World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meg hát elvileg ki fogják szedni azt a szart. Sõt arról is volt szó, hogy tier8 prémium lesz. Jó lenne ha megkapnánk, mint anno a T34-et. Még jó is lenne valami gyengébb ágyúval, lebutított páncéllal. 10-esnek meg remélem beraknak valami jót, ami legalább hasít 50-et...
Miután 60 HP-t damageltem a Lorraine hátuljába és 45-t az amx13-90 oldalába egy kör alatt, azóta inkább hanyagolom annak a HESH-ét.
patchaou
Nekem tetszik a csiri, igaz nem med tank de az ágyúja bejön 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Antimat
Igen, az még nincs meg, a ChiRi-vel szopok épp, annyira rühellem, hogy napi 1-2 csatánál többre nem visz rá a lélek vele..

cyka blyat

patchaou
Még fõleg csak tankoztam, de érezhetõ a javulás. Bokornál már nem 12-re esik le az fps hanem csak 20-ra 😊 Még mindig minimum grafika kell, mivel a régi 4670 nem javult meg és a hd2400 zúg a gépbe de 40-60 fps megvan 😊 Nem dobott rajta annyit mint egy vga dobott volna, de sokat segített.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nagyon szép. Grat!

Akinek van lehetõsége nagyon ajánlom a reggeli játékot. Nekem pl. mindig jobban megy.
Most pl. megfutottam az eddigi legtöbb xp-s köröm egy olyan tankkal, amit kifejezetten nem szeretek.

jah, a warpackot el is felejtettem 😊
gondolom akkor a multkori botos cikkek utan a wotal sem jatszol😊
Szuper!

És tapasztaltál valami érdemi javulást?

Maala
Nyilván egy mozgékonyabb, jobb rofú, ugyanolyan jó depressionnel rendelkezõ cuccról van szó. Csak a HESH a különbség, azt meg úgysem használják sokan. (Az olcsót mármint azért 100mm-vel simán beütsz sokmindent hátulról, 7,27sec-es újratöltéssel pedig nincs mirõl beszélni, hogy miért is ne használhatnád, ilyen pontossággal)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Hát ja ez mind oké, de ha megvan mellé az új japó akkor kb olyan feeling, mintha az angol, ahhoz képest tier8 lenne. Viccen kívül 😄
Antimat
Egyetértek, nemrég, amikor utoljára mentem vele, kb. 5k damage + kb. 3k spot damage-ra csak elsõ osztályt adott (pedig nagyobb arányban volt T10 a csatában, mint T9). Csak egy kill jött össze (meg egy szárnysegéd), biztos ez volt kevés. Ebbõl gondolom, hogy mennek vele a jó játékosok ennél lényegesen jobb köröket is.

cyka blyat

Jó kis csata T-25-el
A végén elég ügyes voltam(és mázlis)
ez elég FAKE-nek tûnik nekem ....
Gottfried
Csalni mindenhol lehet.Ezért nem pókerezem már egy ideje online.😊
Amíg viszont élvezek egy játékot,nem igazán érdekel hogy ki hogy csal,milyen botokkal fejlõdik gyorsabban,stb.Ha majd idegesítenek,akkor ugyan úgy abbahagyom mint a wotot.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Egy kis szösszenetet megosztanék, csak ezzel is alátámasztva, mivé "fejlõdött" a WOT.
Egyik csatánál, még a visszaszámlálás megy javában, és TigerJohn73 nevû észlényünk kedvesen üzeni mindenkinek, hogy idézem: "A kurva anyátokat basszátok meg mind egytõl egyig".
Rákérdez a másik: Mi baj? mire kiderült, hogy volt ma már vagy 20 vesztett meccse, tele van a töke, stb. Én elhiszem, hogy ki van bukva, de hogy ez a játék ilyen szintû izzó gyûlöletet tud kiváltani egyesekbõl, azért meglep. Megnéztem a statját, kemény 1400 meccsel a háta mögött oszt mindenkit...Lehet, hogy én vagyok öreg, de ha ez lesz a jövõ nemzedéke, hát inkább ne szaporodjon. Ez akkor is csak egy szaros JÁTÉK! Tudom a csetet ki lehet kapcsolni, ezek után meg is tettem.
Neked és a többiek figyelmébe akik játszani akarnak vagy hosszú távra befektetni a WTGF-be.Mivel a WT repülõs részéhez létezik Prémium csalás mivel ugyanaz az engine így nagy valószínûséggel a GF-hez is lesz.

WTC

Ez alapján engem alapból nem érdekel,nem azért hagytam ott az FPS játékokat hogy itt is csalók ellen játszak,nekem elég volt belõllük bõven.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

e örö e bodottá !!!!!
Köszi az info-t, szívesen olvassuk, a tegnap este után ezek már ínyenc falatok 😊

ximix
Van még egy vásárlási mod ha nem sürgõs a gold a paysafecard.
Számolgattam múltkor hogyan jönnék ki mert a DAOPAY kivették a listából.
5500 arany a WG oldalán 6178Ft (gondolom bánkártyás fizetés esetén)
paysafecardal 6377Ft
Ja azt kifelejtettem, hogy a pingem 6-7-800 ms volt.

Ugyanilyen szar lenne. Az lenne jó, ha 7-sek között kellene menni vele.

ximix
Gottfried
Egy kis OFF a kedvenc témáról a WTGF-rõl. 😊
(igyekszem nem szidni a wotot,csak leírni az élményeimet az elsõ béta tesztes napomról,hátha érdekel valakit)(tudom hogy mindenkit érdekel,hiszen tankos játék 😊 😊 😊)

Bár már 3 napja elkezdõdött a zárt béta harmadik szakasza,csak ma tudtam vele érdemben játszani.Úgy 6 órát toltam,így tényleg csak az elsõ benyomásaimat tudom leírni.Mint minden játékban az elején,itt is tanulni kell mindent,ennek ellenére ez az elsõ nap is kifejezetten élvezetes volt.
Ebben a szakaszban kaptunk két kis tankot,egy T26-ot és egy PZII-t.Ezekbõl lehet kifejleszteni pár másikat.A német oldalon a csúcs most a stugIII,az oroszon a T34.Adtak 2000 arany sast és egy milla kreditet,így az összegyûlõ free XP-k átváltásával estére sikerült megszerezni a T34-et és pár csatát menni vele.
Lehet még néhány repülõt is kifejleszteni és egy prém bombázót megvenni a kapott aranyból,így ki lehet próbálni a repülõket is tankok ellen.Ennyit a tényekrõl,most néhány szó a személyes benyomásokról.
A grafika nagyon szép,a pályák elég nagyok és változatosak.Nagyon élethû a feelingje a tankok vezetésének.A kis kezdõ tankokkal az elsõ pár csatában semmit nem lehet kezdeni de amint kifejlesztettük az AP lõszert hozzájuk,már lehet velük játszani.(alapból csak HE-t kapunk hozzájuk,azzal pedig a 45mm-es löveg nem igazán jó semmira)A tankok elég könnyen borulnak,ezért oda kell figyelni a vezetésre.Ha felborul a tank,akkor ki tudunk szállni belõle,a tank felrobban és ha még van jármûvünk a garázsban,vissza mehetünk a csatába.Pár csata után a vezetéssel már nincs gond,az ember tudja hogy kb. milyen lejtõn és hogyan lehet lemenni hogy ne boruljunk.
Két dolog volt,amitõl tartottam az eddig olvasottak alapján.Az egyik az egy lövés,egy hit.Itt a kicsik közt ez egyáltalán nem jellemzõ.A nagyon OP T34 is sokszor pattan és sokszor csak modult sebez amiért kapunk xp-t és pénzt de nincs kill.Pl trackelés.Még a kis tankok is több lövést kibírtak,így volt idõ visszatolatni a fedezékbe ,találat után.Összességében a sebzési rendszere nekem tetszik.
A másik dolog a repülõk.Most csak ju87,sSB2 és Catalina bombázók voltak,valamint pár kisebb vadász.Tankban ülve egyszer sem szedtek ki a levegõbõl.Persze ezek még elég gyors tankok,a nagy heavyknek késõbb lehet hogy lesz gondjuk a légierõvel.
Repülõben ülve szintén nem könnyû a tankok ellen.Vadászok egyáltalán nem sebzik a tankokat géppuskákkal.A bombázók pontatlanok,ráadásul kedvenc csemegéi a vadászoknak már a csata elején.A bombázóból nem lehet a földi jármûvek ikonjait látni,csak úgy lehet bombázni ha észrevesszük a jármûvet.Ez magasról lehetetlen,alacsonyról meg leszed a légvédelem,nagyon nehéz a gépet vezetni ha lefelé zoomolunk,stb.Egyszóval nagyon nem könnyû a kisebb bombázókkal egy tankot eltalálni.A nagyok,amik már sok bombát tudnak vinni,meg tudnak szórni egy területet de az is elég pontatlan.
Egy mondatban: Szerintem fele annyi gond nem lesz a repülõkkel mint a wotban a tüzérséggel.
Összességében nekem nagyon tetszik a játék,még ilyen kezdetleges formájában,tele hibával is.Mivel ez még csak egy zárt béta és most csak néhány tank érhetõ el,valamint csak 6 órát játszottam,a véleményemet is ennek tükrében olvassátok.😊

Sorry ezért az offért azoktól akiket nagyon nem érdekel de mivel itt szinte mindenkit érdekelnek a tankok és a tankos játékok,valamint nagyon sokaknak tele van már a töke a wottal,gondoltam megosztom a tapasztalataimat.
Folyt köv. 😊

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Ha halálom elõtt kilépek a csatából, akkor a tankom felrobban vagy csak áll egy helyben?

