World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mondjuk szvsz a második kampány második felére is (mert az elején jól elkúrtuk) nagyon odatettük magunkat. Több top klánt is elvertünk és még a top 30ba is beverekedtük magunkat pár nap alatt.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Amx 13 artyval orjaratom van. Felidegesitettek malinovkan hogy senki nem ment felderiteni. En mentem es bealltam a szokott helyre. Szia :) artyval van meg lopakodo is .
Mnemomic
ja, de én inkább nevettem rajta :) annyiban rossz, hogy amúgy is alacsony az fps-em és ilyenkor talán még csökken is.

De milyen idegesítõ már a folyamatos dingding.

Mnemomic
Voltak nála veszélyesebb ellenfelek szóval vagy 5 percen át tárazott rám. Nem tudom mit akart fõleg szembõl :)

Mnemomic
engem tegnap a t-54ben egy 5-ös szintû Leopard akart mindenképpen átlõni amíg ki nem lõttem csak engem lõtt a dobtáras ágyújával, és természetesen goldal. egyszer talán sikerült is megsebeznie :) Kaptam is ezért vagy 3 medált az acélfal tuti meg még valamiket már nem tudom pontosan :)

Öcsém.. T10 ben az arty ahelyett, hogy segítene egész csata alatt kóvályog, majd elmegy FOGLALNI... Mi meg ketten cumizzuk a nagy tanzániai harci brokit, mert a parasztnak kell az xp... Az isten verné le a biztosítékot az ilyennél.. És ne érje fel a kerekesszékbõl...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

patchaou
Nekem is volt hasonló. Még 6-os volt a kv-3. A futár pont akkor csengetett amikor lejárt a visszaszámlálás, lementem kidobtam a szemetet és átvettem a cuccot, majd amikor visszaértem láttam hogy kaptam egy acélfalat XD

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

toocha
Én Steppesen jártam úgy még az AMX40 rémálommal, hogy kezdéskor irány az ellen zászlaja-autogáz- go cigizni. Már nem emlékszem a végére, de 60+ bekapott lövés, sok felfedezett ellen, spot damage, és valahol a zászló környékén lõtték ki. Ha lett volna replayom szerintem LOL díjas lett volna.

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

szabii98
sikerült lepattannom a T29 198 penjével egy ARL V39rõl .
bezzeg mikor én ülök abban a szartalicskában, minden átlõ
igen , tudom hogy ez nem ilyen egyszerû meg minden, de kicsit ideges lettem :D

I met God. She's black

Elképesztõ.. T6 ban az ÖSSZES golddal puffogtat... Az más tészta, hogy a lövegpajzsot, meg a tornyot....

Hányadik emeletre kell mennem..?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

A "többnyire" kifejezés talán kicsit túlzás volt, de most pont a duplázó körömben esett meg ez a gyalázat :D
Sebeztem 70-et felspotoltak, és kilõttek, a csapat meg megnyerte... :D

Mindig az az eset jut eszembe, mikor erlenbergen elindultam alul balra és elment a net. A tank sebességben volt, felment H1-ben a hegyre és folyamatosan ment volna ki a pályáról. A meccs végén értem vissza, pont vége lett és alulról a negyedik lettem. <#hehe>

ja igen, az sta-1 egy baromi jó med, egyik legjobb t8, ameddig el nem találja az arty. Sztem a tier2 bison is 1 shootolja...
patchaou
Ne viccelj. Pont azon röhögtünk egy órája ts-en, hogy 103 xp-vel benne voltam a top 10-ben XD Gyakorlatilag annyira selejtes a játékos állomány, hogy ha sebességbe teszed a tankot és kimész a budira akkor is top 10-ben vagy.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

mijki
Jaaaaa :D, a Chi-To-t szerettem, szerintem jó kis med. :)

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Mijki:
Japán, nem kínai ;)

R3nton:
Hurrá :D Addig nem fogok elmenni, az tuti. Valahogy nem hiányzik, hogy a legnagyob noobok oneshotolgassanak HE-vel... :D
Még valahogy ki is bírnám, ha 2-300 xpnként szedném össze a 75K-t, de ráadásul többnyire benne sem vagyok vele a top10-ben, szóval még az a kevés se adódik hozzá. Már komolyan röhögök saját magamon kínomban :D

Pár kép az említett eseményekrõl, igaz HHR szemszögbõl.

