World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem ne állj meg Tier7-nél. A csapat csatákban Tier8 tankokkal érdemes menni, és nem árt, ha van belõlük választék.
A Tier9 az a szint, ahol már nem frusztrál a két tierrel magasabb tankokkal való találkozás "élménye". Odáig érdemes elmenni.

Egy arra érdemes klán, meg úgyis kipróbálja mit tudsz, hogy tudsz együtt mûködni, mennyire vagy kommunikatív, csapatjátékos. Ott próbálkozz, ahol esetleg már vannak ismerõseid, akik azt is el tudják mesélni, hogy mennyire jó a légkör, mennyire élvezetes velük a csapatjáték, a közösségi élet.

Csatlakozom. Magas tierekben már leghülyébb vöröskék is olyan átütésekkel/sebzésekkel rohangálnak, hogy elõbb-utóbb ha mással nem ház szerencsével leszednek. A kisebb tier még megbocsájtja a hibákat, de a nagyoknál ha kifutsz egy tróger elé, reszeltek.
Ha a jövõben ki szeretnéd próbálni a klánháborúkat, akkor érdemes továbbmenni (német vonalon Leo1 és E100), továbbá az orosz, a francia med és heavy, az USA heavy ágakat kihúzni. Egy jobb klán 3-4 T10-es tankot szab meg minimum követelménynek, ráadásul ezekkel 2-300 csatát is kér átlag 2000+ sebzéssel. Ha sokat játszol alacsony tierben, az nem fog használni a felvételnél; sokan ugyanis a KV-1S-t és a Hellcat-et használják statpaddingra.
Az érem másik oldala az, hogy érdemes-e nekiállnod grindelni (akár évekig), vagy csak élvezni akarod a játékot. Ha a top tier nem tetszik, maradj nyugodtan alacsonyabb tierben, hobbi klánokba T10 nélkül is felvesznek.
Pales27
A látótávot is elég mediumra állítani, mert már egy ideje az is 1100x1100 métert mutat. Régebben maximumra kellett, de azóta növelték a medium értékét is.

"Draw Distance Setting

Draw distance can be limited in Game Settings->Graphics via the "Draw Distance" parameter that allows you to choose from the following three options:

High: Maximum allowable draw distance (this is defined separately for each map, usually 1600m x 1600m x 1600m)
Medium: 1100m x 1100m x 1100m
Low: 900m x 900m x 900m "

Nagyon kulturált kis progi az, készít saját maga másolatot azokról, amikhez hozzápiszkál. Peccs elõtt szépen vissza is lehet állítani vele.

Szerintem ez nem egészen így van. Nagyobb tierben (9-10), már egy ember nehezebben tud lehozni egy meccset egyedül, mint tier 5-6 (esetleg 7) környékén. Magasabb tierben már jobbak a játékosok is, az egyéni jó teljesítmény nehezebben hoz eredményt, mint a kezdõk/noobok között alacsony tierben. Ha megnézem jó játékosok statját, akik egyedül is játszanak, akkor azért Hellcat/T49 (etc.) tankokkal magasabb a winratjük, mint tier 10-esekkel. Nem azt kell nézni, hogy lehozod-e azt a meccset amikor +2 tierbe kerülsz, hanem ha jó játékos vagy azokat meccseket kell lehozni, ahol te vagy felül.

Én se nagyon tudom, de mostanság a wn8-at szoktam nézni. Mindenesetre itt van egy rövid leírás:
WN8
Múlt héten mentem jópár kört alacsony tierben, szerintem meg pont hogy ott lehet eldönteni csatákat. A legtöbben még 50%-os legénységgel szaladgálnak, miközben azt sem tudják merre áll a tankjuk. A legalapabb trükkök bejönnek. Kimégy, megmutatod magad és becsalod õket egyesével a sajátjaid lõtávjába, akik ugye nem mozdulnak.
Fogsz egy jól páncélozott cuccost, áttolod vele félútig, majd visszafordulsz és levadászod az elbukott másik oldalon áttörõket.
Vagy vezeted a lemmingvonatot, ha épp arra kerül sor...

Fene tudja követni ezt a sok értéket már. Igazából azt se tudom már mi a különbség a 6 és a 7 között.
Wot tweaker esetleg. Csak csinálj elõtte biztonsági másolatot a res könyvtárról.

No és a WN8?
Talán annyit ehhez még, hogy az "alacsony tierben" nem annyira lehet egy tankkal eldönteni egy meccset, mert nem annyira ütöképesek a járgányok.
Értsd ez a alatt azt, hogy egy Amx 50 100-al vagy egy Borsiggal például tier 9-10-es meccseket is simán le lehet hozni, és nagyobb WN6-7-8 értékeket tudsz hozni, míg egy VK3601-el hiába puffogtatsz tier 8 csatában csak egy könnyû frag vagy bárkinek.
Persze ez sem igaz mindig, de nagy átlagban azért megállja a helyét.
Nem befolyásolja hátrányosan, az eff kalkulálásakor figyelembe van véve az átlag tier is. De egyébként inkább a WN6-7-et nézd, szerintem a legtöbb klán már inkább arra ad mint az effire, utóbbiban túl nagy szerepe van a foglalásnak/bázisvédelemnek.
GabeE3e
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Mydgard
Csao!

Tudnatok mondani par FPS novelo modszert (a grafikai szint beallitason kivul)? A jatekot alapban, mod nelkul hasznalom. Mit lehetne meg allitani vagy lefuttatni? A preference fileok torlese mar nyomot +5-ot az FPS-en, de meg kene rajta javitani.

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Pales27
Akkor még nem fogta a spaced armour a HEAT-et?

Valaki megválaszolná hogy mennyire befolyásolja az efficiencymet az hogy max. 7 terrel szoktam játszani? 3700 csatán vagyok túl, a kezdeti bénázások után mostmár talán nem vagyok annyira veréb. 😊 Az egyetlen problémám az hogy tier 7 fölötti tankokkal nem igazán szeretnék játszani a közeljövõben. Amúgyis egyszerre húzom az összes német ágat. Szóval igy azért idõigényes a Maus & E100. 😊
Na de csak azért él a fenti kérdés, mert ha esetleg egyszer szeretnék valami klánt találni magamnak, akkor ugye kell hozzá a jó referencia. És az még ennyi ésszel is világos hogy tier 7-es egységekkel csak elvétve kell 3-4000 damage fölé menni. Szóval meg tudnátok mondani, mennyire érint hátrányosan, ha csak 1 db tier 8-as tankom van és nem is tervezek mostanában többet?
Tono34
Várd csak meg a 110-et, mire becélzol valamit addigra be is tölt 😄

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

én is úgy terveztem.... de maga a tank is lassú az IS-hez képest
+ ez a töltésidõ OMG 😄
Sunsetjoy
A 110-es grindje még sikítósabb szerintem - lassan tölt (ez mondjuk általános) de lassan is szûkül 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Akkor még 300 penes HEAT-ot lehetett vele szórni anélkül hogy folyton a spaced armortól kellett rettegni.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Pedig nekem az egyik kedvenc T7 heavym volt anno.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Teljesen kibírható grind pedig, én a stock ágyúval vittem végig, mert a kínai 122-esek elég gyatrák az oroszokéhoz képest.

Tono34
Ez a büntetésed 😄

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

nicht
szülinapkor csesztem el 85.000 free exp-t M40/M43-ra 😊
Ööööö.... Free XP a top csõre?
megvettem IS-2-õt hogy majd én nagy kemény vagyok és kihúzom a 110-et
jah... sotck is-2 vmi kegyetlen szar 😄
9 sec-ig tölt a 100mm-es 😄
asszem adom is el 😊 bye bye 110 XD
Tono34
Sok-sok tûzoltó készlet. 😊

Esetleg venti helyett szerszámkészlet.
Stabilizátor.

Löwe 3. modul melyik legyen?
Ami most rajta van, töltésgyorsító és ventilátor!
kabel15
Köszönöm mindenkinek a véleményt. Ki próbálom a T28 at. Bár van egy olyan érzésem hogy fullos legénységgel nem lesz valami élvezhetõ.
Azért gondolkodtam el rajta, mert haverom akar húzni egy 10 es tankot és 2 en szoktunk menni. A másik lehetõség még az orosz IS ág lenne, ott az IS3 már fullos mostanában azzal megyek vele. De ahogy olvasgatom az IS páncélból él, az enemy meg GOLD ammo ból. Szóval sok esélyem nem lenne. A másik, hogy a orosz MED et csinálok, KV13 már kész onnan fel tudok menni T34 re talán. Azok mondjuk tetszenek mind külsõre mind adatok szerint, meg 1-2 replay-t is megnéztem.

BattleTag: kabel15#2672

JeffDunham
Emlékszem rá. A Tinomanx csávó akinek beszóltam 24.000 csatája volt és 299 WN8-a.

Úgy emlékszem ez az a csata volt. REPLAY

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

toocha
Senhor Heff! 😊

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Ha estig nem találsz szakasztársat, akkor írj rám: Black_Sheep_01
10-12 csatát megyek veled T5-ben. TS-t telepíts, ha még nincs, link: teamspeak
Ha megvagy, akkor 20:00 körül gyere fel a vteps.hu TS-re, a társalgóba. Mi az in-game nicked?
Csatlakozna még valaki?
Sunsetjoy
Amikor csináltam az amcsi TD-vonalat, épp a T28-ig mentem, amikor jöttek a tornyosak, átültek azt az ágat húzni.
Ha a T25 AT-t egy bölényhez hasonlítjuk a nagy kemény fejével, akkor a T25/2 inkább egy szimpla szarvasmarha😊 Gyengécske, de mobilisnak mondható, közepes ágyúval.
A T28 proto meg amilyen lassú, olyan lövésekkel elbír ha forgatod a fejét, plusz ha szerencséd van😊.
Ha nem szeret az ember szenvedni stock tankkal, némi free-t érdemes rá áldozni, szerintem meghálálja - nem volt szenvedõs a grindje.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Roger6
Jeff bá <#papakacsint>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

lol, találd meg az SG celebet 😄

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Navégre..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

tudom uncsi vagyok de tioer V-be jönne velem valaki szakaszozni a havi küldit kéne megcsinálnom és arty gyõzelem is kéne még tehát Grille-t vinnék.
T25/2 sztem borzalmasan gyenge t7 TD...
Semmiben se jó, lassan tölt (1 tigris jóval gyorsabban tölt, ami heavy...WUT?!) átlagos camo-ja van sztem, papír, egyedül a lövegpajzsa ami trükkös, azzal jókat lehet szórakozni mondjuk. Relatíve gyors, agilis tank, de nem annyira mint a sima T25, a 90-s gun nem rossz, de nekem nem jött be, 175 pen nem mondom h kevés, de lehetne több is ha már TD.
AT7 után nekem nagyon gyenge TD-nek bizonyult.

Proto jó tank fullosan, bár nagyon gyengének tartom a tornyát, egyszerûen papír, ha az ember pedig 1 picit is elfordítja szinte minden belövi amivel találkozhat, 220 pentõl biztosan lehet átlõni szembõl is a lövegpajzs mellett. Eszméletlen lassú, igazán nevelõ hatású 😄 T8-ban azért elég szép meglepetéseket tud okozni, és a hull-ja sztem jobb mint a sima t28-nak, ha másért nem, hát azért mert kicsit lehet forgatni, a torony miatt. A torony másik elõnye, h kevésbé van kitéve a medek/light-knak.
bakker tényleg a T25 AT a másik ágon van 😊 sry 😄
lehet tegnap az agyam is megsérült XD
T25/2-t nagyon nem szerettem 😄 talán a papír teste miatt... T25 AT ezerszer jobb
T25 AT fullosan nagyon király!!!
T28 proto fullosan még királyabb!!! persze a lassúságát meg kell szokni 😊
de iszonyat erõs páncélja van, tud hull downozni, a gunja is nagyon jó szerintem, én szeretem nagyon 😊
Tono34
T25/2 nagyon élveztem, T28Proto már fullosan nagyon jó, kellõ visszatartó erõ lehet sok esetben.

T25 jó, proto tetû lassú, de jó. Tovább nem tudom még.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

haha <#smile>
Pár tíz hp-s tankot nem lehet elsõre kilõni,mert hirtelen szénné páncélozottá válik.Fura.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

kabel15
Hellcat utáni tankokat mennyire érdemes kihúzni?
Nem kell se CW-re se semmi másra, csak játszani.
KV1 KV-1S Hellcat S51 mellé gondoltam még 1 játékszert. Amivel élvezetes a játék.

BattleTag: kabel15#2672

Végre artizhatsz és még meg is magyarázhatod. 😊

59-16 bocs 😄