World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha játszanak akkor konzolon nyomják....
épp ezért kezdett bele a wot is xboxra kiadni
és épp ezért fejezte be a Madden NFL PC-re a játékot kiadni <#rinya>#rinya>
WoT: Nishizumi77
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
jöhetne már az a game, kecskézni akarok 😊
láttad a hivatalos trailert? 😄D
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Érdekes.
Oroszoknak 7 szerver. Ott mindenki tankozik? :-)
Kim Dzsong Un-nak mi lehet a nick neve?
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
félek én is a túl nagy gépigénytõl
valahogy nincs kedvem rákölteni 100k-t a gépre hogy tudjak egy gammel játszani néha-néha....
mert most már itt a tavasz...
a héten alig wot-oztam, bejön a fasza idõ nem sokat fogtok velem itt találkozni, szal örülhettek 😄
Ez egy nem hivatalos olda, de itt pl szerepel a e7200 a 0404 beta bios frissítésnél
http://www.cpu-upgrade.com/mb-ASUS/P5G-MX.html
Észak Koreát furcsállnám, ahol az egész nemzetbõl csak a kedves vezetõ szûk környezetének van nemzetközi internet elérése.
Bár lehet hogy õ keményen tolja a WoT-ot. :-)
Mind a 7 nemzettel össze kell szedni 50.000 xp-t. Kérdés, napi dulpa, stb. beleszámít -e?
Végül is ha minden nemzetbõl 1 tankot minden nap leszorzózol, akkor meg is van, nem nagy ügy.
Remélem nálunk is lesz. Egyenlõre csak az USa szeró jár külön utakon.
Régiónként más és más eventeket rendeznek. Lehet hogy itt nem lesz ilyen.
Ingyen Kv-220 mindenkinek?
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
angelus1991ster.blogspot.hu
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Hello everyone,
SEA server has an interesting mission from February 28th to March 28th: if you earn 50k XP in each tree nation in this one month, you get a KV-220 for free. Usual conditions apply (tier 4+, only top 10 XP slots, random battles only).
Not bad!
angelus1991ster.blogspot.hu
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Bár én már láttam szétrepülni ventilátor lapátokat, amikor technológiai nagy nyomású préslevegõvel fújattak ki gépet. Igaz az már eleve gyengécske lehetett.
Én a porszívós megoldás híve vagyok, mert akkor nem kerül a levegõbe az az igen sok por, amit egy ilyen gép az idõk során be tud gyûjteni.
Egyáltalán nem ritka az az állapot, amit a videó mutatott. :-)
Egy kis ecsettel rásegítek a lerakódott porra, és gyönyörûen ki lehet porszívózni minden gépet.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.