World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert gondolkodtam gyors újrarakom a win7-et meg a wot-ot hogy a 4napban ne szarakodjon, de egy hete még semmi baja nem volt a gamenek pffffff
de latom a td-knel tovvabb maig nem tudtal tovabblepni.
asszem be kel szereznem pár üveg sört

Sajnos 1332 base xp manapság nem elég az ace tankerhez, így továbbra sincs meg a 110-re.
Replay
cyka blyat
<#fejvakaras>#fejvakaras>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
követelmények:
1 hónapon át gold ammoz kevesebb mint 300 hp-s tankokra
persze tüzérrel is, nagyon tré hogy 400at csapsz a 7es tüzérrel Mester91 T29-ébe, baszasdd a goldot, legyen az 700 is

vasárnap már meglesz az SP...
ha csak 4000 átlag exp-vel számolok minden 5× körre és csak a 7-es 8-as tankjaimat duplázom le
13 orosz: 13*4000= 52.000 exp egy nap alatt hmmmm 😄
kínai meg japó fog lassan menni, csak 3 kínai meg 2 japó tankom van :/
szal lehet mégsem lesz meg hétvégére az SP, de hogy a többi nemzetet kivégzem mint a szart az tuti 😄 szarásig vagyok tankokkal 😊
benne kell lenend a top10-ben, de mindegy hogy vereség vagy win vagy döntetlen....
max 5db-ot zsebelhetsz be belõle jövõ hónapig
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
OMG, akkor jövõhét végére meg is lesz az SP 😄
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Ez most akár öngól is lehetne a WG-nek, remélem így is beleszámít majd 😊
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
én is így csinálom
(fõleg ha valakinek van prémje)
nekem most nincs prémem.... de már minden nemzetnél 15k körül tartok, pedig csak 7-es 8-as tankokat duplázom le 😄
is-6 jóval szarabb volt... only tier 6, elég monoton volt már a végére csitóval összeszedni 100k-exp-t :S
most meg 5-6-7-8 azzal mész amivel akarsz
én 4-essel nem megyek mert az nem hoz sok exp-t