World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tényleg unalmas, aláírom, de akkor is kíváncsi vagyok, hogy az artisták hogyan csinálják. Mint írtam, 9 lövésbõl egyszer sem találtam el egy AFK heavyt egy Lorraine 155-el! Ha pont rá céloztam elé, mögé, mellé ment, ha mögé, akkor nagyon mögé, ha elé akkor nagyon elé, ésatöbbi... 9-bõl 0!!! ...és állt! Célzókör teljesen összeszûkülve, 100% legénység, puding, wunderbaum, csak hogy jó legyen nekik, és ez a hála! Most már tényleg kíváncsi vagyok, hogy mi lehet a titkos bokor-huszár összetétel.
tik-tak tik-tak tik-tak
tik-tak- Elgyengülsz
tik-tak- Lecsukódik a szemed
tik-tak- Nem szereted az atykat
tik-tak- Nem akarsz artyval játszani
-- nem...nem
tik-tak- Csúnya rossz artyk
tik-tak- Könnyû tankkal akarsz spotolni
tik-tak- Ügyesen bokorról-bokorra nem berohanva
-- sco u t h
tik-tak- Akkor mivel szeretnél játszani ?
-- ARTYYYY
tik-tak-A pic..ba ez menthetetlen
<#smile>#smile>
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Ne mááár! Most, hogy szerettem volna átállni egy kicsit a sötét oldalra, és annyira béna vagyok, hogy még az AFK-t sem találom el 9 lövésbõl...
Légyszi, légyszi, artys tutoriált, pls!
There is but one rule: Hunt or be hunted.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Fogalmam sincs mekkora érdeklõdés lenne ez iránt,de most létre is hozok egyet,<#email>#email> aztán meglátjuk mi sül ki belõle.
a csatorna elérhetõsége : SG_fórum
Jelszó: sg1
Aztán , remélhetõleg nem egyedül fogok ücsörögni benne <#mf2>#mf2>
There is but one rule: Hunt or be hunted.
WGLBonusCode
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Volna egy World of Tanks account-om, amire nekem már nincsen szükségem. Ha esetleg valakinek van olyan ismerõse, aki szeretne játszani, de nincsen kedve/ideje/türelme a nulláról kezdeni, akkor õ talán hasznát vehetné.
Amik találhatóak rajta:
IS-8, ST-1
IS-3, IS-6 (13.600 HuF), Super Pershing (8.400 HuF)
T-43
Type 58, M6
Pz.Kpfw. 4, M4 Sherman, Excelsior (2.500 HuF), Churchill 3 (2.500 HuF), Chi-Nu Kai (2.600 HuF)
T2 Light (1.500 HuF)
T1 Cunningham 😊
Minden jármû 3 modullal és 3 fogyócikkel felszerelve, a depóban 555 kis javító készlet, 450 kis elsõsegély készlet, 300 kézi tûzoltókészülék, 30 automatikus tûzoltókészülék, még 7 darab üres garázshely (tehát összesen 22), valamint több, mint 4 millió kredit.
(EU szerver, 2.850 csata, WinRate: 57,84%, WN8: 1793)
Az IS-6 áráért vihetõ az egész (13.000 Forint).
Az esetleges érdeklõdést/kérdést itt a fórumon várom privát üzenet formájában.
Köszönöm a figyelmet, és elnézést attól, akit ez nem érdekelt!
Si vis pacem, para bellum!
Kösz mindenki!
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Aki meg kurvaanyázik itt emiatt annak felhívnám a figyelmét hogy a leírás legfõképp a klánok tagjainak készült. CW-n meg mindenki használ arty-t, ha összefosod magad akkor is... csak nem mindegy hogyan.
https://wotinfo.hu
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Milyen értéket kell megadni SG beállításoknál, hogy ne kelljen mind egyes hozzászólást "lenyitogatni"?
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Szeretem a wotot, mert mindig tudom mikor lovok ki egy magyart. <#smile>#smile>
Koszonjuk "Cseky" emelted a _PB_ klan szinvonalat. <#awink>#awink>

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
mert szerintem nem, de amúgy fasza cikk
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
0-9 quit
1-10 quit
2-13 quit
Szánalmas.
És csata után még jön anyázni a debil, hogy miért kempelek.. Õ 110 zel hátrébb sunnyogott mint én. Mert TD vagyok azért te nyomorék..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
[/url][/img]
[/url][/img]
Itt egy jó elemzés, magáról a filmrõl.
http://www.youtube.com/watch?v=4Wx2_GurTvo
De a wot csatákban is ez van.
De ott 3-4-5 vörös van ellenem a végén.
ilyenkor ez van: " mi öten vagyunk te meg eggyen köcsög" - nem a topiklakóra értem.
angelus1991ster.blogspot.hu