béna voltam): replay

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

JeffDunham
Az nem is számítógép hanem fritõz. <#nevetes1>

"- Nah, hogy egyszerû legyen kérünk 5 sima hamburger menüt
- Milyen üdcsivel adhatom?
- Kólával!
- Mindegyik kólával lesz!
- Mindegyik
- Lightos vagy normálos legyen?
- Normál
- Jeget agyak a kólába?
- Ne rakjál!
- Nah itt fogyasztják vagy elviszik?
- Itt fogyasztjuk bazd + az ut kellõs közepén.
- Akkor nagyobb krumpli nagyobb üdcsi?
- Nem kell
- Tudom ajánlani pl az uj kínai deszertünket az nagyon fincsi!
- Adjál 5 sima hamburgert, 5 krumplit, és 5 kólát a kib@szott k.rva életbe!"

Maala
Csak ne felejtsen el egy kis tálkát alárakni, hogy össze is gyûjtse egybõl. 😄

Hétfõn már süthet/fõzhet a procira kent dipnózsírral 😄

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Maala
Meg a procinál a hõfok jobban számít, azért az állati, növényi eredetû zsírok olvadáspontja elég alacsony egy szilikonzsíréhoz képest.

Bár végülis, ha ma beletolja, hétfõig kifolyik belõle. 😄

Szerintem jó lesz.
Amúgy a legtöbb paszta nyugodtan keverhetõ egymással.
Mindegyik szintetikus alapú, és különbözõ adalékokkal próbálják a hõvezetõ képességüket növelni.

Volt egy teszt pár éve a paszták összehasonlítására. Proci hõmérsékleteket mértek ugyanazon a terhelésen különbözõ paszták használatával.

A legnagyobb eltérés a paszták között 2 - azaz kettõ fok hõmérséklet különbség volt. Ez szinte elhanyagolható.

A lényeg: A legdrágább hiper szuper paszta sem fog csodát mûvelni.

Azén procimon a hûtõ (Silent Square) másfél éve ki van húzva, mert úgy elporosodott, hogy leégett benne a venti. Azóta várom mikor fog megsülni az egész, de jól bírja a gyûrõdést.
patchaou
Na, a rossz vga-ban ugyanaz a paszta volt és egész jól kenhetõ, ha a proci alatt is így néz ki akkor jó vagyok. Ha nem akkor pihentetem a vasat pár napig 😊