patchaou
Közben az enemynél valami barom magyarázott hogy camper vagyok. Csata végi jelentésben meg 4,75 km megtett távot mutat. Én lettem a legaktívabb kemper XD

Pales27
-Amikor kiszálltál, még nem lázadtak a provinciák.
-a szürke szövetség tagjaként kezdõdött a legeredményesebb idõszak,
-az elsõ kampányt is sikerült teljesíteni, az árulók ellenére (vezetõség és fc-k nagy érdeme)
-a kampány után voltunk a legerõsebbek 8-9 területtel 8880 gold volt a max
-ekkor hagyta abba Wow, akinek FC-ként a legnagyobb érdeme volt az egészben
-azóta se sikerült pótolni, a többi feltétel sztem most is adott
/sztem/

sta1 :D A többi szar. Max a 4es light vagy az 5ös még talán...
"nem adta neki a random" :D
mijki
Type T-34 kis cigány tank, a Type58 is jó, az IS2 meg állat. :)

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Szerintetek a low tier japán tankok közül melyik lehet a legkevésbé borzalmas? :D
Most a Chi-He-vel szenvedek (t4 med), de ez valami iszonyat... most is 70 sebzéses duplázó kör, így aztán hamar meglesz a 75k xp :D

mijki
akkor csak az én csapatomban levõk ilyen hülyék....

patchaou
ÁÁÁÁÁ most "adta oda a random" a pool medálom egy faszcibálónak... kurva fontos volt neki az egy nyomorult kill...

jah ;)
a wotlabs.net EU server adatai:

Overall
Average Win Rate:49.42%
Average Tier:5.58
Average WN8 Rating:906
Players Tracked:504552
Clans Tracked:9999

Active Players
Average Win Rate:51.12%
Average Tier:6.08
Average WN8 Rating:1156

az sg fórum annyira 2014

mijki
Ugye valahol 1000 körül van az átl. játékos állomány WN8-a. Szerintem ez habi, a játékosok 2/3-a 700 alatt van...

A gold sírós részleget hol találom?
És az idióta csapattársak irodába is benéznék, ott mikor van ügyfélfogadás?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

<#taps><#hehe>

Nem is próbálok erre rákontrázni, ez így tökéletes. :)

Tono34
Tegnap esti csatában a 15 tankunkból 13 TD volt, az ellennél talán 10.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Na lementem rentonhoz hogy a szemebe mondjam a dolgokat de nem tudtam mert allandoan megflankelt. Nem gyoztem forgolodni. Ez valami medes szakmai artalom ?
Sunsetjoy
Erre az emeletre az Asterix 12 próbája c. rajzfilm jut eszembe, amikor Asterixnek szerezni kellett egy nyomtatványt, és összevissza küldözgették a HIVATALban :)

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

A TD sírós részleget R3ntonnal együtt leköltöztettük a pincébe. Lemégy a lépcsõn, a második ajtó balra. Az elsõben foxy és oli ül, az a statpadder sírós részleg.

patchaou
Én úgy tudtam arty sírós emelet. Valamiért minden csatában van oldalanként minimum 3.

Csokolom !! Ez aTD siros emelet ? Na mindegy, tessek mar megmondani nekik hogy ma reggel mente negy csatat es abban minimum tiz td volt. Volt egy amiben csak en voltam med. Ja es hogy a camo nelkuli wtf e100 is lathatatlan noob pajzsal rendelkezik. Koszonom csokolom !!
Bizony :)

Ez a mi boszorkánk? :D

jó kis kör lett :D Orlik :)

patchaou
Ja a másik, a katonai hozzáértéshez fûznék még annyit, hogy volt alkalmam nem egy katonával együtt tolni és bizony volt hogy meglepett hogy egy katona mennyire nem látja át néha mi zajlik a térképen. Félreértés ne essék, nem mind volt ilyen és általánosítani sem szeretnék. Ami viszont minden katona mellett szól, hogy ha mond valamit az FC akkor azt csinálják :)

patchaou
Viszont az hogy baráti a társaság nem hoz eredményeket. Mert hiába lehet akármilyen jó a légkör, ahol lövik a lepattanókat amíg róluk ne pattannak ott bizony nem lesz gyõzelem. Ha nincs meg a kollektív akarat és tanulni/fejlõdni akarás akkor eredmény sem lesz. Mehettem volna Én is rengeteg klánba, volt olyan klán is ahol már egyszerûen nem tudtam mit mondjak hogy abbahagyják az állandó hívogatást. Aztán úgy döntöttem, hogy olyan klánba megyek ahol olyan emberek vannak akikkel szeretek beszélgetni és nagyjából a kezdetektõl ismerek ott pár arcot. Ez nem lett egy eredményes klán, ezért néha furcsán is érzem magam mert jó lenne néha a sikerélmény. De nem vagyok egy kilépegetõs otthagyós ember /néha persze hisztibõl minden klánból kilépek két napra/, de a barátaimat nem hagyom magukra.

