World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ximix
Egy igazi gentleman nem avatkozik bele holmi pórnép csatájába, nem úri emberhez méltó dulakodásba, de hogy a alja nép tudja, fegyvere van és nemfél használni egy figyelmeztetõ lövést azért elereszt a földbe elrettentésképp, majd a tea után úri méltósággal átsétál az ellenséges zászlóhoz és elfoglalja. 😊
Köszi, megpróbálom így. 😊

Kicsit néha olyan a WoT , mint a Yugioh. Ott a legerõsebb a 3000 pontos szörny. De amúgy egy megszámlálhatatlan laggok játéka.

angelus1991ster.blogspot.hu

Hiába kérte az egész csapat Ferenc testvér hõsiesen befoglalta a bázist.
Az egyetlen lövése a földbe ment induláskor...

hmmm. de szeretem ezt a japán vonalat. nekem lett kitalálva. mednek lassú legalább nem kell spottolni de az ágyújuk fasza...sta1-nek van a legjobb tier 8 med ágyúja.218mm átütéssel...
Én inkább úgy értem, hogy nem kap buffot (gyermeki naivitás😊.

Az egyébként mi, hogy a hotfix óta most lépnék be elõször, erre nem enged fel szerverre, hanem közli hogy frissítsek, vagy várjam meg a karbantartást? Emlékszem, a napokban itt valakinek szintén ez volt, õ újrarakta az egész játékot, na én inkább most törlöm le a picsába az egészet, ha a reinstall az egyetlen megoldás.
ximix
Nem követtem a JT88 eseményeket csak ez a sor megmaradt bennem, lehet ezt értették nerfnek ?
- JT88 nem fog opcionális Porche felfüggesztéssel rendelkezni.
Látom nem csak a T34-re csapott le a munkás ököl, vasököl.
egy ilyen után anno lazán 100 ezer fölött hozott. közel harc minden benne volt...
Igen, ezeket ismerem (magam is fordítgatom õket néha), de nem rémlik, hogy az utóbbi idõben mondtak volna bármi használhatót prém tankokról ilyen Q&A-kban. T-44-85-rõl a szokásos töketlenkedés (jó, nem jó, nem tudjuk milyen, mindenesetre egyelõre kivettük, mi sem tudjuk meddig, majd szólunk) light T-54-rõl szinte semmi.
Ma délután, 2100 körüli sebzésre, kaptam volna prémiummal 80 ezer felett. Nem tudom ez most rossznak kéne gondolnom, le lett nerfelve? Tudja a franc.

ximix
© malystryx
A frissítés, ha hinni lehet FOV visszaállítása volt a régire, namármost aki használt ilyen FOV modot lehet összeakadt vele, ezen kívül a WotTweaker progi hasonló még elvileg patch élõt visszakel álltani eredetibe a wotot, mert képes letölteni az egészet a tweaker miatt, amúgy passz.

© yossarianHUN
Ha vissza lapozgatsz találsz ilyen #295832 magyar nyelvû összefoglalókat amit © ToCsEK-nek köszönhetünk.

Szénné lettek nerfelve, összeesküvés-elmélet ide vagy oda. Hivatalos fórumon megnézed, rengetegen hörögnek miatta. Én a T34-en tapasztalom. Elmondom az elméletem: elsõ lépés volt a prém tankok kreditszorzójának drasztikus megnyirbálása, majd a rengeteg pénzszerzõs misszió beépítése. Miért jó? Mert a WoT elé szögezi a népeket. A missiönök ugyebár (amik komolyabb pénzt hoznak legalábbis) ilyen 50k xp, 50k damage, és hasonló jellegûek, na ezekhez kõkemény órákat kell játszani minden nap, prém nélkül fõleg. A gép elé szögezik az utca emberét, és ehhez a szétnerfelt hozamú prémtankok asszisztálnak. És még a népszerûségüknek is jót tesz, mert a nerfek naná hogy titokban mennek, viszont mindenki el van ájulva, hogy milyen rendes ez a WG, ilyen sok pénzes küldetést tesz a játékba, dõl a lé. Az más kérdés, hogy a hozzám hasonlóknál, akiknek nincs lehetõségük/kedvük napi több órát nyúzni a játékot, ezzel verték be az utolsó szeget a WoT koporsójába.
Ha rendesen hozna a T34 teszem azt, akkor napi 5-10 farmkörrel fenntartanám magam, kis tõkét is szereznék, ergo még hónapokig (évekig) ellennék a játékkal, ha nem is napi 50 csatákkal. Így viszont már abszolút semmi kedvem felmenni játszani, szopjak a sok idióta között, és még a következõ tankra is tortúra összefarmolni a kreditet? Majd ha két anyám lesz.
JeffDunham
Na még valaki? Hárman még biztos jönnek. <#taps>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

toocha
alaunchert én is elindítottam, frissített is, oszt mégsenem indult el.

