World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Azért kell sírni miatta, mert teljesen felborítja a játékegyensúlyt. A nehéz, lassú, de kemény páncélzatú tankok, elveszítik egyetlen elõnyüket, a páncélvédettséget. Lehet azt mondani, hogy mindenki vehet goldot, de attól a T28 prototype-om ugyanúgy 18-al fog vánszorogni, nem pedig 50-el rohangálni és 250 eket ütni közben..."

Ha csak ez borítaná fel az egyensúlyt...( Megjegyzem, az igazad nem vitatom.)
Csakhogy itt már rég nem lehet egyensúlyról beszélni.
Lásd:
- A map 1 szegletében csücsülõ és isten móddal lövöldözõ, 1000-1500 hp-kat egyetlen pontos lövéssel leszedõ artyk.
- A map egy távoli bokra mögül stealt képességekkel ellátott és ezért láthatatlanul lövöldözõ TD-k.
Csak kettõ a sok tényezõ közül ami miatt már rég nincs itt egyensúly.

toocha
Én Noobnak számítok, ezt be is ismerem, de ettõl a kreditért aranylõszert szarságtól agyf.szt kapok. A legpapírabb kis talicskámra is küldik a goldot. Azt meg, hogy "ez is a játék része, törõdjek bele" nem vagyok hajlandó elfogadni. Mint azt sem, hogy élnek emberek M.O-on akik nem hajlandóak betartani a társadalmi normákat.

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Vannak ilyen vicces esetek... Nekem pl GW Pantherrel van acélfalam <#hawaii>

WoT Artyst

voivod32
Azért kell sírni miatta, mert teljesen felborítja a játékegyensúlyt. A nehéz, lassú, de kemény páncélzatú tankok, elveszítik egyetlen elõnyüket, a páncélvédettséget. Lehet azt mondani, hogy mindenki vehet goldot, de attól a T28 prototype-om ugyanúgy 18-al fog vánszorogni, nem pedig 50-el rohangálni és 250 eket ütni közben...

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Hát mija péknek lõném golddal a negyvenes páncélját 180 pennel, teeeee.... TEEEEEEE....

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

voivod32
Amikor volt az IS-6 akció, akkor 7x100 ezret kellett megcsinálni , méghozzá úgy, hogy csak 6-os jármûvel mehettél, és a japán ág az event felénél került a játékba, amit elõbb el kellett vinned 6-osig, hogy azután meg bírd csinálni vele a 100 ezret. Így is maradt tíz nap fölöslegem a végén. Ha napi 3000 xp-t gyûjtesz minden nap minden nemzettel , akkor pont megvan 30 nap alatt a 75 ezer, ami a duplázókat , továbbá azt, hogyha valamelyik nemzettel eléred a 75 ezretm kapsz 2 nap prémet, nem olyan nagy was ist das...

Igen, persez, persze, "mellényúltál". 😄 Én is ezt mondanám <#mf1><#idiota>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Nem semmi, hogy az rhm meg az arty 2v5-ben lehozta a végén a csatát. Igaz ehhez az ellenfél balfaszkodása is kellett (IS-3 TKzta a Nashornt, Hellcat belefulladt a vízbe... ) 😄

Replay

KosmataFujaraKingonga-nak ez élete meccse lehetett... 😄

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Egyszer mellényúltam és HE helyett HEAT-tel lõttem a papír TD-t. Gondolom õ sem értette mi történik, az elsõ lövés AP volt. 😊

Nagyon jó cucc de team is kéne hozzá....

Nashornra, meg az TV-os nyitott TD-re is rendszeresen lõttek gold-al. Kell is ellene, elvégre 10-20 vagy mennyi mm páncél ellen kell a gold. Mondjuk Hellcat-tõl, KV-1S-tõl túl kevés a 165 meg 175 pen, biztos nekik.

Na mégegyszer: minek gold ammo-t lõni, ha az AP is tökéletesen elég?! Felesleges, ostobaság. Szerintem ez egyszerû és érhetõ dolog.

Engem tegnap egy Löwe lõtt full golddal. RHM-mel voltam. Biztosra ment, na.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Nem értem mit sírtok itt a goldammo miatt. Ez a játék része, ha valaki azt használja, akkor valószínûleg valahol valami más tankkal megszerezte rá a rávalót. Még ha pénzért kellene venni akkor megérteném, de így?
popey8
Múltkor engem egy T-59 intézett el full golddal lövöldözve (én is typeban). Amellett, h mondtam neki pár szép dolgot, megkérdeztem, h mi értelme prém tankkal goldot spammolni. Válasz: fun üzemmódban tolta, csak az élmény miatt játszik és ezért lõ csak goldot. Na mondom jó, csak 1x legyek veled egy csapatban, majd akkor nekem is lesz egy ki fun😉

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Egyrészt ez játék, nem valóság, de a valóságban sem tüzelt egy harckocsi mindenre mondjuk APCR lõszerrel, mert abból keveset vitt magával, és nem lehetett csak úgy pazarolni mindenre feleslegesen.

Szerintem nem. A valóságban is létezett ilyen lõszer, még ha kevés is volt belõle. Ez is a játék része. Egyébként nincs olyan nagy minusz az E100-al golddal sem. Pár jó kör más tankkal és simán behozza azt a kreditet, ami elment az E100 miatt. A noobság sokkal inkább ott kezdõdik, ha valaki nem a saját tankjának és a játék helyzetének megfelelõen játszik. Tele van a szerver piros játékosokkal, a banda fele 0 sebzéssel zárja a kört. Na ez inkább idegesítõ! Pedig ha minden balfék csak 2 lövést bevinne, akkor a többi tehetségesebb simán lehozná a meccset. Számtalanszor látok GWe100-at, IS7-et 0 sebzéssel zárni!, pedig azokkal már mûvészet nem sebezni!
Az is más, ha pár darab gold van betéve, különleges esetekre. Bár nem tudom mihez nem elég a Ap átütése...de ja, rendszeresen látok full gold-al lövõ T34-eseket.

miért? mit gondoltok ez a mostani Sp akció mire megy ki? Arra hogy vegyél prémet, egy hónapot fizess elõ és eléred ezt a tankot könnyebben. Akkor már ez így mégse ingyen tank lesz. Mert prém nélkül kihúzni nagyon húzós. Fõleg ha kis tier tankkal nyomod és ha veszítesz a moron csapattársak miatt akkor 300-val gyûlik az Xp ami nagyon gáz. Márpedig olyan csapatok vannak néha hogy az embernek elmegy az egész játéktól a kedve. Nem hogy 7x 75K xp-t kigyûjteni.
voivod32
El sem hiszem! Az elsõ normális duplázóm ma!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nekem van benne 3, hogy ha tényleg kritikus helyzet van. 1 lövésen múlhat a gyõzelem, vagy egy radley mondjuk, vagy valami értékes medál, akkor betöltöm. Ilyenkor szerintem megéri azt a 3-4ezer kreditet vagy mennyit. Fõleg a gyõzelem simán hozza a többlet profitot.

Aki spammel vele az meg egy hülye. T34el stato húzni lol, ótvar szar 😄
Én egyet értek ezzel a mondásoddal és szívom a fogam a kidobott creditek miatt is, de ez van. Úgyis csak duplázgatom, meg kláncsatában szerepel, úgyhogy kibírható.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Hát nem tudom, én elboldogulok vele, nem nagyon van olyan, amit nem lehetne átlõni vele, oda meg ott a HE, és még a modulokat is viszi.
Ezt mondom én már évek óta, csak senki nem hisz nekem <#hehe>
Mindenki bedõl a "WG el akarta nyomni a pay to play vonalat" bullsittnek😄
Van az a pillanat, mikor a következõ lövésen múlik, hogy kirobbantod-e a nyavajást és mehetsz a másik oldalra segíteni/elõre tovább a lenini úton. Olyankor be köll tölteni. 😊

Szerintem goldammo, még prémfiókkal és talán prém tankkal is csõd, fõleg ha vereség, és nem sikerül eleget sebezni. Ezért nem értem a goldammot lövõ T34-eseket...

okosszöszi26
E-100-al is gold noob vagy

az a tank csak azért van a játékban, hogy a gold ammora rászoktasson, ugyanis az anélkül a 235-ös penjével a T10-ben egy kalap szarkafingot nem ér

|Származási hely: Degec|

okosszöszi26
pontosan ezt a totális anyagi csõdöt szeretné a WG elérni
becsalogatnak ezzel a vegyé gódammót kredité fassággal, aztán mikor látod, hogy így tönkremégy anyagilag a játékban, vegyed a prémium felhasználói fiókot

És tényleg szar. A t32-nek van 200penje és 50x jobb mint a prémium foshalmaz. Játszonn azzal az kinek 5 anyja van 😉
E100al nem vagy goldnoob szerintem. Az E100 az a tankom amivel 60% fölött vagyon gyõzelmi arányban nagy tankok közül.
Az benne a lényeg, hogy minden mapon meg lehet találni vele a közelharcos szituációkat. Ha vannak házak, uccu közéjük, ha nincsenek, maradnak a sziklák. Nyílt terepen tényleg seperc alatt szétpakolják a vékonyka pocakja miatt.
Én soha az életemben nem goldoztam (komolyan), és tudod miért?😄 Nem, nem azért mert ilyen rendes, böcsületes csávó vagyok, csak mert egyszerûen olyan sóher vagyok, hogy nincs szívem betölteni a goldot😄 Az ilyen, általad leírt szitukban meg aztán hatványozottan nem, mert vereség+goldozás aztán a totális anyagi csõd szinonimája😊
T10ben elég sok a keményfejû tank és 2-300 méterrõl már elég pontatlan is az E100. Városban imádok vele játszani, de nyílt pályán nem olyan könnyû. Én csak arannyal lövök vele... és ritkán sebez 4000 alatt. Jó gép 😄
Én most értem el megint az E100-hoz, de egyszerûen elfogy az ember türelme és be kõ tõteni az aranyat. És nem azért fogy el, mert nem bírom kívárni a jó lövési pillanatokat, amikor a normál lõszer is hatékony, hanem, mert olyan gyorsan hal a csapatunk elfelé, hogy ha nem tunkolok be mielõbb maximális sebzést, akkor elveszítjük a picsába. Így kapom a goldnoob-ot, de jobban beleszólhatok a végeredménybe. :-)

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Épp azért tették bele, mert nem úgy van ám, hogy pontosan oda lõ, ahová céloz, nagyon sok minden befolyásolja a dolgot, amiket te is említettél. Csak mivel ez nem szimulátor, és egyébként is, igen nehéz volna leszimulálni ezt a sok a lövedékre ható tényezõt, így lett egy tól -ig szám.

Ömm... 100% után a legénységnél fikarncnyit sem növekszik a pontosság. Az E-100-as részhez meg: nemrég még én is úgy vélekedtem, mint te, de most újra megvettem a kicsikét, és... Teljesen játszható gold nélkül. Sidescrape, és már célozhatod is a weak spotokat, miközben az ellen vadul pattog rólad. Ha nem tök hülye a csapatod, 2500 sebzés alatt ritkán végzel, ha igen, akkor is csak azért, mert nem volt elég célpont.
okosszöszi26
és érdekes módon mindig akkor sorozatos a dolog, mikor már 4X eltaláltam a gaz ellent, leszedtem a HP-ját 1%-ra, aztán 4X mellé vagy rikosé, vagy didntívnszkrecsdem egy 200pen-es ágyúval egy hellcat tornyának az oldalán, ami vízbe áztatott lepkeszárnyhártyából van

Ez igaz. :-)

Csak bosszantó.

Hát fene se tudja, de szerintem a BIA-n kívül egyik skill sem szól bele a lövés pontosságába, de javítsatok ki, ha igen. Tehát 100%+BIA után ilyen szempontból mindegy mit tud még a legénysegg.

Nem is tudom honnan vették ezt a "valósághûséget" az ágyúk szórására.
Ha egy fegyver be van lõve, akkor pontosan oda lõ, ahova célzol.
Persze a szél, a légköri optikai viszonyok ezt némileg befolyásolhatják, de nem pár száz méteren, és nem olyan durva hibával, ahogyan a játékon belül ezt tapasztalhatjuk.

A lényeg, hogy ez egy játék saját szabályrendszerrel úgy kialakítva, hogy alkalmas legyen az online csatározásra. Nem mondta senki, hogy valósághû, nem is ez volt a cél. Vannak benne visszásságok, de összességében azért sok minden a játékosokon múlik. A szórás is kisebb lesz ha pl. 400%os legények ülnek a tankban! Néha valóban elég idegesítõ, hogy mellélõ, fõleg ha sorozatos a dolog!
Az aranylõszerrõl meg annyit, hogy vannak tankok amik csak azzal játszhatóak eredményesen pl. E100, míg vannak amelyekbe teljesen felesleges betölteni, nem lesz tõle jobb. Ez persze lehet helyzetfüggõ is, mindenkinek lehetõsége van használni!
Üdv a klubban!
Nekem tegnap este volt sorozatosan hasonló élményem.
Lag viszont nem volt, hogy valami öröm is legyen az ürömben. <#vigyor0>

Hát kis gépeknél valóban inkább a szerencse dönt egy távoli lövésnél, de nagyobb tierben már pöpec lövegek vannak, amikkel lehet célozni részletekre is, nem csak az egész ellenfélre egyben. Persze mindez nem ér semmit, ha neked épp -25%-ot dobott a random és a legjobb német ágyúval is messze mellé lõsz.
A való életben sem volt könnyû távoli lövéseket bevinni. Persze itt kilóméterekrõl van szó és nem száz méterekrõl, mint a WOT-ban. Néha több lövés is kellett, hogy állítás után találjon a lövedék, de minden irányzék állítás után egyre jobban be lehetett lõni az ellent. A WOT-ban viszont random szóródik a lövés az ágyú szórási értéke alapján. Hiába lõsz ötöt, nem leszel jobb az ötödik lövés után sem, ugyanúgy szóródik, mint az elsõ.

Tono34
Még egy ugrálós kép kellene bele és mûködhetne szûrõd 😄 😄

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

okosszöszi26
erre a gold ammo sem megoldás, mert ha nem találja el a célt, akkor lehet akár 20000000mm penje is, vagy akár 24000km, legfeljebb átfúrja a földgolyót
bár lehet, hogy azzal tényleg pontosabban lehet lõdözni
nem tudom, de könnyen elképzelhetõ, hiszen azzal is tudnának arra ösztönözni, hogy vegyél olyat, és onnan már csak egy ugrás, hogy a pénzedet is költsd erre a játékra

na, de rendes magyar ember nem fizet egy ingyen játékért, csak, ha elment az esze 😊

voivod32
Nyugi, mindjárt meglesz az a duplázó! Igaz , akkor, amikor az elsõ 30 másodpercben 1 shootol az arty, közvetlenül azután, hogy E-75-el lõttél egy lepattanót egy Luch seggérõl, 50 méterrõl. Nekem, legalábbis ezt csinálta ma... Nem akkor nyerünk amikor 4000-et sebzek egy 8-as tankkal, vagy 2500-at Matildával, hanem amikor 200 at!

j0nNyKa
vegyél gold ammot, az pontos! gold ammot a népnek! kurva anyját a gold ammosoknak!
wait wat

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

okosszöszi26
valaki elárulhatná mi a fenének van a célzási idõ ebben a játékban, ha akkor is össze-vissza lövöldöz az adott ágyú, ha kivárom azt az X másodpercet?

ha a valóságban ilyen gecinagy szórása lenne ezeknek a fegyvereknek, a fegyvergyártócégek lehúzhatnák a rolót, mert ki a fenének kell egy olyan ágyú, ami 4mp célzás után belelõ a földbe, vagy éppen a célkört 99%-ban kitöltõ tank mellett ellõ azon az 1%-nyi lyukon

JeffDunham
Azért bekaphatják a ****omat...

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