World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenki hülye csak én nem!
mit csinálnának addig? 😄
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
090_modok
xfire: kistekila
http://www.telekom.hu/static/sw/download/Egyeni_Internet_aszf_20140401.pdf
"A hálózaton belül az elõfizetõi hozzáférési pontokon garantált le és
feltöltési sebesség
A visszaváltást persze érdemes lehet megpróbálni, de ha van UPC, inkább menjen arra.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV
Megtörtént a frissítése de nem indul a játék mégsem mi lehet a gond?
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
de persze az sem mindegy hogy egy ISU-152vel sniperkedsz vagy egy AT-15-el....
AT-15-el olyanokat lõttem hogy vicc 😄 és ahhoz kell a nagy zoom mód, mert gyári zoom-al sosem tudnám becélozni a bucka mögött felbukkanó KT kupoláját pl.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
gyárival lehetetlen lenne eltalálni bármit is...
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
wot nick: PsychoTrooper
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Nyugodtan fenyegesd meg õket a fogyasztóvédelemmel, és követeld azt, hogy mivel az õ rendszerük nem alkalmas az általad fizetett csomag kiszolgálására, ezért tegyék át a csomagodat egy alacsonyabb díjú elõfizetésre, aminek a sávszélességét garantálni tudják.
1: örökké tart
2: össze fossa magát a gépem
Mikor a 19 gigás Lord of the ring online-t telepítettem, mellette játszottam, meg se éreztem hogy valami történik -.-
Melyik az az oldal ahova elküldöm a replayt és feltöltik youtube-ra?
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Bár múlt héten valahogy ööszeállt egy kisebb wolfpack randomban (T-54, WZ meg én a type-pal) és lehet még aprítani rendesen. De már ritkább az ilyen spontán összeverõdés, mint anno.
(0.6.x-tõl igérik a peccselés javítását)
xfire: kistekila
Egy egysegesitett lejatszo nem artana, meg kulon mod szekcio, mint pl a WoW-nal, amit szemelyszerint en nem szeretek, de ott legalabb van kulon mod szekcio es latod, mi van feltelepitve modkent es kulon programok, hogy updateld oket az aktualis jatekverzio szamhoz.
Itt meg egy nagy kuszasag van.
de mivel elég nagy elõnyt adnak a módok (lásd xvm, bazi nagy sniper zoom módok, spéci damagepanel, spéci map ami mutatja hol az enemy/hol volt) így hülye lennék nem leszedni õket....
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Kiírja, hogy nem kompatibilis, de elkezdi lejátszani, ha leokézod, de utána random kidob a visszajátszásból.
cyka blyat
😄
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
kihasználnám a munkahelyi 100-as hálót;-)
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Nálam lenn van, loginképernyõn látszik is a v.0.9.0, de nem tud kapcsolódni a szerverhez.
cyka blyat
De igazabol eleg lenne nekem a digi 80/25-s csomagja 4700-ert.
Na de egy 20-ert, amit lekorlatoztak 15-sre majdnem 8k, azt azert pofatlan dolognak tartom, foleg annak a fenyeben, hogy mar kozel tiz eve az elofizetojuk vagyok. Aztan az ujaknak kedvezmeny a regieknek meg semmi.
Az meg kulon gaz, hogy nerfelik a netemet, mikozben semmi problemam nem volt vele es utana rafogjak, hogy szar volt. A legszebb az egeszben, hogy visszaallitani meg nem akarjak, mert azt mondjak, hogy megfelel a szerzodesben levo minimum le es feltoltesi ertekeknek. Szoval azt hiszem iden lesz az, amikor megszuntetem veluk a szerzodeses viszonyt es atmegyek az UPC-hez.