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

én a löwén nem vettem észre semmi 5% pluszt...inkább visszaesést tapasztalok. volt 4-5 ezres köröm egybõl 140ezer credit...de mostanában nem...lehet csak én érzem így és belefásultam.
Értem, kösz. Arról egyébként hallott valaki, hogy valami JT88 nerf készülne? Mert hivatalos fórumon írta egy ürge, hogy õ ilyet hallott (forrást nem adott meg). WG-éket ismerve egyáltalán nem lepõdnék meg,prém tank fél - 1 évnél tovább tank nerfeletlenül nem marad.
patchaou
Nálam meg az segített, hogy elindítottam alaunchert... 1-2 perc frissítés után beengedett minden moddal együtt.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

értem amúgy mire gondolsz. csak azon agyalok hogy rak be ennyiszer a vesztes oldalra...van vmi rejtett szivatás a sok FUCKING NOOBS beírás miatt vagy mi?😊
toocha
Nekem az segített, hogy töröltem a resmods-0.8.11 mappából mindent, aztán #295983

Igen, de ezt írtam is korábban, hogy rengeteg kezdõ/rossz játékos semmi perc alatt eléri ezt a szintet és õk aztán nagyon lehúzzák az összes értékét. Szerintem ha nagyobb userbázissal (kb wotra regisztrált összes user) dolgozna az oldal, nem tartom kizártnak, hogy ezek az értékek kb 30-40%-al méglentebb esnének...

Szerintem ketten is elmondtuk hogy mi volt a problem, sajnálom ha nem érted.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

ez meg is teszi egybõl...azért komoly az e75 3hp sebzés produkciója😊
akkor kiegészítem azzal hogy a fél kör azzal telt hogy les rám egy t28proto és nem tudtam a foglalókat megközelíteni...végül is sarokba voltam szorítva mert engem lestek 2 oldalról is. és még a csata 2. fele elég volt erre az xp-re és sebzésre. tehát vége a dolognak ugyan az mint eddig: mit csinált a csapatom. de megyek még 1-2 szar kört amiben én vagyok a legjobb és berakom azt is ha annyira hihetetlen...😊
Ejha.. 2 hete nem indítottam el a játékot, és nem enged be egyik szeróra sem. Azt írja, hogy vagy nem elérhetõ a szerver, vagy frissítsem a klienst.. Ezek betegek? Valamit toldoznak-foltoznak, és telepítsem újra?? Na neee. Akkor inkább megvárom a lagg 9.0-át és majd akkor. Találkozott már ezzel valaki?

Nem bonyolult. Ti éppen hogy kitoltátok az átlagot (már aki). Az enemy szintén, kivéve 2 tankot akik 10k-t sebeztek. Innen már csak matekozni kell.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Német és ruszki (T54 light) T8 med, amcsi T8 td.
Elvileg ezek lesznek idén. De max ilyen 9.2tõl.

nem igazán értem az elemzésed...8as medként egy hangyányival sebeztem kevesebbet mit a legtöbbet sebzõ e100...még mindig itt a kérdés.
Am nagyon durvák ezek az átlag értékek átlag sebzésre lebontva, én úgy messze többet teljesítek hogy kibaszott messze vagyok skillben a top playerektõl.
Mondjuk néhány tierben látszik hogy mik azok a tankok amikkel jó playerek mennek, mert a kevés csata ellenére a topon vannak (failöwe, M60, obj 263).

Tud valaki valamit arról, milyen prém tankok jönnek a közeljövõben, és mikor?
ximix
Ha megnézed a másik csapat pont annyit produkált mint te, csak ott volt egy 6k dmg-es e3 + egy 4.5k dmg-es 268 és õk elvitték a meccset. Ennyi. Nem volt itt béna csapat. A legtöbbjük pont annyit, vagy majdnem annyit produkált mint te.

valaki magyarázza el hogy honnan szedik össze a csapattársaimat...
Muhahaha, jó ez az oldal. Ezt nézze meg a sok hülye artista:

avg.battle.time

Kb. itt bukott meg a sokat hangoztatott anti-kemp fegyver elméletük. Az átlagos csatában eltöltött idõben mind az élen járnak. Elvétve egy két nobb td (wt e100, jpanzer, e3) még beférkõzött a top 30-ba, de azt el lehet mondani, hogy az artik nem kicsit nyújtják el egy kör hosszát...

mint ahogy majdnem minden tulajdonságban az élen is jár...

tank stats

Ebbõl látszik hogy a td-k közül kb a hellcat a legjobb, míg a jpanzer4, gun carrier meg arl kombókat jobb messzirõl elkerülni.

toocha
A garázsóra,fehér döglött tank,30x zoom,több soros garázs, meg egy célzó modot felraktam, így mûködik.

Na, a hétvégén megint creditesõ lesz. Mondjuk nem is baj, úgy is kell a pénz az E-50-re.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Nálam is ez a helyzet.

toocha
Arra rájött valaki, hogy melyik modot nem szereti a frissítés? Mert frissítettem de nem indul, csak ha törlöm a resmods-0.8.11 mappát.

Reggel hugom este dugom? 😄

JeffDunham
Amióta átoperáltatta magát már nem. <#nevetes1> <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

R3nton a húgod?
JeffDunham
A húgomé. Áldott jó teremtés. <#vigyor5>

Hmm, lehet élek vele én is. A csataszám ugyan nincs meg, de a többi frankón stimmel 😄

Én is élnék a lehetõséggel. Ez a te accod amúgy?

Asszem mára abba kéne hagynom! Két csatát mentem STA-1-el:

WN6 / Eff: 3 938 17 570
December vagy januar mar nem tudom. Akkor voltam otthon hosszabb ideig es akkor huztam az isut
De miért vannak egyáltaalán ilyen magyar siemka klánok. Én szégyenlem helyettük magam.

Legjobb mikor egy "honfitárs" cseszik ki az embberrel. Ken1 egy kivételes siemka játékos. Szerintem a lengyel siemkás vörös horda is irigyli.

Köszi, élek vele! Tök izgi még sosem voltam klántag! 😊