World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matyi time

Mindenki hülye csak én nem!

hát az vicc lenne .....
mit csinálnának addig? 😄
Tegnap azt írták az oldalon. De hátha nem kell addig várni.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

kisTekila
már van egy pár frissítve:
090_modok

xfire: kistekila

Nos, mivel az ÁSZFben másként írják, és a szerzõdésben az a mérvadó, a te értelmezésed a garantált minimumról irreleváns - semmifél vis majorról meg katasztrófahejyzetrõl nincs szó.

http://www.telekom.hu/static/sw/download/Egyeni_Internet_aszf_20140401.pdf

"A hálózaton belül az elõfizetõi hozzáférési pontokon garantált le és
feltöltési sebesség , amelyet a szolgáltató az elõfizetõi számára garantál."

A visszaváltást persze érdemes lehet megpróbálni, de ha van UPC, inkább menjen arra.

upsz köszi az infót!!!!!!!!!!
Antimat
5-tõl?
Az kemény, még jó, hogy mennem kell dolgozni 😊

cyka blyat

Leginkább az hogy csak du 5tõl lesz online a szerver.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Flankelésrõl röviden. A hangot kicsit feljebb kell majd húzni az intro végén, mert konvertálásnál nem figyeltem oda rá. 😊

"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV

Hali!
Megtörtént a frissítése de nem indul a játék mégsem mi lehet a gond?
patchaou
Amikor nemfizetés miatt lekorlátozták úgy hogy még böngészni sem tudtam, és speedtest oldal nem jött be idõtúllépés miatt, akkor simán tudtam 60-70 pinggel játszani, de a ts már nem tudott menni mellette.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Lehetetlen? 😄 Egyesek már a játékot sem tudnák elindítani modok nélkül...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Én úgy tudom az a hivatalos álláspont, hogy a lövedék nem feltétlenül a tracer vonalán megy, tehát simán lehet, hogy a videós esetben elkerülte a tankot a gránát.

ott jobban látod a szórást 😊
de persze az sem mindegy hogy egy ISU-152vel sniperkedsz vagy egy AT-15-el....
AT-15-el olyanokat lõttem hogy vicc 😄 és ahhoz kell a nagy zoom mód, mert gyári zoom-al sosem tudnám becélozni a bucka mögött felbukkanó KT kupoláját pl.
Sherman0070
Tudom 😄 Én 30x-ossal tolom de általában 8-10-12x-ebe vagyok 😄 Valamiért az fölött pontatlanabbnak érzem a lövedéket 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

patchaou
A treljes klienshez tud valaki linket adni? Nem szeretnék patchelni.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

500méterrõl egy TD-vel amikor kempelsz igen csak jól jön 😊
gyárival lehetetlen lenne eltalálni bármit is...
Sherman0070
Minek neked akkora zoom? 😄 Én már 12x-esben pontatlanabb vagyok mint 8x-osban 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Az elején a otm-et is külön kellett felpakolni ha szeretted volna tudni mennyit sebeztél.

wot nick: PsychoTrooper

Zegi Norbi HUN
Jah nem, csak most dupla exp van winre és szeretném maximálisan kihasználni😊 Majd pihentetek utána kicsit😊

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Ezt ne hagyd! Ha 20-ért fizetsz, akkor adjanak 20-at. Az nem érv, hogy még a 15 is benne van a garantált minimumban. A garantált minimum csak annyit jelenti, hogy ha nagy gebasz van, nem várt hálózati terhelés, akkor sem mehet az alá. De nem jelenti azt, hogy beszedik a 20-as csomag árát, és folyamatosan annak csak egy töredékét biztosítják.

Nyugodtan fenyegesd meg õket a fogyasztóvédelemmel, és követeld azt, hogy mivel az õ rendszerük nem alkalmas az általad fizetett csomag kiszolgálására, ezért tegyék át a csomagodat egy alacsonyabb díjú elõfizetésre, aminek a sávszélességét garantálni tudják.

wot tweaker 9.0-hoz!!!! KATT
Azzal még vársz egy darabot, mert nem lehet csatlakozni a szerverhez 😛
Jakuza1
myreplays.ru ?

50× zoom mode és max kamera zoom mode
na most már mehet a game 😄
enélkül nem tudok játszani 😊
Megérdemelte 😄
Master91
Ami sose lesz. Izgi, hogy kb. mehetek ki füvet nyírni ha wotot telepítek, mert
1: örökké tart
2: össze fossa magát a gépem

Mikor a 19 gigás Lord of the ring online-t telepítettem, mellette játszottam, meg se éreztem hogy valami történik -.-
Tono34
Srácok,
Melyik az az oldal ahova elküldöm a replayt és feltöltik youtube-ra?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Hm, könnybe lábad a szemem a régi jó kis wolfpack-ek emlékétõl. 😊
Bár múlt héten valahogy ööszeállt egy kisebb wolfpack randomban (T-54, WZ meg én a type-pal) és lehet még aprítani rendesen. De már ritkább az ilyen spontán összeverõdés, mint anno.
kisTekila
igen mert az szerintük rendben van, hogy a sajátgéprõl lassabban megy :/
(0.6.x-tõl igérik a peccselés javítását)

xfire: kistekila

Köszönöm!
Sherman0070
Arról pofáznak akkor hogy "próbáják kijavítani" a bugot de gondolom leszarják.

Lunki88
Az ilyen esetekrõl mi a hivatalos álláspontja a mélyen tisztelt wg-nek? Mert nem egyszer, nem kétszer fordult már ez elõ velem is csak nem ezzel a tankkal.
Jakuza1
Na igen ezekkel kellene inkabb foglalkoznia a WG-nek, mint a leloheto kupolaval.

Egy egysegesitett lejatszo nem artana, meg kulon mod szekcio, mint pl a WoW-nal, amit szemelyszerint en nem szeretek, de ott legalabb van kulon mod szekcio es latod, mi van feltelepitve modkent es kulon programok, hogy updateld oket az aktualis jatekverzio szamhoz.

Itt meg egy nagy kuszasag van.

ha senki sem tudna módokat használni akkor semmi gond...
de mivel elég nagy elõnyt adnak a módok (lásd xvm, bazi nagy sniper zoom módok, spéci damagepanel, spéci map ami mutatja hol az enemy/hol volt) így hülye lennék nem leszedni õket....
1,8 mbiten simán megy.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Antimat
FTR-en kinn szokott lenni, de most nem találtam.

cyka blyat

Sziasztok, minimum mekkora internetes letöltési sebesség kell, hogy fusson a játék?
Antimat
Az még hagyján, de pl. a 0.8.11-es replayeket se lehet visszanézni 😞
Kiírja, hogy nem kompatibilis, de elkezdi lejátszani, ha leokézod, de utána random kidob a visszajátszásból.

cyka blyat

ToCsEk

😄

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Lunki88
Most gondolj bele mi lenne ha egyik modot sem tudnád használni, csak a "natúr" játék lenne. 😄
csak a peccs leszedhetõ valahonnan? úgy érten nem laucherrel
kihasználnám a munkahelyi 100-as hálót;-)

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

megint lehet leszedni 28 féle módot hogy játszhatóvá váljon a játék 😞
Antimat
Elõfordul, gépfüggõ 😊

Nálam lenn van, loginképernyõn látszik is a v.0.9.0, de nem tud kapcsolódni a szerverhez.

cyka blyat

Jakuza1
Na igen gyakorlatilag ugyanolyan aron kinaljak a 240-es netet eves huseggel, mint nalunk a 20as ADSL-t huseg nelkul.
De igazabol eleg lenne nekem a digi 80/25-s csomagja 4700-ert.

Na de egy 20-ert, amit lekorlatoztak 15-sre majdnem 8k, azt azert pofatlan dolognak tartom, foleg annak a fenyeben, hogy mar kozel tiz eve az elofizetojuk vagyok. Aztan az ujaknak kedvezmeny a regieknek meg semmi.

Az meg kulon gaz, hogy nerfelik a netemet, mikozben semmi problemam nem volt vele es utana rafogjak, hogy szar volt. A legszebb az egeszben, hogy visszaallitani meg nem akarjak, mert azt mondjak, hogy megfelel a szerzodesben levo minimum le es feltoltesi ertekeknek. Szoval azt hiszem iden lesz az, amikor megszuntetem veluk a szerzodeses viszonyt es atmegyek az UPC-hez.

mondjuk a pecs telepítése kétszer tovább tart mint a letöltése <#nevetes1>
pingeltem én is pingplotterral a google-t de semmi packet loss, pedig közben csorog le torrentrõl a WoT update meg megy a youtube a háttérben, ja és T-home...
Antimat
Jaja, szeró még nem megy.

cyka blyat

még jó hogy szóltál, már majdnem végig ért a letöltéscsík 😊
ximix
A WoTTweaker progit használok ne felejtsék a mappákat (backup-olni) visszaállítani !

Spoiler (katt a megjelenítéshez)