World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát, én is csak szívom a fogamat, hogy az UPCs kollégák milyen áron kapnak milyen netet, de hiába vagyok budapesti, nincs alternatíva, csak a T.

Mondjuk az ár-sebesség aránytól eltekintve én meg vagyok elégedve a T brodalommal. Ahányszor bejelentettünk vmi problémát (pl set top box ledöglött), szinte instant javítottak. Volt olyan hogy szombat (!!!) reggel telefonon beszoltunk, 10-kor már csörgött a szerelõ, hogy jöhet e most és hozhatja e az újat.

Amikr a netet upgradeltem, akkor is mondta az overallos csákó hogy 8MBitnél feljebbit ne vegyek, csak pénzkdobás a mi területünkön.

Ha 8asával jönnének, most is bajt okoznának.

Annó sztem a type falkák azért voltak veszélyesek, mert vmi belsõ ösztöntõl hajtva egy oldalon lévõ 3 type még akkr is együtt tartott, ha nem voltak platoonban. Mert azért 3 együttmûködõ tank az veszélyes dolog.

Lunki88
Elvonási tünetek? 😊
na mindjá lent van a pecs... jön faszán gyorsan max sebességgel 😄
ezek szerint nem lehetett választani hogy kell e a HD vagy sem....
gondolom a szeró még nem megy, ja és jó lenne valahogy visszaszerezni a régi garázst, ez az új kegyetlen szar lett 😞
kérdés hogy a 105mm howitzer-t csak az alap m4en nerfelik vagy már akkor bármin van ez vonatkozik rá? így is visszasírom szegény Jumbomat fénykorában hová lejjeb még:/
Tono34

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Jakuza1
Az igazsag az, ha van UPC vagy mas lehetoseg, mint Diginet, akkor tre-onlinetol meg kell szabadulni, mert a szolgaltatasuk minosege az elkert penzhez kepest katasztrofa.

A tobbi szolgaltato kevesebbert, joval nagyobb csomagokat ad.
Arrol nem beszelve, hogy nem nyulkalnak pofatlanul bele a halozati profilokba.
20as netek profiljat lejjebb veszik, ugy hogy semmi problemad nincs, aztan ha szolsz, akkor megmagyarazzak azzal, hogy rossz volt a vonalad minosege.

Nalam is megcsinaltak ugyanezt, igy jelenleg 300-400 kilobyteal kevesebbel toltok mint eddig, mikozben a vivosavokban egy darab hiba nem volt es ketszaz meterre vagyok az allomastol.

kisTekila
hasonLó a upc-vel 😞
(igaz, most dzsavel lefele a peccs (hogy kicsit ON is legyen)) 😊

xfire: kistekila

Nem gondolom, hogy ez a WG sara lenne, vagy nem jobban, mint máskor. Ha belassul a WoT és futtatok pl. egy pingtestet, az is katasztrófális eredményt ad. Vagy ha megnézek egy másik címet pingplotterrel, detto.

Köszi az információt. Az jó hír, hogy legalább már tudnak a létezésérõl és még foglalkoznak is vele. Ha megtudsz valamit, ne tartsd magadban 😊
Ma például a teszt szerver kifogástalan, de délután/estére romlik el mindig a WoT.

Jakuza1
Hat ez eleg gaznak tunik.

Mnemomic
nekem is leszedett 2.4 gigát.

Antimat
Ez végre valami hír, jó lenne, ha vége lenne a lagpartynak, legyen az a T-Home vagy a WG hibája.

cyka blyat

T-LAG probléma.

T-nél dolgozom és véletlenül azon az osztályon is találtam egy acélfetisisztát, ahol esetleg lehet fogalmuk arról, mitõl van ez. Hát nincs fogalmuk, ellenben nézegetik a problémát más ügybõl kifolyólag.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Antimat
Nem, csak itt emlegette valaki, hogy 12 óráig úgyse lesz semmi.

cyka blyat

Most pingeltem a google-t, eddig még nem csináltam szóval nem tudom mennyire normális eredmény. Ha esetleg más is megnézné megköszönném, lehet tényleg a t-online a hunyó.

Jakuza1
Ja, mert ott a hir.

Version 9.0 Release on Wednesday 16th April!

Nekem már tölti lefelé.
Hát itt nem lesz ma 9.0, legalábbis a visszaszámláló megint 25 órát mutat.
Antimat
Nekem a Launcher elkezdett valami 2.3 gigás frisstést leszedni most.

cyka blyat

Mnemomic
elvileg 10 órakor letölthetõ lesz? a tegnapi számláló szerint igen.

nem akkora balfékek, kb 1 hete eltervezett karbantartásról van szó (9.0), 12:00-ig legalább.

ennek a ping/lag-hoz semmi köze, a dns szerver csak a név feloldásnál kap szerepet, tehát:login1.wargaming.eu...... -et feloldja a dns szerver, utána már csak az ip alapján kommunikál.

j0nNyKa
szerintem sem, bár alapvetõen jobb lesz, mint rosszabb úgy általánosságban

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Nekem is ezt tanácsolták próbának. A routeremben beállítottam a Google ingyenes dns-ét de semmi változás. Mondjuk a Windows hálózatoknál nem próbáltam, de megpróbálom ott is. Gyanús, hogy nem fog segíteni.

A szolgáltató a t-online, nem a "gép".. ( most csak szívod a vérem, ugye? )

És már megoldódott, ahogy lejjebb írtam, fel kellett oldatni az IP tiltást a szolgáltató oldalán..

ON.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

nem lehetnek ekkora balfékek hogy csinálják a prémes akciót akkor amikor be sem lehet lépni. Nesze neked 3 nap + duplázós elsõ 10 helyezés. Éjszaka jól haladtam az E-50-el meglett a lánc + meglett majdnem a torony, gondoltam estig meglesz a nagy puska. Így persze nem hogy **nak. Ha nyertünk csatánként okádta a 2K xp-t, persze bukta estén 300. Na ilyenkor a gyõzelem érdekében hasznos az arany lõszer. Fõleg ha 203 penes a löveg(Tier7) van fent az E-50-nek és bedobál Tier 10-be sebezni.
patchaou
És patchnél jóvá is szoktak írni egy napot.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

j0nNyKa
nem tudom egy számítógép hogy tud tonline-os lenni, de témánál maradva megnézhetnéd a google dns beállítást, kíváncsi vagyok, javít-e a helyzeten

Tono34
Marhaságok regjéhez nagyon jó a freemail 😊 Oda mehet a spam. Idõnként belépek és kitörlöm.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tök jó.Van 3 nap prémem,viszont nincs szerver.Ez az igazi akció.

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Nem az én gépem a tonline os, újratelepítésnél ez volt az "igény"..

Kérdésre, hogy miért nem jó, ha a t-onlineos címrõl mennek ki a levelek, a válasz "CSAK"...

Nem kell folytatnom, ugye..? <#szeret>

Nem olyan jó tank az a type,de nem is rossz.De messze van a régi énjétõl.Nem lehet vele megkerülni semmit,mert leforogják,pedig állítólag medium tank.Hú anno,hogy utáltam mikor 8-asával jöttek én meg a régi kv-val dzsanáztam.Sok esélyem nem volt.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

j0nNyKa
ja hát freemail 😊
felénk már elmúlt 1990 meg ilyesmi, if you know what i mean 😊

Egy AMX40-et cincáltam szét nemrég a Covenanter Bofors gyorstüzelõjével oldalról.
De kellett bele az arany, mert egyébként meg sem kottyant neki.
Szegénykém csak nézte, ahogy porlad a HP-je. :-)

Roger6
Na, asszem ez tökéletes példa a WoT-os közösség átlagára (sry ha volt már):

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Ha t-onlineos az elõfizetés, nem lehet alapértelmezett ( kimenõ ) levelezõként freemailt beállítani.

Mivel az ukránok se értenek az informatikához, többek között, ebben semmi meglepõ nincs.
j0nNyKa
õõ wat, nekem van beállítva (nem outlookba, windows live mailbe, gondolom egyrõl beszélünk)

egyébként router + tonline kombónál nagyon sokat tud dobni az ilyen lag problémákon, ha google dns szervert állítotok be (https://developers.google.com/speed/public-dns/docs/using)
valaki megnézhetné, hogy segít-e, bár továbbra is állítom, hogy a leírásaitok alapján simán a wot szerverek szarok

Simán elképzelhetõnek tartom, hogy valami korlátozás van, ahogy t-online userként outlookba sem tudsz beállítani "külsõ" (freemail, gmail stb ) levelezõt mondván, a "spam" ne az õ smtp szerverüket terhelje...

Külön kellett kérnem egy ismerõsön keresztül az IP feloldást, az ügyfélszolgálat meg adja a hülyét, hogy ilyen náluk nincs is...

Van itt valaki aki segítene megfogalmazni egy levelet a supportnak ? Megváltoztatnám a jelszavam de a megadott telefonszám már nem él és szeretném azt megváltoztatni. Az angol tudásom nem elég ehhez bénázni meg nem akarok.
Tono34
Nem adnám el, de egy kis kompenzáció nem ártott volna, elég drasztikus változtatás után (pláne, hogy az ember pénzért vette).

Sherman0070
De mért kell nerfelni a Tigrist? <#sir> Még is mit akarnának rajta nerfelni? Még lassabb legyen? 7 mp-s legyen megint az újratöltése? Legyen még papírabb a páncélja?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Zegi Norbi HUN
Igen, képzeld el nem tudtam meddig áll, ezért is kérdeztem meg. Azt viszont nem értem, miért kell megint egybõl személyeskedni. Úgy tudom ez egy fórum, ahol megtudok kérdezni dolgokat, de látom már ezt sem szabad.

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Szuper a tiger1 tûzgyorsasága de továbbra sem nevezném heavynek....
Hát azért 4 nappal ezelõttig teljesen jó volt a game. Átlag ping 20-40. 2 éve tolom én is és most fordult elõ elõszõr hogy a ping 100 fölé ugrott ami konkrétan 400-600 -t jelent. Ha 2 évig mûködött a t-home akkor most mi a fax van?
- Tiger I will be nerfed a bit

Már várható volt. Igaz a buff óta nem játszottam vele, de elõtte is egy igen jó tank volt (152 meccs, 55% WR).

A Churchill GC szerintem nem olyan gáz (90 meccs, 56% WR) de az tény, hogy az ARL V39 lényegesen jobb játékélményt nyújtott nekem (186 meccs, 57% WR).

Type-ot eladni bûn, kellemesen növeli az account valós pénzbeli értékét. 😛
Axon
Köszi az uncivilizált választ. Van aki függõségét még a munkahelyén is ki akarja elégíteni, addig amíg a többiek kimennek cigiszünetre. Ilyenkor nincs idõ olvasgatni, hogy mégis miért nem mennek a szerverek.

patchaou
Nyugi, addig még legalább 6-an meg szokták kérdezni.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú