World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ott nincs PC sem 😄
ha játszanak akkor konzolon nyomják....
épp ezért kezdett bele a wot is xboxra kiadni
és épp ezért fejezte be a Madden NFL PC-re a játékot kiadni <#rinya>
Amerikába milyen kevesen nyomják, csak 37k player. Ott nincsen annyi tankbuzi 😄

WoT: Nishizumi77

Med játékosként sajnálom kicsit, mert igazi tank ász szerzõ map. De hátha nem rontják el nagyon.

Tessék 😊))
XDD
patchaou
Sõt ma úgy fogok tankozni, hogy az a zene fog alatta végig szólni. Lehet hogy pár csata után elérem az átlag játékosok színvonalát XD

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou
Loopolva néztem vagy 20 percig XD

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

az baszna még be 😄DDD
jöhetne már az a game, kecskézni akarok 😊
láttad a hivatalos trailert? 😄D
Maala
És Vietnam. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Hopp, Dél Koreának, és Vietnámnak is önálló szervere van.
Érdekes.

Oroszoknak 7 szerver. Ott mindenki tankozik? :-)

patchaou
Sebaj, a kecskeszimulátorhoz majd úgyis össze kell kaparni egy erõsebb vasat 😊

patchaou
0404-es bios van 😞

Köszi, akkor Kína kivételével az a régió. :-)

Kim Dzsong Un-nak mi lehet a nick neve?

Maala
Höhö, Type64 akciós. R3nton, induljon a kampány! 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Havok engine rohadt szépen dolgozik....
félek én is a túl nagy gépigénytõl
valahogy nincs kedvem rákölteni 100k-t a gépre hogy tudjak egy gammel játszani néha-néha....
mert most már itt a tavasz...
a héten alig wot-oztam, bejön a fasza idõ nem sokat fogtok velem itt találkozni, szal örülhettek 😄
Kinának saját oldala van, nem a SEA szerveren van.

ximix
Hm hát ilyen könnyen ne add fel egy bios frissítés lehet segít a gondodon.
Ez egy nem hivatalos olda, de itt pl szerepel a e7200 a 0404 beta bios frissítésnél

http://www.cpu-upgrade.com/mb-ASUS/P5G-MX.html

DélKeletÁzsia. Vagyis Kína Japán Korea, meg az összes más ottani népek.

Észak Koreát furcsállnám, ahol az egész nemzetbõl csak a kedves vezetõ szûk környezetének van nemzetközi internet elérése.

Bár lehet hogy õ keményen tolja a WoT-ot. :-)

Nem, ingyen KV-220 annak, aki sokat wotozik márciusban.

Mind a 7 nemzettel össze kell szedni 50.000 xp-t. Kérdés, napi dulpa, stb. beleszámít -e?

Végül is ha minden nemzetbõl 1 tankot minden nap leszorzózol, akkor meg is van, nem nagy ügy.

Remélem nálunk is lesz. Egyenlõre csak az USa szeró jár külön utakon.

Ne éld bele magad! :-)

Régiónként más és más eventeket rendeznek. Lehet hogy itt nem lesz ilyen.

Az a Kínai szerver. SEA normális úgy tudom.

Ez mit jelent?
Ingyen Kv-220 mindenkinek?
Tono34
Annyit tennék hozzá, hogy a ventiket célszerû megfogni, hogy a nagy légnyomás ne pörgesse meg. Sokszor tönkre is teheti.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

MI ? Észak koreaiak ? Mi?

Azért álmodozni lehet :d

Maala
Mert szerszámosláda (még alacsony a crew skilled T7nél), ventillátor, töltésgyorsító hasznosabb rá.

éKoreaiaknál ott volt az IS-6 event, ami itt is megjelent.

angelus1991ster.blogspot.hu

SEA az teljesen más menedzsment alatt van.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Bocsi! Pár körrel elõbb nem ajánlották a nehéz repesz-páncél felszerelését. Azt hittem ilyen következményei lesznek, s erre reagáltál. Csodálkoztam volna! De azt még mindig nem tudom, miért is nem jó!
Ezt nem értem... milyen páncél?

