World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Angelus és a topiklakók csatája....

Youtube link

(nemtom beszúrással vajon pont a releváns pillanathoz tekerné e 😊 )

De igazad van barbi babákkal is lehet játszani. Ott a Robot Chicken, õk egész nap azt csinálják.

angelus1991ster.blogspot.hu

Elhumorizálhatjuk a dolgot, de szerintem érted, hogy mirõl van szó.
Hát az Ukrán Barbi-val szívesen elcsöcsörésznétek ti is. :-)

Inkább legó. De neked ajánlom a barbi babákat.

Uninstall the game and play with barbie.
Miért?

Ez így ebben a formában nem teljesen fedi a valóságot.

Jelenleg is van sok ág, amik eljutnak egy szintig, és ott becsatlakoznak egy másik ágba.
Ez így korrektebb megoldás, mintha bojt nélkül vége lenne. Viszont semmi nem kötelez arra, hogy a másik ágon folytasd.

WG csak akkor rak egy ágat a játékba , ha az eljut tier10-ig. Ez hülyeség.

ximix
Nem, ott csak a kisebb tankokkal kell játszanod, nem is érdemes az IS-be vagy a tigrisbe ülnöd, a ferdinandot meg meszire el kell kerülni. Semmirekellõ tankok, jobb a T-26 meg a panzer II, azok mindent kilõnek egy lövésbõl.

Elég hülye kérdés. A wotban sem "kötelezõ" ember, csak sokan ki akarják azt is próbálni. De itt is rengeteg kis tierû tank van, ami iszonat jó, még nagyobbak ellen is , meg kell tanulni játszani velük. Ennyi

kérdezd meg Foxi-t, muszály -e T10-ig menni.

"Kedves Gottfried! War Thunder-nél megvan ez a mindenáro tier10-ig vgay hasonló szintig eljutás? Mert ez a laggaming szégyene. Egy hülye dogmájukhoz ragaszkodva cseszik el a tartalmat."

Nem akarom összeoffolni azt a topikot, ezért itt kérdem: szerinted kötelezõ elmenned t10-ig? Fenyeget a WG, ha nem teszed? Milyen dogma?

Tono34
Bart, sajnos már nincsen PoE2 😞

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Képkezelõvel mi lehet?

Bartlebi, angelus, kézenfogva lovagoljatok már el a naplementébe, elég a hisztibõl.

Nem tetszik nem tetszik, hát istenem, ez van. CSak ne rinyáljátok már tele a topikot.

Köszi, sziaztok, jó szórakozást máshol.

Mondjuk magas szintû heavy tankoknak alig van értelmük. Mozgékonyságban eddig se voltak jók, páncélzatuk alig ér valamit az olcsó HEAT/APCR miatt, a tûzerejüket a nagy alfás TD-k, meg a szuper OP DPM-es közepesek teljesen hazavágták.
Tier 10-ben a csatáim több mint felében alig van 2-3 heavy, többi TD és közepes. Ezeknek is egy jó része autoloaderes görénység. Kiosztanak 10-12 másodperc alatt 1600-2500 sebzést, de persze nem OP-ék, áh hogyan...

Már ott tartok, ha élvezni is akarok egy nehéz harckocsit akkor jobb ha megveszem makettként... Úgyis kezdik észrevenni a makett gyártók, hogy a 2. vh után is voltak nehéz harckocsik. Nem rég jelent meg 1/35-ben az M103A1, elvileg hamarosan jön az IS-4 és IS-7 is.
A japán tier 7-8 ugyanígy van a lövésszel. 😊 Toronytalálat és már halott is. 😄
Kifejleszteni érdemes, a WZ-111 nem rossz. De ha most kéne megvennem a 113-at csak ezért venném meg mert kilencszer annyim van, mint amennyibe kerül, nem a képességei miatt. Mindenben olyan jó átlagos. Tûzerõben, tûzvezetésben jobb mint az orosz, német nehezek, de az amerikai, brit jobb nála. Páncélzata olyan T110E5 szint homlkpáncélja kicsit gyengébb. A mozgékonysága az ami jobb az összesnél kivéve az AMX50B-t.
113-ról mi a véleményed, érdemes kifejleszteni?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

popey8
Papír és a modulok elég sérülékenyek ez igaz, de nekem az eddigi 101 csata alatt 1x gyulladt ki.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

