World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ximix

Jobb klikk - Társítás - Alapértelmezett program választása
Ablakban alul - Tallózás- megkeresed hova telepítetted a játékot és ott klikk a - WorldOfTanks.exe - másik alul pipa be - Mindig a kijelölt program nyissa meg a fájlokat.

Vagy más a probléma ?
Lejjebb írják a 8.11 replay nem megy a 9.0-val.
Akkor átülök én is artyba,úgy is fejleszteni szeretném benne a legénységet😊
Biztos õk is a szerverindulást várják<#idiota>
http://indavideo.hu/video/Harckocsikkal_farolgatnak_Szlovjanszkban

Köszönöm!
Jakuza1
Azt nem fogjak hangolni, mert olyanoknak van benne, mint te, hogy neked is legyen neha sikerelmenyed. 😛PP

ximix
Oké . Te elsiklottál azon tény felett amihez a megjegyzések kapcsolódtak a WTE100 kapcsán.
Így születik a te nem érted miért, mi meg nem értjük te miért nem.

Általában ilyen eventek alkalmával megszaporodnak az adott tankok használói akik amúgy sem voltak kevésen a random meccseken, most garantáltan a fele csapat T10 TD lesz.
Erre született a válasz, akkor artyval kell mennyi azzal elég jól lehet aprítani õket mivel a HE gránát telitalálatnál a teljes sebzését leadja a cabrio TD-ken.
nem jelenik meg ezert tallozni kell amikor meg raklikkelek nem csinal semmit <#nemtudom>
Mit jelent az hogy nem fogadja el? Van vmi hibaüzenet, vagy csak nem jelenik meg az opciók közt?

Sziasztok! Amig varunk a szerver inditasra szeretnek kerdezni valamit, hatha tudja valaki ra a megoldast.
Awotreplay.al kapcsolatban: Sajna megprobaltam tarsitani egy masik file-hez egyszer s azota mindent elfogad csak a wot exe-t nem.
valaki tudna ra mondani nekem vlamit?
elore is koszonom
Nem azt mondtam engedély köteles,hanem azt hogy meg is érdemli.
Lehet rossz a cammo wt e100 on de mozgékony egy jószág,és ha beáll vele az arty skuló alá akkor az régen rossz.

Bár mindig jól jön az ilyen negatív statisztika,mert addig nem nerfelik tovább a wt-t 😊
köszi az infot, mivel csak ajándék prémeim vannak,voltak, így nem tudtam róla.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Kicsit azert mokas olvasni (itt es a hivatalos forumon is) a sok miert "nem megy a jatek", "elveszik 1 premium nap" hozzaszolasokat <#mf1>
Nekik par reszlet egy tegnapi hirbol (hivatalos oldalrol). Csak a lenyeg:
"... all game servers will be unavailable on Wednesday 16th April from 04:00 until 15:00 CEST (GMT +2)..."
"... Players with Premium Account status during the maintenance will be compensated."
A turelem WOT-ot terem 😊 Na meg egy "kis" lagos idegeskedest <#nyes>
nem ,mert még nem fordult elõ velem.

Márpedig a legtöbb táras tank parancsnoka taget láttán elkiáltja magát, hogy "HALT! HAMMERZEIT!!!" és meg se moccan amíg nem üres a tár... Én meg csak számolok hogy 1 2 3 4 5 (itt már repül a HE betû felé indokolatlan sebességgel) és van amikor már nincs is 6 <#eplus2>

továbbá küldtem én már halálba cw-n is "bush lover" WTF e100-at, akin már egy perce nem volt spot....

WoT Artyst

pointer4
Nem tudom te milyen artysokkal találkozol, de én még sosem kértem engedélyt a WTFE100-tól, ha lila volt, ha vörös 😄
jah... csak mondjuk bújj el prokhorovkán 😄
nagyon szar a camoja a wt e-100nak
még ha be is bújsz a sarokba, egy scout elnéz arrafele és azonnal világítasz, én meg nagyon rá vagyok állva artyval ezekre a szarokra 😊
miért ugorna egy nap prém ??? évek óta ilyenkor mindig +1 napot kapsz, vagy ez eddig nem tünt fel ?

Pales27
általában ilyenkor jóváírnak 1 nap prémet, akinek éppen volt

akkor ma már nem lesz játék, mert estére meg dolgozni megyek.
1 nap prémium ugrik. + a napi szorzók.

