World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem voltam részeg, jó volt bennem sör, de ez ettõl független 😊
aki virsligumis versenybringára ül az elõbb utóbb esik egy tisztességeset....
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
szerencsére nem tört el semmim, de a bal könyököm nagyon bedagadt, így egy ideig semmi meló, marad a wot 😄
büntetésbõl kihúzom az 59-13-at XD
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
a. mindenáron õket akarják kiszedni agyatlanul, ilyenkor persze elhullanak,
b. bekempelnek valahol, így kivonva a csata nagy részérõl az általuk képviselt tûzerõt.
Nyilván én vagyok a hülye, hogy nem szakaszban farmolok. Lassan élvezhetetlen lesz a játék egyedül tolva.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Nekem aranyosan kezdõdik a reggel, mindez T8-as csatában:

Mellesleg nem tudjátok mi lesz a következõ Top Of The Tree?
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Ezek után a löwével fû alatt közlekedtem.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
de sok minden másba is veri a borsig.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
(nem bántásból, csak érted.. 😊
Az izraeliek zsakmanyoltak parat, statikus tuzersegnek hasznlatak jobb hijan.
Saor Alba
Ehh, hétvége van...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem tudom tudtad-e, hogy a prém +50%ot ad creditre.
Te prémiummal kaptál volna 20064 credit bevételt javítás, újratöltés után.
Prém nélkül kaptál 4598 creditet javítás és újratöltés után.
A kettõ különbsége 15466 ami a +50% lenne ha lenne prémed. (ezt 3X-va megkapod a teljes szerzett creditet HA lett volna prémed)
46398
Ebbõl levonod azt a pénzt ami prém bónuszod (15466).
30932 Ennyi creditet kaptál.
Ha levonod a bevételed ami 4598 volt marad: 26334
Ennyi volt a teljes javítási és lõszerköltséged.
Lõttél 19et az 19000 credit T29 top lövegénél, így kijön, hogy 7334 volt a javítása a tanknak.
Ez megegyezik a @307134-es hozzászólásodban írttal.
Azt hogy alig kaptál valamit a körre nem igaz, csak nem kellene a madarakat lövöldöznöd, mint 1 6évesnek.
19-bõl 13 találat nem túl fényes.
Feljössz ide hülyeségeket beszélni. Ha nem adsz képet onnan tudjuk, hogy ferdítesz, ha adsz akkor meg még le is buktatod magad.
<#law>#law>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Megint szopni akarsz azzal kapcsolatban hogy deka goldot nem lottem ? 😛
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ugyan mar erolkodsz hiszen en meg kepet se linkelek. 😛
Victory!
Battle: El Halluf
Vehicle: T14
Experience received: 1 495
Credits received: 62 245
Battle achievements: High Caliber, Mastery Badge: "1st Class"
Victory!
Battle: Hidden Village
Experience received: 1 086
Credits received: 37 753
Battle achievements: Steel Wall, Mastery Badge: "2nd Class"
WN8: 1280 (51)
Victory!
Battle: El Halluf
Experience received: 1 306
Credits received: 45 919
Battle achievements: Mastery Badge: "2nd Class"
WN8: 2163 (82)
Kell valami magyarazakodas, ha egy masik nem jon be, mint nem kuld kepet, de az nem kep csak valami mas mert csak a nev hianyzik rola, vagy esetleg valami hulye azt kepzeli, hogy sajat teamet sebzett es levont a semmire a wg.
Hat hogyne az ilyen yossarianmakinak az mar magyarazat. 😛 Ezert kapja a banant a kozkacukor utan 😛PPP
Ja makikam szolj hogy goldot lottem mert tuti az volt a levonas, es majd a kov kepre ismet anyad miatt fogsz szegyenkezni. 😛