World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is rakhatom újra a játékot olyan jól sikerült ez a mikropatch, játék el se indul, fekete kép és 2-3 másodperc múlva leáll. Modok nélkül is.

WoT: Nishizumi77

Töröld le az egészet, töltsd le újra, telepítsd és nem fog kidobálni.

Modokkal sem. Nekem xvm, napi stat mod, jimbo van fent, egyszer sem dobott le.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

maniac78
A mikropatch óta nincs olyan csata amelyikbõl ne dobna ki, elõtte pedig 1-2* fordult elõ!

Ezt is jól megcsinálták!!!!!!!!!! És akkor ezért legyen prémem. Még fizessek is érte?

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

Olvasgatom az ftr-en a magyar ágat, de egyszerûen nem értem miért akarják minél magasabb tierbe sorolni a magyar tankokat. Nimródot a t3-ba, a Zrínyit a t6-ba, a Tas-t a t7-be. Ha ezek így megvalósulnának (ha bekerülnek egyáltalán valaha) akkor csak cumi lenne velük a játék, ugyanis a top lövegeik éppen csak megfelelnének azoknak a szinteknek. A legtöbbet egy szinttel lejjebb raknám, ahol tökéletesen megállnák a helyüket. A 6. tier fölé nem is raknám ezeket. A Tas rohamlöveg már-már OP is lenne a 6. szinten.

Nem jól értelmezted az xvm-et nem elég az xvm, hogy megtudj mindent...ezen a játékoson pl full látszik , hogy új account 0K csata és vett egy lövét ennyi. Ha valószínûleg jól játszott akkor teljesen új accountot akar kezdeni a stat miatt...ezek a legveszélyesebb játékosok , mert nem tudod, hogy most akkor veterán , vagy csak kezdõ esetleg cw acc.. 😉
#306431 szerintem az is teljesen felesleges lenne , mert majdnem detto ugyanaz a kettõ. Bár egyet értek azzal ,hogy "kézenfekvõ". Ez is kb olyan vonal mint pl az m103 vonala, hogy a T110E5-nek nem sok értelmét látja az ember(nincs is)😄
ahogy itt se:S az fv- vel szerintem nincsenek olyan nagy gondok...max a sebzés és az BORZASZTÓ winrate...mert álltalában tényleg noobokkal van össze dobálva:fv Winrate 48.295 % cent50.5653 %. Inkább javítani kéne vagy tényleg az amit te mondtál ,hogy lecserélik de normális winrate alappal.
Legkézenfekvõbb lenne megcserélni a Cent MkIX és a FV 4202 tierjét, persze az utóbbit történelmi paraméterekkel.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Hónapokig fizeti a prémet, és???
Egy havi prémium kb egy pizza ára, nehogy már annyira megterhelõ legyen

Az meg hogy mennyit kockul a gép elõtt, hát sok szabadideje van, egészségére. Van akinek ez az élete, és a statmutatókra áll fel. Na és?
Ennyi boldogsága legyen oszt kész 😄😄
A te életedet mennyire befolyásolja ez ?
popey8
Ezt csak azok mondták, akik a T34-hez hasonlóan szerettek volna egy ingyen prém tankot. A WG megmondta, h nem lesz többet ingyen prém tank osztogatás és szerintem be is tartják.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

GabeE3e
Arról,viszont még az a szóbeszéd is szárnyra kelt,hogy prémium tankot csinálnak belõle,bár ennek az infónak nem sok realitása van,de majd kiderül.

Viszont szerintem majd érdemes lehet kihúzni,mert most is jó tank, jó kezekben és elvileg még jobb lesz.

There is but one rule: Hunt or be hunted.

popey8
A 10-es medet akarják majd vmi másra lecserélni.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

meg van a holnapi melóm (is) 😊
Caliph
valahol hallottam hogy az angol vonalból ki akarják venni a x es TD-t.
Ennek mennyire van valóságalapja? nemrég kezdtem a vonalat és csak is ezért a tizesért mennék.

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

ximix
Az elõzõ csapatomat kívánom minden kedves tankernak 😊

Az elsõ másfél perc után valahogy nem tudtam komolyan venni a játékot, csak tengtem-lengtem .

http://wotreplays.com/site/803433#windstorm-batyu-waffentr_ger_auf_pz_iv

patchaou
Sok játékosnál megfigyeltem már ezt. Ha valamit nem tudnak megcsinálni, akkor azt mondják hogy az lehetetlen, sõt vannak akik tovább mennek és egybõl csalásról meg cheat-ekrõl beszélnek. Az meg sem fordul a fejükben, hogy más több gógyival és/vagy ügyességgel ül a gép elõtt.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Látod ez a te bajod: "lehetetlen". Szomorú, hogy az még csak meg sem fordul a fejedben, hogy talán jól játszik.
Nem lehetetlen, legfeljebb neked nem menne. De ha prémiumot is fizetett, mi azzal a gond? Baromság ebbe belekötni. ez nem kritika: csak a véleményem mondtam el.

sztem a Grille .. amit eltalál, annak reszeltek.

ha nem fizetne premet te sem jatszanal. az h mivel tolti az idejet, kb semmi kozod. neked sem szol bele senki, mit csinalsz.
mindent lehet ebben a jatekban csak ido kerdese.
Melyik most a legpengébb 5-ös arty mert a nerf óta csak az angollal játszottam az meg trollollo, de nem tudom hogy milyen a többihez képest?!