SZerintetek itt is lesz KV-220 event?
Egy SU-85i/Su-76i event is jó lenne , elvégre mi a fasznak rakták bele? azért ,hogy a hiperszuperteszterek verjék rá és más ne próbálhassa ki?

angelus1991ster.blogspot.hu

Savaran
Nekem kedvenc tankjaim között volt az IS, elég sûrûn top nak rakott be, élvezetes volt.

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Na és ha 10-esek között kéne IS-el menni? Az milyen lenne?

IS-sel a 8-9-esek közt az mi? Színtiszta szívatás.

Maala
Az egyiknek a WG a szolgáltatója, a másiknak meg egy Kínai cég. Nem kell csodálkozni. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

attól függ hogy milyen, fix keretet adtál meg? havi 3000 a keret vagy annyit beszélsz amennyit akarsz.
Kicsirigo
Érdekes, hogy a kínaiaknak 150k játékosra 4 szervere van, az európaiaknak 200k-ra 2db. Nem zavarna ha az a 2 nem lagolna meg 150 alatt lenne a pingem.

Ennyire nem lehet valaki hülye.

Maala
Hogy érted, hogy levonják? Levonni a feltöltõkártyáról tudnak.

Ha elõfizetéses vagy, akkor a kövi hónapban ennyivel több lesz a számládon, ennyivel többet kell fizetni.

Maala
De érted, ha csak a standard, és a confrontation van bekapcsolva, akkor 60-40%-ban oszlik meg a csaták típusa a standard javára... Az ISU meg pont az a TD, amivel a 6 lejátszott standard után be tudod hozni a 4 confrontot. 😄

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne ha én elõfizetéses vagyok azaz nem feltöltõkártyás, rendelek xy aranyat a játékban sms-el, akkor az kövi hónapban levonják tõlem, vagy külön számlán jön?
ja és mindig kapcsolgassam???
nem vagyok én villanyszerelõ b+ 😄

szeretem azt a módot... de ez azért túlzás!!!
akinek van ISU-152 mehetne már vele 3 kört...
kíváncsi vagyok mást is csak oda pakolja
(többi csatamód kivan kapcsolva)
Maala
Vagy basszus, te is kinyomhatnád, mielõtt az ISU-val rákattintasz a "Battle" gombra...

Hát kapcsold ki vazz. 😄

had dolgozzanak a kis köcsögök 😊
Ezért írtál ,hogy folyton az új módba kerülsz? Istenem.<#falbav>

na írtam ezeknek a buziknak megint egy ticketet....
ISU-152-vel az MM folyton csak ebbe az új módba pakol pffff
eddig 12/10 az volt...
de tuti ebbõl is kivágják magukat 😄
patchaou
Na meglett a hiba oka. A csodálatosan megtervezett 775-ös hûtés lefogatás és a balfaszkodásom eredményeképpen valószínûleg elmozdult a proci a helyérõl. Cimborám hívta fel a figyelmem arra, hogy ilyet is tud. Most már az új van bent és nincs semmi gond. Jövõhéten pedig paszta és hûtõvásárlás, mivel már csak két cucli maradt meg a négybõl 😊

szabii98
Aki kelet-oroszországból akar játszani, az hogyan játszik? kínai szerveren vagy mi?😄

I met God. She's black

ximix
Remélem lesz róla LIVE-od facecam-el 😊
Kb ilyenre számítok

http://www.youtube.com/watch?v=FssfK9QlBXs&feature=youtu.be&t=36s

Jó is az! Simán megéri. Én 2400 goldért vettem. Legjobb 6-os light.
Maala
Barátnõm reakciója: "Ilyenkor visszasírom a Nyan-catet" 😄

ximix
Ez az elem kivesz-betesz vagy a clear cmos megvolt ?
A régi bios beállítások csak akkor törlõdnek.
Más tipp nincs sajnos.
ja igaz, murrica nagy konzolos

WoT: Nishizumi77