World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem olvastok híreket ???
9.0 patch van, délig leglább állni fognak a szerverek.
azért, mert a magyarok magas %-a tréonline user, még nem a tréonline a hiba okozója 😊
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Még nem válaszoltak, de tuti lesz vagy 3 nap mire 'precedens' döntést hoznak, mert gondolom ha ezt kifizetik akkor boldog boldogtalan írni fog nekik 😊
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Mivel nem költök a játékra így nem igazán engedhetem meg hogy gold lõszert használjak a másik meg az hogy megoldom a szituációkat alappal is mert az eszemet és az ügyességemet használom.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Orosz szakasz 3 T-49-el jöttek szerszámot növeszteni,5-ös szintû csatában szórták az aranyat vele a másik szakasz 2 KV-1 szintén csak arannyal spammelt nem elég nekik az átütésük 5-ös szintre?T-49-el még 1 darab aranyat se lõttem el még hetesek ellen se nemhogy 5-ösökre pazaroljam,KV-1-el szintúgy.
Amúgy király tankot húzok AMX 40 <#rolleyes>#rolleyes>,az aranyat szóró KV-1 3 aranylõszerét pattintottam vele,biztos ideges lett.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Si vis pacem, para bellum!
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
lexlutor: tényleg az egyik a legjobb a tierjében, csak ne kelljen elmozdulni a bázisról😄 Amúgy azzal nyertem 2k goldot anno, a lövege T6-ban odabasz.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/355431-811-katastrophale-fpslags-zielen-unmoeglich/page__st__360
Tréonline-s vagyok én is, szintúgy giga spike-k vannak, bár tegnapig még tûrhetõ volt, ma 4-tõl egyszerûen játszhatatlan volt a game. Prémem van, dupla xp-s nap...de muszáj voltam abbahagyni 10+ game után mert már leírhatatlanul szar volt...
Szombat óta pedig megszámolni se tudom hány olyan csatát vesztettem el, ami 1 lövésen múlt 1v1 és pl. t30-al lövök majd kiderül h a tank addigra már máshol volt és utána már meg is haltam. Vagy tiszta hit helyett már csak a láncának a csúcsát tudtam elkapni és kill meg zsírós sebzés helyett 1 track-lt enemy lõtt rám.
Amúgy meg azt írták egyenlõre megnézik elég lesz-e neki ez a nerf, ha nem akk na úgy mégis mihez nyúlnak hozzá? Hát persze a dpm-hez.
Igazából sokkal égetõbb dolguk is lenne (kv1s, t57, WT, t18 stb) de nem baj a tutira op tankokat kár is nerfelni, nerfeljük a slightly op-t 😄
Tudom HD szutyok lesz ez is, és késõbb már nem akarnak foglalkozni vele, de akkor is. Komolyan az ideg el tud kapni mikor olyan tankokat nerfelnek amelyek nem sok vizet zavarnak, és még azt a pici örömöt is kiölik belõle...csak nehogy a hype-olt op tankoknak baja essen, mert tomatoman nem spammol goldot vele többet és akk nem lesz tele a zsebe WG bácsinak 😞
Pár napja linkeltem miszerint a thome hálózatokat fejleszt lehet átirányították a hálózatokat addig másfelé.
http://www.telekom.hu/rolunk/vallalatrol/kozerdeku_informaciok
Nekem 5. van csak összesen, ez nem semmi .
Mást nem tudsz. Valszeg elfogyott a foglalt sávszél a telia-tól, és garasoskodnak 😄
Sok sikert!
Meg azért nem árt észben tartani hogy az egyik TD a másik MED. Teljesen más játékstílus. Utáltam a Cometet. Láttam QB-t játszani vele. Mondom baszki ez ilyet is tud?! Visszavettem legénységet húzni, azóta is meg van...
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Kár is rá szót fecsérelni.
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Még valami. Verzió váltáskor szoktak adni +1 nap prémet (ha van). Akinek nincs, érdemes most elõfizetnie 1 napra mert kettõ lesz belõle. Ha fél napot modolással fog b@szakodni, akkor is marad ingyen egy fél. Bár ennek az érvelésnek ellent mond a józan ész, mert oltári lagok várhatók.