WoT Artyst

ezen inkább sírni kell, ennyire kíhúzott legénység, rengeteg gép elõtt töltött idõt jelent. Ráadásul hónapokig prémet fizet hogy ekkora legyen a skill. Prém nélkül lehetetlen ennyire felhúzni. Nem kritizálni akarom csak a véleményem ez.
mijki
Imádom a randomot....

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

valamelyik ismerosodnek nincs fent a jatek? mert nem erzekeny az installra, egy sima masolat is megy.
Megpróbáltam, leszedtem az amerikai verziót hátha az a launcher menni fog de nem... ugyan az mint a másik, tényleg tanácstalan vagyok 😞
így nem fogok tudni játszani

Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |

nem semmi ez a legenyeseg!
GabeE3e
Dumitru medál is meglett😊

There is but one rule: Hunt or be hunted.

De gáz már ez. Prokhorovka. Fent voltam a dombon, és valami med meg vasúti töltés túl oldalán állt, a vasúti kocsik fedezékében, de vvan egy kis rés a kocsik között, és azon keresztül meglõttem. Erre elkezdett írogatni hogy jelentsenek fel engem...poén amikor csalónak hisznek

Ciklon szûrõt használ valaki? Mennyire igaz, vagy észrevehetõ ez az 50% plusz?

nem tudom mit nyafogsz, amikor az IS top lovegenek pont ugyanekkora az atutese!
ximix
Orosz testvéreink is hasonlóan éreznek😊

nyugi, jó lesz az, barátkozz még vele egy kicsit.

amikor egy tank szembejön az egész más mint amikor benne ülsz.

Az IS bejött, de az IS-2-re fújolsz? Meglepõ.
Kishawer
Ez az E25 mekkora egy troll masina😊

Si vis pacem, para bellum.

Nem de azért elvárnám egy heavytõl hogy a legnagyobb lövege legalább 190 körül legyen. Azt hittem nem lesz vészes, mivel a többi ágon se volt könnyû kicsit gunnal, de itt még a 8as tankon is az lesz szinte végig. Az IS-t például szerettem a Tigris I sem volt rossz és a T29 is bejött. De ez...nem tudom miért lenne op tank, amikor szembejött röhögve lõttem 😉
ugyan így jártam én is,a wot tweaker a bibi,ha nem csomagolod ki a dolgokat nem fog elindulni a játék.
csodas..
Vagy az artykat toljak vagy a td-ket. Ne is foglalkozz vele....
Az idióta WG,nem értem mit erõlteti az artykat,így van 3-4 csatánként,eventben majd 6-7 lesz?? Bocsi azoktól akik szeretnek velük játszani,de szerintem nincs semmi keresnivalójuk ezeken a homokozó nagyságú pályákon...,ha lennének nagyobb több km-eres pályák,akkor hagyján,de így csak élõsködõk.
aha, tier7-es tanktól milyen átütést szeretnél ? 300-at ?

csak megsúgom, az is2 nagyon OP járgány.

Szombaton indul a counter arty party az M41-gyel <#violent> <#eplus2>
Én is azzal az ötössel (is) játszottam mostanság, eddig szinte semmi felszerelés nincs rajta, legénység 80-85 körül. Tegnapi utolsó meccsemen ügyes játékkal 5 kill 😊
hát srácok, nem tudom ki hogy van vele, de ez az IS2 nagyon undorító egy tank...igaz még csak az alap löveg van fent, de ahogy elnéztem a többi sem lesz jobb, ez a 175ös átütés nem sok mindenre jó 😞
Nekem tetszik <#eplus2><#mf2>

WoT Artyst

Ez zsiiiiiir... Elc amx ismet. Lassan azzal lesz a legtobb csatam. Azt eszrevette mar valaki hogy az amcsi otos artyval milyen iszonyat osszeget lehet keresni alapbol is ? Kreditbonusszal siraly lesz.
Remek hétvégének nézünk elébe ismét!
Special: It’s Raining Shells!
<#levele>

Bááár az írtásukért is jár kis zseton...

Sherman0070
Jó van nem mûködik letörültem a f*szba. Ha nem tudok egy b*szott replayt megnézni inkább újratelepítem az egészet.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Nincs semmi értelme ennek a kölcsönös szidásnak, mindenki ugyan olyan büdöset szarik, de néha jól esik, kell a lelkivilágnak 😊

Hébe-hóba, amikor olyan kedvem van és jönnek a zöld salutarék sorban, akkor húzom õket, hogy el vagyunk átkozva, túl sok a román a mi oldalunkon, bukjuk a meccset. Volt már olyan aki leállt bizonygatni, hogy de a román játékosok nagyon ügyesek, meg blabla. Aztán tényleg kikaptunk... 😞
ximix
Ha megvan a WorldOfTanks.exe
-akkor egy bal katt rá
-majd jobb lent megnyitás
-ekkor becsukódik magától és a -Társítás- ablakba bekerül
-a -Társítás- ablakba alul van egy sor "Mindig a kijelölt program nyissa meg a fájlokat" ezt pipáld be majd alul az OK-ra klikk.

-Végül zárd be az intézõt vagy amiben csináltad és nyisd meg újra elvileg akkor már ott lesz a wot ikon a replay élõt és müködik.
elküldtem a supportnak a fileokat amiket kértek, de 3 napja nem jön válasz hogy találtak-e valami hibát, és továbbra sem reagál a launcher semmire, kipróbáltam már az explorer törlést is ahogy írtátok de az sem használt neki.

Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |

Sherman0070
igen de hogy kattintsak rá hogy betegye a lejátszási listába?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA