World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

popey8
Ez az elõzõ csata eredménye SU-122-54-el. Ki veszi észre, h mi nem stimmel?😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Nem tudok róla. Mondjuk én csak fél évvel késõbb léptem be. De am nem úgy ismerem Lensveréket mint akik ilyet csináltak volna.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

JeffDunham
Megbízható forrás lehetett. 😄

Véletlenül sem 3-4 kolléga alapította aki a Magyar Honvédségnél dolgozik. 😄 Sziszka (Szabó Szilárd százados (az a nagy kopasz monstrum 😄 ), Draco, Csemelf stb stb.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

GabeE3e
Jön a Huns4 ?

// bocsi,ezt nem hagyhattam ki <#hehe>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Na igen. Nálunk mind a vezetõségbõl már csak én maradtam. Meg kb a klánban is a legrégebbi player vagyok. A régi tagjaink meg abbahagyták a játékot. Szóval most elég sokat melózunk azzal hogy visszahozzuk magunkat. Most kampányra is kitaláltunk egy pár újítást ami elég jónak tûnik.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Jeff: Nyilvan ez a hosszutavu recept.
egy szoval sem mondtam, hogy a HUNS top klan lenne. voltak idok, amikor statisztikaban a 9. (!!!) legjobb klan volt a szerveren, a nemzetek kozul pedig a 2. (lemaradva a nemetek SWF-je utan), de az idok valtoznak emberek cserelodnek, sokan abbahagytak, masok ESL-eznek (koztuk jomagam is, nalam mindigis az marad a prio), aktivitasi problemak voltak de mint azt irtam az elozo postomban, ezekre a gondokra pedig mar megvan az orvossag.
az pedig hogy ilyen remek visszajelzeseket kapunk mint peldaul "megeri a kanadai", vagy a gyuruk uras jelenet, vagy a yankee listaja de meg ez a foximaxi alkotas is arra enged kovetkeztetni, hogy valamit nagyon jol csinalunk ha az emberek ennyire foglalkoznak velunk.
Egy eleg nagy terv van kialakuloban, annyit spoilerezek, hogy a 3. kampany utan lesz egy hatalmas meglepi. 😊

foxbat keszitsd a nivea kezkremet meg a zsebkendoket, szukseged lesz rajuk 😊)

//Nem, nem PR és management szakra keszulok 😄

az sg fórum annyira 2014

Master91
8. ponthoz

Nekem suttogtak olyat, hogy a huns lopott aranyból alakult
JeffDunham
Legyünk õszinték. Azért a HUNS elég sokat gyengült a régi dicsõ korához képest, amikor a TOP magyar klán volt a HHR-el egyetemben. Sok játékos távozott, az új tagoknak pedig idõ kell hogy összerázódjanak. A VTEPS ezzel ellentétben az idõk folyamán szépen egyenletesen erõsödött, míg mára szerintem benne van a top 3 magyar klán között. Mi a titok? Úgy érzem a klán vezetõségének kitartó munkája.

továbbá:
1. a vezetõség kb 2 éve nem változott, mindenki tudja a dolgát
2. nem voltak nagy játékos cserék (akivel gondok voltak el lettek távolítva, akik pedig megfeleltek a követelménynek azok fel lettek véve)
3. nem voltak csoportos felvételek, havonta maximum 3 új ember lett felvéve
4. az újoncok 1 hónapos próbaidõn vesznek rész, ami idõ alatt a 8 "coach"-al (edzõvel) kell szakaszban menniük rendszeresen, akik értékelik a játékukat, tippeket adnak, és kijavítják az esetleges hibákat. Csak ez után lehet valakibõl teljes jogú klántag.
5. az oktatás része a "tananyagok" amiket megosztunk minden egyes klánon kívüli játékossal is.
6. a fórum kötelezõ használata (minimum a fontos dolgok elolvasása)
7. maga a hangulat TS-en. Én két és fél éve vagyok ott, más klánban még nem is voltam, pedig higgyétek el, volt nem kevés lehetõségem. De hogy megszabaduljanak tõlem? Lóf@szt! 😄
8. szavahihetõ klán. Nem fordult még elõ hogy valakit átvertünk volna bármilyen okból kifolyólag. Amit megbeszéltünk, tartottuk is magunkat az alkuhoz. Akikkel eddig szövetségben voltunk mind igazolhatják. A bizalom ennyit számít!