Ja, nem.. bocsi, elnéztem a címzést! 😊
És mindez a páncél miatt??
Remélem nálunk is lesz ilyen, kurvára.
Hello everyone,

SEA server has an interesting mission from February 28th to March 28th: if you earn 50k XP in each tree nation in this one month, you get a KV-220 for free. Usual conditions apply (tier 4+, only top 10 XP slots, random battles only).

Not bad!

angelus1991ster.blogspot.hu

Tény hogy nem vagyok szakember a témában, de azért nem vagyok teljesen analfabéta ha egy PC-t kell összerakni. A régi gépemet én raktam össze és semmi baja se volt, de minek vesztessem rá az idõmet, ha megcsinálják helyettem, fõleg hogy egy rakás pénzembe kerül, valamint ahol vettem, nem került az összeszerelés plusz pénzbe. Ha még plusz pénzbe se kerül, bolond lennék kínlódni vele. Persze, aki tényleg jobban ért hozzá mint én, az biztos szívesebben rakja össze õ maga otthon, de én nem is szeretek ilyesmivel barkácsolni meg idõt tölteni.

Lunki88
Ennyi erõvel csináljanak egy teljesen sík mapot, spawnoljon mindkét csapat egymással szemben azt adj neki. 😊
Igen, ritkítják a bokrokat, valamint a fedezékek elõtt megemelik a szintet, hogy minden tank az eget nézze és ha a pályára is le akar adni lövést akkor teljesen ki kelljen másznia elõre. +Kiszedik a malmot a hegytetõrõl, meg a templomot mert az artisták sokat sírtak, hogy kénytelenek csak 1000-es splasheket leadni, mert a közvetlen célzás nem lehetséges az épületek miatt. Valamint simán lesz az egész terep, hogy az artiknak a célzása kiszámíthatóbb legyen, ne legyen olyan, hogy valamelyik faszláma a terep miatt lõ véletlenül mellé...

voivod32
Én mindig ezt csinálom! Szerencsére van egy jó öreg ETA porszívóm, amibe fordítva is bele lehet kötni a csövet!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Zegi Norbi HUN
Ezt is megértük😊

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Mindenki kapaszkodjon a kakaójába: Kampinovka átdolgozásra kerül.
Általában sûrített levegõvel szoktam kifújni, az viszi ki a legtöbbet, a porszívó a nyomába sem ér. Csak a ventit le kell fogni, nehogy a nagy fújással túlpörgesd. 😊

Hát én kompresszorral szoktam kifújni vagy félévente, csak mindig attól félek, hogy valami oylan helyre jut be por ahova nem kellene. Ja, és természetesen az udvaron, nem is bent a házban. <#zavart1>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Ha van udvarod, és sûrített levegõd, akkor a kifújás is jó.

Bár én már láttam szétrepülni ventilátor lapátokat, amikor technológiai nagy nyomású préslevegõvel fújattak ki gépet. Igaz az már eleve gyengécske lehetett.

Én a porszívós megoldás híve vagyok, mert akkor nem kerül a levegõbe az az igen sok por, amit egy ilyen gép az idõk során be tud gyûjteni.
Egyáltalán nem ritka az az állapot, amit a videó mutatott. :-)

Egy kis ecsettel rásegítek a lerakódott porra, és gyönyörûen ki lehet porszívózni minden gépet.

A fújás szerintem hatékonyabb (szívásnál mindig vannak helyek ahova beragad a por), csak ahhoz nehezebb eszközt szerezni (mint a videón látható nagynyomású cílszörszám), plusz a család utána meglincsel a levegõben úszó porcicák és -felhõk láttán.
Köszi!! És várom a hasznosabbakra is a tippet!
legjobb lenne ha nem raknád fel, van sokkal hasznosabb mint az

Középen alul tudod felrakni, a 3 hely egyikére, ahova pl az álcahálót is. ott látnod kell, akkor van felrakva.

Tankosok! Tiger 1-re vettem egy nehét repesz-páncélt. Automatikusan felkerül? Kétségeim vannak, mert folyamatosan a depóban mutatja, nem a járnûvön. Mit csinálok rosszul? Köszi elõre is a segítséget!
Na ha már errõl megy a duma, akkor nekem is lenne egy kérdésem. Melyik a jobb megoldás a portalanításra: a kifújás vagy a kiszívás?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.