World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Madmanic, asszem kaptam egy csokrot a sok gyökérbõl akikkel szoktáll találkozni...
<#taps>

toocha
*m

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

toocha
Tegnap este laggolta mint állat, ma nem próbáltam.

voivod32
Nem az fps-e van a gond, az 60-80 között mozog, hanem a laggal! 30 -50 ms körül van a pingem, egyszer csak 5-10 másodperc állókép , aztán újra 30 ms. Fõleg akkor, amikor valami spotolódik. Olyan , mintha a gépnek ez iszonyatos kapacitásába kerülne, megjeleníteni az ellenfelet. Jó, elhiszem, hogy nehéz lehet a VGA-nak egyszerre ennyi piros színt megjeleníteni, de akkor is...

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Sunsetjoy
De neki lagja volt, nem a játék szaggat- az fps lehet hogy bõven kielégítõ nála.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Sherman0070
Én újratelepítettem a játékot egy modot se töltöttem le és fut 35-40 fps-el :D

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

voivod32
Nektek is iszonyatosan laggol a játék? Az elõbb majdnem full HP-s Csörcsi 7-el , egyedül maradtam négy low HP-sT150, KV-1, KV1s és egy Csörcsi 7 ellen. Erre volt egy 10mp-s lagom, és mire visszakaptam az irányítást már füstöltem, Pedig akár valami komoly érem is lehetett volna belõle...

Nagyon ráérsz. <#eljen> De jó.

Sunsetjoy
Nem valószínû, hogy olyan sok ruszki/fehérorosz fejlesztõ lenne itt a rendezvényen, gondolom a WG EU gárda, azoknak lehet máshogy is anyázni :)

Mivel most van érettségi idõszak, összedobtam némi poén-feladatsort több tárgyból. Nem komolyan vehetõ, részben ironikus kérdések és feladatok :)

Spoilerbe raktam, mert nem rövid. Néhány feladatnál a példaszövegek nincsenek megadva.

Magyar nyelv és irodalom

- Elemezze (szükség esetén javítsa) az alábbi témákat helyesírási és szemantikai szempontból:

a, A 0.9.0 verziójú játékban egy szabadon választott fejlesztési fa tankismertetõiben található szövegeket.

b, A magyar nyelvû játékosok általános kommunikációját csaták közben.

- Írjon irodalmi mûveket a következõ témák valamelyikében: önjáró lövegek, páncélvadászok, prémium lõszer, láthatósági rendszer!

a, Haiku versformában

b, Klasszicista mûfajban, Balassi-strófában vagy szimbolista mûben (egy kiválasztandó)

Matematika

- Számítsa ki, hogy milyen maximum magasságról és sebességgel érkezhet sekély vízbe egy BT-7 szovjet könnyûharckocsi anélkül, hogy leesne a lánca? A harckocsi fejlesztett Christie felfüggesztéssel rendelkezik.

- Számítsa ki egy 4 fõs legénységgel összegyûjtendõ tapasztalati pont mennyiségét, hogy a BiA mûködése mellett a parancsnok rendelkezzen mûködõ hatodik érzék képességgel!

- Számítsa ki, hogy egy Type T-34es (a legénység az elõzõ példában szereplõ!) 57 mm 55-57FG lövege hány másodpercenként tölt újra? A harckocsin töltésgyorsítón kívül egyéb prémium felszerelés és fogyóeszköz nincs.

- Ábrázolja, elemezze (szabadon választott módszerrel) a BL-10 löveg ISU-152-es páncélvadászon történõ alkalmazásakor 200 és 400 méter között a löveg pontosságának, átütési erejének változását különféle lövedékek (AP,HE,HEAT) esetén 75%-os legénységgel!

Számítástechnika

- El kell érnie 20-25 fps átlagú képkockasebességet egy 5 éves számítógépen. Fejtse ki, milyen, az operációs rendszerre és szoftverkörnyezetre vonatkozó feladatokat tart szükségesnek, mielõtt a játékprogram fájljainak módosításával próbálkozna.
Amennyiben az elõzõ megoldások nem vezettek eredményre, milyen módosításokat tart kivitelezhetõeknek, és milyen sorrendben?

- Módosítsa az alábbi xvm-fájlt, hogy a 3 soros hitlog a saját csapat névlistája alatt helyezkedjen el, 1280x1024-es felbontáson ne lógjon ki a névsorjelzõ egyik állapotának (név/tankikon/frag) szélességétõl!

- Lecseréli a gyári ikonokat és a garázsban hallható zenét. Mikre kell figyelni a helyes, hibamentes mûködés érdekében?

Idegen nyelv

- Ismerje fel az alábbi szövegek jelentését és a nyelvet: ...

- Angolul és egy szabadon választott (német, lengyel, török, cseh/szlovák, román) nyelven fejtse ki az alábbi taktikát: ...

- Értékelje egy külföldi játékos angol nyelvû káromkodás-próbálkozását szintaxisa és szalonképessége alapján!

- Írjon support ticketet e-mail cím változtatás miatt!

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

patchaou
"polícijá formacíjá" ez milyen nyelven jelenti azt hogy "sün" ? XD

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

kezdesz egészen faszásan beleilleni a wot-os közösségbe <#taps>
igra lagra, dermo polícijá formacíjá.

j0nNyKa
fú nem tudom már, lagos vagy lagzik vagy késik vagy fene tudja :)

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

j0nNyKa
az valóban jobb! :D

toocha
Nem pontos, de jó lesz! Azt is mondhatnám: Davaj csaszov, igyí málenkíj robot! :)

okosszöszi26
nagyon jól látod a kérdést <#eljen>

|Származási hely: Degec|

A "laggolt" hogy adtad meg? :-)

Valamit, valamiért.

laggol свою игру на сука, ебать их ежей

j0nNyKa
по отношению к вашей игровой сука, ебать их ежей

Master91
majd még fizetek hogy szemen köpjem õket mi?
toocha
Hogy mondják oroszul, hogy laggol a köcsög játékotok, xarjatok sünöt? :)

j0nNyKa
meg amúgyis a kurva anyját a gold ammosoknak!

Na. Jön a WG hozzánk. Mivel minden nap tucatnyian küldik el itt a WG-t a kurva anyjába, meg rohadjanak meg, dögöljenek meg, menjenek csõdbe, nosza itt a lehetõség. Nem csak az sg fórumon kell õket mindig szidni, tessék elmenni, és a szemükbe mondani. Remélem sokan lesztek.

Egyik sem.

Mindegyik egyfajta értékelési rendszer szerint ad értékeket, amik a játék során mérhetõ adatokat különféleképpen súlyozva számolódnak.

Nem érdemes foglalkozni vele, pláne nem érdemes azon idegeskedni, hogy milyen játékstílussal lehet egyik vagy másik értéket növelve játszani. :-)

Ha megnézed idõnként és látod hogy a tendencia javuló, akkor annyi bõven elég szerintem. De ez a statpadder rinyaszoba egyik jelentõs témája, ami nem is tudom hol található. A pincében talán? :-)

szabii98
melyik statos oldal mutat jó értéket?
a wotinfo, a noobmeter és az ingame érték is más :D

I met God. She's black

ToCsEk

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Roger6
Jön SerB is?

Magyarban a WG

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Most is csak a balfaszoknak kedveztek vele.<#wow3> Én eddig arra használltam hogy ha valam gyors tankkal flankelltem akkor nyomtam egy autot, aztán ha tudtam jobban célozni akkor meg manuálisan. Erre mivel most lenteb céloz (Kt pl díjazza nagyon...) ezért kb nekem használlhatatlan mert a láncot fogja lõni...
A WG-s sátorban a press accokon biztos full golddal tolják majd. Itt a remek alkalom egy kis fenyegetõ flashmobra. Amennyi kamerás mobil lesz a környéken, biztos médiaesemény lenne belõle.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Elég lenne csak az auto aim funkciót kivenni, mint lehetõséget.
Ez magában is egy aimbot csalás, nem is értem, hogy mit keres a játékban egyáltalán.

T8-ban nagyon ócska ám az a 244-es pen, kõkemeény toronnyal együttvéve 400 valahanyas sebzéssel<#hehe><#nyes>
voivod32
Szerintem, ennek a játéknak, a creditért vehetõ gold lõszer fogja a vesztét okozni. Az nem állapot, hogy a legtehetségtelenebb játékos is bármikor kilövi a két tierrel feljebb lévõ tankodat, auto aimmal, szembõl, pusztán azért, mert nem kell céloznia, és gyorsabban tölt. Ja és minden lövése visz egy modult, vagy legénységi tagot...

ez ESL-en vicces, fõleg amikor T69-ben ülsz, de elõtted van egy 800hp-s célpont, de nem csaphatod agyon a T1-et mert akkor bukta a tier8 ellen.

az sg fórum annyira 2014

Milyen kis huncut vagy ma :) huncutpunci
Van punci nevû tank? Nem is tudtam. <#action>

toocha
Nyehehe, majdnem! :) Szívesen!

Elneveztek rolam egy tankot ? Hu mekkora pro jatekos vagyok :)
toocha
Tényleg most kellene jelezni a WG-nek a magyar tankokat. Ki is volt itt aki állandóan a Tas meg a nemtudommilyen magyar tankokkal jött elõ?

Az õsi magyar tankhoz, a type59-hez vajon hoznak majd kódot? :)

toocha
Jujjdejó. Gyön a laggéming, hoz "tisörtöt", meg "bonuszkócc"-t is! :)

Akkor mar ketten vagyunk. Az egy bánat.
Foxi, ugye itt nem fogsz részegen bedõlni a WG-sátorba?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

toocha
*éreztem

toocha
Ez igaz, csaknálam legalábbis 20 csatából 1x éerztem, hogy én vagyok Dodó kacsa a nagykalapáccsal, Szerintem a legszarabb izé az egész játékban. Bár lehet csak nekem "nem jött át".

Jóval szerényebb képességû játékosok? Nem hinném. Statisztikailag kicsit gyengébb, de már az összehasonlítás is hibás: a VTEPS nem HC klán, a HUNS viszont az. Statisztika:
VTEPS:
Winrate: 55.18%
Efficiency: 141k 1415.41
WN7: 148k 1484.03
HUNS:
Winrate: 55.63%
Efficiency: 141k 1458.89
WN7: 151k 1566.46
Amx40 alap torony masodik loveg -18 negativ kiterithetoseg. OP ! :)
Engem mostanság a T8ban is golddal lövöldözõ T34ek tudnak megmosolyogtatni.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"