World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Véletlenül sem 3-4 kolléga alapította aki a Magyar Honvédségnél dolgozik. 😄 Sziszka (Szabó Szilárd százados (az a nagy kopasz monstrum 😄 ), Draco, Csemelf stb stb.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
// bocsi,ezt nem hagyhattam ki <#hehe>#hehe>
There is but one rule: Hunt or be hunted.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
egy szoval sem mondtam, hogy a HUNS top klan lenne. voltak idok, amikor statisztikaban a 9. (!!!) legjobb klan volt a szerveren, a nemzetek kozul pedig a 2. (lemaradva a nemetek SWF-je utan), de az idok valtoznak emberek cserelodnek, sokan abbahagytak, masok ESL-eznek (koztuk jomagam is, nalam mindigis az marad a prio), aktivitasi problemak voltak de mint azt irtam az elozo postomban, ezekre a gondokra pedig mar megvan az orvossag.
az pedig hogy ilyen remek visszajelzeseket kapunk mint peldaul "megeri a kanadai", vagy a gyuruk uras jelenet, vagy a yankee listaja de meg ez a foximaxi alkotas is arra enged kovetkeztetni, hogy valamit nagyon jol csinalunk ha az emberek ennyire foglalkoznak velunk.
Egy eleg nagy terv van kialakuloban, annyit spoilerezek, hogy a 3. kampany utan lesz egy hatalmas meglepi. 😊
foxbat keszitsd a nivea kezkremet meg a zsebkendoket, szukseged lesz rajuk 😊)
//Nem, nem PR és management szakra keszulok 😄
az sg fórum annyira 2014
továbbá:
1. a vezetõség kb 2 éve nem változott, mindenki tudja a dolgát
2. nem voltak nagy játékos cserék (akivel gondok voltak el lettek távolítva, akik pedig megfeleltek a követelménynek azok fel lettek véve)
3. nem voltak csoportos felvételek, havonta maximum 3 új ember lett felvéve
4. az újoncok 1 hónapos próbaidõn vesznek rész, ami idõ alatt a 8 "coach"-al (edzõvel) kell szakaszban menniük rendszeresen, akik értékelik a játékukat, tippeket adnak, és kijavítják az esetleges hibákat. Csak ez után lehet valakibõl teljes jogú klántag.
5. az oktatás része a "tananyagok" amiket megosztunk minden egyes klánon kívüli játékossal is.
6. a fórum kötelezõ használata (minimum a fontos dolgok elolvasása)
7. maga a hangulat TS-en. Én két és fél éve vagyok ott, más klánban még nem is voltam, pedig higgyétek el, volt nem kevés lehetõségem. De hogy megszabaduljanak tõlem? Lóf@szt! 😄
8. szavahihetõ klán. Nem fordult még elõ hogy valakit átvertünk volna bármilyen okból kifolyólag. Amit megbeszéltünk, tartottuk is magunkat az alkuhoz. Akikkel eddig szövetségben voltunk mind igazolhatják. A bizalom ennyit számít!
Záró gondolatként. A klánban én egy utolsó senki vagyok. Amit ide írtam, abból semmi sem az én érdemem. De büszke vagyok azokra az emberekre akik ezt mind megalkották, és hogy ebben a csapatban lehetek.
u.i. áradt vagyok, pár sör fogyott is, és a végére tökre el is érzékenyültem... az alkohol ROSSZ!
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Saor Alba
Amikor a citromsárga magyarok lenyomták Európát
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
románokkal sokkal jobban összehaverkodok mint magyarokkal 😄
nem vicc (sajnos)
úgy látszik csak a magyar ilyen idióta 😄
regen az RSOP, ICE, HUNS szovetseg egy marha nagy szeletet kitepett a draga orosz foldbol.
annak idejen a szurke szovetsegben minden konnyebb volt (amig meg nem tortent a PZK-s botrany az elso kampany elott) foleg hogyha a 3 SBP klan vedte a segged a mapon.
a jelenlegi "eredmenytelensegnek" szerintem az az oka, hogy nagyon hamar elkezdtunk gyakorolni a tier8as tankokkal az elkovetkezendõ World on Fire (a la 6000 T23E3) eventre, illetve a szinten a kozeljovoben lebonyolitando III. CW kampanyra.
Sokat szazadozunk, landolgatunk a tier8as regiokban, a taktikakat igazitjuk meccsrol meccsre, csapat csatazunk, randomban huzzuk a 8asokba a legenyeket.
Mindossze ennyi, es a beleolt munka ma meg is hozta az elsõ gyumolcset az EFE-X ellen. 😊
az sg fórum annyira 2014
a borsig-nak nagyon durva camója van , rendszerint "invisible cheater TD" szöveget kaptam, amikor a t9-t10-eket löttem 80-100 méterrõl és nem villantam fel.
Tiszta röhej, amikor valaki ilyesmire pazarolja az idejét és figyelmét egy játékban ahelyett, hogy fórumokat keresne fel és ott élné ki a hajlamait <#hehe>#hehe>
Ez maradjon az õ szegénységi bizonyítványa.
A románok meg húzzanak a kárpátokon túlraxD
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Egyébként az EFE és az EFE-X között mi a különbség?
Battle for landing in province Cyprus, Semifinal
Victory!
lecsaptak a statpadderek 😉
az sg fórum annyira 2014
Egyszerûen vannak annyira ostoba emberek, hogy nem ismerik fel még azt sem, ha a segítségére sietsz. Ilyenkor nekiáll ugatni és lõni rám, de persze, ha nem segítek neki, akkor instant halál vár rá.
Ettõl függetlenül lazán lehet, hogy nálad a HUN keltette fel a figyelmét.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Ezen a fórumon elég sok Sabaton fan van ha jól emlékszek. Nekik mondanám hogy a kalózöbölrõl már szedhetõ az új album, a Heroes 😛. Amiben szerencsére megint II.vh-s számok vannak 😄.
Kb mindenki azt mondja most h a tiger az ami nagyon brutális.
Stoppos: egy, a magyarokat elvakultan gyûlölõ román. Nem az elsõ, és nem a második ilyen akit látok.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...