World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jobb klikk - Társítás - Alapértelmezett program választása
Ablakban alul - Tallózás- megkeresed hova telepítetted a játékot és ott klikk a - WorldOfTanks.exe - másik alul pipa be - Mindig a kijelölt program nyissa meg a fájlokat.
Vagy más a probléma ?
Lejjebb írják a 8.11 replay nem megy a 9.0-val.
http://indavideo.hu/video/Harckocsikkal_farolgatnak_Szlovjanszkban
Így születik a te nem érted miért, mi meg nem értjük te miért nem.
Általában ilyen eventek alkalmával megszaporodnak az adott tankok használói akik amúgy sem voltak kevésen a random meccseken, most garantáltan a fele csapat T10 TD lesz.
Erre született a válasz, akkor artyval kell mennyi azzal elég jól lehet aprítani õket mivel a HE gránát telitalálatnál a teljes sebzését leadja a cabrio TD-ken.
Awotreplay.al kapcsolatban: Sajna megprobaltam tarsitani egy masik file-hez egyszer s azota mindent elfogad csak a wot exe-t nem.
valaki tudna ra mondani nekem vlamit?
elore is koszonom
Lehet rossz a cammo wt e100 on de mozgékony egy jószág,és ha beáll vele az arty skuló alá akkor az régen rossz.
Bár mindig jól jön az ilyen negatív statisztika,mert addig nem nerfelik tovább a wt-t 😊
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Nekik par reszlet egy tegnapi hirbol (hivatalos oldalrol). Csak a lenyeg:
"... all game servers will be unavailable on Wednesday 16th April from 04:00 until 15:00 CEST (GMT +2)..."
"... Players with Premium Account status during the maintenance will be compensated."
A turelem WOT-ot terem 😊 Na meg egy "kis" lagos idegeskedest <#nyes>#nyes>
továbbá küldtem én már halálba cw-n is "bush lover" WTF e100-at, akin már egy perce nem volt spot....
WoT Artyst
nagyon szar a camoja a wt e-100nak
még ha be is bújsz a sarokba, egy scout elnéz arrafele és azonnal világítasz, én meg nagyon rá vagyok állva artyval ezekre a szarokra 😊
1 nap prémium ugrik. + a napi szorzók.
engem még cw-n sem szedtek ki egy lövéssel,soha.
wt pz IV volt hoyg rambóztam tolatva talán 2x és lõszer rekeszelt amx 12t meg hasonló meggymagköpködõ,de egy skill reset és biztonságos elhelyezés megoldotta,na meg azót a távolságot is szépen tartom 😊
most hangolja a WG a szopóágakat, a szopórollereket, a lepattanókat a 10mm-es páncélzatról, a laggokat, a mindenevõ orosz talpakat, a megjavítom az ammo racket majd újra kapok egy ammorackeket.... stb stb
1: nincs server
2: nem olvastok
----------------
Spec. ha itt vagy szerintem valami libafos zöld betûvel ki írhatnád ohgy Server:NINCS
Sikerült valakinek indítani az új petch-el?
de még ha nem is egylövés akkor is elszáll neki a gun + parancsnok + lövész xdd
ilyenkor kell elõvenni a 8-9-10es artykat 😊
ha egy wt e-100at eltalálsz jól akkor garantált a 2000 dmg.... jobb esetben sima 1 kill <#hehe>#hehe>
Rendes szeró nem enged be
- patch 9.1 will be more like a patch that fixes the bugs from 9.0
Zsír.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
lehet szalmátzsákolni XD 😞
Egyik gépen letöltöttem, majd áthoztam pendriveon a másikra, bemásoltam az updates mappába, és gond nélkül feltelepült.
Most már csak szerver kellene...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
http://youtu.be/qFwEK4EnAgE?t=1m13s
Mindenki hülye csak én nem!
füvet lenyírtam hétvégén szerencsére, kapálni meg még nem kell 😄
lassan már csak felkapcsolják a szerókat is
addig meg megyek kecske szimulátorozni 😄DD