ximix
A mindig elhullik a legénységre 😄
Inkább kifejezetten rossz tank. Amellé amit leírtál, még iszonyat nagy méretû, gyúlékony, ez köszönhetõ az elõl elhelyezett meghajtásnak. És a toronyban folyamatosan elhullik vagy az irányzó vagy a parancsnok, mert persza annak is szinte 0 a védelme. Még egy FV304 SPG is úgy szét csapja, hogy alig marad HP-ja és elõ legénysége.
Tier 7-ben még elmegy kategória. Mondjuk én nem használtam a top lövegét, autoladeres cheat szarokkal eleve nem játszom.
Ezeket azelõtt is tudtam mielõtt megvettem, szóval az, hogy a Chi-Ri szar nem ért meglepetésként.

De hogy az STA-1-ben mit szeretnek annyira azt nem tudom. Az is papír, ég, elpusztul benne a legénység. A mozgékonysága nem rossz, de olyan hû de szuper se. A Panther II-esekkel tartom a lépést, mondjuk azoknál jobban fordul. A lövegkitéríthetõsége jó. Negatív irányba, pozitívba meg nem, Pearl Riveren flankelni akartam úgy lõttek szét, hogy lövést nem tudtam leadni rájuk. Hátrafelé meg egyáltalán nincs negatív kitéríthetõség a motortér miatt. Ezt is jól beszívtam, mivel nem tûnt fel és egy Panther mögém jött és jól szét is szecskázott, nem is tudtam rálõni. 😊
A lövege tényleg jó. De mondjuk a többi tier 8-as közepesé is jó a T-44 kivételével, de annak meg van más helyette. Nekem a Pershing kevésbé tûnik olyan körülményesnek mint az STA-1.
Küldtem pm-et..

voivod32
Tessék, valami ilyesmire gondoltam!
[/url][/img]

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

voivod32
Nem hiszem el! Kizárólag szájbabaszott idiótákkal tesz egy csapatba a játék! Minden meccs 2-15, 0-15 medek, lightok kempelnek a bázis elõtt a bokorban, Su-152-vel kell felderítenem, a meccs második percében hátbalõ az ellenség, stb!<#zavart1>

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

popey8
Én még mindig azt mondom, h nem vmi jó tank, mert már T8 ellen se sokat ér, még gold ammoval sem. Gyors flankhez lassú. Viszont ha csak T7-be kerül, akkor durván tud aprítani, az elég fun. Egyedül, ami igazán tetszik benne az az autoloaderes löveg. 3 lövés 1 mp-enként 9 mp-es töltésidõvel elég brutál😊

Ez eddig a legjobb köröm vele, nem sok kellett volna a winhez. 12 gold van berakva, ebbõl asszem 9-et lõttem el. A végén egyedül maradtam 5 vagy 6 ellen és 15:13 lett a vége (a megmaradt 2 is low hp-n).

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

ilyet se láttam még. a WG missziója miatt (szerezz 50k XP-t márc 8 ig és kapsz 1 nap prémet) nem játszhatok ma, mert hétvégére akarom a prémet.
nem wotozhatok ma, mert már 48k xp-m van...
Nem vagy vele egyedül. Abban a pillanatban, ahogy tüzelnék, vagy 10 métert "ugrik" odébb az ellen tankja, felettébb idegesítõ. Az a jelenség pedig továbbra is megvan, hogy nem lehet kideríteni, ki lõ le. Össze-vissza jelennek meg és tûnnek el tankok, az orrom elõtt. Játszhatatlan. Vagy én vagyok ennyire balfék, lehet.
Épp most jövök egy csatából,15-0-ra gyõztünk. Ma 10-bõl 4 olyan csata volt ezen kívül, ahol 15-1, ill. 15-2 lett a végeredmény.(persze nem mindig a gyõztes oldalon voltam). Nem tudom, van-e így ennek értelme? Abszolúte nem figyeli a rendszer kiket rak össze? Vagy elvileg megoldható lenne? Az XVM is ilyesmi alapon mûxik nem? Csak mert kezd így elmenni az ember kedve, de ahogy visszaolvasgattam nektek is...<#shakehead>
https://www.youtube.com/watch?v=9LMM979GBQk nem ide tartozik de noob felejtõ😊
ToCsEk
6.3.2014
- Nem lesznek kerekes jármûvek berakva. (A videóban látható teherautókkal kapcsolatban)
- Ha egy épület törmeléke mögé bújsz, a sziluetted látható lesz.
- Lelehet majd lõni a tornyok tetejérõl a gépfegyvereket.
- A Kurszk történelmi csatában lehetséges lesz a jelenlegi T7 Panthert használni.
- Csak a lerepült tornyok lesznek "foghatóak". Tehát továbbra sem lehet beleakadni valamibe a tornyok forgatása közben.
- Az épület törmelék nem fogja a tankok álcaértékét megváltoztatni.
- Az épület törmeléke nem fogja sebezni a tankokat - legalábbis a fizika elsõ körében nem
- BigAngryCat (Egy Orosz WG-s vagy ki...) azt mondja a kiszivárgott beállítás képernyõ már elavult. Hiányzik pár beállítás, pl a FOV)