Én sosem játszottam klánban (csak küldetés miatt voltam), de mikor hallottam arról, hogy a HUNS létrejön nem bíztam abban, hogy sokáig életképes lenne. Az sosem igazán jó összetartó erõ, hogy egy játékban jó valaki. Egy baráti társaságból alakult klán vagy tényleges katonai hozzáértésû emberek vezetése alatti klán nagyobb jövõ elõtt áll mindig megítélésem szerint.

Vajon miért nem lep meg egyáltalán, hogy magyar ez az ékesszólású illetõ?
Kilõttem, utána egybõl kaptam ezt a raget tõle... :D

WoT: Nishizumi77

A másik oldalról is jöhet egy vélemény? :)

Pontokba szedve szintén, de nem a tiedre reflektálva. Egy kis HUNS történelem, majd létösszegzés. :)

1. Kistoth uralma, az agresszív toborzási idõszak.

A magyar klánok a béka ülepe alatt voltak színvonal tekintetében, tehát kellett egy HUNS. A cél szentesíti az eszközt felkiáltással Kacsa klánról klánra járt, s terjesztette az igét, hogy világ magyarjai egyesüljetek (a HUNS zászlaja alatt). Milyen a magyar? Rebellis! Azt mondja nem, és a k**** a**** Kacsa, Kistoth és HUNS.

2. A két tucatra plusz 5, azaz a 2 százados klán.

Az elképzelés jó volt, miszerint a NOB (gyakorlatilag azok, akik most Kazna Kru klánosok) mintáját követve ki kell alakítani egy magot. Ez tier 10 századozást jelentett egészen sokáig, ami remek gyakorlási lehetõségként szolgált, és szerintem a HUNS története során a lehetõ legokosabb, legeredményesebb taktika volt.

3. Afrika meghódítása és az El Alamein közelében vívott heroikus csaták...

...amire már senki sem emlékszik.

4. A diktatúra vége, a demokrácia fénykora.

Mondanom sem kell, hogy az emberek nem szeretik, ha úgy beszélnek velük, mint a kutyával, s ahogy az sem meglepõ, hogy az ember megretten, ha a kutya tud beszélni, ezért Kistoth angolosan távozott. Demokrácia, Alfahim, a rettenthetetlen FC (nem, sima Deputy volt, de mindenki meg volt gyõzõdve róla, hogy õ az FC, hiszen a nevében is benne van, hogy alfahím, tehát tök logikus volt a konklúzió), Lensver, Kickgunner, Kacsa1 vagy valaki más, aki talán Borcz, talán istenibubu.

5. Az itáliai tengerpart és a máltai szeretetszolgálat

2012 nyarát írunk, s ez az idõszak amikor a másik fickó, aki nem én vagyok, de Szakesz csatlakozott a HUNS-hoz. 60 fõs klán, tele kétes megítélésû és tudású játékosokkal, akik Province pályát tartanak az olasz csizma orrában már 1-2 hónapja. Terjeszkedésre lehetõség nincs, az erõforrások végesek, a 3 provincia elfoglalása és megtartása csak álom, zavaros elmék lehetetlen képzelgései. A rendszeres esti tier 10 századozás már nem jellemzõ, bár üresjáratokban elõfordultak még idõnként.

6. A csizma orrának betörése.

A HUNS történelmének vérzivataros hetei után sikerült az áttörés, s egészen Campanigna partjaiig sikerült elõretolni a frontvonalakat. Lelkes üdvrivalgás, ujjongás, örömkönnyek, megható pillanatok és a HUNS elsõ tényleges sikerei. Szakesz-féle company, 20-30 új tag, a klán végre elérte a bûvös 90 fõs taglétszámot.

7. Valahol a balkánon zöld színekben tetszelegve a HAMI láncos kutyájaként.

Egyenlõtlen erõviszonyok, a balkáni rész és fentebb Oroszország a sárga szövetség kezén, a siker esélye egyenlõ a nullával. Egy-egy provincia megszerzéséért a védõ chip-ek miatt 2-3 csatát kell megvívni egyszerre, amik mindegyikét Encounter támadások elõznek meg, ráadásul olykor torlódott idõpontokban csatázva. Még mindig demokratikusan, Szakesz-Dugesz párossal, zöld színekben az AX, HAMI (meg még pár egyéb) klánnal vállvetve Crimea hídfõállással egész Oroszország ellen. Így belegondolva egész heroikusan hangzik, s igazság szerint az is volt. Crimea - Odessa vonalon egészen Minszkig elõretörve kettévágtuk a sárgákat.

8. Haditerv Oroszország elfoglalására, a szürke szövetség hadigépezetének mozgatórugójaként.

Hogyan szállhatod meg Oroszországot, ha nincsenek lázadások, belsõ beugró pontok, s az ellenség stratégiája arra épül, hogy minden irányból 2-3 klán be tudja védeni egymást a legbelsõbb területeken elhelyezett fõhadiszállásukkal? Sehogy, de a Barbarossa terv 2.0 megszületett Oroszország elfoglalására. :))))

Személy szerint valahol itt szálltam ki, mert ezt követõen a CW egészen más lett. Bekerültek a lázadó provinciák, aminek következtében az állóháborúnak vége szakadt, sokkal mozgalmasabb lett a CW, s ez a nagy hercahurca, az oroszországi klánok kirobbantására tett kísérlet teljesen nevetségessé vált, mert gyakorlatilag ezzel az "újítással" egy-egy európai provincia megszerzése már gyerekjáték ahhoz képest, ami korábban volt.

Ha valaki kedvet érez arra, hogy folytassa felõlem megteheti, DE! amit ebbõl le lehet szûrni, az egyértelmûen az, hogy:
- régebben megvolt a tettvágy a HUNS játékosokban, hogy bebizonyítsák, hogy magyar klán is lehet eredményes
- alapvetõen az, hogy a vezetõség alárendelte magát a klánnak szintén egy pozitív húzás volt
- diplomáciai ügyek intézése szintén kimagasló volt
- FC szerepkört maximális hatékonysággal betöltõ embereket sikerült szerezni folyamatosan (ez a szerencsefaktor, ami a HUNS-nak éppen bejött)

Miért tart ott a HUNS jelenleg? Vannak teljesen érthetõ és néha észvesztõ részei.
1. Igazából megcselekedték, amit megkövetelt a haza. Újból és újból bizonyítani, hogy õk a legjobbak egy idõ után mindenképp monotonná válhat.

2. A HHR megszûnése. Így van. A HHR megszûnése. Szerintem volt egy egészséges rivalizálás a két klán között, aminek elsõsorban pozitív hatásai voltak.

3. Goldkurva játékosok. Igen, igen és igen! Van olyan játékosok, aki azért lépett ki, mert egyszer 2500-zal kevesebb goldot kapott, mint a klánparancsnok, tehát ebbõl azt szûrte le, hogy nem ismerik el a képességeit. (Õ, akit nem nevezünk nevén.)

4. Goldkurva játékosok 2.0. Nemcsak olyan játékosok vannak, akik csak úgy kilépnek, ha nem kapnak zsoldot, de néha magukkal visznek egy keveset, amennyi véleményük szerint jár nekik.

5. Ez a HUNS már nem az a HUNS. Nevében még mindig HUNS, de úgy gondolom, hogyha a komplett vezetõség abbahagyja, hogyha a játékosok 99%-a lecserélõdik, akkor minimum egy névváltoztatást illene meglépni. Miért? Amiért a -HHR- sem várta meg, amíg szétesett. A jelenlegi mást nem, de a régi HUNS hírnevét rombolja.

Ha ezt vissza akarom keresni, akkor a következõ kulcsszavakat fogom beütni: Scheff és a másik fickó a bolondokházából

"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV

popey8
Ott a pont:) A 7 átütõbõl nem 1200 sebzésnek kéne lennie. Ebbõl a 7-bõl 4!!!! db nullás volt, a másik 3 meg low hps tankokat ért.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Nekem ez a sebzés nem okés...
GabeE3e
Az,hogy 6 találatból 6 átütött,mégis 0 sebzést blokkolt a páncélod?

Esetleg, mindig csak láncoltak és,azért írja így.

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Mondjuk ebben lehet valami. Az ingame századparancsnokom meg a klánfõnököm is román, még sincs velük baj.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Master91
én is csak úgy hallottam

RORtól nyúlták a goldot amibõl alapították