World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
en tier5 premiumokon semmit nem vettem eszre.
Az, vagy goldozott, vagy gold consumable, satöbbi satöbbi. Nagyokat mondani mindig tudott, csak igazolni a nagy mondásokat nem.
Ez a kis videó nagyon nagyon király volt sírva röhögtem rajta lol
Csak tudnám hogy rájátszol, vagy tényleg ilyen vagy. Ha az elsõ 3 hsz-bõl nem fogtad fel mi a problémám, akkor nem tudok segíteni rajtad.
Egyébként meg a prém tankok hozamának csökkenése nekem is feltûnt, szóvá is tettem itt pár hónapja, a különbség köztünk csak az, hogy én legalább fél tucat képpel igazoltam az állításomat, mellesleg kérés nélkül, mert én tudom, hogy valaki beböfög valami panaszt valahova, akkor illik azt alátámasztani valamivel.
Ezzel a reszevel is egyetertek. Marmint, hogy elettartamra nem jar xp. De meg mindig az agak huzasarol beszelunk. A TD ag konnyebb. Siman azert mert bokorharcos. A med/heavy ag melosabb. Ha most arrol kezdunk el beszelgetni, melyik szorakoztatobb, akkor a TD az arty utan jon (arty a legunalmasabb). Sokkal jobban elvezem a med agat - heavynel is jobban - mint barmi mast. Ez teny. De agat huzni kb T8-ig TD a legkonnyebb szerintem. Ezzel egyutt nem fogunk osszeveszni ezen a teman szerintem😊
Akkor miért kellett kivágni? Mi nem tetszett a teljes képen?
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Az elsõ mondatod az LOL, a az utolsó meg: ez neked kép? Aztán miért vágtad le a többi részét, "mukikám"?
Ja es megvalami mukikam, amire regen 12ezret kaptam a premium tanknal, arra most jo ha kapok 30ezret. De tuti a kep a hibas. 😛PPP
Jah de gondolom, most hogy kepet is kaptal es sirtal anyad miatt,, monst emiatt erzed magad frusztraltnak. Hiszne jakuza sose linkel kepet.
Jah de gondolom, most hogy kepet is kaptal es sirtal anyad miatt,, monst emiatt erzed magad frusztraltnak. Hiszne jakuza sose linkel kepet.
Vesztes csata volt?
Seggbe durranthatott egy saját tankot.
Erre gondolsz? 😊
Erre gondolsz? 😊
Ugyan, egyértelmû hogy az egyéb adatoknál (is) van a kutya elásva. Nem véletlenül lett levágva a kép többi része, kilóg a lóláb.
Frappáns <#hehe>#hehe>
Nos lehet, de akkor nézzük meg, mivel ki jár jobban. A medek ugye azért kapják a sok xp-t, mert többnyire maguknak spottolnak/sõt, másoknak is spottolnak. Meg top tierekben azért, mert a remek fegyverzetüknél fogva simán csinálnak annyi, de sokszor több sebzést, mint a heavyk. A TD-k mire kapnak sok xp-t? A sok sebzésre, oké, de mint mondtam õk ezt hátulról csinálják, ahol ugye az xp felét kell venni. Máris nem olyan sok az a sok xp. Az meg, hogy nagyobb biztonságban vannak, tovább élnek, na sag schon, élettertamra nem jár xp.
68,42% a találati arányod.3 lövedék ment a Valhallába ami 105ös ágyúnál már
prém nélkül fájdalamas.
prém nélkül fájdalamas.
JA lõttél 19et.
Az 19000 credit.
Nem tudom mi a problémád, hogy keveset kaptál.
De legalább ne beszélnél össze-vissza.
7k-t vont le mi? pfffffffffffffffffffffffffffff <#mf1>#mf1>
Az 19000 credit.
Nem tudom mi a problémád, hogy keveset kaptál.
De legalább ne beszélnél össze-vissza.
7k-t vont le mi? pfffffffffffffffffffffffffffff <#mf1>#mf1>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Megint nem figyelek. Azt ohajtottam volt irni, hogy az utolso (idezett) posztoddal maximalisan egyetertek (bocsesz).
Azt hiszem kicsit elbeszelunk egymas mellet. A vonalak huzasarol beszeltunk, legalabbis ugy gondoltam arrol volt szo. A posztod tobbi reszevel maximalisan egyetertek.
Valami nem egyenes. A nemprémnek nem ennyinek kellene lennie, ha a prém 20k... valami csúnya levonás van a dologban.
Amúgy ez nem screenshot, hanem képkivágás.
Amúgy ez nem screenshot, hanem képkivágás.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Én 26000-et számolok resupplyra.
20000-4600=15400
Tehát ez ha ez a prémiumra kapott +50%, akkor 30800 körül lehetett a bevételed, és ebbõl maradt 4600.
Bocs ha rosszul számoltam.
20000-4600=15400
Tehát ez ha ez a prémiumra kapott +50%, akkor 30800 körül lehetett a bevételed, és ebbõl maradt 4600.
Bocs ha rosszul számoltam.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Ezt most te sem gondolod komolyan? Miért kellett kitakarni a kép többi részét? Tán van ott valami, ami rácáfol az állításaidra? Ugyan, kérlek.
Gratulálok Matyi2, elõtörta régi éned. Igazából már vártam.
Aláírom, hogy heavyvel nehezebb mostanában high tierben játszani, szidom is miatta a WG-t folyamatosan. A medes résszel viszont nem értek egyet, meg vagyok róla gyõzõdve, hogy jelenleg a T9-10 csúcsragadozói a medek. Nem, nem a TD-k. A TD-knél van a nyers erõ meg alfa, de a meccseket a medek döntik el. Kiváló mozgékonysággal, olykor heavy-szintû vagy jobb páncélzattal, heavykénél szinte mindenben jobb fegyverzettel egyáltalán nem kell õket félteni. Nem is értem a folyamatos nyafogásokat a csillagrombolók, trógerek satöbbik miatt. Igen, van hogy megfingatják az embert, és ha igen az baromi bosszantó, de kiszámíthatóak, tudható hol lesznek, hogy lehet õket kijátszani. Aki eljutott T10-ig, az vessen magára, ha nem tudja elkerülni a veszélyes TD-ket, vagy ellenük fordítani a gyengeségeiket. Különösen medben, heavyben ez ugye már egyáltalán nem ilyen egyszerû, de errõl már szóltam fentebb.
Prémium nélkül játszol...
"Ezt mégis mire alapozod? Pedig a TD-knek eleve nehezebb dolguk van, mivel többnyire második-harmadik vonalból ügyködnek, emiatt eleve az XP felétõl elesnek."
Ezt most azert te sem gondoltad komolyan, ugye?
Med/heavy vonalakat szerintem szivasab huzni. Egyik azert mert hullik minden 3-ik mecsben sebzes nelkul arty-k miatt. Masik meg felveszi a felderio szerepet, mert nincs mas lehetosege minden 2-ik meccsben. TD-t tenyleg a legkonnyebb. Nem veletlen Jpz4 az egyik kedvenc farm tankom (jo, tudom, perverz vagyok, de akkor is, egy TD).
Scoutnal nem a megtett tavolsagot, hanem a spottolasi idot kellene exp-el honoralni. Tenyleg duhito lehet 5-7 percen keresztul spotolni es kapni 1k spot damage-et:S
Szemelyes velemeny, uh most kerek elnezest az " Ezt most.." mondat miatt, de nagyon nem tudok egyeterteni veled.
Ezt most azert te sem gondoltad komolyan, ugye?
Med/heavy vonalakat szerintem szivasab huzni. Egyik azert mert hullik minden 3-ik mecsben sebzes nelkul arty-k miatt. Masik meg felveszi a felderio szerepet, mert nincs mas lehetosege minden 2-ik meccsben. TD-t tenyleg a legkonnyebb. Nem veletlen Jpz4 az egyik kedvenc farm tankom (jo, tudom, perverz vagyok, de akkor is, egy TD).
Scoutnal nem a megtett tavolsagot, hanem a spottolasi idot kellene exp-el honoralni. Tenyleg duhito lehet 5-7 percen keresztul spotolni es kapni 1k spot damage-et:S
Szemelyes velemeny, uh most kerek elnezest az " Ezt most.." mondat miatt, de nagyon nem tudok egyeterteni veled.
Hagyd. Szokásos Jakuzás sztori, régen is folyton ez ment. Ez történt, az történt, fos a játék, de mikor kérsz egy screenshotot, síri csend és hullaszag.
Nem lehet,hogy pro eü,tûzoltó és javítócsomagod van feltéve?Mert ha ezeket használod és a csatában 1-2 el is megy,akkor már karcsú a nettó bevétel.
".a td vonalakat is a lekönyebb kihúzni."
Ezt mégis mire alapozod? Pedig a TD-knek eleve nehezebb dolguk van, mivel többnyire második-harmadik vonalból ügyködnek, emiatt eleve az XP felétõl elesnek.
