World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa franc vigye el
végre valami használható tank, erre 100 sebbõl vérzik
bezzeg OP-1srõl még kupoláról is lehet pattanni hála random istennek
hmm 15k csata után ezt most meg tudni ciki?? 😄
azt hittem hogy + HP -t ad az ammonak
végre valami használható tank, erre 100 sebbõl vérzik
bezzeg OP-1srõl még kupoláról is lehet pattanni hála random istennek
hmm 15k csata után ezt most meg tudni ciki?? 😄
azt hittem hogy + HP -t ad az ammonak
Mi ment neked?
vitiris_golddetector_damagepanel_0.9.0_hun_V3
xvm-5.2.1-test2
Vit_Colormessages_fullstat_0.9.0
9.0_Arcade_zoom
090_Multilined_Tank_Carousel
Ez az 5 mod van fent nekem és így gond nélkül ment egybõl.
xvm-5.2.1-test2
Vit_Colormessages_fullstat_0.9.0
9.0_Arcade_zoom
090_Multilined_Tank_Carousel
Ez az 5 mod van fent nekem és így gond nélkül ment egybõl.
Na úgyérzem megérik lassan az uninstallra a Wot, elõször jött a 8.11-el az fps esés, aztán a 9.0-val a laggolás, most meg el se indul... Kakiljanak sünmalacot...
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Nálam volt ez + az és ment egybõl, szóval lehet hogy csak bizonyos dolgokra reagál ily módon.
"mert safe storage skillel is minden 2. lövésbe sárgult az ammo....." az csak a robbanás ellen véd. De rengeteg játékossal beszéltem aki szintén abban a tudatban volt, hogy attól majd nehezebben "sárgul be"
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
a 'script' mappát írjátok felül a res_mod/0.9.0-ben a res-bõl (ekkor elindul)
viszont azokat a mod-okat amik ezt használják ujra be kell másolni (csak a script mappát)
viszont azokat a mod-okat amik ezt használják ujra be kell másolni (csak a script mappát)
xfire: kistekila
Caernnál annyira nem tûnt fel hogy modulsérülõs lenne, egy dolgot leszámítva, az ammót. Na azt tényleg csatánként minimum kétszer sárgítják be, mert ugye egyrészt a papírvékony oldala lõszerrekesszel van kibélelve, másrészt a hasában is tart belõle egy adagot, ami egyrészt papírvékony, másrészt minden értelmes ember azt lövi rajta. De szokj hozzá, a Conqueror (lévén ugyanaz a kasztni) ugyanettõl a betegségtõl szenved, hihetetlenül ammós.
Vizes lõszer kötelezõ, meg játékstílusuknál is fogva igyekezni kell távol maradni az elsõ vonaltól.
Mellesleg nekem a japán ág tagjai tûnnek hihetetlenül modulosnak. STA is, és most a Type is, valami borzalmasan sérülékenyek modulokat tekintve, kb. minden bekapott lövés visz valamit, plusz esetleg még legénységi tagot is.
Vizes lõszer kötelezõ, meg játékstílusuknál is fogva igyekezni kell távol maradni az elsõ vonaltól.
Mellesleg nekem a japán ág tagjai tûnnek hihetetlenül modulosnak. STA is, és most a Type is, valami borzalmasan sérülékenyek modulokat tekintve, kb. minden bekapott lövés visz valamit, plusz esetleg még legénységi tagot is.
Ugye neked is minden csatába lõttek ciritalt, nem csak engem szopat???
Ellövik (ELSÕ) lövésre a tornyom, meg javítom, 3 másodperc múlva megint sárga.
Ammo, célzó, motor+lánc egyszerre, minden combót megkapok csatánként.
Anno kibaszott Leo PT-t adtam el, mert safe storage skillel is minden 2. lövésbe sárgult az ammo.....
Ellövik (ELSÕ) lövésre a tornyom, meg javítom, 3 másodperc múlva megint sárga.
Ammo, célzó, motor+lánc egyszerre, minden combót megkapok csatánként.
Anno kibaszott Leo PT-t adtam el, mert safe storage skillel is minden 2. lövésbe sárgult az ammo.....
Ha a res_mods/9.0 mappában van valami nem indul. Fasza.
ha kiveszed a modokat?
Már nem, most kezdem a Conquerort.
kiprobaltam. ment. visszaraktam a modokat, detto nem megy. de joo..
Egyszer olvastam róla vhol, hogy egy 8 cm-es löveget akarnak Tashoz, de nem vagyok benne biztos, hogy az bofors volt. Az viszont biztos, hogy a 8cm 29M-nek (L/50) tervezték a fejlesztett 29/44M változatát (L/60) ami azért hatékonyabb lett volna, ráadásul új, erõsebb löszert is terveztek hozzá.
Picit zavar, ha tulajdonos vagyok.
segitek neki innen: reinstall.
Nem lehet, hogy be se került az írásod, mert a gif áradatban egyszerre küldted, és kiütõdött ?
Ha ilyen fontos volt ismételd meg. Te is kifogod bírni, akinek segít, az akkor is meg fogja köszönni.
És ha a modi véletlen törölte ki, a másik 60 spammel, na akkor bumm mi van, õ is emberbõl van. Csak az nem hibázik aki nem csinál semmit.
Ha ilyen fontos volt ismételd meg. Te is kifogod bírni, akinek segít, az akkor is meg fogja köszönni.
És ha a modi véletlen törölte ki, a másik 60 spammel, na akkor bumm mi van, õ is emberbõl van. Csak az nem hibázik aki nem csinál semmit.
Akkor Ez Itt Moderátor és törölget fontos infókat? Semmi gond....
Az a nye-nye-nye sem jött át, bocsi.
biztos ossze-vissza fogjak izzgulni maguk emiatt..
Esetleg a gif áradat közepén volt a hozzászólásod és véletlenül lett törölve, de menj és panaszkodj a moderátor topikba, biztos népszerû leszel.
There is but one rule: Hunt or be hunted.
pedig reggel ugy voltam vele kar kapkodni, azt volt 10 perem, azt elinditottam. akkor pikk-pakk fel is ment. kiprobalni nem volt idom.
Próbáld újraindítani a gépet, nálam is ezt írta újraindítás után már ment
NYe-nye-nye. Adok neked távsegítséget ha kell 😊 Bár elég érdekes volt, hogy azt a kis fájlt milyen sokáig telepítette.
Megy minden szerver folyamatosan. Én újra raktam itthon és megy is normálisan. De nyilván ilyen infót egy ilyen fórumon nehéz kinyerni, vicc, és jól érzitek, fel vagyok háborodva....És vállalok mindent, páran elbucsúznak jogaiktól az fix.
Mennek a szerverek, nálad lesz a hiba.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Nálam se megy egyik szerver se! Akkor ez most nálam hiba, vagy "tervezett" karbantartás?
Újra kell telepíteni, ha nem enged be, 2 óra....Nálam ez volt. Köszönöm a segítséget
Nálam az történik, hogy itthon mégsem mûködött az, ami másik gépen igen. Síma frissítés , és minden oké, hát itthon nem. És külön köszönöm a moderátornak, hogy töröl minden bejegyzést, bebaszási szintje szerint!!! Minõsíthetetlen, ennyi, és senki sem haversrácod akárki is vagy.
Azt nem tudom, hogy ha mindent törölsz az update mappából, akkor nem próbálja-e újra leszedni. Esetleg próbáld meg a wotlauncher.exe-t az -integrity kapcsolóval indítani.
reinstall?
mindkettore aazt irja nem elerheto, es/vagy frissitsem a klienst. reggel frissittem, igaz akkro nem mentem vele. most persze nem talal frissitenivalot..
Az EU2 megy. Gondolom EU1 is.
megy a szerver?
http://www.museevirtuel-virtualmuseum.ca/sgc-cms/histoires_de_chez_nous-community_memories/pm_v2.php?id=record_detail&fl=0&lg=English&ex=00000653&rd=152315
http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/39974-sherman-tank-used-as-target-practicehas-hundreds-little-bullet-holes/page__st__80__pid__1081111#entry1081111
http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/39974-sherman-tank-used-as-target-practicehas-hundreds-little-bullet-holes/page__st__80__pid__1081111#entry1081111
Dettó.
Nem tudom nálatok mi történik, de nálam semmiféle probléma nem keletkezett a mai patch miatt. Modok is voltak(vannak) fent.
Ezek szerint 5 naponta újra kell majd telepíteni. Azért ez veri a windows-t, rögzítsük.