World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor elõtte AT aknán tesztelték a shermit, nem tudom 😄

WoT: Nishizumi77

Hát csak ott hever mellett egy darab belõle. Ha õk szedik le, nem hiszem hogy odavágják aztán otthagyják😊
Sherman0070
Vki belinkelné az xvm.xc fájlját? (akinek négy számjegybe mutatja az xvm statját mert nekem csak 2-be mutatja) Elõre is köszönöm!

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Utólag is leszedhették, meghajtó görgõ is hiányzik, simán lehet, hogy ez egy teszt volt.

Sherman0070
WoT-ban is lesz majd valami ilyesmi hogy attól hogy nem üti át és nem pattan le ott lemarja a páncélt? Jó lenne mert akkor ha egy helyen át van ütve az ellenség akkor ott egy tier1 is belõhetne és sebezhetne 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Szerintem az csak a mellékelt WoT-os vonatkozású poén, nem hiszem hogy egy lánctalpat így le tud szaggatni egy 7.62-es, lõszertõl függetlenül. De aztán persze lehet, hogy tévedek.
Panzer I C van a képre írva, szerintem 7,62es páncéltörõ lõszerrel.

Ja, tele gold spammelte valami francia revolvertáras kis nyavaja. <#nevetes1>

Egyébként mi a vér volt ez, valami 20 miliméteres gépágyú?
hû, ez a háború istene öcsi nem lesz egyszerû :S
fõleg h senki nem akar segíteni
Nem ütötte át szerintem csak szétmarta a felszínét teljesen, hatástalanítani biztos hatástalanította a tankot, nem hiszem hogy az optikák megúszták.

nálam ment egy negyed órája, igaz, még 0 moddal
Lunki88
Vajon túlélte a legénység? <#ijedt>
Akkor ugye senkinél sem megy? Mert furcsa mód melóban már reggel lefrissítette magát a kliens, ment is szépen, hazajövök pár sörrel a kézben, erre frissítés után nincs szerver. Nah ezért érdemes dolgozni járni, és nem sietni haza😊

Pales27
Vajon mekkora lehet a potenciális bekapott sebzés?

Valami hotfixet ígértek mára a sok crashre.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Bocsi a kérdést már visszalapoztam 😊
Master91
anyás
Próbáltam belépni de lefrissítette magát és azt írja hogy a szerver nem elérhetõ!Nálam van a gond vagy más sem tud belépni?
Sziasztok nektek megy a játék?
Noob platoon behozta az Ic-jét hatosba?

JeffDunham

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

A meggymag köpködõ Panther után ne legyenek túl nagy elvárásaink.
Annyira, amennyire egy 1929-ben rendszeresített, a hazai gyártókapacitás és anyagi lehetõségének szûkössége miatti alacsony darabszámban gyártott. svéd licenctõl elvárható volt.

70-100mm páncélátütés távolságtól függõen kategória.
JeffDunham
Én írtam: "Nem ismerjük az elõzményeket. Egy PrSC alapján nem lehet levonni semmi konkrétat. De ha lett volna elõzménye akkor már rég leírták volna hogy mire reagáltak így. Ne legyünk álszentek. Mindenki káromkodik, szidja a hülyéket a játékban. Én is. De egy HHR-A egy elég jó klán ahhoz hogy ne így reagálja le az ilyen eseteket. Legalább a látszat legyen meg hogy komolyan veszik az ilyen kirívó káromkodást. Más klán is úgy csinálja: -mi volt? -semmi. És egy jót röhögnek. De a másikat pofán röhögni egy vezetõnek? Szerintem ez b.szta ki a biztosítékot pár embernél."

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Szerintem az egyszeri vezetõ/deputy már rég belefásult az odamondogatások kezelésébe.

Caliph
köszi

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Az elõzõ verziót kitakarítottad a könyvtárból? Lehet, hogy maradt valami fájl, ami bekavar.
JeffDunham
Jajjjjj mert ti nõk olyan válogatósak vagytok! <#nevetes1> <#nevetes1> <#nevetes1>

Antimat
Nálatok megy a Tank Inspector?
Legutóbb valamikor a 9.0 elõtt frissítettem, gondoltam, most amiatt nem látszik a tankok teste (csak a felfüggesztés, lánc és a torony az ágyúval), ezért leszedtem a legújabb verziót a honlapjukról (8 nappal ezelõtti), kicsomagolva bemásoltam a könyvtárába, és onnantól el se indul.. Feladatkezelõben pár másodpercig fut, majd eltûnik a folyamat. <#confused>

cyka blyat

én is szeretem a filmjeit, meg baromi jó színész és vicces is, de szépnek nem mondanám 😄
JeffDunham
Funes szép. A maga módján. Az egyik kedvenc színészem. Nincs ezzel a képpel semmi gond.