"A scout tankok vannak alul értékelve , mert nem számolja a játék a megtett távolságot szerintem."
Megtett távolságot? Arra XP-nek kéne járnia?😄 Akkor egész meccsen csiki-csukiznék egy helyben😄
Ezt mégis mire alapozod? Pedig a TD-knek eleve nehezebb dolguk van, mivel többnyire második-harmadik vonalból ügyködnek, emiatt eleve az XP felétõl elesnek.
"A scout tankok vannak alul értékelve , mert nem számolja a játék a megtett távolságot szerintem."
Megtett távolságot? Arra XP-nek kéne járnia?😄 Akkor egész meccsen csiki-csukiznék egy helyben😄
Ez hülyeség, a td-k a többi tankoz épp, hogy túl vannak értékelve..a td vonalakat is a lekönyebb kihúzni.
A scout tankok vannak alul értékelve , mert nem számolja a játék a megtett távolságot szerintem.
A scout tankok vannak alul értékelve , mert nem számolja a játék a megtett távolságot szerintem.
Igen, volt is rajta úgy egy évvel ezelõtt nagy hörgés a fórumon, de aztán valamelyik patchben állítólag javították. Ennek ellenére én is úgy érzem, hogy a TD-kkel valahogy szûkmarkúbban bánik a játék XP terén.
server 1 ûberlagg
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
A megoldás az lesz, hogy T5-ös TDvel -ment.
Most volt egy csatám T49-el. T7-es csata. 1700 sebzésre és 1000 spot sebzésre kaptam kemény 16k ezüstöt. Ja és ez egyben azt is jelenti, hogy magamnak spotoltam.
Nem tudom miért de a TDk valahogy mindig kevesebb XP-t és ezüstöt kapnak ugyanarra a sebzésre.
(T49 esetén az sem lehet kifogás, hogy nagyot sebezne...)
Most volt egy csatám T49-el. T7-es csata. 1700 sebzésre és 1000 spot sebzésre kaptam kemény 16k ezüstöt. Ja és ez egyben azt is jelenti, hogy magamnak spotoltam.
Nem tudom miért de a TDk valahogy mindig kevesebb XP-t és ezüstöt kapnak ugyanarra a sebzésre.
(T49 esetén az sem lehet kifogás, hogy nagyot sebezne...)
mutass mar screenshotot, mert ez nagyon misztikus.
Nem nem voltam top tier egy t9es csata volt a masik meg egy t6 csata, ahol mind a ketszer az utolso harmadban voltam a tier szerint.
Hát, most az akció alatt kigrindeltem a maradék 105e xp-t a WftE100-ra, így megvan mindkét csillagromboló. Két csatát mentem a Trógerrel, egyelõre az Fv jobban bejön, bár azzal is szar vagyok. A Wtf ágyúja amilyen pontos papíron, annyira "nem adta" ezen a két meccsen.
cyka blyat
Valósszínûleg top tier voltál, és mindenki vagy majdnem mindenki alacsonyabb szintû volt, valamint nem a saját szpotodat lõtted.
Egy deka goldot nem lottem, ellenben csinaltam 4 killt es 3k damage mellett egy patkany dolog, hogy csak 4500 ezustot kaptam t7ben.
Es a tobbi tankkal ugyanez a helyzet gyakorlatilag nem jo szinte semmi ezust nem jon be es nem szamit hogy mennyit lovok.
2k damagevel t5ben ugy hogy meg sem sebeztek kaptam 12k ezustot.
Premium tankkal is alig kapok penzt korrekt sebzes mellett.
Es a tobbi tankkal ugyanez a helyzet gyakorlatilag nem jo szinte semmi ezust nem jon be es nem szamit hogy mennyit lovok.
2k damagevel t5ben ugy hogy meg sem sebeztek kaptam 12k ezustot.
Premium tankkal is alig kapok penzt korrekt sebzes mellett.
mi a meglepo ebben? kartonbol van hajtogatva.
Mûszakilag nem volt rossz, amikor rendszerbe állították már semmiben nem volt olyan kiemelkedõ. Az '50-es évek közepére már megjelentek az M48-asok, Centurion Mk3/Mk5-ösök, amik voltak annyira ütõképesek mint a T-55. Az orosz wikipedia szerint a T-55-bõl ~23500 darabot gyártottak, a T-54-bõl ~20500-at.
mivel mentel? mennyi goldot nyomtal? es mit lottel? stb stb