És akkor itt a kiszivárgott 9.0 kép:

- graphic render: standard/improved
- texture quality
- lighting quality
- shadow quality
- “grass in sniper mode” ticker
- (below the frame) landscape quality
- water quality

- additional effect quality
- additional effects in sniper mode
- amount of flora
- post-processing
- “track effects” ticker
- (below the frame) tree details
- render range

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Második meccsem a várva várt géppel.
Sunsetjoy
Amúgy mi ez a fájl? Mert én mondom 'még indítás elõtt' kitörlöm, biztos ami hótziher.
És nem volt sehol ilyen fájl. Sõt semmi egyébbel nem kellett trükközni, mûködött.
De hogy minek, az egy más kérdés...

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Ezer hála!
GabeE3e
SerB prosti parkját bõvítik <#nevetes1>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

De már huszadszorra játsza el. De régen is ez volt. Mi a szájbakúrt lebukkakézett anyjukat nem tudnak szerverparkot bõvíteni abból a rengeteg vagyonból? Serb prostijaira kell vagy mi?

Mindent az EU server bír el. Gondolom a tesztszerver, valamint hiperszupertesztelõk is itt rohadnak.

Ez jó, tetszett!
Ma ilyen "gentleman/hagyom a többieket nyugodtan játszani" úriemberekkel sorsol össze az MM.

Mondjuk õ már kicsit elveszítette az angolos türelmét és bebüntetett 240 HP sebzéssel.

Zod barátom panaszkodik ilyenre.

Si vis pacem, para bellum!

kBagyula
A legutóbbi ,,hotfix" frissítést követõen nagyon sok játékosnak megjelent egy hiba melynek következtében nem tudnak(/tak) bejelentkezni a szerverre.

A hiba:

,,Ez a szerver átmenetileg nem elérhetõ. Frissítsd a klienst, vagy várj a tervezett karbantartásig."

A megoldás:
World_of_Tanks / res_mods/ 0.8.11/ scripts/ entity_defs/ account.def

Az ,,entity_defs" mappát és/vagy az ,,account.def" file-t töröljétek ki nyugodtan és már mehettek is lövöldözni.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Valakinél elõfordul, hogy ez a roskatagság, akkor és direkt akkor laggol amikor kilõném az ellenséget?

Lassan a Rossz PC Játék elfeledett epzódjának egy részévé lehetne avanzsálni ezt a remek idegfelbaszó játékot.

Tovább megyek. Honnan jött ez sok agyatlan egysejtû a mai napon? Miért vannak itt? Egyáltalán miért szívják az értékes levegõt? Miért nem látta rajtuk az anyjuk szüléskor hogy a gyerek fogyatékos lesz és vágta földhöz õket? <#falbav><#falbav><#falbav>

nekem is bejött csak spejzolj be +1 millió creditet arany lõszerre legalább majd a stock-os sta1-nél...mert ugyan annyi pennel indulsz...155mm
patchaou
Jó kis cucc ez XD

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nagy a kísértés, hogy total warozzak, vagy fps-ket vigyek végig.

én a Real World-öt játszom már egy ideje

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Tervezi valaki hogy itt hagyja ezt a sok semmirevaló hulladékot a wot-ban és tér át egy másik játékra? RAJTAM KÍVÜL?<#falbav>

Közben egy kritikus hiba után elindult rendesen...Bekövetkezhetett volna hamarább is fél perccel...

Üdv! Annak mi lehet az oka, hogy a kliens a frissítésnél megállt 0.06%-on és onnan sehová(modokat kitöröltem, de ugyanaz)?
Valaki találkozott már vele?