(szerintem ez a kép az eredeti Oscarból van.) <#eljen>

kisTekila
Abba már nem akarok belegondolni XD

xfire: kistekila

ez tényleg õ lol, milyen ronda lehet a gyerek, ha luis de funest teszi ki profilnak 😄
kisTekila
Louis de Funès
(idõsebbeknek alap)

xfire: kistekila

A mai patch óta minden csatám így kezdõdik: 1 fps, 999ping. A csata után kb 15-20mp óriás lag. Miután ez elmúlt, zöldre vált a lagjelzõ, de még másodpercekig nem reagál a jármû. Továbbá egy új elem: ha forgatom a kamerát lassú diavetítés lesz.
Uhh... hát az elég gyenge eresztés lenne még t6-ban is. Alfája biztos jobb lehetne mint a 75-ösöknek de szerintem ilyen csúfságot csak nem követnek el.
Olyan 7.5 cm L/48 kategória.

Hmm most nem vagyok képben, kb mennyire volt effektív ez a 29M löveg?
Roger6
Múlt hétvégén másfél milliót puffogtattam el vele, ez a cél most is. Már nincs prémiumom sem, egyszerûen nincs olyan tank a ki nem fejlesztettek közül, ami érdekelne, szóval mostantól csak fun lesz. Ami nem kell azt eladom, és az árát is eldörrentem a halálcsillaggal. <#nezze>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Azért akarják minél magasabb tierbe sorolni, mert nincs más alternatíva a magas középsõ tierekre 😊

Az ágyút majd megoldják, nem a történelmi hûséget tartják szem elõtt, hanem a játszhatóságot. Pl a T7 Tas-nak lesz majd Panther szerû fegyverzete, de szerintem inkább kitalálják, hogy 29M 80mm-es légvédelmi ágyút pakolják majd fel rá kis pennel, és nagy pontosággal. Szóval jól megszívjuk 😊
Én?ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ 😄😊

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Lunki88
Csak nem a halálcsillagra hajtasz te is? 😊
Ki ez az öreg? 😄
Igazán szólhattak volna a játék készítõi,hogy az AT-8-as mellé erõsen ajánlott nagy mennyiségû nyugtató,vagy minimum maláj részegségi szint.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

A tier besorolásnál eddig is lényegtelen volt, hogy melyik tankot mikor vetették be a valóságban 😊 (Kivéve a történelmi csatákban, de oda meg ugye nem lehet egyszerûen bekerülni.)
A WoT-ban egyébként is vannak kitalált vagy csak papíron létezõ konceptek, a lövegekrõl nem is beszélve. A játékbeli tankok top lövegei nem azok, amelyek rendszeresítve voltak (pl. KV-1S 122 millissel meg KV-1 85-össel). Ha a magyar tankokhoz is így állnak hozzá, jók lesznek azok.
Bár ezzel a koncepcióval mondjuk nem értek egyet - sokkal jobb lenne, ha a top lövegek megfelelnének a valóságnak, és a kisebbek lennének a félig-meddig kitaláltak. Több lenne a lepattanó, de valósághûbb (és nehezebb) lenne a játék, mert a legtöbb játékos úgyis a top lövegeket használja, amik így valósághûek lennének. Esetleg a tankok hp-jának csökkentésével lehetne balanszolni.
JeffDunham
HHR-A diplomácia. forrás

Válasz a megkeresésre:

Én a japánnal és az angollal is játszok 😊. A magyarral meg tuti játszanék. Gondolom embere válogatja, de én nagyon szeretnék a toldival, vagy a turánnal játszani. Nem voltak azok rossz gépek, csak mikor bevetették õket akkor már elavultak voltak.

En nem is ertem hogy miert eroltetik a magyar agat. Ha nem lesz valamiben kiemelkedoen jo akkor ugy lesz vele mindenki mint az angol meg a japan tankokkal. Kutya nem fog jatszani veluk.