Záró gondolatként. A klánban én egy utolsó senki vagyok. Amit ide írtam, abból semmi sem az én érdemem. De büszke vagyok azokra az emberekre akik ezt mind megalkották, és hogy ebben a csapatban lehetek.

u.i. áradt vagyok, pár sör fogyott is, és a végére tökre el is érzékenyültem... az alkohol ROSSZ!

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Solten
Biztos van bennetek valami kozos ha ilyen frankon kijottok egymassal 😄 (szoros talp?)

Saor Alba

<#nyes>

Amikor elõször megláttam akkor azt hittem hogy wotos hír 😄.
Amikor a citromsárga magyarok lenyomták Európát

ximix
Rhm camo hatékonyság

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

<#banplz>
j0nNyKa
igen ezt az utolsó mondatodat nem gyõzöd megerõsíteni 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

hülye vagy? 😄
románokkal sokkal jobban összehaverkodok mint magyarokkal 😄
nem vicc (sajnos)
úgy látszik csak a magyar ilyen idióta 😄
hmmm, egész jó ötleteket adsz új videóhoz 😄
"hatodikérzék lámpa felvillan, flame veszély😄"
Master91
75% volt a gyõzelmi esély?
Így már érthetõ, mert furcsa volt ilyen erõs klánt így látni, remélem tudjátok folytatni, hajrá.
Sok sikert akkor.
ez a joval jobban teljesit eros kifejezes.
regen az RSOP, ICE, HUNS szovetseg egy marha nagy szeletet kitepett a draga orosz foldbol.
annak idejen a szurke szovetsegben minden konnyebb volt (amig meg nem tortent a PZK-s botrany az elso kampany elott) foleg hogyha a 3 SBP klan vedte a segged a mapon.

a jelenlegi "eredmenytelensegnek" szerintem az az oka, hogy nagyon hamar elkezdtunk gyakorolni a tier8as tankokkal az elkovetkezendõ World on Fire (a la 6000 T23E3) eventre, illetve a szinten a kozeljovoben lebonyolitando III. CW kampanyra.
Sokat szazadozunk, landolgatunk a tier8as regiokban, a taktikakat igazitjuk meccsrol meccsre, csapat csatazunk, randomban huzzuk a 8asokba a legenyeket.

Mindossze ennyi, es a beleolt munka ma meg is hozta az elsõ gyumolcset az EFE-X ellen. 😊

az sg fórum annyira 2014

meg merjem kérdezni hogy úgye rendesen a bokor mögött állsz ? esetleg 15 méterrel hátrébb ?

a borsig-nak nagyon durva camója van , rendszerint "invisible cheater TD" szöveget kaptam, amikor a t9-t10-eket löttem 80-100 méterrõl és nem villantam fel.

Mi direkt nem vagyunk területen. 3 landon bemegyünk és kijövünk T8ban. Mert készülünk a kampányra.

Igazából csak hivatalos fórumot olvastam, ott látom jelentésekben hogy ki mennyi területet birtokol.
Engem sem zavar, amíg nem megy át tettlegességbe a dolog.
Konkrétan mire gondolsz?

Nekem is ugatott már román és szlovák is, a tót felismerte, hogy valakinek magyarul köszöntem, a román meg egyszerûen megkérdezte angolul a csata elején, hogy vannak -e magyarok. Sejtettem, hogy fikázni akar, ezért írtam, hogy én az vagyok. Elhordott mindenféle szarnak, a létezõ összes magyarral együtt, de ezen már csak derülni tudok.
Tiszta röhej, amikor valaki ilyesmire pazarolja az idejét és figyelmét egy játékban ahelyett, hogy fórumokat keresne fel és ott élné ki a hajlamait <#hehe>
Ez maradjon az õ szegénységi bizonyítványa.

Románokra sajnos igaz ez az alpári viselkedés,nem sztereotípia. Amikor kint jártam Erdélyben, ott sem fogadtak kedvesen.
Mi az oka annak hogy VTEPS jóval jobban teljesít mint HUNS? Elvileg jóval szerényebb képességû játékosok vannak ott.
Igen😊 Akkoriban a VK is nehézsúlyú med volt.

