World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT: Nishizumi77
Modokkal sem. Nekem xvm, napi stat mod, jimbo van fent, egyszer sem dobott le.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Ezt is jól megcsinálták!!!!!!!!!! És akkor ezért legyen prémem. Még fizessek is érte?
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
ahogy itt se:S az fv- vel szerintem nincsenek olyan nagy gondok...max a sebzés és az BORZASZTÓ winrate...mert álltalában tényleg noobokkal van össze dobálva:fv Winrate 48.295 % cent50.5653 %. Inkább javítani kéne vagy tényleg az amit te mondtál ,hogy lecserélik de normális winrate alappal.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Egy havi prémium kb egy pizza ára, nehogy már annyira megterhelõ legyen
Az meg hogy mennyit kockul a gép elõtt, hát sok szabadideje van, egészségére. Van akinek ez az élete, és a statmutatókra áll fel. Na és?
Ennyi boldogsága legyen oszt kész 😄😄
A te életedet mennyire befolyásolja ez ?
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Viszont szerintem majd érdemes lehet kihúzni,mert most is jó tank, jó kezekben és elvileg még jobb lesz.
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Ennek mennyire van valóságalapja? nemrég kezdtem a vonalat és csak is ezért a tizesért mennék.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Az elsõ másfél perc után valahogy nem tudtam komolyan venni a játékot, csak tengtem-lengtem .
http://wotreplays.com/site/803433#windstorm-batyu-waffentr_ger_auf_pz_iv
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
mindent lehet ebben a jatekban csak ido kerdese.
WoT Artyst

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
így nem fogok tudni játszani
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |
amikor egy tank szembejön az egész más mint amikor benne ülsz.
csak megsúgom, az is2 nagyon OP járgány.
WoT Artyst
Special: It’s Raining Shells!
<#levele>#levele>
Bááár az írtásukért is jár kis zseton...
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Hébe-hóba, amikor olyan kedvem van és jönnek a zöld salutarék sorban, akkor húzom õket, hogy el vagyunk átkozva, túl sok a román a mi oldalunkon, bukjuk a meccset. Volt már olyan aki leállt bizonygatni, hogy de a román játékosok nagyon ügyesek, meg blabla. Aztán tényleg kikaptunk... 😞
-akkor egy bal katt rá
-majd jobb lent megnyitás
-ekkor becsukódik magától és a -Társítás- ablakba bekerül
-a -Társítás- ablakba alul van egy sor "Mindig a kijelölt program nyissa meg a fájlokat" ezt pipáld be majd alul az OK-ra klikk.
-Végül zárd be az intézõt vagy amiben csináltad és nyisd meg újra elvileg akkor már ott lesz a wot ikon a replay élõt és müködik.
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |