World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hármat? 😄
nem voltam részeg, jó volt bennem sör, de ez ettõl független 😊
aki virsligumis versenybringára ül az elõbb utóbb esik egy tisztességeset....
JeffDunham
Új tank? Nekem is ki kellene akkor húznom. <#hehe> <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Ön dönt! Iszik, vagy vezet! De egyszerre mind a hármat NE tegye...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

9 évnyi balesetmentes aktív bringázás után tegnap este sikerült egy hatalmasat esnem 😄
szerencsére nem tört el semmim, de a bal könyököm nagyon bedagadt, így egy ideig semmi meló, marad a wot 😄
büntetésbõl kihúzom az 59-13-at XD
BatChat-em még nincs, 50B viszont akad a garázsban. Mindkettõ eltérõ stílust képvisel, míg a Bat kiváló spotter, az 50B tipikusan a második vonalból támogató tank. A wotreplays alapján kb. azonos sebzést lehet mindkettõvel leosztani, de a Bat még spotolni is tud. CW-n mindkettõ alap, de a Bat több pályára/taktikára használható, bár tapasztalt játékosok szerint nehezebb jól használni.
Pedig nagy segítség az arany detektor: E100-zal belenézek egy WTE100 csövébe, akkor tudom, hogy beforgatva nem lõ át, ha normál lõszert használ, ha pedig arany pofont kapok, akkor más utat kell választanom, mert bárhogyan forgatom, át fog csapni.
kisTekila
big köszi <#eljen>
(már húzok is) 😉

xfire: kistekila

Csak egy gondolat az arany témához.Én nem használok semmilyen kiegészítõt, ilyen arany detektoros szarságot meg pláne.Teljesen mindegy ha már kilõtték vagy ha lövik a tankomat,hogy azt mivel teszik.Felõlem lõhetnek akár megy maggal de banánhéjjal is,leszarom.Úgyis ez a szuper random dönti el.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Persze, sõt, sebzés nélkül is hullottam már el többször is, bár nem ez a jellemzõ 😊. Az én problémám az, hogy a linkelt csata tipikusan 0-15-ös eredményre predesztinált, mégis lehozható lett volna, ha akár egy tank is segít nekem (nem engedi, hogy megkerüljenek), és nem a házak között kempel a csapat. Az XVM lehet a probléma: ha az ellenfélnél lilák-kékek vannak, akkor
a. mindenáron õket akarják kiszedni agyatlanul, ilyenkor persze elhullanak,
b. bekempelnek valahol, így kivonva a csata nagy részérõl az általuk képviselt tûzerõt.
Nyilván én vagyok a hülye, hogy nem szakaszban farmolok. Lassan élvezhetetlen lesz a játék egyedül tolva.
Egymással szemben voltak,férfiasan.Én az oroszlánnal úgy döntöttem,hogy jobb ha ebbõl most kimaradok.Az is7-nek 1 darab lövésre volt csak ideje,a másodikat már nem élte meg.WTE100 nem bukott,csak a csata legvégén.Abban az egy percben mikor tölt azalatt lehet szórni.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Biztos valami td megint.Talán borsig.

Ha az IS7 maga volt, akkor így járt, ha viszont csak egyetlen társa is van vele, akkor a WTE100 is halott és akkor ha jól számolok mindkét oldalon 1-1 tízes veszett. Tudni kell a WTE100 ellen harcolni és még ha kicsit OP is, akkor is rettentõen jól ki lehet használni gyengéit.

Nekem aranyosan kezdõdik a reggel, mindez T8-as csatában:

Tono34
1800+ üzenet, lemaradtam valamirõl?

Mellesleg nem tudjátok mi lesz a következõ Top Of The Tree?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Az elõbb rendesen megsajnáltam az ellen is7-esét.A mi wt-e100-asunk úgy kapta szét full hp-ról köpni-nyelni nem tudott.Olyan 10 másodpercig tarthatott az ákció.De nem op td,az is7 meg jó tier 10-es tank.
Ezek után a löwével fû alatt közlekedtem.

És ne hagyjuk ki a Ferdit se. Nekem már alapágyúval ászom volt vele, mert annak a tanknak aztán tényleg van lövegkitéríthetõsége minden irányban. Mind a három 8-as német TD szerintem kimagasló. A JP2-vel ugyan csak teszten játszottam, de tényleg nagyon jó az is. Egyetértek, a Borsiggal unalmas a játék, de azért én is azt gondolom a legjobbnak. Egyszerûen azért, mert T10-ben az a legjobb a három közül. Ugyanis míg a Ferdit és a JP2-õt azonnal levadásszák, ott már nem jelent annyit a jó páncél, addig a Borsigot T10-ben sem veszik észre. Tehát én azt mondom, T8-ban, T9-ben nehéz köztük gyõztest választani, a Borsig javára a T10 dönt. T10-ben azért ritkán voltam top xp szerzõ a Ferdivel, top sebzõ meg még ritkábban, Borsiggal mindkettõ nem túl nagy teljesítmény. A kicsisége miatt nagyon durva helyekre is be lehet vele állni úgy, hogy nem tudják meglõni, sokszor süvít el a fejed fölött azonnali halált adó lövedék, míg a nagy Ferdi és JP2 ezeket benyelné.

JeffDunham
Mind a kettõ a garázsban van, nem véletlenül. Én is imádom a Jp2-t. <#eljen>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Batchattel vagy 50 b-vel lehet tobbet sebezni ? Teszten jol szuperalt a bat de ezt szerintem nagyreszt a lathatatlansaganak koszonheti illetve hogy teszt szervdren mindenki esz nelkul tamad. Vissza akarom venni az 50-120-at vagy a lorit (leirni is borzalmas nem hogy jatszani veluk) es kihuzni az egyik tizest.
Bár a Jp is szerintem nagyon jó TD, de a borsig azért csúfosan veri..az a kis camo fullra húzva brutális camo-t jelent gyakorlatban ám😊 és azon a vonalon az e100 és a borsig a legjobb. érdekesség képen: ez csak a globális winrate borsig:51.4738 jp: %48.5793 %..a borsigon azért nincs páncél , mert nem is kell rá.http://tank-compare.com/de/compare/rhm-borsig-waffentrager/jagdpanther-ii#T1=484I390I331I589I141&T2=228I158I114I280I138
de sok minden másba is veri a borsig.
Szerintem a' ISU! <#szeret>

popey8
Kíváncsi lennék JP2 vs Borsig ügyben ki melyiket gondolja jobbnak? Én megkockáztatom, h a JP2 jobb cucc, mint a borsig. Az utóbbinak kicsivel jobb rofja és vmennyivel jobb camoja van. A JP2 mobilis és a felépítmény páncélja simán fogja a T8-T9-es tankok lövedékét. Sokkal jobb a gun depressionje is, így ha a testét van lehetõség elrejteni a domborzat segítségével, akkor nagyon nehezen lehet csak sebezni, míg a cicussal hull downból simán lehet osztani az áldást. Biztos mindenki más-más dolgot favorizál a fentiek közül, nekem személy szerint a leírtak miatt a JP2 sokkal jobban használható, mint a borsszóró. Azt hiszem mind közül a mobilitás billenti a panther felé a mérleg nyelvét. A Borsiggal túl monoton és kicsit unalmas a játék. Mai duplázó JP2 kör:

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

110 Ace. Tipikus késõ esti favágó game sok mellével, odamondogatással, viszont elég szép golyózáport sikerült túlélni. Magaslati T32-re kiment 2 APCR, mert még a kupoláját is elég szar szögben láttam.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Bee.. Bee.. és hányszor van olyan, mikor te is az alsó rétegben vagy 400-600dmg-vel, meg persze mindenki más is? 😄
(nem bántásból, csak érted.. 😊
Solten
Jol leszerepelt. Lassan mozgott, lassu tuzero, a motorja alkalmatlan volt a sivatagi hadvislesre. Egyedul a frontpanceljat szerettek az egyiptomiak, a Patton se nagyon utotte at.
Az izraeliek zsakmanyoltak parat, statikus tuzersegnek hasznlatak jobb hijan.

Saor Alba

Persze, világos. A cél igazából az volt, hogy megértse amit többen is kértek tõle. Ne soronként kivagdosott részeredményekkel érveljen, ha nem tolja be a teljes jelentést és sokkal átláthatóbb minden. De egyszerûbb volt anyázni...

T8 csatában nagy elvárás a minimum 1000 HP lesebzése?
Ehh, hétvége van...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne is mondd, Conqueror 120 penes HESH lõszerével trollkodok egyfolytában😄 Ha sikerül megflankelned valakit, ott kõ kövön nem marad.
WT-re HE-t nyomni igazi fun. Egyrészt kapott egy 400 fölöttit meg egy löveg és egy lövésze bánta. Emiatt összevissza lövöldözött és mikor megkapta a második HE-t is, már visszavonult egy T8-as tank elõl. Az ilyenekért mondom azt, hogy lehet, hogy OP a WT, meg az FV, de õket úgy is én látom meg hamarabb és vissza tudok rájuk lõni, míg egy artyra nehezen.

Nem csak a sebzésért számol a játék kreditet😊
ximix
Ha ez T29 akkor elég furán számolnak. Tegnapi köröm feleennyi sebzésre dupla kredit maradt (volna prém nélkül) és top tier voltam. De a 19 skuló az bizony 19k kredit, ahogy írták már...

Épp kérni akartam.
NA jó, akkor levezetem neked még 1x.
Nem tudom tudtad-e, hogy a prém +50%ot ad creditre.
Te prémiummal kaptál volna 20064 credit bevételt javítás, újratöltés után.
Prém nélkül kaptál 4598 creditet javítás és újratöltés után.
A kettõ különbsége 15466 ami a +50% lenne ha lenne prémed. (ezt 3X-va megkapod a teljes szerzett creditet HA lett volna prémed)
46398
Ebbõl levonod azt a pénzt ami prém bónuszod (15466).
30932 Ennyi creditet kaptál.
Ha levonod a bevételed ami 4598 volt marad: 26334
Ennyi volt a teljes javítási és lõszerköltséged.
Lõttél 19et az 19000 credit T29 top lövegénél, így kijön, hogy 7334 volt a javítása a tanknak.
Ez megegyezik a @307134-es hozzászólásodban írttal.

Azt hogy alig kaptál valamit a körre nem igaz, csak nem kellene a madarakat lövöldöznöd, mint 1 6évesnek.
19-bõl 13 találat nem túl fényes.

Feljössz ide hülyeségeket beszélni. Ha nem adsz képet onnan tudjuk, hogy ferdítesz, ha adsz akkor meg még le is buktatod magad.
<#law>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

j0nNyKa
témát zárom, anyázással lehet menni az oviba, innen el.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

<#eljen>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

toocha
POPCORNOS gifet valaki! Please!

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Jakuza1
Amit en nem szoktam, hiszen sose linkelek kepet ?
Megint szopni akarsz azzal kapcsolatban hogy deka goldot nem lottem ? 😛

Jakuza1
Itt a kpe amire vartal eppen muttidat igazoltatjak

End of battle képet kérnék, hogy lássam miket sebeztél, illetve a statisztikás screent, hogy milyen lõszerrel, milyen fogyócikkek mellett.
patchaou
Off:
Megjelent a S.T.A.L.K.E.R.. Lost Alpha Letöltéshez link a cikkben 😊
On

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

komoylan szanalom eza cirkusz amit csinalsz. dehat ez a nev mar fogalom errefele, budapest20 😄
Jakuza1
Marmint a szel fujja ki a szadat, vagy bepallott a ferfi pofak falizasatol ?
Ugyan mar erolkodsz hiszen en meg kepet se linkelek. 😛

és ehez neked prém tank kell ilyen gyõzelmi sosrozathoz:Nekem nincs ilyen prémem de van m4 ami full és persze prém is már azzal is hozok ennyit a konyhámra.
Linkelni, nem hebegni-habogni.
Jakuza1
Amugy latsz own team damaget, amire a kep be lett linkelve? Hiszen te mar megmagyaraztad a semmit.

Jakuza1
Az neked nehez lenne a megoldokepesegeddel, hiszen felvoltal mentve meg gyogytornabol is..

És nem lenne egyszerûbb az egész képet egyszerre belinkelni, barátom? Vagy puzzlézzuk össze darabonként? Ha gondolod, satírozd ki rajta a neved, kíváncsi rá az öreg ördög.
hat-hat..premiummal azert szepen hoznak azok is, foleg h a javitas bago.

Victory!
Battle: El Halluf
Vehicle: T14
Experience received: 1 495
Credits received: 62 245
Battle achievements: High Caliber, Mastery Badge: "1st Class"

Victory!
Battle: Hidden Village
Experience received: 1 086
Credits received: 37 753
Battle achievements: Steel Wall, Mastery Badge: "2nd Class"
WN8: 1280 (51)

Victory!
Battle: El Halluf
Experience received: 1 306
Credits received: 45 919
Battle achievements: Mastery Badge: "2nd Class"
WN8: 2163 (82)
Jakuza1
Ja es ugye own team sebzes, hat hogyne. 😛PP

Kell valami magyarazakodas, ha egy masik nem jon be, mint nem kuld kepet, de az nem kep csak valami mas mert csak a nev hianyzik rola, vagy esetleg valami hulye azt kepzeli, hogy sajat teamet sebzett es levont a semmire a wg.
Hat hogyne az ilyen yossarianmakinak az mar magyarazat. 😛 Ezert kapja a banant a kozkacukor utan 😛PPP

Ja makikam szolj hogy goldot lottem mert tuti az volt a levonas, es majd a kov kepre ismet anyad miatt fogsz szegyenkezni. 😛

Azokat nem is piszkálták (gondolom). A nagy pénz nem azokban van, hanem a nyolcasokban.
Eza másik is jó volt lol