Oh hat persze hogy tud 200 feletti pent, de golddal, hogy hadd menjen bele a penz. Es persze kozben aa rendes tankok egyre kevesebb penzt hoznak, foleg ha nincs premium.
Pont nem veletlenul jegyeztem meg, korabban, hogy a fejleszteseknek es egyeb hasonlo furcsagoknak, inkabb a penz beveteli oldala, mintsem a logikus es atgondolt fejlesztesek letrehozasanak a celja.
gondolom lesz egy nemet tank, h ne legyen hoborges az kap majd 10 meter latotavot, meg 15 hp-t 😛
Még véletlenül se azokat a tankokat nerfeljük amelyeknél szükség is lenne rá, áá, ott van a pici tortoise, elvileg az "slightly" op...😊
Nerfeljük a páncélját, és ha az se elég neki, majd jöhet a dpm. (kíváncsi vagyok mikor tûnik fel nekik h nagyobb az a rohadt kupola a játékban mint a való életben, csak ha már HD szutyok modell, meg valósághûbb páncél meg stb.)
Ja amúgy bocs h így kirohanok, de úgy szeretem mikor olyan tankokat nerfelnek amelyek így se jeleskednek hû de jól (oké tényleg dpm az best, de ennyi, abból kell élnie a tanknak, meg a hp-ból mivel azt a mocskos nagy kupolát alig tudom eldugni...) és aztán ott van ilyen t57 vagy WT....véletlenül se nerfeljük õket, ááá 😊
Milyen régen írták h vk4502B-t buffolják mert szar statisztikailag se teljesít jól...most meg se buff, se nerf-t nem kap (mit akarnak azon még nerfelni?! 😄D 1 béta kori szökevény, ami nem a mostani high pen-s/gold-s korszakhoz lett kitalálva)
(reagáltam 1 picit az ftr-n olvasott 9.1-s szöveghez is 😄)
Attol hogy gondolkodsz valamin attol nem kell stratyegiai jateknak lennie valaminek.
Amugy meg az a gaz ha nem hasznalod a fejed es az lehet a legutolso FPS is, mert nem lehet mindent zsigerbol (reflex stb) megoldani.
Mondjuk nem változtat a dolgon, más netszolgáltatóhoz így hirtelen nem tudok átmenni.
cyka blyat
Valakinél kimerül abban, hogy nyom egy "w" meg egér bal klikket
Valaki meg fejben játssza le, hogy ha oda kimegyek és az enemy ott áll akkor észre vehet-e, takar e annyit a bokor, betud-e lõni ide az arty ha most amott áll, ide tudnak e suportolnia barátok, az a mélyedés eltakarja-e a hullt, goldal fog lõni........
Ez neveztem magamba taktikának vagy stratégiának
Legalábbis nekem ez a 2. 300, csak az elsõ régebben volt. Nem emlékszem mikor, rosszul meg inkább nem mondom. Figyelni kell, majd szólnak mikor lehet megint.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
A fórum csak szigorúan a építõ jellegû használatára már több próbálkozás is volt az évek során sikertelenül.
A miért
A játékosokat nem annyira pixel tankokkal való pufogtatás ami vonzza hanem a "nehézsége" a rengeteg játék mechanikai szabály és azok alkalmazása játékközben plusz még az adott térképre, csapatra egy taktika kidolgozása ez az ami leköti az elmét amolyan fél stratégiai amolyan RTSMMO.
Ezen szabályok sokasága plusz a játék egyéb sajátosságai(amiket lassacskán megismersz)igen sok feszültséget generál a játékosokban.
Az elme megóvása érdekében ezt valahol le kell vezetni pl: alkohol, tör-zúz, sportol, bambán vigyorog, ordibál vagy csak ide a fórumra "elsírja" bánatát.
Így lassan a pszichológiai továbbképzéseden is gondolkozhatsz és akkor mûködhetsz terapeuta ként, páciensekbõl nem volna hiány 😊
-Lazulj el kérlek és döntsd hátra a E100 ülését.
-Meg van ?
-Mond mi bánt?
~ Azok a k..va ARTYK
Mikor akar a WG csinálni valamit ez ügybe?
Mindenki hülye csak én nem!
NEM WG hiba.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...