Nem tudom,aki olyan szerencsétlen ezekkel a wt tankokkal hogy artynak megengedi hogy kiszedjék,az meg is érdemli.
engem még cw-n sem szedtek ki egy lövéssel,soha.

wt pz IV volt hoyg rambóztam tolatva talán 2x és lõszer rekeszelt amx 12t meg hasonló meggymagköpködõ,de egy skill reset és biztonságos elhelyezés megoldotta,na meg azót a távolságot is szépen tartom 😊

még nincs szerver....
most hangolja a WG a szopóágakat, a szopórollereket, a lepattanókat a 10mm-es páncélzatról, a laggokat, a mindenevõ orosz talpakat, a megjavítom az ammo racket majd újra kapok egy ammorackeket.... stb stb
Master91
Nem, mert :

1: nincs server
2: nem olvastok
----------------

Spec. ha itt vagy szerintem valami libafos zöld betûvel ki írhatnád ohgy Server:NINCS
Nem enged be a szerver.
Sikerült valakinek indítani az új petch-el?

gyááá pedig a legjobb érzés ezeket a gold ammos gyökér WT e-100-asokat egylövésezni egy tier 8 artyval 😄😄
de még ha nem is egylövés akkor is elszáll neki a gun + parancsnok + lövész xdd
A rendesen, de le is dobott, vissza nem enged.
Master91
nem buzulok
mi???
ilyenkor kell elõvenni a 8-9-10es artykat 😊
ha egy wt e-100at eltalálsz jól akkor garantált a 2000 dmg.... jobb esetben sima 1 kill <#hehe>
Teszt szerveren játszol?
Rendes szeró nem enged be
Master91
- Sherman was actually statistically quite OP, that’s why it was nerfed in 9.0

- patch 9.1 will be more like a patch that fixes the bugs from 9.0

Zsír.
Én már 10 perce játszok. Megy.
popey8
Otthon 10-esem van, itt az asszonyéknál 2-es, de ez sokszor inkább csak másfeles<#rinya>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Akkor májusig csak tier 5-özök, esetleg ágyúzás, azzal jó móka ez az event😊

Sherman0070
2.2 giga 2 óra? 😄 Jó lassú neted lehet 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

popey8
A wot oldalról már tölthetõ a patch csak még nincs átírva a "szöveg" (2,2 giga). Nekem 2 óra mire lejön, kösz HD<#gunyos1> Még jó, h nem választható.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Sziasztok, megy már a szerver? Vagy csak engem nem enged be? Azt írja h szerver nem elérhetõ vagy a hálózati beállításaim hibásak...
köszönöm szépen!!!! :-)

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Lunki88
Elkezdtem nézni az új verzióval egy 8.11-es replay-t és kb. 2 perc után kidobott az asztalra... Amúgy azt is megfigyeltem hogy vagy 5-10 fps-el rosszabbul fut a játék.
Master91
viszlát tier 8+!
á már megvan foglaltságom....
lehet szalmátzsákolni XD 😞
ximix
Jahahaj asszem minden t10 tanker erre vágyott...

Top of the Tree: Waffenträger auf E 100
Igen.

Egyik gépen letöltöttem, majd áthoztam pendriveon a másikra, bemásoltam az updates mappába, és gond nélkül feltelepült.

Most már csak szerver kellene...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

ha leszedem az orosz oldalról a 9.0-és peccset és bedobom a megfelelõ mappába, megpecseli magát? van ilyen tapasztalat valakinek? mert az eu-s oldalon még nincs fent, ergo csak a launcherrel tudom ápdételni

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Mik a tapasztaltok a HD-s modellel, mennyir erõs gép kell hozzá? Van esély arra, hogy egyi7 860, GTX460SOC összeállításon viszonylag rendesen fusson?

Teszt szerver kiválóan mûködik. Vásárolj X-es TD-t, lehet hozzá telepíteni a max zoom modot is, és kezdõdhet a szórakozás 500 m-rõl 😊

négyet ötöt??? annyit isznak az iskolások 😄
ximix
Addig esetleg kezdhetnél valamit az üres üvegekkel 😊
http://youtu.be/qFwEK4EnAgE?t=1m13s
Ugorj be a kocsmába egy féldeci pálinkára mert egy fél decibe öröm boldogság van igyál meg vagy négyet ötöt hogy neked egy hétig tartson

Mindenki hülye csak én nem!

jah... olyan szar idõ van kint mint az állat :S:S
füvet lenyírtam hétvégén szerencsére, kapálni meg még nem kell 😄
Lunki88
Inkább eredj ki a kertbe kapálni vagy füvet nyírni. 😄
weboldal már megy....
lassan már csak felkapcsolják a szerókat is
addig meg megyek kecske szimulátorozni 😄DD