A románok meg húzzanak a kárpátokon túlraxD
Az EFE-X az alklán.

mijki
Chi-Ri-re mi az ajánlott felszerelés?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Cuppanjunk már le a témáról, mindkét oldalról. Inkább szidjuk egységbe forrva a románokat <#nevetes1>

Egyébként az EFE és az EFE-X között mi a különbség?
Hát én a múltkori "kutya magyarok, a magyarok csak egy lepra a nagy Románia közepén, ki kéne titeket irtani, stb stb." eset óta nem tudok ilyen illúziókat táplálni😄 Abban is tök ártatlan voltam, csak feltûnt nekik a HUN a nevemben. Akkor mondjuk seggbelõni nem tudtak, mert az ellenfélnél voltak.
Én se lõném ki. Csak blokkolnám 5 enemy elõtt 😛.

Clan Wars:
Battle for landing in province Cyprus, Semifinal
MAGYAROK vs. Everything For Efficiency
Victory!

lecsaptak a statpadderek 😉

az sg fórum annyira 2014

Csak azért kérdezem, mert kísértetiesen hasonlít az eseted arra, amit legalább 2-3 alkalommal már átéltem, viszont ott a lõtéri kutya sem tudta, hogy magyar vagyok. Egyszerûen arról volt szó, hogy mivel segíteni akartam az egyedül maradt társnak, õ ezt annak vette, hogy lopom elõle a killt(hiába én zúzom le a nagyja rész hp-t, akkor is).
Egyszerûen vannak annyira ostoba emberek, hogy nem ismerik fel még azt sem, ha a segítségére sietsz. Ilyenkor nekiáll ugatni és lõni rám, de persze, ha nem segítek neki, akkor instant halál vár rá.

Ettõl függetlenül lazán lehet, hogy nálad a HUN keltette fel a figyelmét.

Most belegondoltam abba, hogy mi lenne, ha az akit a legjobban utálok velem egy csapatban játszana, ha játszana. Eszembe nem jutna seggbe lõni. Ha az ellenfélnél lenne, akkor szuicid vadásznék rá, az tuti. <#hehe><#fogmosas>

Az még a régi szép idõkben volt, a nerfelése elõtt? Na akkor még el is hiszem, hogy egész jó tank volt, a teste effektív vastagsága majdnem E-75-szintû volt, ha jól rémlik az UFP-je valami 255 átütésig védett.
mijki
Sabaton 4ever! 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Off
Ezen a fórumon elég sok Sabaton fan van ha jól emlékszek. Nekik mondanám hogy a kalózöbölrõl már szedhetõ az új album, a Heroes 😛. Amiben szerencsére megint II.vh-s számok vannak 😄.

Heh emlékeztet arra mikor elõször láttam szuper perzsát. Vk 3601-el volt és látom hogy ennek a fosnak nem csökken a hpja de a társak döglenek. Na mondom felhasználom azon bölcsességemet miszerint az amcsi tankoknak a tornya kemény, de a testük gyengébb fõleg ha az egy med. Hát csak lestem ki a fejembõl hogy mibõl van ez...
Szerintem ez csak neki a fétise.
Kb mindenki azt mondja most h a tiger az ami nagyon brutális.

Nem, de mivel románul beszélt, és semmi okot nem adtam ilyesmire, igen erõs a gyanúm.

Stoppos: egy, a magyarokat elvakultan gyûlölõ román. Nem az elsõ, és nem a második ilyen akit látok.
Nem is értem melyik az a hülye, aki feláldoz egy meccset ilyenért.

Ezt mondta is, hogy a HUN miatt lõtt beléd?

Sunsetjoy
Akkor volt jó szerintem is vmennyire a TigerP, amikor még újnak számított és sokan a testet lõtték, mert odáig már eljutottak, hogy nem a torony közepére kell célozni, erre meg itt pont fordítva volt, pechükre.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Ugyanaz... Igen, diadalmenet volt. Egyébként ha az említett román paraszt nem felezi le a HP-m, meg köti le a figyelmem (a dühöngéssel😊, simán hozható lett volna.
Én élveztem a Tiger P-t csak sajnos egy idõ után kiismerték. Amikor bejött a Tiger buff attól kaptam agyfaszt hogy nem hogx lepattanok egy kv1srõl néha (õ bezzeg kurva pontos) de még várjak 8-9mpt... A sima Tigrist meg buff elõtt tolltam és összejött vele 52% wr akkoriban.
Sunsetjoy
Mint amikor megjelenik az iskolában szekált gyerek bátyja/apja 'out of the blue' 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...